Jdi na obsah Jdi na menu
 


I člověk se mění aneb jaké volby jsou v životě na nás

Co si pod tím představit?

No, všichni víme že časem se všechno mění, já to myslela kapku jinak, ale i stejně.

Člověk má na výběr, buť dělat chytrýho a nebo jím být. Já netvrdím že jsem chytrá, ale ani blbá. Zajímám se o to co mě baví a můžu to kdykolik znovu zhodnotit a změnit, nějak mi už je jedno co si o tom kdo myslí. Konečně sem se našla a víte co? Komu se to nelíbí , tak ať řekne alespoň něco rozumnýho a lepšího ne?

Víte v čem je krása? Pro každýho z nás je to v něčem jiném a v tom se to nachází.

                                                         Různé cesty a chutě života.

 

283187_210387359007402_202327516480053_559474_8159331_n.jpg

 

Možná že jsem se zbláznila přejít od disca k punku,metálu a rocku ale mě je to jedno. Mě se to líbí. Písničky od skupiny E!E jsou naprosto dokonalé a od N.V.U nebo od Mogulu taky. 

Přemýšlela jsem na chvíli, jak má každej asi tak žít aby byl štastný. Myslím, že všichni k tomu potřebujeme téměř to samé, ale kdo je jiného názoru tak mu to samozřejmě neberu. Myslím že nejvíc je potřeba láska. Nemluvím o lásce jakožto k té když máte kluka, i když k té samozřejmě taky, protože ta k životu neodmyslitelně také patří, ale taky mluvím o lásce, kterou vám dají lidé ve vašem okolí, kteří vás mají rádi. V dnešné době si každej myslí, že štěstí jsou peníze, ne sice každý, ale hodně. Málokomu ale dochází k čemu mu bude úspěch a nebo peníze, když si je nebude moct s kým užít? Naprosto k ničemu. Nebo k čemu vám jsou peníze když si nic nekoupíte? K ničemu.

Zase přeskakuju k jinýmu témátu, ale to je už fuk, když to píšu. Zapřemýšlela jsem se, když jsem se zase jednou koukala na citáty a řekla jsem si... Tyjo,možná že ty citáty mají pravdu, ale k čemu mi budou? Neměl by si každý vymyslet spíš nějakej citát sám pro sebe? Proč se řídit něčím, čím se říděj ostatní jako ovečky a nemít vlastní originálnější cíl, nežli hledat motta a citáty, co my stejně život nezmění v pohádku? Život může být pohádka, ale jen pro ty co uvěří. Pro někoho lež, pro někoho fakt.

A Tedka jak to tak čtu tak si říkám co to píšu za bláboly. Všichni víte co je originalita, všichni víme co je pro nás samotné důležité a všichni víme jakého cíle chceme dosáhnout v životě. No, já o tom píšu, protože hodně lidí tohle všechno sice ví ale využívá toho? Jde za svím vlastním cílem? Myslím že tak čtvrtka jde a dosáhne, druhá čtvrtka se vzdá a druhá půlka to nechává na náhodách a přitom dokážeme všechno ovlivnit víc nežli si sami myslíme.

Jen tak pro zamyšlení.....

Jste v životě opravdu štastní?

Děláte i věci co vás nebaví?

Začla vás nějaká věc co jste k smrti nenáviděli bavit?

Využíváte své fantazie každý den naplno?

Žijete tak jak chcete?

Udělali jste někdy nějakou změnu co vás zavedla k něčemu čeho se nikdy nehodláte vzdát?

Víte a věříte že myšlenky nás ovlivnují? 

Odpoveď hledejte v sobě. 

 

253604_191734557541699_184516364930185_470767_4034839_n.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář