Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 4. 2012

Zkurvená

 Jo je zkurvená! Ale co, i tak je nejlepší !!

Asi vůbec netušíte o čem to tady mluvím, odpověd je přitom zcela jednoduchá, o naší planěte!

Naše planeta je plná bordelu, svinstva, kurevskejch věcí, prostě je celá pokurvená, lidi se zabíjejí jen tak bez vážných příčin a každý druhý člověk se psychicky zhroutí nad tlakem naší náročné společnosti, dělá z nás debili, lžou nám pro prachy velké firmy aby si sami nahrabali a u nás v ČR... Politika? Dá se tomu u nás vůbec tak říkat? Vždyt jde každej za sebe, kde je ta doba kdy se lidi pomáhali, podporovali se, přáli si navzájem jen to dobrý a nebyli lidi svině? Je nenávratně pryč a nebo se jen pomalu obnovuje?

Těžko říct, ale o celosvětových problémech tady vážně mluvit nehodlám, normální člověk by se z toho zblíznil, takže jdeme k jádru věci.

Jo sice je zkurvená, ale je tu i moho plusů, lidé si mezi sebou můžou volat přes skype a mobily, máme možnost cestovat do zahranitčí, máme dovolený jakýkoliv sport ( v některých zemích ženy nesmějí boxovat atd. ) máme tu tolik možností nákupů, tolik různých druhý jídel,oblečení,pití,nábytku, až je toho vážně moc. 

Ale jedna věc mě na týhle planetě vážně štve, nebo jen v ČR? No, těžko říct. Vážně mě štve bezohlednost lidí, přímo nesnášim lidi co před váma nejlepší kámoši a za zády jaká jste píča, nesnášim ty lidi co tvrděj jak něco děsně chtěj, ale jako projevit pro to nějakou snahu? Udělat něco pro to? Néé.. To je moc náročný,...Jen at se užíraj, at je to sežere, sebelítostí se nikam nedostanete, akorát se do ní zcela potopíte a jste v prdeli. A když o tom budete jen mluvit a nic pro to neuděláte, tak asi těžko to dostanete, se taky jendou proberte!!!

Nejvtipnější je, jak se lidi nechaj snadno ovlivnit, nejdou za tím co  ve skutečnosti chcou oni, nebo co by chtěli dělat, ale jdou za tím a chtějí to co většina kolem nich. Co takhle se zamyslet co je pro nás důležité a udělá nás to štastnějšími?

Já sem tak nějak přemýšlela, upřímně nesnášim nudu a proto se jí pokaždý snažim vyhnout, i kdybych měla dělat nějakou volovinu, ale hlavně nenudit se!!! Takže, sice budu mít nabitej den ale,... Zapíšu se sestřenkou na Zumbu, zřejmě dvakrát do týdne (takže návrat domů hooodně pozdě) Takže pondělí a středa Zumba, v úterý půjdu za babičkou na Zahradu, at jsem taky k něčemu, zase pozdní příchod domů, ale nevadí, čtvrtek bude věnovanej asi muzeím, kultuře a tak všemu kolem. Záleží jaká bude možnost zrovna. A Pátek budu věnovat jen tý mojí jediný, i kdybych si za ní mohla dojít. V sobotu bude klid, nepříjmám do pěti nikoho, prostě pohoda klídek, koukání na filmy, poslouchání hudby a večír se jít but někam vyblbnout a nebo si jen tak s někým pokecat, a neděle, příprava trochu do tý školy a zbytek se uvidí. Aby se neřeklo, tak já to dodržím, hlavně at něco dělám! Když nevyjde Zumba, tak jí něčím nahradím, když se s babičkou nepohodnu, tak taky... Prostě... Možná tady jde o úplně něco jiného... 

Je to Zkurvený :D Já si hodně věcí těžko přiznávám a připouštím, ale chyby teda si připustím hnedka. Spíš tady je problém asi to, co se děje doma a já tu nevydržím, mám v sobě kupu energie a nevím kam s ní. Potřebuju mezi lidi, potřebuju ze sebe dostat to špatný ve mě, jen at nejsem doma, když to vidím, tak si říkám, že tu bejt nemůžu, neustále se dějou konflikty když jsme všichni pohromadě, takže se vždycky někdo urazí a je mimo. A já  vím že to není fér, chci zažít prostě něco jinýho, nesnášim to už za ty roky, dokola pořád ty hádky, dokolo ty kecy o rozvodu, pořád je to dokola... To debilní přetahování, pořád ty debilní narážky že mamka někoho má a nebo naopak, chce se to hnout dál, ale já nevím jak.. Já sem v tomhle v prdeli upřímně... Ideální rodinka se zdá být neideální ve svém jádru, a o to jádru tu především jde..

Tak at žij všechno Zkurvený, všechno pokurvený a at už je jenom líp! Hlavně nebejt doma a něco dělat.... 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář