Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 2. 2011

Zumba

 

Zumba je inspirována latinsko-americkou hudbou. Lekce zahrnuje tanec a fitness,připojuje latinsko-americkou a mezinárodní hudbu a taneční pohyby vytvářející dynamický, vzrušující a účinný fitnes systém. Tento formát lekce kombinuje rychlé a pomalé rytmy, které aerobikovým respektive fitness způsobem formují a posilují tělo, tak aby se dosáhlo jedinečné rovnováhy výhod jak kardio, tak posilvacího tréninku. Taneční pohyby, založené na kardio tréninku, jsou složeny z kroků, které se každý snadno naučí a které se soustředí na rýsování těla a soustřeďují se na oblasti jako hýždě, nohy, paže, trup, břišní svaly a nejdůležitější sval v těle - sdrce.
 
Tanečníci i netanečníci okamžitě a bez problémů zvládnou lekci Zumby, protože na to, aby se Vám dařilo v Zumbě, nemusíte umět tancovat. Zumba vytváří atmosféru jako na party, takže nově příchozí nebo ti, kteří dříve otáleli s návštěvou skupinového cvičení, se nebudou stydět. Všichni lidé se cítí dobře, protože ví, že mohou prostě jít s proudem a užít si párty! Vášnivé a explozivní rytmym latinsko-americké a mezinárodní hudby mluví samy za sebe. Zumba program je nejúčinnější,nejinovatější a nejzábavnější cvičení navržené pro každého.
 

Hlavními prvky, díky nimž je Zumba tak vyjímečná a úspěšná jsou:
-je to zábava (Zumba je"zamaskované cvičení". Účastníci se baví. Neuvědomují si, že cvičí. Konečně je tu cvičení, které lidé chtějí dělat každý den a cítí se u něj dobře!)
-je to jiné (Hudba, kroky, pohyby, lekce, pocit...všechny jsou jako žádné jiné!)
-je to snadné (Zumba je navržena pro každého. Účastníci cvičení mohou se Zumbou začít hned, bez ohledu na kondici, předchozí průpravu nebo věk)
-je to účinné (Zumba je založena na kardio cvičení s prvky rezistenčního/rýsovacího tréninku ke zpevnění celého těla a dosažení jakýchkoli fitness cílů)
 
No a to je celé ,snad se vám moje stránky líbí :)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář