Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přediva mých vztahů

22. 11. 2018

Božské mi naznačilo ohromně složitou síť mezilidských vazeb, kterou mám. Probíhají v nich vzájemná ovlivňování ve všem možném, dobrá i ta horší. Každá vazba je oboustranná, něco dávám a něco jiného dostávám. Závisí na intenzitě vztahu i mnoha dalších věcech. Zejména na nastavení každého jedince.

Božské má na to vliv  a samo také vstupuje to složitého přediva mých vztahů. To mi pomáhá vždy, což není možné říci i o všech lidech. Na ty je třeba dávat pozor a komunikovat jen s některými, jiným je třeba se zcela vyhnout.

Laik se může snadno poškodit tím, že si něco cizího může přitáhnout k sobě, což se může projevit nemocí, úrazem i jinak.

Božské skládá tyto vztahy, plánuje nové i rozcházení se starými. Je to tak složité, že to není možné lidskými schopnostmi pochopit. Proto by si měl mystik nechat od božského poradit a neprosazovat vlastní vůli, byť dobře myšlenou.

Efektem vyrovnávání sice můžeme druhému pomoci, ale současně nás tato pomoc zastavuje. Proto je esoterika tak důležitá. Nerozhazovat, ale hromadit Poznání. Na to byly kláštery i poustevny.

Mít veřejný úkol vždy byla pro mystiky pohroma, ale někteří měli takový úkol. Je ovšem chyba si tento úkol sám dát.

 
 

 


Poslední fotografie


Kontakt



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 73961
Měsíc: 1351
Den: 28