Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání s přáteli

7. 5. 2010

Setkání s přáteli.

Na výstavu v Banské Bystrici jsem měl domluvené, že se za mnou zastaví kamarádka Geruška se svou paničkou a tak trochu mě podpoří. Objevila se tam dopoledne, setkání to bylo ze začátku trochu rozpačité. Jeden druhého jsme si moc nevšímali. Mě se věnovala Geruščina panička a moji páníkové si zase víc všímali Gerušky. Páník ji dokonce házel klacíky a ona mu je nosila zase zpět. Nakonec jsme se skamarádili i my a dokonce jsme se nechali zvěčnit. Na posuzování se čekalo dost dlouho - Geruška odešla ještě před tím, než jsem šel do kruhu.

A protože jsem měl domluvené další setkání - tentokrát  o několik desítek kilometrů dál - s dvěma kamarádi, nečekali jsme ani na odpolední soutěže.

Verdi a Bono už na mě čekali a dokonce s nimi byla i čivaví slečna. Bono se netvářil moc nadšeně, ale kdoví jak bych se zachoval já, přijít mi na moje teritorium. Vlastně jsem mu zabral páníky a dokonce  kvůli mě musel být nejdřív venku a pak zavřenej. Jeho panička si všímala víc mě. Verdi, s tím jsme se i očuchali (no je to jiná věková kategorie než Bono).

Začalo se šeřit a my jsme se loučili, ale slíbili jsme si, že se zase brzy uvidíme.

 

Náhledy fotografií ze složky Setkání s přáteli