Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekondiční pobyt v Ludvíkově

6. 6. 2023

Rekondiční pobyt  byl letos zorganizován spolu  s onko klubem Naděje  z Frýdku-Místku.

Byl to náš nápad jak ušetřit peníze za dopravu, která je už teď nesmírně drahá, a my už bohužel  nemůžeme jezdit  vlakem a autobusem, protože bychom to fyzicky se zavazadly nezvládly.

Členky klubu naděje tam byly už počtvrté, jsou to  děvčata typu "Turisté" , které i ve svém věku (některé) spolu s jejich vedoucí vyšly opět i na Praděd.

My máme také rády vycházky, ale už jen v rámci našich fyzických schopností. Více se věnujeme sdružování, společným aktivitám a zábavě.  Náš program byl bohatý a na vše akce jsme zvaly i naše kolegyně z Frýdku, ale bohužel do soutěží, turnaje v kartách, večerního povídání a zpěvu se nezapojily, každá byla na pokoji u TV.  Jen na přednášku o Aloe Vera přišlo sedm členek, což nás mile potěšilo.

Ale přesto jsme se s některými seznámily více a plánujeme společnou rekondici v příštím roce. Uvidíme  jak vše dopadne, protože jediný problém, který my máme jsou schody a toto ubytování i příští je opět bez výtahu a do druhého patra.

Ubytování, strava, personál a vedení bylo úžasné, všem doporučujeme pobyt, skvěle se o nás starali. Věřím, že do budoucna se tam zase  vypravíme. Mnohokrát všem děkujeme.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář