Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekondiční pobyt Luhačovice 2015

25. 9. 2015

Rekondiční  pobyt v Luhačovicích se vydařil po všech stránkách. Počasí bylo skvělé, bylo teplo, svítilo sluníčko.

Ubytovány jsme byly  v lázeňském domě  Bystrica u kolonády, plnou penzi jsme měly v hotelu Vltava kousek od nás. Vařili dobře, chutnalo nám. 

Jediné mínus byly schody, protože je to památková budova není tam výtah. Takže jsme šlapaly několikrát denně do třetího patra, kde bylo 63 schodů. Některá děvčata byla ubytována v prvním i druhém patře. Díky schodům jsme minimálně přibraly na váze.

Přímo v Bystrici jsme měly i masáže, perličkové koupele a rašelinové a konopné zábaly. Děkujeme rehabilitační pracovnici, která byla v jednom kole a vše perfektně zvládala.

Luhačovice jsou rok od roku krásnější,  je vidět, že se neustále  vylepšují, nová dlažba ke kolonádě, květinová výzdoba atd. V té době se zde natáčel film a tak jsme mohly vidět práci filmařů na vlastní oči.

Konal se zde i festival dětských folklórních souborů a to byl opravdu moc hezký zážitek, kromě  českých dětí jsme viděly  temperamentní tance rumunského  dětského  souboru. Procházky byly  menší i delší, až k přehradě, k pramenu Aloiska aj..  Na kolonádě u společenského domu je také nový Jubilejní pramen a krásné posezení. 

Luhačovice jsou pro nás výhodné i z hlediska dopravy, protože  nám z Havířova jede přímý autobus až do Luhačovic. Budeme mít  hezké vzpomínky. Děkujeme recepčním hotelu Bystrica za jejich vstřícnost.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář