Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rekondiční pobyt 2021

21. 6. 2021

Na rekondiční pobyt jsme odjížděly objednaným autobusem, na jehož doopravu  nám přispěl Magistrát města Havířova. Děkujeme.

Celý pobyt byl velmi příjemný, hlavně si pochvalovaly méně turisticky založené členky, protože  tam byla jen rovinka a možnost menších či větších procházek. I Ty více zdatné kolegyně si užily, protože se rozhodly vystoupat až na "Mořské oko", a tak tak stihly společnou večeři.

Jídlo bylo skvělé, taková domácí kuchyně, ubytování (nábytek) retro, což nám nevadilo, protože jsme  měly na pokoji i TV, malou ledničku ai sociální zařízení. Každý den jsme mohly zdarma do bazénu, měly jsme možnost  si za svou úhradu dát vířivku, paní masérka skvěle  pomáhala nám udržovat naši kondici a fyzičku. Denně jsme ráno na dvoře cvičily,  Majka cvičitelka nám bohužel onemocněla a tak ji zastoupila Šárka, se kterou jsme cvičily sestavu z Meziboří, kde děvčata byla předtím na rekondičním pobytu. Šárko, děkujeme Ti. 

Také některé z nás navštívily Karlovu Studánku. Počasí bylo skvělé, celou dobu nám svítilo sluníčko a tak jsme se mohly i opalovat.

Vedoucí zajistila exkurzi ve Vrbně pod Pradědem, v malé dílničce kde se vyrábějí vitráže. Paní majitelka, nám vše podrobně vysvětlila, jak se se sklem pracuje, ukázala nám své výrobky a některé jsme si mohly také zakoupit. Bylo to krásně strávené dopoledne, které jsme zakončily v cukrárně, kde servírovali nejen sladkosti, ale také kávičku a také jsme si nenechaly ujít i pivečko.

Majitelé i personál byli skvělí, přímo úžasní, vycházeli nám vstříc. Pobyt se všem líbil tak, že jsme si objednaly pobyt už na příští rok a také se už moc těsíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář