Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léčivé kameny

6. 4. 2011

již od starověku se používaly k výrobě amuletů a také byly součástí mnoha lektvarů. Lidé věřili, že léčivé kameny zahánějí zlé síly, či neduhy, chrání před uřknutím, či zlou myšlenkou. Pravdou je, že léčivé kameny mají pozitivní vliv na čakry. Tělo je rozděleno do sedmi hlavních čaker, každá z nich ovlivňuje jinou část a má svou barvu a příslušný kámen, který na ní pozitivně působí.

V dávné době proto šperky neplnily jen okrasnou, ale zároveň i ochrannou funkci. Například královské klenoty – nejenže reprezentovaly panovníkovu moc, ale zároveň ho chránily před negativními vlivy okolí a podporovaly jeho zdraví. Jsou schopny pohlcovat, odrážet energii z planet sluneční soustavy a vyzařovat a vysílat ji poté do svého okolí, tedy i člověku, který je jejich nositelem a těmito energiemi jej ovlivňovat jak v pozitivním, tak i v negativním smyslu
Podle Indů byly drahokamy stvořeny ze sedmi druhů světelných paprsků vysílaných ze sedmi planet sluneční soustavy, které byly převedeny do sedmi barev duhy. Každá planeta má k určitému kameni vztah prostřednictvím barvy a její barva se v kameni odráží.

Pokud Vás trápí úzkost, či nemoc doporučuji pořídit si léčivý kámen. Kameny vyzařující jemné vibrace Vám mohou pomoci k harmonizaci těla i ducha. Kameny odstraňují i různé blokády, které zamezují  dobrému proudění energie.  Kameny Vám podrobněji představím v dalším článku.

 

Slunce v duši …

 

Mejra

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář