Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hurá na Tahiti

 

V sobotu 22.6.2013 se konal ve Smetanových sadech již čtvrtý ročník soutěžního odpoledne pro děti Rozloučení se školním rokem, tentokrát aneb hurá na Tahiti. Odpoledne připravil Klub Maják Hořice o.s. za finanční podpory Města Hořice a organizační podpory     II.  skautského oddílu Jitřenka.

V sobotu 22.6.2013 se konal ve Smetanových sadech již čtvrtý ročník soutěžního odpoledne pro děti Rozloučení se školním rokem, tentokrát aneb hurá na Tahiti. Odpoledne připravil Klub Maják Hořice o.s. za finanční podpory Města Hořice a organizační podpory     II.  skautského oddílu Jitřenka.

Po příchodu si děti u sličných tahiťanek pod palmou vyzvedly kartičku a mohlo začít jejich putování po ostrově: vyzkoušely si projít labyrintem, chytit rybu, roztočit obruč hula hoop, vyrobily si květinový náramek, vyluštily šifru, házely kroužky na opičáka, také prokázaly šikovnost při výrobě žravé ryby a nakonec si vyzvedly sladkou odměnu. Pokud se jim nechtělo soutěžit hned, měly možnost vyzkoušet si udělat různé bubliny bublifukem, který pro ně připravilo sdružení Dobrovolníci Duha Hořice nebo si mohly nechat od skautek namalovat obličej, případně se odreagovat na lanové dráze a nechat se svézt na laně.

Kromě soutěží byla pro děti připravena ukázka výcviku psů a Agility, což je, hodně zjednodušeně řečeno, ukázka psů na překážkové dráze, pejskové probíhali tunely, skákali přes překážky a dokonce v tom i mezi sebou soutěžili - to vše si pro děti připravili členové AGILITY HOŘICE. Velký úspěch mělo i loutkové představení spolku Zvonek a bylo vidět, že se děti také rády zapojily. V okamžiku, kdy se loupežníci chtěli rozdělit s přihlížejícími dětmi o večeři, se jich našlo tolik, že na loupežníky málem nic nezbylo. Na tuto akci byly vyrobeny tři úžasné palmy vytvořené z balonků, které byly na konci akce rozebrány a rozdány dětem, takže domů odcházela většina dětí a rodičů ověšena zelenými a hnědými balónky.   

Hudbou a slovem doprovázel celé odpoledne DJ Přéma.

Toto odpoledne by se nemohlo uskutečnit bez finanční podpory Města Hořice a finanční podpory sponzorů, kteří podporují činnost klubu a to firmy LINDR CZ s.r.o. Sadová, AUTO-MOTO BUREŠ Hořice, Tabák – Hátlová Hořice, KŘÍŽ RECYCLING, s.r.o. Roztoky, Briliant -nábytek  Jaroslav Šubrt. Důležitou podporou je pro nás i hmotná podpora od Jiří Slavík – MikroS, STRIX Hořice, s.r.o., Hračky Karasová Petra, DiS., Lékárna AGNES, KERAMOART – Hana Bartošová, SUSY s.r.o. DROGERIE, Koloniál – Kořínková Renata, Lékárna Niké, Hořická cukrárna, Šmaspol, Květiny EVA — Soukupovi, Kubištovy hořické trubičky — Janka, ERTL – nápoje.

Všem, kteří nám pomáhají finančními a hmotnými dary moc děkujeme a už teď se těšíme a připravuje na příští rok, kdy bude již V. ročník Rozloučení se školním rokem aneb.. to se nechte překvapit.

Klub Maják Hořice Vám přeje krásné a prosluněné prázdniny.

                                                                                                          www.klubmajak.cz

 

 

Náhledy fotografií ze složky Červen 2013 - Hurá na Tahiti