Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stalo se jedné noci

10. 10. 2018

00:15 - Byt

Směsice nevalných a dýmajících výparů zaplnila celou obývací místnost jako německé helmy. Nic neutuchající éter hovniska se šířil v pravidelných vlnách. Skaliska nepravidelného fekálu, disponovali porézním povrchem a skrze škvírky hovno přijímalo tolik potřebný kyslík. Poloha ležíc na linoleu. Půl deka vážící točená hnědá zmrzlina vystrčila z „karamelové“ peřinky zvláštní mikro nožičky. Zdáli se být pevné a schopné pohybu. Taky, že ano. Hovanec se z opory spodních končetin dostal do balance vztyku. Levá nožka místy klouzala, ale i tak splnila svůj účel. Hovínko stálo na svých. Z hnědé stopy se dostalo nahoru a zkusilo si bez ostychu štrádovat bytem. Po chvilce hovno mělo jasné obrysy tváře a postavy. Byl to hovnoman. Agresivní hovnoman.

00:30 – Taxi

Zřetelně unavený řidič Taxi od Lambára měl svou poslední noční směnu v tomto týdnu. Všechny kazety v taxíku už znal nazpaměť. Všechny ty Oasis, Scorpions či Roxette má naposlouchané a tak v tento moment nechal znít hluchotu. Při manipulaci s volantem dojížděl zbytek prošlých slaných strážnických brambůrek.

00:35 – Ulice

„Ty kundo jedna!“ – hlasitý výkřik z úst muže, jenž se producíruje noční Prahou v mundůru imitující cyborga

00:55 – Byt

Honza Moip dorazil domů. Rutinní otevření zámku, odložení bekovky na věšák vedle bundy alá styl Travolta (Pomáda), vyzutí bot v naprosto ležérním stylu, kdy jazyk tenisky zůstává pár sekund na uvolněném nártu. Vstup do obývacího pokoje. Čich zaznamenal něco atypického. Jistě, Honza nebyl vyloženě estét, ale fekaloman rozhodně také nebyl. Hovno zápach byl velmi citelný. Nozdry dostávali jednu facku za druhou.

01:05 – Ulice

Muž s kostýmem cyborga řve do ulic:

„Vy zmrdi posraní, zkurvení … co … kde jste teď? Vy zmrdi … schováváte se doma v teplíčku, vy hovada ušatá … všechno jste zkurvili, do píči … všechno. Kdy to pochopíte? To fakt si říkáte kapitalisti? Vy zkurvenci, bradovci, eléfové hoven … pakujte už do pič-landu … do kokota!“

Dořeknuto. Nebo spíše dořváno. Po tomto heroickém výkonu následovala pořádná „tyčka“, kterou odskákali i dva měsíce staré Vansky.

01:27 – Taxi

Zákazník v telefonu vysvětluje ženě, proč nestihl včera dát do opravny mixér.

„Boženko, prosím Tebe. Hned ráno to udělám, tak nekřič zbytečně. Rupne ti cévka v mozku a víš, že si na to chabrus.“

01:40 – Byt

Pranice s hovnem trvajíc něco přes 15 minut neměla stále žádného vítěze. Honza se snažil hovno sundat high-kicky ale nesetkalo se to zrovna s úspěchem. Načež brunátné hovno zkoušelo hlavičky Zizua z MS. Bitka bez krve, zato s pořádnou dávkou aromatu. Honza začal škrtit.

02:04 – Ulice

Cyborg man leží. Lávka u Stínadel. Poloha homeless a flaška ginu z večerky v padlé ruce.

02:10 – Taxi

Z brambůrek zbyli pouhé drobky.

02:15 – Byt

Škrcení pomohlo. Jan ve vzduchu hovno dokázal udusit a následně hodit s ním přímo do hajzlu. 6x spláchl a pro sichr nechal stéct do mísy i savo gel. Velký oddech. Setření čůrek potu a nevěřícnost, co se to vlastně stalo.

„To chce pořádného panáka.“ pronesl do prázdna. Sebral rychle klíče, nazul boty na štorc a během přes schody si zkracoval cestu do nějaké otevřené hospůdky.

02:20 - Taxi

Zjištění pro unaveného taxikáře, že i zbytky se dají jíst. Ač jsou pidi.

02:30 – Ulice

Honza marně hledá nějaký otevřený šenk. Prošel už hodně ulic. Buď je zavřeno nebo se jedná o gay bary, kde se podávají semenné shaky. Nicméně, naděje umírá poslední. Hledá se dál. Chuť na alkohol je tak veliká, že by koštnul i technického lihu.

„U Stínadel je absinthový bar“

02:35 – Taxi

Poslední drobky jsou hluboko v rožku u balení. Jedna ruka volant, druhá v strážnických. Snaha o náběr nehty. Špatná kontrola řízení. Tenhle gáblík bude možná stát něco víc.

02:36 – Lávka u Stínadel

Honza zoufá. Rychle vydechuje. Prochod přes lávku a všimnutí si ležícího muže ve směšném kostýmu. Zůstání na místě a vizuální fragment. Prohlídnutí pozice lehu rádoby cyborga. Rty se Grinchovsky hýbou. Lehký úsměšek byl ale v mžiku nahrazen oční jiskrou, když dospěl k ruce a flašce ginu.

„Tam je ještě trocha ginu!“

Možnost, že v tom ginu ani gin být nemusí nebo, že jsou ve flašce i sekrety z úst Honzu nezastavily. Naopak. Vytrhl flašku z ruky a nasměroval ji k ústům. Zvuk motoru. Velmi blízko. Neskutečně blízko. Z mlhového oparu se něco vyrojilo. Velká žlutá svině najížděla na Jana a také na spícího burana. Řidič skloněný. Viditelná jedna ruka na volantu. Honzovo polknutí a zavření očí. Pozdní brzda.

Resumé

Tři mrtvý. Janova horní půlka těla seděla rozlezlými střevy na předku „tága“. Vzdáleně to vypadalo jako krvavá chobotnička. Chapadélka ze střívek. Turecký sed zajištěný vnitřními orgány s indispozici dolních končetin. Bista řeckého alkoholika. Liliput, co si sedl na taxík. Krvácející tělo s opaskem, který už nemusí nic držet. Nohy, byli pod koly taxíku. Boty na nich zůstaly, a dokonce se dá říct, že kalhoty by se po důkladném vyčištění mohli dát do zboží pro second hand Morávek.

Cyborg nedostál své reputace a kompletně ztratil hlavu. Byla to ale rychlovka. Něco v tom smyslu, kdybyste vložili hlavu do nádoby s kapalným dusíkem. Ani to necítíte. Navíc. Buran chrněl. Klidná smrt. I když je po ní velká paseka a spousta různých tělních tekutin. Dokonce to vypadá, že jak se hlava urvala od těla, tak vytekl i alkohol, který se ještě nezpracoval a zasekl se v trubici.

Řidič taxíku svou poslední chipsu opravdu našel, akorát se stala vážně poslední. Při nárazu do lidí se mu zasekla v krku a znemožnila mu přívod kyslíku do těla. Dusil se a lapal po dechu. To, že se ještě rozsekal na maděru byla už kosmetická úprava smrti. Příčina smrti je usazená strážnická brambůrka v krkavici.

No a hovínko přežilo! Přišlo sice o část hovno textury ale jelikož se vyplavilo k sousedovic záchodu, kde se pravidelně stoličí, tak tušilo, že se uzdraví.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář