Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prsa měloč

26. 1. 2010

Prsa měloč

 

 

 

 

         Vypadalo to jako podprsenka, ale zdání klame.  Všichni víme, již z českého jazyka, že mléko je surovina velice lehce spotřebitelná.  Přesun Bangladéše i včetně domorodců je lepší při vhodných povětrnostních podmínkách, ale i tak to dá dost práce.

 

 

 

         Za, pro mě dosud nevysvětlených okolností,  jsem zakoupil motorovou sekačku v Mountfieldu, přičemž jsem si prý „vytočil“ i zajimavou slevu na bonusovém kole.  Barely liščích kůží byly plněny a následně vypáleny silným hořlavým roztokem.  I had se přišel podívat, ale byl víceméně ztratný.

 

 

 

        Půlnoční poslech rádia byl doprovázen hlasitým nepokojem a to hlavně z vícero důvodů:

Jedním z nich bylo zejména  silné  globální oteplování se značnými vlivy skleníkových efektů (pálí mě žáha).  Odvyknutí si od civilizace je vlastně jakýmsi prostředkem a zároveň prevencí proti všudypřítomnému hmyzu (absence repelentů).  Leč pivovar jest hoden dobrých, až výborných hodnocení.  Šroubováky se  dávají do brašen študovaných hlav a pracovníků hradní stráže.  Travní porosty mnohých pastvin nejsou vlastně stoprocentními travinami, ale poměrně rozsáhlým vědeckým pokusem.

 

 

 

Psaní

 

       „Promiň, srdečně ti píši dopis i když v tuto chvíli jsem již s velkou pravděpodobností po smrti. Není ale důvod se znepokojovat.  Vše  jsem už  zařídil předem.  Funebráky i úklidovou četu…“

 „Milý Lubore, právě se ti snažím odepsat na tvoji předešlou zprávu. No, abych byl upřímný, lehce znepokojen  přeci  jen jsem. Tady u nás ve městě kolují zvěsti, že jsi se údajně utopil v Sázavě … je to pravda ?  Děkuji ti za jakoukoliv odpověď a zatím se měj. S pozdravem tvůj Zdislav“. 

Víte pane, abych vám pravdu řekl, těžko říct, kdo má momentálně právo na dědictví.