Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokladna

Pokladna

 

horse_by_lidlshmidl.jpg

 

Vyplň formulář a pošli ho do komentářů!

Vaše přezdívka:

Jméno koně:

Rubrika:

Článek:

Číslo:

Kusů:

Cob/Full/pony

Cena:

Cena celkem:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kupování věcí ..

(Tera , 20. 12. 2011 22:38)

Přesně co to je to KK ?? a napis neco prosimte jeste si na nic neodpovedela ja bych si tk par veci chtela objednat tak mi dyztak napis do emailu dekuju moc ;)) tereza.hoskova@hotmail.com prosim! .. :)

SET PROLITA KREV

(MARIA SVORCIKOVA, 11. 8. 2011 10:42)

DOBRY DEN MALA BY SOM ZAUJEM O ARABSKY SET PROLITA KREV

Co to má bejt???

(MiJa, 31. 7. 2011 22:41)

Zajímalo by mě co to k sakru znamená to Kk co to má jako bejt?? Dík předem za odpověď ať už bude jakákoli

Kopírko!

(+rammstein+ka+, 9. 8. 2010 23:49)

Milý vlastníhu této webové stránky. Zajímalo by mě, proč jsem na této stránce objevila kopie mého virtuálního obchodu, který je okopírovaný vč. obrázků a textů. Nevím, proč jste tak hloupí a máte odkaz na věci přímo z mého obchodu. Žádám vás, aby jste urychleně smazali všechny věci a neporušovali autorská práva, pro vaší informaci je to trestné!

S pozdravem majitelka
http://obchod-cayman.ic.cz

Re: dotaz

(Barbora, 10. 6. 2011 15:50)

dobrý den rádi by jsme objednali uzdečky, ale než tak učiníme bylo možné větší foto? A ještě dotaz k ceně co je Kk? děkuji Barobora emial: webnozomi@seznam.cz

Re: dotaz

(Barbora, 10. 6. 2011 15:51)

dobrý den rádi by jsme objednali uzdečky, ale než tak učiníme bylo možné větší foto? A ještě dotaz k ceně co je Kk? děkuji Barobora emial: webnozomi@seznam.cz

KOPÍROVÁNÍ

(Barika, 10. 8. 2010 11:20)

Holčičko, když nejsi schopna najít si na Internetu fotky vybavení pro koně a nerozumíš tomu natolik, abys vymyslela jednoduché popisky sama, proč si "otevíráš" virtuální obchod? Chápu, je ti tak maximálně 15 let, ale i tak - krádež nápadu je krádež a ta slečna, co ti psala přede mnou rozhodně není 15tiletá a může tě zažalovat za neoprávněné kopírování. Fotky má také z Internetu, ale upravované (min. velikostí a pozadím, popř. barvou), a popisky si vymýšlela sama, tudíž ty jsi ji ukradla nápad a přesně okopírovala celou stránku.
Budeš se možná divit, až ti (tvým rodičům) příjde obálka s pruhem od soudu, že jejich milovanou dcerušku někdo zažaloval... Na tohle bacha - tady už legrace končí.