Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diagnostika aury

www.diagnostika-aury.cz

 

Kontakt : marketa.aura@email.cz

Dovolte mi, abych Vám představila kamarádku Markétu Dostálovou, která se zabývá diagnostikou aury.

 

 

Jak vzniká diagnostika aury

Diagnostika aury, kterou dělám a kterou vám nabízím, vzniká tak , že se napojím na informační pole člověka nebo jiného subjektu, který prohlížím.

Vnitřním zrakem vidím barvu, tvar a velikost aury, barevné energie, anděly, duchovní průvodce, přivtělené duše zemřelých, astrální a jiné entity, vlivy z vnějšího okolí nebo práce či symboly z minulých životů, které mají vliv na současný život osoby. Vidím také místa na těle, která jsou fyzicky oslabena a na kterých může v budoucnu vznikat fyzický problém, nemoc. Občas se  v průběhu diagnostiky objevují také různé nápovědy obvykle v podobě symbolů.

Informace, které vyplynou z diagnostiky aury Vám mohou pomoci pochopit to co se odehrává okolo Vás, proč se to co se ve Vašem životě děje, se děje zrovna Vám. 

Prací na sobě pak můžete předejít například zdravotnímu problému, který je v auře vidět několik let ped tím než se projeví na fyzickém těle.

Můžete například lépe pochopit , proč jsou ve Vašem partnerském vztahu stále opakují tytéž problémy.

 

Partnerská diagnostika se od osobní odlišuje. Je to pochopitelné v partnerské diagnostice na sebe vzájemně působí dva (nebo více) lidí. Nemusí to být vždy jenom partneři, může to být matka s dcerou, dva kamarádi, sourozenci atd. V partnerské diagnostice vidím vzájemnou karmu osob, která má různé tvary. Od jednoduchých, krátkých křivek, až po složité křivky. Objevují se odlišné nápovědy a symboly z minulých životů. Jiné jsou i projevy bolestí nebo nemocí na fyzickém těle než u osobní diagnostiky. Zpravidla se odlišují i barvy v auře.

Diagnostika je doplněna výkladem a návrhem terapie barvou. Výklad je vždy napsán v přesném pořadí, jak se situace okolo osoby postupně rozkrývá. Tudíž informace s největší prioritou je napsána na začátku výkladu.

 

Rubriky