Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o mně

                                                   27.05.10.jpg

Jmenuji se Markéta

Narodila jsem se 4.dubna 1967 v Praze,kde stále žiji.


Jak jsem se dostala k malování andělských obrázků.

Jako většinu těch, kteří hledají pomoc i mě na tuto cestu přivedli zdravotní problémy. Začínala jsem bylinkami, poté následovala kineziologie, dále  zasvěcení do tradičního reiki USUI SHIKI RYOHO stupeň I + stupeň II. V té době u mne nastaly zásadní změny, a protože jsem člověk, který neustále hledá odpovědi na otázky, tak jsem byla plynule dovedena  jak jinak než „ úplnou náhodou“ k hlubinné regresní terapii.Té jsem zůstala věrná do dnešních dnů a nemám důvod to měnit. Díky prožitkům a náhledům do minulých životů, jsem si stále častěji uvědomovala, že náš hmotný svět není jediný. A tak, když jsem poprvé uviděla svého anděla uvědomila jsem si, že nejsem sama.

Na víkendovém semináři automatické kresby, malování s anděly, se mi otevřel svět, na který jsem stále čekala. Pod mýma rukama začaly vznikat obrázky, které bych já sama nenamalovala. Je z nich cítit láska, naděje, porozumění a pocit, že nikdy není pozdě začít  i když třeba znova, že .jsou tu s námi bytosti, které čekají, až je pozveme vědomě do svého života, aby nám mohli pomoci svou láskou prosvětlit naše životy.

Od té doby maluji obrázky s andělským dohledem nebo spíše já poskytuji hmotné ruce, které drží tužku a ostatní je práce mých andělských průvodců. To, že každý z nás nemusí mít pouze dva základní anděly strážné ( jednoho pro náš hmotný svět a druhého jako průvodce a rádce v duchovních sférách naši duše), dokazují naše společné obrázky. Pokud si, prohlédnete galerii obrázků sami poznáte, že počet andělských průvodců je proměnný a záleží na situaci, ve které se nacházíme a tak i ke mně přistupují různí andělé. Pokud maluji obrázek pro určitého člověka, přichází jeho anděl s přáním pomoci vytvořit ten pravý obrázek.