Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hračky

3. 6. 2010

Hračky

Hračky si můžete vyrobit, podle vlastní fantazie nebo i v obchodech jich mají na výběr plno. Váš papoušek se nebude nudit a vy budete mít chvíli klid.

Nejlepší jsou z přírodních materiálů. Kuba má hrozně rád šišky, ty mu zaberou hodně dlouho, než je všechny rozpáře. Nebou kousek silné halousky. Různé prolézačky, žebříky, míčky.. hracka.jpghracka-2.jpghracka3.jpg

Po pár měsících  ho nadšenost na rolničku neomrzela, ba naopak (mluvím o té hračce s rolničkou co je na první fotce). S touto hračkou si dokáže vyhrát celé hodiny. Jednou mě vyrušil hroznej křik v kleci tak jsem ho nenápadně "šmírovala" a sledovala proč  vyluzuje takové hlasité zvuky. Kuba ležel v kleci na zádech rolničku měl v drápech a a hrál si sní jak kočka s myší. Třepal sní, křičel na ni, převaloval se sní ze strany na stranu, no prostě psí kusy. Hrozně mě to překvapilo, protože  jsem takové chodání u papoušků neviděla. No smíchy jsem to nevydržela a jakmile jsem se začala smát Kuba mě zaregistroval a chtěl jít ven. A takovéhle divadla dělá každý den.

hracka-4.jpg