Jdi na obsah Jdi na menu
 

Piešťany 23.1. - 2.2.2011

Neděleimg_0250.jpg

Za 2.5 hodiny jsme dojeli do Brna, Štěpka vůbec nekňoural a povídal si, chvilku chrupka v Tescu, řev u jídla, v půl 3 jsme dorazili do Piešťan, paní na recepci hlídala Štěpku než jsem vynosil věci na pokoj, pak si dal Štěpka haminu,  telefonování s mamkou. V půl 8 usnul a v 23:45 vzhůru a řev až do 5.

Pondělí

5-8 spánek, probudila vrtačka, řev, v půl 11 do kočáru – neusnul, v adeli svačina, pak přišla Denisa, která nám vysvětlila průběh rehabilitace, pak logopedie s Lenkou domluvit co a jak, img_0237.jpgprohlídka u doktora Lisovskyyho - měření, oblékání adeli obleku s týmem terapeutů (Elvíra, Zuzka, Lucka), vše stále s řevem, cvičení na míči, potom šup na masáž k tetě Ivetě, na zádech řev pak na bříšku nás to začalo lochtat, tak jsme se poprvé smáli. Potom jsme si zařvali do masky na kyslíku u Antónie, stejně jako poté na laseru u Renáty a šlo se na hotel. Ještě než jsme vyjeli z Adeli už Štěpka chrupal. Večer nechtěl spát, řval až do 23.00.

Úterý

Vstával v 6:40, na laseru i na kyslíku řval, na manuální terapii nejdřív v pohodě pak kňoural, kryo s kňouráním a cvičení s řevem, kromě toho když skákal na míči a na konci když byl zapískovanej tak se smál, masáž se smíchem.

Středa

Spal celou noc, vstával v 7:15, s během jsme dorazili na biofeedback, laser tentokrát na nohy, takže neprotestoval, kyslík vše v pohodě s maskou, pak kryo a cvičení s řevem, v obleku 90 minut, na masáži vysmátý, usnul než jsme odjeli.

Čtvrtek

Vstával v 7:10, na biofeedbacku se smál a povídal, na laseru ruce taky bez kňourání, na kyslíku hadičky do nosu s dudlíkem – vydržel to úplně v pohodě, konzultace s šéf lékařem, seděl mu na klíně a smál se. Na kryo taky vysmátý, stejně jako asi 45 minut na cvičení, kde jsem ale nebyl. Pak si schrupnul a na logo se mu nelíbilo zato img_0213.jpgna manuálce jo, smál se na doktora než došlo na pravou ruku a na hlavu. Večer usnul v kočárku ve 20:15 protože přes den spal jen 45 minut.

Pátek

Štěpka spinkal celou noc, probudil se před 7 a povídal si. Na biofeedbacku tentokrát s brýlemi, vůbec se nesoustředil a zlobil, na laseru taky trochu kňoural, na kyslíku s dudlíkem a hadičkami, byl hodný. Na kryo vysmátý, na cvičení kňoural i řval, ale rozhodně to bylo lepší než první dny. Na masáži nás chytil malý bubák pak kňoural, měřili jsme teplotu a Štěpka měl 38,2 :-( Ihned k doktorovi, ten zavolal Denise, která zajistila odvoz k doktorce, ta Štěpku prohlédla, nařídila klid minimálně do pondělka, dávat nurofen a pak se uvidí.

Pondělí

Ráno bez teploty, na biofeedbacku lepší koncentrace, ke konci už kňourání, na kyslíku taky kňoural, laser docela vydržel, na kryo se mu moc nelíbilo, na cvičení  (Elvíra, Zuzka, Lucka) nejdřív fňukal, pak na galileu se uklidnil, na míči se nakonec i smál, chodil po dvou i po 4. Na masáži si opět užíval.  Na logopedii docela hodný, pak jsme se najedli a  usnul když jsme jeli nakoupit.

Úterý

Ráno spal jako zabitý, bez teploty, na img_0187.jpgbiofeedbacku nejdřív dobrá koncentrace, pak už horší, na laseru se mu nelíbilo, na kyslíku s dudlíkem docela hodný, na logo klasicky kňoural, na manuálce u doktora taky plakal, potom hned usnul, vstával až v 11:40 když jsme přišli na kryo – rozmrzelý. Na cvičení brečel, na galileu se opět uklidnil, pak jsem šel na masáž, když jsem přišel Štěpka už neměl oblek, že prý má opět horečku 37.6 :-( Tak nám potom i zkrátili masáž a šli jsme na hotel si dát haminu a nurofen. Štěpka pak usnul v kočárku bez dudlíka, ani vrtání ho neprobudilo.

Středa

Ráno stále horečka 38.1, v Adeli jsme hledali doktora nebo Denisu nakonec jsme narazili na doktora, poslal nás opět k lékařce, která Štěpku poslechla a nasadila mu antibiotika, s tím že už nemůže cvičit, tak jsme se po dohodě odhodlali k odjezdu domů. Když jsme přišli na hotel, Štěpka hned na posteli usnul, tak jsem vše zabalil a po probuzení jsme mohli vyrazit směrem domů.

 

fotky