Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky z králíkárny

prosinec 2010

I u nás v útulku probíhaly Vánoce. Takové, jaké si jen stěží dokážete představit ,a proto jsem vše foťákem zdokumentovala :) Mockrát děkuji králikářům z Prahy, kteří pro nás udělali sbírku. Nemalý podíl na tom má také Pulec, který vše doručil :) a ebylo toho málo:

PODÍVEJTE

říjen 2010

čeká nás opět očkovací sezóna a pomaličku připravujeme králíčky na zimu. zateplování kotců aby našim svěřencům náhodou nebyla zima


.....8-9.2010

Podařilo se nám umístit 3 králíčky do nového domova :) Bingo+2prckové od Kapusty


8.7.2010

Kappy v tomto těžkém vedru porodila krásná 3 miminka. Všichni jsou černí a Kapusta se zatím zdá jako vzorná mamina, hlavně ať to nezařeknu. Jen jedno miminko je trochu hubenější a menší. Bingo už má předběžné zájemce, kteří by si ho v srpnu měli odnést do nového domova. Až miminka odrostou budou také připraveni k adopci společně s jejich maminkou. Kapusta už zdaleka není tak agresivní jako byla předtím. Agresivita tedy byla způsobena březostí. Teď je z ní docela milý králíček, ale ještě nám moc nedůvěřuje.


25.6.2010

Momentálně máme v opatrovnictví 4 králíčky z toho u jedné samičky si nejsme jisti zda náhodou není březí. 3 z nich můžete najít  v sekci k adopci a sou připraveni jít do nových domovů. Pro králíčky jsme objednali spousta dobrůtek z mini shopu kralici.cz a nyní už se ušáci radují a mlsají.

Deníčky králíčků:

Elis-konečně se nám podařilo seznámit ji s Fidorkou. Elis se naučila konečně trochu průbojnosti, aby ji neustále Fidorka neodstrkovala od sena. Myslím, že ty dvě budou kamarádky.

Fidorka-rozmazlená a netolerantní Fidorka se naučila soužití s Elis. Z počátku ji to dělalo trochu problémy, ale teď už se k sobě občas i přitulí.

Bingo-tento mazlivý klučina byl snad poprvé venku na vodítku. Hned se naučil jak se má na zahradě chovat a vyskakoval půl metru vysoko radostí. Konečně si mohl utrhnout travičku přímo ze země :) Myslím, že se mu u nás docela líbí.

Kappy-tato samička mi dělá největší starosti. Nevíme jestli náhodou není březí, ale začíná být dost teritoriální. Jen co vysvítne sluníčko začneme s terapií na zahrádce, aby se naučila, že člověk ji neublíží. Snad se nám to povede.