Jdi na obsah Jdi na menu

Resident evil 4 postavy

 

 

Leon Scott  Kennedy

Leon Scott Kennedy je vládní agent spojených států, který byl vyslán zachránit prezidentovu

dceru Ashley Graham unesenou neznámím kultem do jedné španělské venice.

 

 

Obrazek 

 

 

 

 

 

 

 

Ada Wong

Leonova stará přítelkyně, rovněž přežila únik T-viru. Nyní pracuje pro Alberta Weskera, šéfa Umbrelly. Do Puebla se vydává pro získání vzorku parazita. Má také nařízeno Leona zlikvidovat, jenže srdce jí to nedovolí a ne jednou vám významně pomůže.

 

 

 

Obrazek 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ashley graham

Dcera prezidenta Spojených států, která se stala obětí kultu Los Illuminados. Tato jednadvacetiletá studentka byla unesena cestou ze školy. Naposledy byla viděna v malé vesničce ve Španělsku, zde ale všechy její stopy končí.

 

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Luis Sera

Madridský policista, který se zoufale snaží dostat z vesnice. Poté co se dozví, že byli Leon a Ashley infikováni se snaží získat protilátku. Stává se Leonovým přítelem a ne jednou mu zachrání život. Jenže je zabit Osmundem Saddlerem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramon Salazar

Malý, zakrslý zbohatlík, který je v přímém spojení se Saddlerem. Je to kastelán hradu, ve kterém strávíte asi 60% hry a také je hlavní bos této sekce. Budete se s ním vídat pouze v doprovodu jednoho ze svých osobních strážců. Je drsný do vysílačky, ale jakmile dojde na osobní kontakt, volí rychlý útěk.

 

Obrazek 

 

 

 

 

 

 

 

Osmund-Saddler

Vůdce a pravděpodobně i zakladatel kultu Los Illuminados. Má na svědomí infikování všeho živého parazitem La Plaga, kterého má plně pod svou kontrolou. Je poblázněný touhou získání plné nadvlády nad světem. Je to hlavní bos hry.

 

 

Obrazek 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Merchant

Obchodník se zbraněmi, který se někdy hodí.

 

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bitores Mendez

Má pod palcem celou vesnici, kterou procházíte na začátku hry. Je to velký šéf všech Los Ganados. Několikrát ve hře se s ním potkáte, jenže vám neublíží. Na osobní souboj dojde až ve stodole na konci vesnice, kde musíte porazit jeho zmutovanou formu. Je to jeden z nějtěžších bosů ve hře.

 

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrid Hunnigan

Informátorka Leona.

 

 

 

 

 

 

 

 

Albert wesker

Informátor Ady od Umbrella a tajný agent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jack Krauser

Bývalý voják Umbrelly, nyní také jeden ze Saddlerových ochránců a poddaných. Mistr bojů na nože. Je stejně jako všichni kolem infikovaný parazitem, což mu dává nadlidskou sílu. Troufám si říci, že Krauser je nejobtížnější bos v Resident Evil 4.

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

Hunk

Je agent, se kterým se setkáte pouze v bonusovém módu ,,the Mercenaries"

Obrazek