Jdi na obsah Jdi na menu
 


raďte mi hoooodně koníků

7. 9. 2010

 

Tak a je tu další radění tentokrát mi budete radit 10schleichů + dvě hříbata + jednoho flišku

nejdříve tedy ty schleichi ovšem POZOR ! samozřejmě mi neraďte ty,u kterých jsou červená srdíčka protože to znamená že už toho koníka mám ano ?A ti koníci,u kterých bude zelený smajlík se mě líbějí.Těch co u nich bude ten smajlík bude 10 a 2 hříbata jako že ty bych si teda možná koupila ale všechny tyto symboly platí pro toho koníka který je nad symbolem NAD :


Tak a poraďte mi prosím každý 10 dospělých koní a 2 hříbata a tady pod touto větou jsou obrázky koníků flišek tak z těch mi poraďte prosím 2.

Hračka kůň grošák 14cm


Hračka kůň bílý 14cm

Hračka kůň hnědý 14cm

Hračky koně 14cm

Hračka kůň indiánský 14cm

☺☺☺☺☺☺☺☺☺

 jo a dneska jsem sem do tohoto článku ještě přidělala takové linky které jsou u některých obrázků a ty linky jsou tam proto abych vám naznačila jací koníci by se mi nejvíce líbyli ale to neznamená že třeba do komentářů napíšete : no vidiš,tak sis už vybrala tak si je kup a nemusim ti radit ... tohle prosímvás nechci slyšet ani vydět já chci váš názor a ty znázornění koníci linkou jsou pro vás jen takovým doplňkem.

 

 

 

říkám vám předem,koně schleich,jak ty dospělé tak i ty dvě hříbata mi můžete radit až do vánoc ale stejně bych byla ráda za co nejpohotovější odpověď ale tyto flišky mi raďte do tří dnů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.........................

(petulik, 10. 9. 2010 22:17)

tak s tech flisek si vyber:1 a 4 a stech schleychu si vyber: 1,8,9,10,11,13,14,20,22,30 a to je vse :-)

Re: .........................pro petulik

(frýsánek-majitelka webu, 11. 9. 2010 10:05)

no ja sem tam psala ze toho flisku si mam vybrat jen jednoho a jeste aby ste mi radili dve hribata no to uz je jedno ale z tech flisek si asi vyberu toho posledniho ale jinak moc dekuju za radu a jste se ti sem do komentiku ozvu jaky z nich co si mi poradila si teda asi koupim :-)