Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře k 20.kapitole - archiv

29. 9. 2022

 ...

20.Zrnka vteřin
Kami
11. 8. 2011 12:26
Tohle byl další dokonalý dílek, už se fakt těším, až to dočtu a začnu to číst od začátku :D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
21. 11. 2010 18:49
To víš, Alice, my fanynky chceme občas víc :-D
Byla bych pro, aby jsi si zrovna hrála s tím do příští kapitolky, ale raději to nechci zakřiknout , takže " ššššt " a doufám tiše jen doufám :)
Pošlu ti zase plno obrázků, neboj ...
Zahltím tě :-D Ale na všech bude Severus , takže snad se budou líbit ! Dneska jsem prolítla dvě cd a budu pokračovat příští týden :)
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
21. 11. 2010 18:27
Děkuji za obrázky :-)) S jedním si zrovna hraju ;-) Uvidíme, zda se mi ho podaří předělat k obrazu Klíče :-))
Marquise neznám, já vlastně toho vůbec nějak moc neznám, dokud jsem nezačala zveřejňovat Klíč, nijak zvlášť jsem se o obrázky k HP nezajímala. Moje představivost mi zcela stačila ;-)
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
20. 11. 2010 19:46
Ali, máš dva maily plné obrázků ( nejen erotických tedy ) :)
 
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
20. 11. 2010 14:33
Tak jeden mám zrovna ve složce a nevím jestli jsem posílala , nebo ne, tak pošlu na tvůj mail :)
A hledat začnu a věř mi, že já určitě něco v zákoutí netu pěkného vyšátrám :) když jde o Severuska nic mě nezastaví :)

Taky se chci omluvit, když jsem napsala, že mám ráda " chlapíky "... no ehm... spíše jsem měla napsat, že je to něco co mě vzrušuje , ale praxe nic moc :-D
Ale Severusovo popisování těla a vzrušování... to je něco ! Miluju obrázky od Marquise, jestli znáš. Severus na nich sice vypadá jako úžasný nadsamec, a navíc to není slash, ale jsou krásné ! Mám je uloženy kdesi na cd a to by bylo asi na dlouhý hledání, ale klidně si tu práci dám, jestli je neznáš :)
Na to ani vůbec nesmíš pomyslet, že mě by se erotika a lá Severus nelíbila. Vždyť já taju, když vidím jen jeho pohled, natož kdyby se svlékl , třebas jen do půl těla, asi omdlím . 
Asi se taky divíš, že komentuju předešlou kapitolu, ale k té poslední jsem už něco málo napsala na FB a tady si to zatím nechávám uležet...
Jsem tak napnutá na příště, že moje magipouta by určitě Voldy nepřetrhl :-D Ale nevěřím, že by Brumbál takhle Severuse zklamal a neslyšel jeho volání o pomoc. Leda by nemohl přijít na pomoc, ale to už by snad bylo příliš, ne ? Určitě jim přijde na pomoc, teda... chci tomu věřit, protože pak bychom byli asi svědky něčeho na co se těším i netěším zároveń . A to ty víš co by to bylo :(
Další možností je, že ... ale to tam kam ten komentík bude patřit...
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
20. 11. 2010 13:40
Určitě! Budu jen ráda, pokud nějaké obrázky vypátráš. A netrvám na fotomontáži, i kreslené můžou být fantastické :))
No... nevím :D Severus hady sice asi rád měl, ale myslím, že Nagini nebyl jeho oblíbenec... :D
"Dopracují se", rozhodně ano :D A užijí si to oba, ano :))
Hmm... tak myslím, že erotické scény se ti líbit budou ;-) :D
 
Re: Re: Ahojky, Nex :))
20.Zrnka vteřin
Alice
20. 11. 2010 13:35
Ohledně magie s tebou musím naprosto souhlasit, vnímám to stejně (tou neatraktivností jsem myslela skutečně jen běžný chod školy, výuku, úkoly atd., prostě takovou tu omáčku kolem)
Celý kouzelnický svět mě fascinuje právě díky všudypřítomné magii a osobně nesu poměrně nelibě, když se autoři snaží do něj "vpašovat" mudlovské vymoženosti, protože jsou "lepší" - jako třeba propiska místo brku. Jednoduše mi to tam nesedí, mám ráda magický svět takový, jaký je, oddělený od mudlovského :)
 
Re: Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
20. 11. 2010 13:18
ty pátky jsou v pořádku, buďme anglicky konzervativní a usedněme k pátečnímu čaji o páté :)

a můžu hledat nějaké erotické obrázky jeho a Harryho, jestli smím ???? Třebas něco najdu... ale ty asi potřebuješ fotomontáž a ne kresbu, viď ?

no a nemůžu neokomentovat Severusovy erotogenní zóny :-D To je něco pro mě :-D Lahůdka ... mňamky mňam :-D

Napadlo mě něco co se ti bude hnusit a mě taky, ale jsem děsnej zvrhlík :-D a je to myšleno čirým pomatením... chtělo se mi říct, že chudák musel být těsně před smrtí když mu Nagini dýchla na krk asi ještě vzrušenej ... ale je to ohavný a sama se sobě divím, že ti to vůbec mám odvahu napsat. Pěkně mě za to setři, zasloužím si to.
Ne ale vážně... i když tohle není moc vážné téma...
Pod pojmem " je to normální zdravý chlap " je každému jasné co je tím míněno :-D Tak to by se k tomu vyvrcholení někdy Harry mohl " dopracovat " :)
Přeji jim, ať si to užijí oba dva !
No já jen, ehm... ( červená jak rak :-D ) mám ráda chlapíky s aspoň trošku citlivými bradavkami :) Tak kdyby aspoň malá zmínečka pro mě , prosím :)
 
Re: Ahojky, Nex :))
20.Zrnka vteřin
Nex
20. 11. 2010 02:32
Nepřijdou mi neatraktivní... Celkem mě štve, že v tolika povídkách hraje magický svět jen kulisy - pak je zbytečné, aby se příběhj odehrával v něm! Magie je alfa a omega jejich životů a myslím, že by to příběhy měly zohledňovat.
 
Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
19. 11. 2010 13:09
Já bych ráda vyhověla vašim žádostem, ale je pravda, že pak bych musela zveřejňovat v různých termínech na každu prosbu a to se prostě nedá :))
Obrázek k erotické scéně? :)) Tak nad tím jsem ještě nepřemýšlela :D Bohužel, v tomhle směru jich je k mání strašně málo a ty jsou všechny už známé :))
K tvé otázce... :D V mnoha povídkách jsem se setkala, že byl Severus extrémně citlivý v oblasti krku :)) Ale myslím, že to je erotogenní zóna mnoha lidí, takže mi to přijde v pořádku. Konkrétně k "mému" Severusovi - říkám si, že přehnaná citlivost by byla spíš na škodu, s ohledem na to, kolikrát musel snášet Crucio a podobné tresty, logicky by z toho vyplývalo, že tělo časem otupí, aspoň trochu. Pak je tu samozřejmě jeho rtuť, která vjemy výrazně tlumí. ...No, ale kdyby ji náhodou zrovna neměl...? :)) Je to normální zdravý chlap, víc nevím, co na to říct :D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Alice
19. 11. 2010 13:01
Ano, ty montáže vyrábím sama. Netrpím naivní představou, že jsou kdovíjaké, teprve se to učím stylem pokus - omyl :-D Ale třebaže si tu stěžuju, že to zabírá čas, hrozně mě to baví. A skvěle se u toho přemýšlí :-))
Takže moc děkuju za tvou nabídku, třeba ji někdy využiju :)) Ale pokud by se ti chtělo kdykoliv sama od sebe nějaký obrázek spáchat, jsem pro všema deseti a určitě ho tu zveřejním :))
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Kiki
18. 11. 2010 16:52
a to děláš ty obrázky co jsou tady vždy s těmi nápisy? to tě zdržuje? já bych ti s tím pomohla... na tom není nic těžkého pokud víš co tam chceš říct a máš ten obrázek...
 
Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
18. 11. 2010 15:46
Do prčic :-D...
že já mám vždycky takové " správné " tušení :-D
Díky Aličko, ani nevíš jak moc tě mám ráda !
To je správné , že nedáš na každého plk o tom, kdy by chtěl číst povídku. To víš, líná huba... a jak se to vyvrbí to už je na tom druhém :-D
Ne ... vážně to beru v legraci :-D
Já jsem tak nervní, co taťka přinese za zvěsti o filmu ...
Díky moc za přání :)
Jsem zvědavá na obrázky !!! Vždycky dáváš takové pěkné k těm kapitolám. Jsem zvědavá který vybereš při té super erotické scéně :)
Ali a můžu se tě zeptat na něco co ví jen autorka Severuse ( tady tudíž ty ) ? :)
Má tvůj Severus hodně citlivé tělo ? :-D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 15:29
Připomínám, že jsem byla prohlášena za chráněný druh! Aspoň než to dopíšu :DD
A náhodou, včera jsem měla sotva čas spáchat pár obrázků k budoucím kapitolkám.. :-( Takže náskok se nezvyšuje...
 
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Kiki
18. 11. 2010 14:43
a ani neuděláš...jinak půjdeš do dehtu a peří :D
což půjdeš stejně asi taky když nás tak mučíš tím čekáním i když je den volna navíc...
já si stejně myslím že když je den volna - tak ty akorát píšeš takže to není tak že bys přišla o náskok... určitě jsi včera psala ne? že jo že jo že jo :D
 
Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 14:22
Takže den D už se ti blíží? Moc ti přeju, aby se ti zítřejší film líbil :))
Dnes odpoledne tu kapitolka nebude určitě, promiň. První pokusy o vložení spáchám až večer a pak záleží na editoru, jak moc si bude stavět hlavu a kdy s tím skončím...
Ale jelikož je tvé tušení správné, ty vlastně ani nechceš, aby tu kapitola byla dřív... jen o tom nevíš :-))
 
Ahojky, Klaris :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 14:11
Koukám, že sis protáhla večerku :D Tak snad jsi to stihla dospat, pokud máš dnes školu, a pokud máš volno, krásně si ho užívej :))
Děkuju ti :)) Ne, krásná slovíčka se mi opravdu nikdy nezají, klidně můžeš chválit každou kapitolku - já to vydržím :D Ale teď vážně - opravdu ti děkuju :)) Moc mě těší, když je mi dovoleno (a ještě navíc se to i podaří) udělat ti pátky hezčími :))
Nevadí, když nestíháš komentovat pokaždé, času je málo a je mi jasné, že školou povinní to mají právě teď náročnější než jindy, takže si s komenty hlavu nedělej :)) K mé maximální spokojenosti stačí, když občas houkneš, že tu stále jsi a ještě jsem tě neotrávila :D
Jsem ráda, že i tahle klidná kapitolka tě mohla potěšit :)) Harry a Draco ti připomíná vás dvě? :D V tom případě lze jen blahopřát k takovému zdravému sourozeneckému vztahu :)) Není nad to si společně hezky zahulákat a pak se tomu zasmát :))
Ano, Harry je první v mnoha směrech. A zcela neskromně se pokusí o další prvenství :D
A děkuju - jsem vážně ráda, že jsi postřehla tu jednu Harryho větičku :)) Protože většinou se Severuse opravdu snaží nějak měnit, ale Harry je spokojený i s tím, co je. Ne že by nechtěl víc... :)) ale i tohle mu stačí ke štěstí. ...Zatím :D
Proč Severus Harrymu prozradil to se Sárou - předtím se ho na to Harry ptal a Severus jakékoliv potíže zapřel. Jenže už si pomalu začíná uvědomovat, že Harry dospívá. Také ho velmi zvolna začíná vnímat jako svého "parťáka", kterému může důvěřovat. A naprosto jasně si je vědom, že takový projev důvěry Harry ocení a že se díky tomu bude cítit rovnocennější :)) Prostě takové ty zmijozelské fígle :D
Ano, polibek bude :-)) Vážně bude. Já vím, že už vás napínám docela dlouho, ale konečně jsme se dostali do fáze, kdy to začne nabírat spád a posuny budou rychlejší :)) Takže - vydržet, nezavěšovat se :D
Ano, ano, pevné objetí je vážně strašně příjemné a hodně pomáhá při emocionálním vypětí - můžete vyzkoušet doma a poreferovat zde, jaké byly výsledky :D
Draco bude Harryho "obšťastňovat" svými laskavými poznámkami i v příští kapitolce, snad se ti to bude také líbit :))
Děkuju ti :)) Budu doufat, že zítra na toho svého "pátečního ježíška" nezanevřeš ;-) :D
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 13:20
:D Přesně tak, tohle já totiž vůbec nikdy nedělám... :DDDD
 
Re: Re: Ahojky, sevy :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 13:18
Hermioníš??? :DDD Krásný výraz. Tak držím palce, ať to zvládáš i bez obraceče času :D
Neboj, kapitolka tu bude i v sobotu... a neděli... a ještě hodně dlouho potom :D Takže když ti to teď nebude vycházet na pátky, dílek tu na tebe počká a já si ráda počkám zase na tebe :))
S tou ránou se nic neděje, jen jsi mě děsně zmátla :D Ale beru to jako... adekvátní za to, co dělám já vám :D
 
Re: Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Kiki
18. 11. 2010 13:17
no to asi těžko..ty naštěstí nejsi ten typ autora co má na začátku kapitoly nic, veprostřed všechno a na závěr nakousnutou větu, nebo hlavní hrdiny někde padající kamsi do neznáma nebo tápající kdesi v nebezpečí...to je jediná možnost kdy fakt nesnáším, když někdo takovouhle kapitolu vůbec uveřejní :D ale to ty neděláš a běda ti jestli s tím začneš! :D
 
Ahojky, Liso :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 13:13
Děkuju, jsi moc milá :)) A klidně se opakuj, protože za a) tohle se mi fakt nikdy neomrzí číst :D, za b) já se taky ve svých odpovědích opakuju a tolerujete mi to :))
Díky, moc mě těší, že sis užila ošetřování i Dracův vvstup na scénu :D
Neboj, jednou si Severus do jeho postýlky fakt vleze ;-) A polibku se taky dočkáme, sápeme se k němu statečně s každou kapitolou :D
Tajemná bytost se už také blíží ke svému odhalení :))
Drtivé objetí má vážně skvělé účinky, to musíš někdy vyzkoušet... :D
Jsem ráda, že se ti líbilo Ronovo smíření :) Už bylo na čase, aby přišel k rozumu :)) A Harry s Dracem budou "řádit" i v příští kapitolce :D
Děkuju. Jsem moc ráda, že se ti díl líbil. A co se týče tvého tušení... správně ;-)
Díky! :))
 
Re: Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Alice
18. 11. 2010 13:01
:-)) Co se toho letvaru týče, je to takový podvod na druhou ;-)
Harry vyletěl jak čertík z krabičky :D To je dost trefný, ano :)) Je to moudrý mladý muž, nemůžu nechat pořád excelovat jen Severuse, i Harry má své světlé chvilky ;-)
A bude BUM, bude... :)) Uvidíme, jestli z něho fakt budeš mít radost :D A pak mi možná i odpustíš, že jsem nezveřejnila dřív ;-)
 
žádost, vlastně prosba Pane ( Alice ) :)
20.Zrnka vteřin
Martina
18. 11. 2010 10:17
Ani nevíš Alice co bych dala za možnost dneska odpoledne si přečíst pokračování...

Taťka odjel směr Hradec - Potter - kino a já se nudím a dnešek využiju k tomu, abych si dopředu udělala vánoční výzdobu baráku :)

Taky sekat dřevo a procházka se psy :) btw...

Tož by mi tááááák moc sedlo dneska si přečíst o Severuskově vysvobození z rukou těch ohyzdných Bystrozorů :)
Abys nás taky nemátla ukázkama :) Napíšeš pěkné ukázky a ono tam bude něco " fujtajbl " a naopak :)
 
Dneska jsou asi erupce na Slunci.. Komentuju v 1 ráno:DDD
20.Zrnka vteřin
Klaris
18. 11. 2010 01:18
Tak se zas po dlouhé době hlásím se svým komentíkem:)
Můžu znovu napsat, že tuto tvojí povídku prostě miluju? Já jen jestli se ti už podobná vyznání třeba nepřejedli, když ti je tady píše určitě milion čtenářů a já skoro každou kapitolku:D Ne vážně, díky tobě se těším na pátky stejně jako malá holka na Ježíška:) Tady taky pokaždé dostanu úžasný dárek - další dílek:) A to nemusí být ani Vánoce, ty mi v podstatě Štědrý den děláš z každého pátku :) Takže za to strašně děkuju :)
Mrzí mě, že nestíhám komentovat každou kapitolku ale čas je bohužel většinou proti mě a evidentně si nepřeje abych stíhala vše, co bych chtěla :) Poslední dobou mi taky přijde, že se tady děsně opakuju nebo že píšu vše, co už tu někdo napsal ... No ale pokud to tedy nevadí, tak se budu kopírovat dál:)
Ke kapitolce: aa.. konečně trocha zvolnění, vůbec se nemusíš bát, že bys někdy nudila nebo něco takovýho... I takovýhle poklidný kapitlky jsou potřeba:)
Začátek: Přehnaná péče o Severusovu ruku - nádhera :) Rozplývám se a užívám si to s spolu s nima:) A na scénu přichází Draco a začíná být veselo:DD Parádní heslo - "Pottere, ty jsi idiot" ... no nádhera :) To jejich špičkování a haštěření je boží:) Nemůžu si pomoct ale docela mi připomíná věčné hašteření mezi mnou a ségrou:) Zvláštní? :DD Jo, být Severusem taky by mě začala bolet hlava:) Ale směju se ještě teď :DD Neuvěřitelně se mi líbila věta: Nemusím být jediný. Jen chci být první... Myslím, že už je v mnoha směrech :) Vždyť mu to vlastně pak i Severus potvrdil .. a určitě ještě nějaký směry přibudou:) Klid, pohoda a nejdnou - Filch ... hmm, nedivim se Harrymu, taky bych měla vztek.... Ale co mě pobavilo, tak to byla přdstava vyhladovělé Paní Norisové zamčené s Filchem jako myší :DDD A věta: Proč mě to sakra nikdy nenapadlo?! pronesená oběma najednou mě rozesmála:D
Další scénka u které jsem se rozplývala blahem byla ta v Harryho pokoji:) ... Chci ho takového, jaký je. - To je dobré vědět, většinou ho chtějí lidé měnit:) Aaa - Snape ho hladil - nádhera ... Já chci taky :D ... Sarah Lenersová... on mu to řekl ... Asi jsem trochu natvrdlá ale nějak jsem nechápala důvod nebo pohnutky, proč mu to nejdnou prozradil:) ... My vás s Brumbálem nedáme... Pak jsem zcela v bezpečí... Jsem zvědavá, jestli tohle tedy bude platit:)
No a pak ta scéna v sálu vědomí... blaženě se usmívám a čtu to znovu a znovu:) Mám vás tak strašně moc rád:) Já přeci smím cokoliv... :) A místo polibku Snapeovy dlaně:) Ale stejně se už nemůžu dočkat opravdového polibku.. Bude? Brzy? Reakce na facku byla.. řekla bych adekvátní:) Taky se mi líbí, když ho Severus brání:) A pusa do vlasů - fakt sladká jak med:)
Tak na Severusovu tajemnou neznámou jsem doopravdy zvědavá čím dál tím víc.. Asi se budu muset nechat překvapit, protože tip, který jsem měla se zdá být nereálný:) Splašené hormony jsou děsivá záležitost - souhlasím:DD Hmm pevné objetí ... to jsem ještě nezkoušela, fakt to pomáhá??:DD No u Harryho evidentně ano:) ... Harry si poskočil, aby sladil krok se Snapeovým - hezká představa:)
Ron na scéně :D Jeho vysvětlení, proč to tak najednou vzal, mě pobavilo:D Lektvary s Malfoyem neměli chybu:) A ten jejich rozhovor už vůbec:) Psychologická poradna:DDD Božíí:) Začínám se vyloženě těšit na jejich rozhovory:) A pokud je Snape tedy slyšel pak jsem doopravdy zvědavá, jaká bude reakce:)
No a konečná scénka s bystrozorama ... Harryho výklad zákona - páni :O Spolupráce Nebelvíru a Zmijozelu... Aaa začínají se nám projevovat :) Hmm překvapil mě Ron s patronem:) Také Brumla mě celkem překvapil, jak ho objal a že mu dal dokonce svojí hůlku... Copak s nima asi plánuješ??
No a nad ukázkama jsem si už dávno zakázala přemýšlet.. Přečtu je ale pak je vždy jaksi zapomenu - jsou děsně zavádějící:D
Tak mazám do postele a těším se na pátek... Už jen 1. den a kousek:)
 
Re: Ahojky, kakine :))
20.Zrnka vteřin
kakin
17. 11. 2010 22:58
ja se rozhodne nechystam Elysejsky klic opustit, jen to tydnove cekani me uplne zabiji
 
Re: Ahojky, sevy :))
20.Zrnka vteřin
sevy
17. 11. 2010 21:50
Ahojky Alice, díky, díky... ano zkoušky dopadly k mé spokojenosti, vlastně se ze mě stal poslední semestr šprt, až je mi ze mě špatně :-D hermioním? :-O za to teď se mi to navalilo, že mám hrůzu, že nebude čas na páteční dávku... auauauau, snad jen zbytečně stresuji ;-D
s tím sevem a ránou jsem to asi nevychytala, že by soudruzi udělali chybu a já to poplantala?! :-O těším se, až si to celé přečtu v klidu a s maximální pozorností, tak mi prosím odpusť tyhle úlety... kdo ví, kolik toho ještě poplancu, se pak z teho nevymocu a bude průůů... švich... :-D nic, mizím, strašně melu :-D
 
Milá Alice... (Nic lepšího mě nenapadá, po tom všem :-D )
20.Zrnka vteřin
Lisa
17. 11. 2010 18:36
Připadám si jako idiot, že tady budu psát všechny ty věci, co už byly asi stokrát vyřčeny, ale nemůžu si pomoct, nějak tu euforii ze sebe musím dostat ( aniž bych se smála na celé kolo, nebo mlátila hlavou do zdi) :D I když, nevím jestli to má ještě vůbec cenu, jestli-že už (až :D ) za dva dny mě znovu naplní :)) No jo, čtu to asi po osmý, ale prožívám to jako poprvé, jako bych nevěděla, co se v příští chvíli stane, jako bych nevěděla jestli Harry tu hůlku udrží, jestli Severuse opravdu zatknou... Prostě se to musí nějak ventilovat :-) Takže, začátek: To jak Harry ošetřuje Severusovu ruku je úžasné, jak se s ní mazlí a pečuje o ní - prostě krása :-D A pak přijde Draco a já se můžu potrhat smíchy :D To jeho HESLO! - Pottere, ty jsi idiot! - Správně!, Bože vážně by to chtělo předtím nějaké varování :)) A jejich popichování, nadávání a lektvar na bolest hlavy - děsně vtipná část :D Filch - Harry ztrácí kontrolu - to je pochopitelné, taky bych jí ztratila :-) Moc se mi líbilo, jak s Dracem mluvili stejně: Proč mě to sakra nikdy nenapadlo?! - úžas :-)) Jee a potom přichází nejskvělejší část kapitolky: Sevovo pohlazení, doteky a věta - Směl bych na chvíli k tobě, Harry? V první chvíli mě taky napadlo, že si Severus vleze k Harrymu do postýlky, ale bohužel (na to je ještě moc brzo viď? :D ) No nevadí, to co přišlo, mi to bohatě vynahradilo - Jeee (Víc asi dodávat nemusím, že ? :))) ) Reakce na facku, jak byl Sev rozzuřený - Líbí se mi, když mě bráníte (Mě taky :-D ) Polibek do vlasů - noo, potají jsem doufala, že to bude opravdový polibek - chjoo, já se snad nedočkám :) A znovu se objevuje ona tajemná bytost (No alespoň už vím, že je to holka :DDD ) Jen se mi nějak nechce věřit, že by jsi tam dala Lily, ty která se vyžíváš v tajemstvích a překvapeních, určitě v tom bude nějaký háček, už to vidím :-)) Drtivé obětí, na zahnání chuti po polibku? - perfektní nápad - náádheraa :-) Hrozně mě potěšil Ron a jeho smíření - konečně dostal rozum :-) A poslední část - Lektvary - rozhovor s Dracem, jak už jsem říkala, to zbožňuju: Pitomče, děcko, blbče, jak hluboko jsem klesnul, vítej mezi spodinou - Áchich-ouvej, i teď, když to jen píšu, stejně se pořád směju :DD Bystrozoři mě vylekaly, ale Harryho pohotové reakce zas a znova zasahují :), Mooc mě dojalo, jak se všichni zapojili do záchrany :) Brumbál s obětím tomu dal korunu...no a ochutnávka mě opět nechala napnutou.. :)) Prostě super, nádherná, úžasná, skvělá, perfektní, dojemná, pecková, bombová, uklidňující, zábavná, oddechová (Asi bych už měla přestat s těmi přídavnými jmény, což ? :-DD ) kapitola, jak tak koukám, v poznámce píšeš, že jsi na nás byla hodná - tentokrát, hmm, to abych se zase připravila na nějaký nečekaný zvrat, že? Noo, to už by jsi ani nebyla ty... :D Merline, prosíím, zařiď ať už je pátek - toť mé vroucné přání
 
Re: Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Kiki
17. 11. 2010 14:01
uáááá ale já to nedělám úmyslně ...prostě občas zapomenu (myslím koment) - ne že bych se chtěla nějak ozvláštnit, to ani nejde u téhle povídky :D
mě bylo jasný že těhotenský test ne...ale tím spíše že nemám ani šajna mě to hicuje :D
určitě je to něco co by Harry neměl vědět a mám takové tušení že to je něco o jeho zdraví nebo schopnostech anebo něčem podobném...

no - mě totiž nejvíce překvapilo ne to, že po nich vyjel jak čertík z krabičky ale jak to hned zakamufloval tím zákonem, skoro jako kdyby si tu scénku zkoušel předtím u zrcadla :D a věděl že jednoho krásného dne to bude muset zahrát... že mu to hned zapálilo ohledně té hůlky, to mě překvapilo...

bude BUM? BUDE? :D už se těším...hehehehehe
béééhééé já chci dneeeeskaaaa... tebe by neobměkčily ani vánoce! ještěže je štědrý den v pátek..kdyby to byl kterýkoliv jiný den, stejně bychom nedostali příděl navíc, třebaže jsou vánoce jen jednou do roka...
 
Re: Re: Re: koment jen každou druhou kapitolu :D
20.Zrnka vteřin
Kiki
17. 11. 2010 13:03
psala jsem to před půlnocí takže jsem myslela dnešek :D
 
Re: Re: koment jen každou druhou kapitolu :D
20.Zrnka vteřin
Alice
17. 11. 2010 12:35
Hih... Kterou středu myslíš? Příští??? :D
Ještě si hraju s obrázky, ale do příští středy to stihnu určitě... :DD
 
Ahojky, Kiki :))
20.Zrnka vteřin
Alice
17. 11. 2010 12:33
Díky :)) Znáš to přísloví, že dobrým se má šetřit? Tak mi své potěšení přiděluješ ob kapitolu, abych si ho nepřestala vážit - dobré! :D
Těhotenský test to fakt Harry nevařil :DDD V čem mu Severus zalže... To je velmi dobrá otázka ;-) A taky proč to udělal :))
Vycvičený pejsek? To ne! :D Náhodou, Harry vždycky vyrážel bez rozmyslu, když byl kdokoliv z jeho přátel v ohrožení - jen je tu už starší a zodpovědnější, takže i způsob je jiný. Ono třeba pokusit se bystrozory zaklít by asi nebyl moudrý nápad ;-) Ani Potterovi nemůže projít všechno :))
Překvapený Severus, no ano, i takové absurdnosti se v Klíči dějí :DDD
Ale velké BUM a učebna plná zmatených lidí... hm, ani netušíš, jak blízko jsi ;-)
Díky, budu doufat, že tě příští kapitolka potěší :-))
 
Ahojky, kakine :))
20.Zrnka vteřin
Alice
17. 11. 2010 12:26
Děkuju ti :))
Tvůj citát je pěkný, dokonce jsem ho ještě ani nepotkala během svého bloudění po netu :)) Ano, myslím, že se opravdu doplňují :))
Děkuju :)) Jsem moc ráda, že tu stále jsi :))
 
Ahojky, sambo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
17. 11. 2010 12:22
Díky :)) Tenhle pocit znám, naučila jsem se nejdřív vkládat svůj koment, než začnu číst ostatní :)) Děkuju, že jsi i přesto zkusila zformulovat, co si o kapitolce myslíš :))
Jsem moc ráda, že se ti jejich pošťuchování líbí, ano, přesně, konečně se začíná situace zklidňovat a přátelé "stmelovat" :-))
Nejsi zvědavá? A dobře děláš :D
Díky, sambo :))
 
Re: koment jen každou druhou kapitolu :D
20.Zrnka vteřin
Kiki
16. 11. 2010 23:22
ááá zapomněla jsem dodat:
prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím prosím o další kapitolku ve středu...sííímsííímmm sííím pěkně prosím *andělské oči lemované slzičkami*
Odpovědět SmazatIP: 90.178.156.28 Blokovat IP
 
koment jen každou druhou kapitolu :D
20.Zrnka vteřin
Kiki
16. 11. 2010 23:21
ááá sorry, právě jsem si všimla že komentuji skoro jen každou druhou kapitolu. Zítra je ale den volna tak jsem musela napsat - co budu číst :D co budu číst? dala bych místo dne boje za svobodu a demokracii den za kapitolu ke Klíči :D

já totiž nemohu vydržet s čím to Sevík Harrymu zalže :D co je to za test? :D asi těžko těhotenský i když ten by byl vtipný... ale momentálně mě nic nenapadá a to mě hrozně deprimuje :/

Jo a v téhle kapitole - že Harry tak rychle zareagoval se mi skoro až nezdá..teď mi přišel spíše jako vycvičený pejsek než jako on :D Severus a překvapený? neřekla bych že je to možné i když ty řeči jsou nepochybně jeho....velké BUM pak učebna jen plná zmatených lidí by byla lepší kalibr :D ale ty to určitě naplánuješ někde jinde takže se nebojím že bychom o něco přišli :D
 
konecne
20.Zrnka vteřin
kakin
16. 11. 2010 15:16
jsem si pripustil, ze jsem liny, prekonal jsem se a podival se, co znamena ten latinsky citat, ktery se tu objevuje dokonce i nekolikrat v jedne kapitole
na to muzu odpovedet jen dalsim citatem:
Ubi est thesaurus tuus, erit et cor tuum.
podle me se tyhle dva citaty skvele doplnuji

ke kapitole: uchvatne jako vzdycky
 
...........
20.Zrnka vteřin
samba
16. 11. 2010 14:19
Je opravdu těžké psát komentář po Popoles,mám stejné pocity, jen bych je nedokázala tak mnohoslovně vyjádřit.Tak jen krátce,že mě opravdu baví špičkování Draca a Harryho píšu pořád .Moc mě potěšil Ron a jeho dedukce, že Harry + Severus =jídlo .Moc.moc bych si přála vidět a slyšet zurčvě se smát Severuse.Hláška o hormonech a následné prohlášení ,že už zase chce je tak bezelstná a sladká. A ano, Harryho pohotová výměna a společná ochrana Severuse ,je konečně známka stmelování a hlavně snad přijetí.Sama sebe se ptám, proč nejsem vůbec zvědavá koho to má Severus v ložnici.
 
Milá Popoles, podruhé :))
20.Zrnka vteřin
Alice
16. 11. 2010 12:36
:)) Díky, že se ti Ronova filozofie líbí, přišlo mi to k jeho povaze nějak ideální :))
Dracova poradna - ano :)) Severus to opravdu slyšel. Co si o tom myslí, prozradí Harrymu už v příští kapitole :))
Děkuji :)) Děkuji, že jsi mohla vnímat Harryho jako dospělého. Jeho nastudování zákonů sice trochu souvisí s tím, že si přeje být bystrozorem, ale v tomhle případě to byla reakce na poslední setkání s bytrozory - a strach, co by to moho pro Severuse nebo Albuse znamenat... a jestli je nějaký způsob se tomu bránit :)
Co to udělalo se Severusem, jak celou situaci vnímal - prozradím už příště :))
Když nad tím tak přemýšlím, tak třebaže byl Severus skutečně zatčen, byla celá kapitola až podezřele kladná :)) Aspoň co se důležitých postav týče :))
Výměna hůlek... :)) Budete mě asi zase proklínat, ale já to opět jen zlehka ukážu, nastíním - a skutečně to vysvětlím a vrátím se k tomu až mnohem později :))
Ano, spálenina na ruce je způsobena magií - ale magickou bolest nevyvolává :)) Promiň :)) Hořepníček necháme prozatím v klidu kvést... :))
Ano, Draco bude do akce "sveďme Snapea" zapojen natolik, že bude Harryho zběsile proklínat :D Ovšem snažit se u Mistra vyvolávat žárlivost bych v současné chvíli nedoporučovala, mohlo by přijít trpké zklamání ;-)
Lektvar z ukázky... Aneb Zmijozel v akci... :D
Díky moc, Popoles :))
 
Ahojky, Popoles :))
20.Zrnka vteřin
Alice
16. 11. 2010 12:14
Děkuju ti :)) Moc mě těší, že i tahle svým způsobem nudno-klidná kapitolka tě dokázala potěšit :))
Ošetřování jsem si užívala spolu s Harrym ;-)
Harry a Draco :)) Díky, moc ráda jsem tě rozesmála, jejich vzájemné špičkování mě vážně baví psát :))
A děkuji - že jsi zmínila, co to vlastně Harry provedl, když uviděl Filche :)) To je zase ta má "krutost"... objasním vám to až později :)) Co že to vlastně Harry provádí, když je bez sebe vzteky, popíšu jasně až v jiném podobném záchvatu, viděno očima někoho jiného :)) Ale moc děkuji, že sis toho všimla :))
Ano, docela jistě pár "prvenství" ještě přibude ;-)
Skutečnost, že Severus Harrymu prozradil nebezpečí kolem Sáry - ano, máš pravdu. A taky je to zárodek toho, že ho pomalu začíná vnímat jako rovnocenného partnera - ale opravdu jen zárodek! :)
Děkuji, že se ti líbila scéna v sálu vědomí, zvolna přecházím od přátelské laskavosti k svým způsobem intimní (duševní) blízkosti :))
Ale tady tě bohužel musím zklamat, zřejmě jsem se vyjádřila nedostatečně, kdepak, Severuse rtuť nezlobí, je Harryho "potřebou" pobaven, ale v žádném případě (prozatím) ji nesdílí :))
 
Díky, Nex :)
20.Zrnka vteřin
Alice
16. 11. 2010 12:01
Ano, to je skvělý závěr - díky :)) Propojením Severuse a Albuse (o kterém zatím Harry netuší), jsou vlastně propojeni všichni tři (protože změna Severusovy magie, ovlivněné Harrym, se zpětně projevila i do Albuse a Harry se Severusovou magií vlastně absorboval i Albusovu)
 
Ahojky, Nex :))
20.Zrnka vteřin
Alice
16. 11. 2010 11:57
Děkuji ti :)) Velmi si vážím každého, kdo se rozhodne vystoupit z anonymní řady čtenářů a věnuje mi své pocity, poznatky či názory - děkuji ti :)
Těší mě, že se ti příběh líbí, včetně těch nepříliš atraktivních částí ohledně běhu školy :) A budu doufat, že tě ani pokračováním nezklamu :))
Ještě jednou díky :))
 
A už jsem tady zas... 2.
20.Zrnka vteřin
Popoles
15. 11. 2010 23:01
Ron a jeho filozofie jídla... dokonalé. Jednoduché, naivní, ale tak pravdivé!
Lektvar a sehraný team H+D – tahle dvojka mě vážně baví. Dracova sexuální poradna pro začátečníky, byla úchvatná a obávám se, že to celé Sev slyšel... při jeho dokonalém sluchu... jsem zvědavá, co z toho ještě bude. Krom toho si Severus může celý tenhle rozhovor přehrát v Harryho sále vědomí.
A zlatý hřeb – čarování s hůlkami. 
Tohle je snad první situace, kdy jsem Harryho vnímala jako opravdu dospělého. Jeho oznámení, že si nastudoval zákon, mě doslova šokovalo, stejně jako jeho pohotová akce s výměnou. 
Zde bych uvítala vysvětlení toho Severusova pohledu...Snape na něj hleděl, zkamenělý, v očích cosi divného. 
Nevím, ale vnímala jsem to celé jako první opravdovou záchranu Severuse.
To, že se nakonec přidali všichni, mi podivně sevřelo krk dojetím. 
Studenti jdou za Harrym a Sevem, ať jsou Zmijozelové, či Nebelvíři. Mám pocit, že je všichni začínají vnímat jako partnery – ve smyslu parťáků, spolubojovníků.
A Albus si to u mě dost vyžehlil, jak Harryho vděčně objal.
Copak máš v úmyslu s těmi hůlkami? To asi nebude jen tak, že? Copak Harry podnikne s Albusovou hůlkou? Na to se vážně těším.
Ještě mne napadlo, že ta spálenina na Harryho ruce je magického původu. Nebude náhodou zase potřeba trocha vílího dechu, na absorpci magické bolesti? Dovedla bych si matně představit nějaké ty následky :-)))

Jo a ještě úplně mimo – někde jsi říkala, že Harry Draca zapojí do svého pokusu o svádění Seva víc, než by mu bylo milé. Nebude náhodou zkoušet, jestli mistr žárlí? :-D

A zase tu máme ukázky. Z té první se tentokrát vážně nedá nic moc určit.
Akorát mám nejasné tušení, že Sev zkouší na Harryho nějakou habaďůru.
A ta druhá? Že by rozhovor o přitažlivosti, hormonech a sebeovládání?
No, uvidíme, už se strašně těším!

Díky, Alice, zase to bylo dechberoucí a úchvatné.
 
A už jsem tady zas... 1. 
20.Zrnka vteřin
Popoles
15. 11. 2010 23:00
Koukám koukám, že mám skluz, ale nějak jsem se ke komentu dřív nedostala. O to víc si vychutnávám asi páté čtení téhle kapitolky, zatím co postupně píšu, to, co má chorá hlavinka z každého toho úžasného písmenka pohltí, přežvýká a následně vypudí... 
Takže ošetřování se stalo lehce mazlivo-terapeutickou záležitostí. Sev proti té něžné péči neprotestuje, páč ví, co to pro Harryho znamená, ví, jak miluje jeho ruce, potažmo dotyky. Krásně napsaná část...slinty, slinty...
A na scénu přichází Draco... 
Tímto tě veřejně obviňuji ze : 
- zdraví nebezpečné vtipnosti
- ukrutné zákeřnosti (bez varování jsi nechala Harryho zařvat „Heslo!“ - následný slovní match mezi H a D, glosovaný S mi způsobil chronické svíjení bránice, dýchavičnost a ke všemu mi zdrhly hlasivky, jelikož jsem je namáhala přesčas. :-DDDDDDD )
No a pak bum a je tu Filch.
Přiznám se, že trochu tápu – co vlastně jako měl přesně Harry udělat? Nebo spíš jak to „něco“ vnímali ti dva? Pod větou „Chvíli to vypadalo, že tady všechno vyhodíš do vzduchu“ si asi představím viditelně nahromaděnou magii? Energii?
Ano, řekla bych, že Harry už je v mnoha ohledech pro Seva první a doufám, že jedno prvenství ještě přibude :-)).
Severusovo přiznání ohledně Sáry je dle mého názoru dost důležité (nejen vzhledem k události na konci kapitoly, ale hlavně začíná Harryho vidět jako někoho, kdo je schopný ustát pravdu a potíže)

„Směl bych na chvíli k tobě, Harry?“ - jo i já se chytila :-). Sice mi to došlo asi sekundu poté, ale i tak mi představivost krásně vykreslila situaci, jak Harry kývne, posunuje se na posteli a dělá Severusovi místo... a Sev na něj kouká jak z jara :-)))
Scéna v sále vědomí, jako již tradičně, mi přivodila odkapávání. Byla jsem připravena, odtokový kanálek v pohotovosti :-)
Takže pusu ne, ale mazlivé hlazení holých zad ano, Seve? Hm...:-D
A zase tu máme tajemnou neznámou. No, i já mám tip, ale nebudu vyzvídat, uvidím, jestli jsem se aspoň přiblížila :-)
Hormony, jo to jsou potvory. Harry, nedej se! :-D
Ale postřehla jsem správně, že nejen hormony zmítaný Harry potřeboval velmi pevné objetí? Že i Sev odbourával stresory... že by mu zazlobila rtuť? :-)
 
Re: Nedostižně půvabná zrnka
20.Zrnka vteřin
Nex
15. 11. 2010 19:49
Jen hádám, ale myslím, že v tom hraje svou roli fakt, že i Brumbálova magie se teď zčásti zakládá na Severusově. Takže i Brumbálova a Harryho teď je trošku podobná, nejspíš dost na to, aby ho Brumbálova hůlka bez potíží poslouchala.
 
Oprava
20.Zrnka vteřin
Nex
15. 11. 2010 18:39
*mezikolejní
 
Miluju
20.Zrnka vteřin
Nex
15. 11. 2010 18:38
tuhle povídku a scény týkající se školy jako takové, běžného i občasného provozu v ní, nejvíc. A mezilojení spolupráce je legrace vždycky. Beru to jako bonus. :)
 
Ahojky, grid :))
20.Zrnka vteřin
Alice
15. 11. 2010 12:26
Děkuji :)) Jsem ráda, že se ti dílek líbil, a že tě mohl pobavit, protože přesně k tomu byl určen :)) Takový menší oddechový čas... :))
Ohledně "uspávání a probouzení" - autor tím chce říct mnoho :)) A právě přemýšlí, že možná i s 22.kapitolkou svůj soukromý podnět k tomu prozradí... :)) Ale prozatím Silencio stále platí a já tiše doufám, že si na vysvětlení počkáte :))
Ano, tentokrát to Severusovi projde víceméně bez následků, díky Harrymu i Albusovi :))
Díky :))
 
:)))))))
20.Zrnka vteřin
grid
15. 11. 2010 10:02
pohoda a vzájomné doberanie sa medzi Harrym a Dracom, po ktorom Severus požiadal o elixír proti boleniu hlavy bolo fajn. Ešte viac sa mi páčila kontrolná otázka od Draca či je on tým, ktorého chce Harry pobozkať... Chlapci sú fakt zlatí. Ale to Severusovo uistenie, že Harry je pre neho v mnohých smeroch prvý, to bolo najsamlepšie. Dobre a teraz k tomu čo mi trošku robí starosti: Severus oživuje a zasa uspáva mŕtvu Lily?! Pri Morgane a to zasa prečo? Aký to má význam a čo tým chce autor povedať? No nič, nechcem vymýšľať, počkám čo z toho vzíde. A čo bude so Severusom? Tí bystrozori sú fakt otravní ako mucha cece. Brumbál má aspoň čiastočný dosah na ministerstve, tak snáď bude všetko v poriadku. Skvelé, pohodové čítanie.
 
Ahojky, Mononoko :))
20.Zrnka vteřin
Alice
14. 11. 2010 20:40
Děkuji... To je od tebe strašně milé, děkuju ti. Snad to potěšení z příběhu nevyprchá s nějakým jeho nečekaným zvratem :))
To je naprostá pravda, ohledně rivality a jakémusi smíření s ní, na to jsou sourozenci skvělá škola :))
Ano, to láska prochází žaludkem - ale na to je brzy nejen pro Rona, ale i pro Harryho :))
A děkuji mnohokrát - protože to jsi vystihla krásně: výměna hůlek mezi nimi opravdu potvrzuje vzájemnou důvěru a fakt, že jejich síly jsou velmi srovnatelné. Je skvělé, když umíš číst takhle mezi řádky, nic mě nepotěší tolik, jako když čtenář vidí i to, co jsem nevyslovila přímo :))
:D I tebe zarazila prosba, zda smí na chvíli k němu.. :D Omlouvám se, to byl z mé strany jen takový malý žertík a mám tu doslova dětinskou radost, kolik z vás to postřehlo :))
Ano, ten bystrozor si rozhodně servitky nebral, chtěl dát Severusovi jasně najevo, co si o něm myslí - a že k němu žádnou úctu nechová.
Děkuji ti, Mononoke :))
 
Ahojky, Šaren :))
20.Zrnka vteřin
Alice
14. 11. 2010 20:27
Děkuju :)) Jsem moc ráda, že se ti dílek líbil :)) Na příště má Draco vymyšleno další heslo ;-)
Pusa se blíží, už ano... pomalu :)) A díky, že se ti líbilo Harryho řešení :))
 
Re: Re: Ahojky, cim :))
20.Zrnka vteřin
Alice
14. 11. 2010 20:24
Tohle dělám, když vám odpovídám - a běda, kdo překročí práh :D
 
Re: Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
14. 11. 2010 20:23
Ano, šachy s hůlkami si pamatuješ správně ;-)
A co se týče toho lektvaru - "hnusný" ho vystihuje víc než trefně :D
Užij si kino :))
 
Nie jediný, iba prvý.
20.Zrnka vteřin
Mononoke
14. 11. 2010 09:47
Harry nemal súrodencov, takže si rivalitu nemal kde natrénovať. Ten pocit, že človek chce byť prvý, ale nemusí byť jediný.
Ronovo pripustenie, že Harrymu je so Snapeom fajn, keď si konečne pridal jedlo časom asi prerastie aj do pochopenia a pripustenia, že to láska ide cez žalúdok. Ale na to je ešte priskoro.
Na spoluprácu s Hadmi už bol na strane druhej najvyšší čas. Keď už sa podpísali do zoznamu priateľov. A priateľov človek pozná v núdzi. Aj výmena prútikov v trojuholníku mocných kúzelníkov hovorí o ich neskutočnej dôvere navzájom. A o ich sile - veď prútiky sú vyberané podľa toho, či majú spojenie s kúzelníkom a nemôže hocikto používať hociaký.

Pokojná kapitola? To by mi nevyrazila dych otázka:
„Směl bych na chvíli k tobě, Harry?“ Ešte je priskoro.
„...profesore? Ukážete mi své levé předloktí?“
Pred všetkými?


Poviedky o HP, ktoré som už prečítala, môžem dnes týmito slovami ohodnotiť:

táto nie je jediná, iba chce byť prvá. 

A podarilo sa.
 
Jsi skvělá!!!
20.Zrnka vteřin
Šaren
14. 11. 2010 00:09
Nádherná kapitola.
Moc hezké heslo na otvírání dveří. Z Draca se klube stále větší sympaťák.
Doufám, že nebudeš na Harryho dlouho trápit a dopřeješ mu nějakou tu pusu.
Bystrozoři mě teda štvou. To, jak před nimi Harry zachránil Snapeovou hůlkou, bylo skvělé.
 
Re: Ahojky, cim :))
20.Zrnka vteřin
cim
13. 11. 2010 21:28
Ne :D v té době kdy si čtu novou kapitolu, hlasitě hlásím, že nejsem doma a nikdo ke mě nesmí :D :D :D
 
Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
13. 11. 2010 17:53
Teď mě tak napadlo... ta ukázka s Harryho výměnou lektvaru... nebude to ten trest pro Siriuse ? Harry mu udělal správný a Severusův jedovatě oranžový... to bude něco hnusného :-D
 
Re: Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Martina
13. 11. 2010 17:42
V pořádku , beru :) Klidně to dej až v pátek, já stejně už nikdy kánon nebudu brát stejně :) Mám mozek zdeformovaný tvým hodným Snapem :)

Trošku mám špatný pocit z těch ukázek. Dáš nám takové vtipné a klidné ukázky a pak bude v příští kapitole něco děsivého se Sevem a Bystrozory, ne ? :(

Takže jestli mě ty ruské šachy trochu utkvěly v hlavě, tak Severusovu hůlku má teď Brumbál a Harry má Brumbálovu a Bystrozorové mají tu Harryho ... je to tak správně ? :)

Tak prý " malé " plány s výměnou hůlek... hmmm...

A musí to být Lilinka a muší... a muší... a muší ... mamííí já chci skřípatou houpačku a půjdeme už na hřiště ? Řekl by Severus :-D
 
Ahojky, Elzo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 15:25
Děkuju ti :)) Jsem vážně ráda, že můžeš vnímat to jejich balancování (ano, přesně, u Severuse je to vyjádřeno hlavně oním střídáním tykání a vykání).
A moc mě těší, že se ti líbí má kouzla, vymýšlení lektvarů a jejich přísad, to vše mě nesmírně baví :))
Díky za "perly" :)) Bylo jich opravdu nečekaně hodně... :)) Děkuju :))
Ano, byl to pravý Brumbál :)) S jejich výměnou hůlek mám totiž "malé" plány ;-)
Těší mě, že se ti příběh líbí. Děkuju :))
 
Ahojky, Alex :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 15:20
Děkuji :)) Jsem opravdu ráda, že se mi podařilo trefit s popisem "jedinečnosti" - protože jsem si opravdu lámala hlavu, jak vyjádřit, co pod tím pojmem vnímám :))
Souhlasím s tebou, v rámci vlastní krve to zažije téměř každý. Harry to štěstí neměl - aspoň ne ve chvílích, kdy ho mohl vnímat.
Riziko to je, ano, bohužel... :) Člověk je ale tak nějak nešťastně "zařízený", že lehkých vítězství si neumí vážit... Kdyby byla láska něco jednoduchého, asi by dávno přestala být pro lidstvo tak zajímavá. A to by byla škoda :))
Moc doufám, že tě led udržel a ať už se tvoje myšlenky a vzpomínky rozlétly kamkoliv, bylo to příjemné místo :))
Děkuji ti :))
 
Ahojky, SidKetchum :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 15:11
Děkuju :)) Vážně jsem ráda, že jste si mohli vychutnat i tak klidnou kapitolu :))
A moc mě těší, že se mnou sdílíš ten pocit - rychlejší posun by mi přišel trochu násilný, jsem moc vděčná za tvou trpělivost a že tě můžou potěšit i drobné krůčky :))
Na ministerstvu bude špehů hodně. Ale tentokrát z toho Severus vyvázne bez větší újmy :))
Děkuju ti :))
 
Ahojky, má milá Haku :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 15:07
Taky se na ně občas dívám ;-) Miluju Harryho let na Klofanovi a chvíle, kdy je pod Felix :D A je fakt, že i já už dávno v jejich (Harryho a Severusových) společných scénách vidím něco jiného :D
Páni, to jsi měla ale zajímavý pátek :DDD Doufám, že se ti nikdo moc nebránil :D
Ano, slibuju, den, kdy bude Harry "neodolatelně" sladký, přijde ;-) A Severus jednoduše nebude mít šanci na nějaké vytáčky.... :D
Skvělé, jsem moc ráda, že si tě Draco už získal! :))
Ano, přesně, bystrozoři nakonec posloužili dobrému účelu a konečně jsem nechala i nebelvíry, aby se blýskli :))
...Silencio, ještě nemůžu reagovat... :D
Děkuju ti :)) Jsem moc ráda, že tě tu mám :)) I tobě krásný týden, Haku :))
 
Ahojky, cim :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:42
Děkuju :D To je moc pěkně řečeno, díky :))
Taky tě museli držet čtyři? :D
Díky moc! :))
 
Ahojky, Jean :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:40
S tím si vůbec nelam hlavu, potěší mě jakýkoliv komentář :)) Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila; děkuju, že mi dovolíš tě dějem pohltit :))
Přála jsem si, aby se aspoň jednou role obrátili a ostatní chránili Severuse - moc mne těší, že se ti to tak líbilo :))
A díky moc, že máš ráda jejich rozhovory! :))
 
Ahojky, Bábovko :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:37
Děkuji :)) Jsem moc ráda, že se ti dílek líbil :))
 
Ahojky, Bacil :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:36
:D Jsem vážně moc ráda, že jsi to přežila :D A děkuju, že se ti Harryho záchranná akce líbila :))
Severus se vrátí brzy a Harry bude ve svých pokusech pokračovat ;-)
Díky :))
 
Ahojky, Saskyo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:33
:D Děkuju. Ale shrnula jsi to moc pěkně :D No ano, já je prostě nemůžu nechat úplně na pokoji... :D
Jsem ráda, že se ti Harryho reakce líbila :)) A jiné pusy se rozhodně dočkáte ;-)
Díky :))
 
Ahojky, Hajmi :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:31
Děkuju ti :)) Jsem opravdu moc ráda, že se tenhle díl setkal s tak kladnou reakcí - vážně jsem měla trochu strach, že se budete nudit :)) S ukázkami jsem váhala, protože pokud jsem nechtěla vybrat něco absolutně nicneříkajícího, prozrazení, že se Severus vrátí v pořádku, se nedalo vyhnout. Tak jsem to pojala celé jako oddechový čas :))
Ano, děkuju, to jsem moc ráda, že se podařilo - Dracovy poznámky skutečně nejsou míněny zle, třebaže by to tak mohlo vypadat :)) Ron se i v kánonu občas nechal strhnout davem, ale vždycky se nakonec k Harrymu zachoval správně, tuhle tradici jsem nechtěla měnit; ano, je to dobrý přítel :))
Ten bystrozor zůstane bezejmenný, on je jen takový zástupce "veřejného mínění"; ovšem bystrozoři ještě svou roli zahrají.
Ohledně zrádce určitě neplácáš :)) Teorií se nabízí spousta... :)
Ano, bohužel, ty temné chvíle si pamatujeme mnohem lépe - doufám, že i svatých máš mnoho ke vzpomínání :))
Děkuju ti :))
 
Ahojky, assez :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:21
:D Díky, jsem ráda, že se ti Dracovy hlášky líbí :D
Ano, přesně - díky :)) Neřeší to prostě proto, že to nepotřebuje.
Krutá? :D Tady se jeden nezavděčí... :D
Současné ukázky jsou mnohem víc matoucí ;-) Minimálně jedna z nich :))
Jsem ráda, že se ti to líbilo, děkuju :))
 
Ahojky, Niko :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:16
Díky :)) Jsem ráda, že se ti to jejich pošťuchování líbí :))
Ano, Severus se z toho vykroutil jako správná zmije :D Doufám, že se ti bude jeho trest pro Siriuse líbit ;-)
Rona jsem nechala konečně vychladnout :)) A těší mě, že se ti Harryho řešení líbilo :))
Díky moc! :))
 
Ahojky, sevy :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 14:04
Máš za sebou zkoušky? Tak blahopřeju, žes je přežila a doufám, že dopadly ke tvé spokojenosti :))
Njn, byla to taková blbinka, s tím Severusovým dotazem :D občas neodolám... :D A pak mám radost, když se to ujme :D
Tak, Sirius má průšvih :D Ale teď jsem strašně zmatená - rána po Harryho zhroucení??? Severus Siriuse odhodil kouzlem, to není hrubá síla :D A to Sirius praštil Severuse, ne...? Severus rozhodně není primitiv :D
Díky, jsem ráda, že se ti líbil rozhovor s Dracem :D Draca zaskočil fakt, že to Harry objektu svého zájmu řekl "na férovku" :D Mužský rod opravdu neřešil, to jsi pochopila správně :))
Co se týče stínové magie - hodně jsem nad tím přemýšlela :)) Samozřejmě, že mě hned napadlo, že by to mohli vyřešit tímhle, jenže... Tak nějak jsem si říkala, že bystrozoři, coby kouzelnická policie, by měli používat kouzla silnější než běžná (a bez ohledu na jejich vlastní magii), proto mě napadla magipouta i zákonem podmíněné Accio - inakantace hodně silné, aby s nimi mohli zatknout i silnější kouzelníky nebo přesilu... Tak jsem se rozhodla, že Severus by na to stínovou magií nestačil :)) A Harryho jsem nechala opět panikařit - aby dostali konečně prostor i nebelvíři :))
Jsem ráda, že si to Brumbál u tebe spravil :D hih, následky budou... a věř tomu nebo ne, Severus si je vlastně bude užívat ;-) :D
JJ, to poskočení, Vesnička... Taky se mi to vybavuje, ale musím říct, že tihle dva mě fakt k tomu neinspirovali :D Tys to nikdy jako malá nedělala?? :D
Ano, obrázek je moc hezký, ten se sky povedl :))
Alan JE stále mladík, nad čím dumáš??? :D
Díky :)) Jsem ráda, že tě tahle klidňoučká kapitolka bavila :)) Jasný, jasný, hepááááč... :D
 
Nedostižně půvabná zrnka
20.Zrnka vteřin
Elza
13. 11. 2010 13:58
Fascinuje mě, jak Snape Harrymu střídavě tyká a vyká a jak ti dva spolu balancují kdesi na tromezí vztahu učitele/žáka, otce/syna a nejistého milostného zalíbení...
Už jsem zmínila svůj obdiv k Tvé terminologii na poli kouzel a lektvarových přísad? Asi né, tak alespoň nyní: má hluboká poklona jako němé vyjádření nesmírného obdivu.

Perly (alespoň pro mne - a z mnoha důvodů):
Naše Poppy je taková malá kouzelnice.
Heslo! - Pottere… Ty jsi idiot. - Správně!
A kromě toho, jsem přímo v hadím hnízdě – být dobře informovaný je životní nutnost...
Ale vědomí, že kdybyste zmizeli, zůstane po vás někde u někoho prázdné místo, které nikdo jiný nikdy nemůže zaplnit, to vám dodá strašlivou sílu, svět najednou chutná nějak jinak. Nemusím být jediný. Jen chci být první.
„Velmi příjemná,“ přitakal Malfoy vroucně.
Harry držel jako mezek; neotevřel by oči ani za nic.
Můžete cokoliv. A moc dobře to víte.
Některý věci prostě můžou být jen hezký.
Souhlasím, což nic nemění na skutečnosti, že zuřím!
Věděl jsem, že ji nakonec dostanu, byla Harryho poslední myšlenka a byla sladká jako med.
Splašené hormony jsou děsivá záležitost. Naštěstí, nebude tomu tak navěky. Buďte silný, pane Pottere.
Merline, prosím, aspoň týden žádné průšvihy, zatoužil Harry.
Strávil jsi s ním celej víkend a teď sis poprvý od začátku roku přidal. Takže seš konečně v pořádku. (Ron svou matku nezapře... *:DD)
N v jeho případě byla zkratka pro nemožné.
Neville je na marodce, nějak se chytil s úponicí jedovatou…
Dneska jsou asi erupce na Slunci…
...koutky rtů nepostřehnutelně zvlněné ve svém diskrétním úsměvu, zdvihl levé obočí, dáte si?
Jak moc se mám bát, Pottere?
Právě jsem omdlel úlevou.
Řekl jsem mu to. (Ha! Teď se prokecl, že se nejedná o ni.)
Je poměrně slušná šance, že i tahle poslední nedobytá bašta padne. (Dracovi to pálí!)
Ale pokud hodláš pokračovat v duchu děsivé nebelvírské upřímnosti, nejdřív si u madam Pomfreyové zjisti, zda objekt tvého zájmu netrpí nějakou vážnou srdeční vadou. Taky bys ho mohl zabít.
Malfoy by zřejmě na místě zemřel. Něco mi říká, že tím bych Snapea nepotěšil.
Jsem momentálně poněkud zaneprázdněn záchranou světa a provozováním psychologické poradny. - Kolik Nebelvírů jsi už úspěšně dovedl k sebevraždě? - Ty budeš můj první. - Dej si na mně záležet.
Mám to chápat tak, že ho dobrovolně neukážete? - O čem by si pak lidé povídali?
Úleva, zračící se v ředitelově tváři, měla hloubku Mariánského příkopu. Došel k Harrymu a prostě ho objal.
A k Harryho naprostému úžasu mu podal svou vlastní. (Byl to pravý Brumbál?!?!? - Mno, určitě, páč jinak by ho patron nenašel... hm, tak to zbývá jen říct: Nečekané!!!)

PS: Předchozí kapitoly jsem si stáhla a postupně jimi plním svůj noční stolek. A tiše doufám, že to autorce nevadí... *;-)
 
Ahojky, Nade :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:45
Máš naprostou pravdu :)) Držím se kánonu, ale tam to nebylo vysvětleno (nebo mi to jen uniklo) k mé spokojenosti, takže má vize je taková - Severus byl souzen před Starostolcem za své Smrtijedství a byl díky Brumbálovi očištěn. A následně byly veškeré záznamy zničeny - protože kdyby ne, zdá se mi nepravděpodobné, že by se mohl k Voldemortovi vrátit, když by na ministerstvu, kde měl Voldemort své stoupence vždycky, existoval důkaz "černé na bílém", že ho už jednou zradil. Voldemort po svém návratu přeci přesně takové zrádce stíhal a vraždil, že by zrovna Sevrusovi odpustil?? To se mi nezdá. Takže si myslím, že veškeré záznamy o procesu byly zničeny a vědí o něm jen ti, co se ho osobně zúčastnili - mezi ostatními je dnes, po cca 15 letech od soudu, už zase jenom "šeptanda" :)) A ta k Severusovi není moc vlídná, nakonec, myslím, že Severus s Albusem ji naopak podporují, aby tím zvýšili jeho šance na přežití u Voldemorta.
Takže ten bystrozor o soudu nevěděl a ano, kromě jiného chtěl Seveuse zdiskreditovat před studenty a také dát mu najevo, co si o něm myslí.
Ne, k polibku opět nedošlo, ale už se blížíme :)) Jsem ráda, že ti to přišlo miloučké :))
Ron je trochu jednodušší (snad mi ten názor jeho fanynky odpustí :D), ale i přesto může být opravdu dobrým přítelem :))
Harryho rozvíjející se přátelství s Dracem mě hrozně moc baví :)) Jsem ráda, že se ti líbí :))
A děkuji - moc mě těší, že se ti líbila jejich spolupráce, dost jsem nebelvíry odstrkovala, tohle byla dobrá příležitost ukázat, že i oni mají kladné stránky :))
Poradna... Harry Draca zapojí do "akce" víc, než bude Dracovi milé :D Ale to ještě chvilku potrvá :))
Díky moc :))
 
Ahojky, Jacomo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:31
Děkuju ti :)) Jsem moc ráda, že se ti dílek líbil a že tě jeho poklidná atmosféra mohla pohladit :))
Ano, v těch dvou větách se skrývá hodně. Doufám, že to, co tě v nich oslovilo, vyvolalo jen dobré reakce :))
Děkuji :))
 
Ahojky, Michangelo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:28
Děkuji :)) Že by Severus žádal o vpuštění pod peřinu? :D
Ano, česání určitě chmury zahání, aspoň já ten zážitek mám a pletení copů mě vždycky bavilo :))
Ne, Harry už není sám, situace se uklidňuje :)) Pravda, Poppy by asi taky udržovala nějaké lékouzelnické tajemství :D Zmijozelsky se nakonec Harry zachová, ovšem obezřetné to tedy nebude... :D
Díky moc :))
 
Ahojky, Misule :D
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:24
:DD Krása! Ty už zase chceš... :D Moc hezký, děkuju :))
Ano, nechala jsem vás vydechnout (sice s menšímim obavami, že se mi tu budete nudit, ale z reakcí jsem teď ráda, že jsem to tak nechala :))
Harryho a Dracovu interakci si ohromně užívám a ano, přesně, Draco je takový mladý klon Severuse :D
Říká se, že v nouzi najdeš přítele - tak jsem nebelvíry trochu postrčila ;-) A Ron je nakonec opravdu dobrý přítel, takže v tom nemohl Harryho nechat :))
Dítě se ti sápe do dalšího patra? :DDD Přeju, aby sis to užívala stejně jako oba kluci :D
Díky moc a ahoj zase příští týden! :))
 
Ahojky, Beruško :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:17
Děkuju ti :)) Doufám, že se stíháš občas i nadechnout :D
To je moc dobře, Severus bude brzy potřebovat vešerou podporu, nedej ho :D
Díky moc, budu doufat, že tě i příští kapitolka potěší :))
 
Ahojky, Slimčo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:15
Děkuju ti :)) Jsem moc ráda, že tě tahle klidná kapitolka potěšila :)) (Taky si vařím kávu speciálně k psaní odpovědí :D)
A děkuji! Jsem hrozně ráda, že to můžeš vnímat jako balancování mezí dětstvím a dospělostí, u promýšlení Harryho reakcí se občas pořádně zapotím :D
Ano, oba se opět "dosápali" o pár schodů výš :D
Zmijozelská soudržnost mě taky fascinuje :)) Ale tentokrát jsem nechala zablýsknout i nebelvíry, držela jsem je moc dlouho zpátky :))
Úponice jedovatá... Copak znamená ten ďábelský lesk??? :DDD
Díky moc! :))
 
Ahojky, Martino :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 11:08
Silencio stále platí, takže z mé strany žádná reakce :D
No ano - Smím k tobě - se dá vysvětlit různým způsobem :D Malá slovní hříčka, takové blbinky mě baví :))
Díky, těší mě, že se ti Draco líbí :)) Bude perlit i v příští kapitolce ;-)
Ano, to poskočení... Je mi to jasné :D Ale docela nerada bych tyhle dva přirovnávala k tamtěm dvěma :DDD Já to jako malá taky dělávala.. :D
Bystrozor by ani nemusel být Voldemortův poskok, ani na "světlé straně" Severus moc příznvců nemá... Ale je pravda, že tohle by se Voldemortovi hodně hodilo :))
Děkuji :)) Jsem moc ráda, že se ti ten společný boj za záchranu Severusovy hůlky líbil :))
Pravda, ten lektvar se Harrymu moc nepovedl... Nebo možná ano a všechno je jinak ;-)
S obrázky si ráda hraju, když se mi nepodaří nějaký vhodný objevit - tenhle jsem dostala od sky a bylo skvělé, že jsem ho mohla použít rovnou do kapitolky :))
S příštím týdnem ještě netuším, zda se mi podaří vložit už ve čtvrtek. Ale nakonec, když jedeš na film, bude lepší, když budeš mít hlavu "čistou" a užiješ si prostě kánon :))
Děkuji :))
 
Ahojky, Profesore :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 10:59
Děkuji :)) Abych byla upřímná, trochu jsem se bála, že vás tahle kapitolka bude nudit... Takže jsem ráda, když zvolněné tempo přišlo vhod :))
Ano, sice se tu víc věnuju zmijozelům, ale nebelvíři jsou stále ti chrabří a věrní, jako vždycky :)) Takže když jde "do tuhýho", nemůžou stát stranou :))
A díky, jsem ráda, že se ti Dracova poradna líbila :D
 
Ahojky, Teresso :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 10:53
Děkuju :)) Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila :))
 
Ahojky, Fallagelo :))
20.Zrnka vteřin
Alice
13. 11. 2010 10:52
Díky :)) Když je zle, postaví se i nebelvíři za Harryho (a potažmo i za Severuse) bez přemýšlení :)) A taky už bylo na čase, aby se jejich přátelství srovnalo, nakonec přestáli spolu za ty roky už hodně... :)) A zmijozelové svou hlavu neopustí ani za nic, stejně jako on je nikdy neopustil :))
To je pravda, pokud by si Severus po nocích povídal s mrtvou Lily, asi by to Harryho moc nenadchlo ;-) :D
Díky :))
 
Milá Alice, 
20.Zrnka vteřin
Alex
12. 11. 2010 23:49
díky. Svým přesným popisem jedinečnosti jsi mne dnes zasáhla někde na hlubině, pořád na to musím myslet. "Ale vědomí, že kdybyste zmizeli, zůstane po vás někde u někoho prázdné místo, které nikdo jiný nikdy nemůže zaplnit, to vám dodá strašlivou sílu, svět najednou chutná nějak jinak. Je to něco… nezbytného. Něco, bez čeho můžete žít jen tak napůl."
Skoro každý je takhle jedinečný pro své rodiče nebo sourozence, ale dokud nenajde někoho "jiné krve", komu se tak nesmazatelně prolne do duše, není úplný. Je to taková logická zákonitost, že musíš kus sebe ztratit, abys v sobě měl prostor pro někoho jiného...a taky, že se musíš ze sebe vydat, když chceš u někoho mít své nezaměnitelné místo. Je to tak logické, přesto se toho každý neodváží, řekla bych, že ke své škodě. Riziko, že ten druhý se nevydá, nebo že místo neudělá, je velké. Přesto se to má zkoušet, i když někdy za zkoušku draze zaplatíš. Chjo! Zdá se, že pozdní hodina svádí na tenký a ošidný led filozoficky se tvářících úvah, tak to radši rychle pryč, než se ten led prolomí a utopím se v moři banalit...
 
Nádhera...!
20.Zrnka vteřin
SidKetchum
12. 11. 2010 23:32
Krásná kapitolka, je super, že jsi nechala Harryho trochu odpočinout a vychutnat si pohodu při klidu zbraní - on i čtenáři to určitě ocenili :-) Přestože se nemůžu dočkat každého posunu ve vztahu Harryho a Severuse, rozum velí, že ani Severus ani Harryho okolí na akceptování jakéhokoliv ´vícenežpřátelského ´vztahu nejsou zralí a tím pádem by to nemělo naději na trvalejší úspěch. Takže i když mi srdce krvácí, dělej to dál, tak jak to děláš - pomaličku, krůček za krůčkem.... Z bystrozorů mám docela strach. Když na škole je špeh, tak kolik jich bude na ministerstvu?
 
Zamdlena!
20.Zrnka vteřin
Haku
12. 11. 2010 23:18
A to DOSLOVA!...Ze si Ty ani nevies predstavit co so mnou Tvoja poviedka robi za zazraky..nie nevies,ale aby si vedela tak ja sa od pondelku bavim tym,ze si kazdy den pustim jeden dielik Pottera....a to uz je len pozeranicko....Pri kazdom Harryho rozhovore zo Severusom som videla nieco co som si tam sama predstavila a to uz len bola zbierka vyrazov niektore osoby okolo mna nechapali preco sa......tvarim tak .....nooooooooo(asi si vies domysliet ako).Cely tyzden som bola stratena a zahrabana v praci...a dnesny den sa da pomenovat asi len ako den s velkym D...bo co som chytila to som (s prepcenim ..ehm..no..pomilovala). Sa mi ulavilo ked som uz bola doma,aspon som nikomu fizycky neublizila...o dusevnom stave v mojej pritomnosti sa vyjadrovat nebudem,ale kapitolu som si vychutnala...citam uz po treti raz a snazim sa napisat nieco co da zmysel aspon ciastocne.Takze Harry je tak sladky ked o nieco jednoducho poziada a co sa Sevieho tyka...vie sa bravurne vynajst(aj ked si myslim,ze ...pride den,ked si pusu sam vypyta***škemram za ten den****)Draco je môj oblubenec hned za Seviem a Harrym...Poppy u mna boduje,ale Draco a jeho *perfektne Malfojovsky uhladene komentare** ach...to je snad jasna simpatia...milujem chladne humorny cynizmus.Bolo uzasne ako sa šteniatko vynaslo s tym prutikom....odvazne Snapeovske....si dovolim (ne)skromne tvrdit... .A to ako sa zapojili aj spoluziaci...a Ron...no...milujem situaciu s bystrozormi,poukazuje na silne stranky nasich privlastnujem*mojich*) hrdinov. AAAAA,,,,neodpustim si...ze je to Harryho maminka s kym sa po nociach rozprava?????..... Aličko....DAKUUUUUUUUUUUJEEEEEEM za nadherne okamihy pri Tvojom pribehu......Az detinky horlivo a desivo netrpezlivo sa nan zakazdym tesim....prajem krasny tyzden ***** Spisovatelsky poklade.*****
 
Vážně,
20.Zrnka vteřin
cim
12. 11. 2010 21:58
jedna kapitola hezčí než druhá a přitom si vůbec nejsem jistá, jestli ta předešlá byla skutečně horší :) Musím říct, že jsem v poslední části kapitoly napětím nadskakovala stejně jak ta Severusova hůlka :Dík
 
děkuji
20.Zrnka vteřin
Jean
12. 11. 2010 21:54
Koukám, že tady je zvykem psát sáhodlouhé komentáře, ale to mě moc nejde... :D Jednoduše bych ti, Alice, chtěla moc poděkovat za skvělou kapitolu. Je opravdu neuvěřitelné, jak dokážeš popisovat city a jakým způsobem dokážeš čtenáře naprosto pohltit. Nevím, jestli je to jenom u mě, ale jakmile začnu číst kapitolu, svět kolem mě úplně zmizí.

Jejich oddanost Severusovi mě opravdu dojmula, dokonce i Ron se připojil...

Nejlepší ale asi zůstávají ty jejich dialogy, ať už když se Harry handrkuje s Dracem nebo když mluví se Severusem... je to zkrátka nádherné :-)
 
Moc hezké
20.Zrnka vteřin
Bábovka
12. 11. 2010 21:42
Jednoduše paráda.Moc děkuju
 
jsem po infarktu
20.Zrnka vteřin
Bacil
12. 11. 2010 21:37
to jak Harry zachránil Severusovi hůlku mně málem skolilo ze ždile. Držím palce, aby se Severus co nejdříve vrátil a Harry mohl uskutečnit ten polibek.
 
:)))
20.Zrnka vteřin
Saskya
12. 11. 2010 20:16
krásna kapitola :)
Keď niekto neunesie Harryho, tak kydajú na Severusa :D Harry ale zareagoval veľmi pekne :)
snáď sa raz dočkáme aj inej pusy, než len do vlasov na dobrú noc :D
 
poděkování
20.Zrnka vteřin
Hajmi
12. 11. 2010 19:45
Alice, máš pravdu tentokrát jsi na nás byla skutečně hodná. Nezlob se, ale taky už bylo na čase. Konečně další kapitolku přežili všichni ve zdraví. Zatím to doteď vypadalo, že se nás snažíš zbavit přivozením srdečního kolapsu, nebo nervového zhroucení a následné hospitalizace v Bohnickém ústavu. Sice jsi novou kapitolku opět ukončila velmi napjatou scénou, ale jak jsi podotkla ukázky mě uklidnily. 
Kapitolku jsem už přelouskla dvakrát a musím říci, že jsem se skvěle pobavila při Harryho rozhovoru s Dacem. Jejich špičkování, díky Darcově inteligenci, má skutečně úroveň, přesto z něj není cítit nevraživost. Ronovo přijetí Snapea mě přesvědčilo, že je skutečně dobrý kamarád, což také vzápětí dokázal. Soudržnost a pomoc zmijozelů mě skutečně dojala. Jen jsem zvědavá, co se vyklube z toho nepřátelského bystrozora. Kdo ho řídí? A kdo vlastně na ministerstvu pracuje pro Voldemorta.
Ohledně zrádce v Bradavicích mám také svou šílenou teorii. Podle mně by to mohl být Siriusův nový hostitel. Ach jo, vidíš jak už zčínám tady plácat? To je hrůza, co se mnou tvá povídka dokáže udělat. Raději budu končit. Jdu přemýšlet, které okamžiky mého času jsou ty posvátné, protože na to dobré , co nás potkalo, dokážeme mnohdy zapomenout. Ty temné znám - na ty se nezapomíná.
 
http://www.a-sisi.wgz.cz
20.Zrnka vteřin
assez
12. 11. 2010 18:48
„Jedna věc je kulturní zábava inteligentních jedinců, tomu protikladem je evidentně nebelvírský humor.“ – Á! Sofistikované urážky. Bezva. Na to si zvyknu. :D
Ha! A tady přesně. Jsem moc ráda, že jsi naprosto jasně ukázala, že je Harry inteligentní a vnímavý, ale že neřeší to tyto věci – co a jak a proč Snape dělá – denně prostě proto, že to nepotřebuje. Že to není tak, že by nevěděl nebo netušil.
Tomu se neříká „hodná“, nýbrž „krutá“. Ale i tak děkuji za kapitolu. :D Poslední scénka byla skvostná. A ani jedna z ukázek nedopadla tak, jak jsem si myslela. :) Potěšující, ne? O:-)
 
...
20.Zrnka vteřin
nika
12. 11. 2010 17:40
ha, tie Harryho poštuchovance s Dracom nemajú chybu :D 
Severus sa z tej Harryho žiadosti nádherne vykrútil :D Som veľmi zvedavá čo si Severus vymyslí na Siriusa, určite to bude stáť za to. Skvelé že sa Ron aspoň trochu umúdril. 
Tí Bystrozori mali efektný nástup :D, ale Harry to s tým prútikom spravil parádne.
Už sa neviem dočkať ďalšieho piatka.
 
žéva...
20.Zrnka vteřin
sevy
12. 11. 2010 16:57
to bylo citu!
já tak miluju, když mi od nervů není špatně :-D tento týden už stačily nervy na mé poslední zkoušce na vš, kdyby se k tomu přidala i nervy drásající kapitola klíče, tak se snad hroutím :-O ne, už zase kecám :-D
malfoyová návštěva byla dobrá... bolehlav :-D 
„Směl bych na chvíli k tobě, Harry?“ zeptal se Snape tlumeně.... tak tím jsi mě dostala, předpokládám, že to bylo promyšleno a napsáno tímto způsobem přesně za tím účelem :-D
a jéje... sirius má asi prů... švich, co? že je pěstní souboj primitivní? a co ta rána po harryho posledním zhroucením? seve se tituluje do role primitiva? nemožné! :-D
rozhovor s dracem se mi moc líbil, to se od harryho asi něco dočkáme? a draco nebyl tak zaskočený tím mužským rodem, předpokládám, že chápal charakter pouta, které harryho k dotyčnému pojí- to mě překvapilo...
ten bystrozor mi vážně vadí, čekám nějakou levou a harry zareagoval skvěle (i pomoc ostatních)! jinak- seve té harryho hůlce asi nepomohl stínovou magií, že? a brumbál si to u mě trochu napravil, jak vděčně harryho objal a dal mu svou hůlku! věřím ti! nezklam mou důvěru a seva z toho všeho bez NÁSLEDKŮ vysekej... :-D
mimochodem, to jejich rázování po chodbě a poskok... vybavil se mi dlouhý- otík s klapatýma ušima a široký- marián labuda... je to náhoda? ;-D
obrázek- musím zmínit.. krása!!! veliká pochvala... neuvěřitelné, že alan, který má zhruba stejně jako představitel brumbála, tu hraje cca čtyřicátníka a představitel brumly má mít nějakých 120-130 let :-D i v reálu je to nepochopitelné... :-D dost rozptylování! rýsovat jdu! :-D
Aličko... krása! víc takových klidných a emocemi naplněných kapitol, prosím! a huš s tím pesimistickým citátem, já chci hepááááč :-D
 
Ups!
20.Zrnka vteřin
Nade
12. 11. 2010 16:54
Nevím, samozřejmě,do jeké míry se držíž kákonu, ale je jisté, že Severus po prvním pádu Voldemorta před Sarostolcem stál a byl souzen za své "smrtijedství". Už tenkrát ho z toho Brumbál vysekal, protože v té době již Snape pro Brumbála pracoval. Takže v tuto chvíli nevím, o co tomu Bystrzorovi šlo. Chtěl ho zdiskreditovat před jeho studenty? Trapné! Ale co já vím, jak to všechno bude. Je to na tobě. 
Ale celkově musím říct, že tahle kapitola mi vyzněla tak nějak optimističtěji. Harryho loudění o polibek bylo miloučké a my jsme se opět nedočkali "toho" polibku. Ale přece jenom, to mačkání a tisknutí se k sobě navzájem. Hmmm, chci taky.
Potěšil mě Ron. Jeho logika je sice zvláštní, ale ve svém důsledku bezchybná. Přesto se nemůžu ubránit pocitu, že Ron myslí žaludkem.
Špičkování s Dracem nemělo vadu. Vyvinul se mezi nima takový ten drzavý vztah spřátelých rivalů, kteří si nic neodpustí, ale při tom za sebe položí třeba život. Tohle přátelství se mi líbí víc než s to Ronem (nic proti němu). Takovouhle psychologickou poradnu by ale Ron Harrymu nikdy neposkytl. 
Ovšem naprostou vlnu nadšení ve mně vyvolala společná spolupráce spolužáků, při záchraně Snapovy hůlky. To, že Zmijozelští pochopili, o co jde, mě ani tak nepřekvapilo, jako účast Rona a Hermiony. Společně byli úžasní a na tom by se dalo stavět.
Věřím, že se dočkám ještě dalších překvapení. A hlavně jsem zvědavá jestli zabere ta psychologická poradna.
 
Děkuji
20.Zrnka vteřin
Jacomo
12. 11. 2010 16:54
Za nádhernou kapitolu. Za další střípek příběhu, který hladí. Za spoustu slov, ze kterých se tají dech. Za záplavu emocí, na které prostě jedno srdce nestačí.
"Nemusím být jediný. Jen chci být první."
Sedm slov. Dvě věty. A nekonečný vesmír.
 
Krásné jako vždy.
20.Zrnka vteřin
Michangela
12. 11. 2010 16:30
A tak si říkám, co komentovat? Co vystihnout jako okamžik souznění? Také mi při dotazu "smím dál" problesklo pozvání pod peřinu. Je krásné, že byl Harry do ní zachumlán jak v mysli tak i reálně. A při pozdějším okamžiku tajemného česání se mi vybavila upravená píseň o dělání: česání, česání, to nám chmury zahání.
Rozhovory s Ronem, reakce spolužáků, Brumbál. Jsem ráda, že Harry není sám. Jen se mi nezdá, že by školní zdravotnice sdělovala na požádání zdravotní stav:-D Tady bude nutno riskovat naslepo nebo být zmijozelsky obezřetnější.
 
Milá Alice,
20.Zrnka vteřin
Misule
12. 11. 2010 13:56
ty hormony jsou opravdu strašný, protože já už zase chci!!!! Už zase chci další kapitolu, hned teď!:-)
Tak jsi nás konečně nechala chvilku vydechnout, už jsme to potřebovali:-) krásná, milá, něžná, přátelská zábavná kapitola!
Po dlouhé době vidím v Harrym mladého puberťáka, konečně:-) Konečně je aspoň chvilku tím, kým má být. Jeho rozhovor s Dracem ohledně polibku jsem sledovala s úsměvem na rtech. Nádhera. Draco má krásně Severusovaté poznámky:-)
Scéna s bystrozory, fujtajblové jedni! Ale za tu ukázku pospolitosti a oddaného přátelství to stálo:-) Ron potěšil:-)
Napsala bych víc, ale dítě se mi sápe po nohavici jako Severus do dalšího patra:-) Tak příště;-)
Měj se krásně!
 
nádhera
20.Zrnka vteřin
Beruška
12. 11. 2010 13:21
tuhle povídku čtu se zatajeným dechem, je to nádherné a naprosto okouzlující, něco takového bych nevymyslela. Sevíčku my tě taky nedáme. :-D Děkuji moc za další dílek a už teĎ si přeji aby byl příští pátek :-*
 
Alice,
20.Zrnka vteřin
Slimča
12. 11. 2010 11:27
to bylo absolutně a jednoznačně... skvělé! Já se zase na nic nezmůžu. Sedím, dopíjím poslední zbytky kávy, uvařené speciálně ke Klíči (čokoláda dneska nebyla, což je trochu škoda, ale naštěstí jsi tentokrát naši nervovou soustavu krásně šetřila) a culím se jak telátko. Co k tomu dodat? Harry má úžasné přátele, překvapil mě svým vyrovnaným postojem vůči Siriusovi. Nádherně balancuje na hraně dětství a dospělosti (a bojím se, čím ho budeš muset protáhnout, abych ti uvěřila, že si s ním Severus bude schopen něco začít). Harry se naučil otevřeně připouštět své pocity vůči Snapeovi a Severus... Tak do toho jsme tentokrát přímo neviděli, ale troufám si tvrdit, že se některým věcem přestal bránit. Konec konců, Harry si to zaslouží, že? Áááááá - ti bystrozoři! Miluji tuhle scénu! A miluji zmijozelskou soudržnost! A Aličko... Úponice jedovatá? *ďábelský lesk v očích* A já si o tom myslím svojééééé...

Do háje - zase jsem si při čtení přeseděla nohu. :-D Ty mě jednou zničíš! ;-) Moc děkuji, krásná kapitola!
 
Lily Lily Lily !!!!! Huráááá 
20.Zrnka vteřin
Martina
12. 11. 2010 11:26
Tak úplně největší radost mám z toho, že Severusek nezkalmal !!! Ta houpačka opravdu skřípala a vzpomínky na Lily jsou pro něj jedny z mála těch svatých vteřin času :) Nádhera !!!
Bože můj, já ho za tu lásku k ní snad sežeru :-D
Je to všechno tak krásný, někoho tak moc milovat, že i po její smrti byl ochoten všechno dát všanc pro odplatu její smrti !

V jeden okamžik ve mě hrklo... to když Severus řekl Harrymu, když k němu přišel do pokoje, jestli " smí k němu " . Vážně jsem si byla na pár vteřin jistá, jestli chce Severus k Harymu do postele :-D I když moc mi to k němu nešlo, tak mi to zablokovalo mozek a pak jsem se uklidnila, to když vyplulo na povrch, že chce k němu do mysli, ne do postele :-D Zatím by to byo ještě brzy ... i polibek je na Seva zatím moc :)

Draco je sqvělý !!!

Když si Harry poskočil, aby sladil krok se Snapeovým... :-D jistě víš Alice co za českou komedii to připomínalo :-D

Hagridovština by se měla někde učit :-D Jo a taky " poslední bašta " už musí někdy brzy začít pomalu se drolit :-D

Ten bystrozor co chtěl odvést Harryho z Bradavic a teď se tak vehementně snažil o Severusovu hůlku... určitě jde o Voldemortova zvěda, není-liž pravda ?
No jestli někdo od Voldemorta " uklidil " tělo Sáry, tak jak Severus předpokládal, tak by chtěli jeho hůlku...nevím, jen mě to tak napadlo...

To bylo krásný, jak Harry a Zmijozelští chránili Severusovu hůlku ! A Ron chránil Harryho... i když tím svým způsobem :)

Z ukázek je jasný, že Harry zase neumí dělat lektvary :-D

Musím se ti přiznat, že už s každým novým dílkem očekávám nějaký ( nebo i víc :) ) obrázek :) Skoro jsem se dnes lekla, že žádný nebude... ale ten nádherně nepřístupný a zavilý profesor Snape se založenýma rukama... nádhera !

Příští týden si bohužel přečtu kapitolku až večer v pátek, nebo v sobotu, nebo kdybys byla tak moc moc moc hodná a třebas jen kvůli mě ji dala už ve čtvrtek večer... já totiž ráno v pátek odjíždím směr Hradec - kino a vracím se až pozdě večer :( Ali, prosím dej ji na net tak ve čtvrtek večer, ale tak do devíti . Moc prosím, jak štěňátko smutně koukám ...
 
...
20.Zrnka vteřin
Profesor
12. 11. 2010 10:47
Celkem klidná kapitola. Konečně. Už jsem se bála, že nás budeš napínat tak dlouho, až struna praskne.
Jinak moc hezké. Líbilo se mi,jak se na Severusovu obranu postavili i nebelvíři.
A Malfoy jako psychologická poradna je prostě super.
 
=0)
20.Zrnka vteřin
Teressa
12. 11. 2010 10:45
jeeee to bol uzasny diel=) uz sa neviem dockat pokracovania=) uz aby tu bolo=) rychlo prosiiim=)
 
UFF!!!
20.Zrnka vteřin
Fallagela
12. 11. 2010 10:41
Tak tohle byla mela... Vážně mě dojalo, jak se všichni snažili pomoci Harrymu udržet Severusovi hůlku a tím spíš se mi začíná líbit jakým směrem se to ubírá. Ještě aby se uklidnil Sirus a bude všechno v pořádku. Teda do doby než se provalí, že Severus si po nocích povídá sd mrtvou Lily. To se možná Harrymu moc líbit nebude...
 
paráda ! konečně ! :-D
20.Zrnka vteřin
Martina
12. 11. 2010 10:29
Konečně jsem se dočkala další kapitolky a jdu čísti !
Až se mi to trochu uleží v hlavě , dám vědět !
Díky moc Alice !!!