Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv komentářů ke kapitole 29 2. část

 

Re: Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
kakin
15. 1. 2011 18:12
tak jsem se ted podival na tu zaverecnou scenu...to zdeseni na tvari Clauda bylo nadherne...John Savage to dokazal zahrat nadherne...pisnicku zacal zpivat uz Berger, kdyz sel na jistou smrt do letadla, ktere ho melo odvezt do Vietnamu, to jeho zoufalstvi v hlase bylo znat zretelne...nasledne Claudovo volani za odletajicim letadlem bylo fascinujici...hlavne diky tomu vyrazu...a posledni zaber ze hrbitova byl nadherny a straaaasne smutny...uz kdyz Berger zacal zpivat, mel sem slzy v ocich a brecim jeste ted, proto mi to trva napsat strasne dlouho...film sem nevidel, tohle bylo prvni, co sem z filmu videl a dokonale me to rozbrecelo...ted pokazde, kdyz tu pisnicku uslysim, budu brecet...nechapu, jak to vsichni ti zpevaci v tehle kapitole mohli vydrzet a nebrecet...dyt vedet, co se za touhle pisnickou skryva, to by muselo rozbrecet i Voldemorta...ja sem cetl informace o filmu, takze sem vedel jak to bude...nehlede na to, ze sme se to ucili ve skole...ale ze me to tak sebere, to jsem netusil...jo, Milos Forman je Pan Reziser...format ve svem oboru...asi tak jako Karel Gott ve zpevu...a to ted du na narozeniny, no to je opravdu skvela priprava na party...brecim jak zelva
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
kakin
15. 1. 2011 18:17
a ten dav lidi pred bilym domem...naadhera xD
 
=))
29.Jedna nitka
Bete
15. 1. 2011 19:57
Nemám slov, tak budu raději mlčet. Místo toho pošlu jen svůj úsměv, prostě jen tak, abys věděla, že děláš můj život šťastnější. Děkuju =)
 
...
29.Jedna nitka
marci
15. 1. 2011 21:08
Překrásná kapitola, jako vždy :-)
Draco a Lenka je osvěžující spojení :-) Asi jsem se s ním ještě nesetkala. Mám takový pocit, že Dracovi bude Lenčin pohled na svět svědčit :-)
Sjednocení mudlorozených bylo skvělé! Jak vlastně dokáží v Bradavicích žít bez hudby?? Já bych se utopila v depresích :-) Čistokrevné jsi z toho vynechala úmyslně??
Víš na co se těším? Až Harry začne Severusovi tykat :-) Pamatuju se dobře, že se tak v celé povídce ještě nestalo? Mám dojem, že to jasně ukazuje na fakt, že se stále necítí jako rovnocenný partner. (Kromě oslovení, jak mu tak dokonale vysvětlil Draco). A Severus mu občas tyká (asi když v něm vidí partnera) a občas vyká (když v něm vidí studenta). Mám pravdu?? Nuže - až si "potykají", až oba odhodí to, co jim brání - huuu...už teď mám husí kůži :-)

A jsem ukrutně zvědavá, kdo je zrádce. Můj typ je Sirius, respektive Iskariot v mysli jeho "hostitele". Ale vím, že ani nenaznačuješ, a tak si počkám a pak budu pročítat celý Klíč odznovu (opět) a říkat si, jak jsem byla slepá :-)

Nedávno jsi psala, že děj kapitoly "vjíždí do tunelu". Nuže, na konci každého tunelu je světlo, ne? A věřím, že to nebude neonový nápis "dál to prosím nevede" ;-)
Bojím se a těším. Smrtící kombinace... Díky Ti za ní.
M
 
A teď se to provalilo!
29.Jedna nitka
Michangela
15. 1. 2011 21:57
Ta kniha, to Merlinovo kouzlo sounáležitosti, že jsi nějaké podobné použila i tady? Znám pár povídkových stránek, ale to, co se děje tady... Každý se chce podělit o svůj zážitek, komentářů je tu tolik...
Jsem nadšená z krásně vedeného rozhovoru s Dracem, z té společné písně, veselé mi přišlo i nepochopení Rona. A hrad! Září láskou.
To, že Sev vzal svůj dar tak stoicky se dalo čekat. A výměna šálků čaje taky.Zmijozelská povaha. Bylo romantické, že Harrymu dopřál zážitek i bezpečí. Díky. A k pokračování. Pokud mohu doufat v dobrý konec, ta naděje mi pomůže překonat i temná období :-)
 
I love you
29.Jedna nitka
leaena09
15. 1. 2011 22:31
já tě miluju miluju miluju
bože tak krádný a skvělí pocity ve mě to vivolává a k tomu ta hudba - mám pocit že bych mohla lítat

takhle krásně popsat lásku jsem dlouho neviděla
patří ti muj dík a jsem ti moc vděčná za to že píšeš děkuju ti
 
Polibek
29.Jedna nitka
Nex
16. 1. 2011 10:20
prozradí, čím pro druhého jsi a duše autora prozradí, co v ní je svými příběhy. Ta tvá je krásná a mocná. Je v ní mnoho pravdy...života...hořkosladkého smutku...a lásky. Někdo jednou řekl, že pokud se dotkneme svými činy jedné jiné duše, náš život nebyl zbytečný, byl naplněn. V tom případě už víš, jaký je ten tvůj. Nevím jak ostatní, ale má duše zpívá kánon s tvými slovy a síla té písně v ní rezonuje ještě dlouho, dlouho poté, co jsem dočetla. Ale určité části, a to vím hned, budou rezonovat dál, smíšené s ostatními části, když ne navždy, tak po dobu času, po který bude trvat můj život zde. Říkám život, ne paměť, protože tvá slova se stala součástí toho co jsem já, což přetrvá déle, než se domnívám, že by paměŤ kdy mohla.
 
Re: Polibek
29.Jedna nitka
Nex
16. 1. 2011 10:23
Ach, z rozrušení dělám chyby... samozřejmě "s ostatními částmi", "po kterou", "toho, co jsem já" a "paměť"...
 
Slunce v duši metalisty...:))
29.Jedna nitka
Bellatrix Black Lastrange
16. 1. 2011 11:57
Taková kouzelná nádhera. Odine, kdyby to někdo toto věděl, jakou kouzelnou "červenou knihovnou se zabýval" nevěřil by tomu, já nitroglycerínová pyromanka, co si čte o bombách.
Vždycky to bylo takové, tedy samozřejmě vždycky u slashe. Ale tohle je tak zasraněně intenzivní, že jsem si, ihned potom co jsem si vyslechla písničku z Vlasů (proč mám ten dojem, že sem vždycky flákneš, něco k čemu mám tak zapeklitý vztah! Alice, ty jedna...), popadaly mě pocity, na včerejší metalový večer, všechny ty veselé ksichty a toho krásného muže co se tam pochlakoval a já po něm já husa neskočila.

Draco a Lenka jsou kouzelně blondýnký páreček. Tedy, oni jsou tak bělostní, že by to mohlo zavánět pro neznalé i incestem....:D Tedy, ona je Evana Lynch naprosto kouzelná slečna, jako filmová Lenka se neuvěřitelně povedla. Myslím, že jsi moc hezky vystihla, co si myslí o Dracovi...:) Kouzelné.
Ještě jednou k tomu nápadu sounáležitosti, ha... hezké to bylo. Moc hezké. Kouzelné ;)

Mám potřebu jít okamžitě najít někoho kdo bude chtít zpívat Lets the sunshine...:)

PS: Obrázek na úvodu je opravdu kouzelný, holt autorce. Albus je tam krásný...:) Kouzelníci, to jsou všichni.
Přestaňte s těmi kouzly, nebo si budu myslet, že když jsem jako jedenáctiletá hledala Bradavice a nenašla, tak jsem se málo snažila....:D!
 
Re: Re: Polibek
29.Jedna nitka
Mája
16. 1. 2011 14:17
Nic si z toho nedělej, Nex. už tuto kapitolu čtu počtvrté a jsem pořád mimo. Vznáším se, žasnu, zpívám si, přesto, že anglicky neumím ani "Dobrý den". Ta Euforie je neskutečná... Nitky si ukládám do svého srdce, do záložek, do noťasu, aby byly kdykoliv k dispozici, až bude smutno, zle, vztekle, nebo nešťasně. Je to lék všech léků... :-)
Díky Alice...
 
Re: Ahojky, ragnare :))
29.Jedna nitka
ragnar
16. 1. 2011 14:26
tak to si mě teda fakt uklidnila....
Tímhle stylem mě zničíš. Jen moje neskutečná sebekontrola mi brání utopit můj žal v sexu, drogách a rockenrolu,-),-),-)
 
Polomrtvá...
29.Jedna nitka
Cory
16. 1. 2011 16:40
... tak nějak si právě teď připadám. Několikrát jsem se doslova roztekla a hodnou chvíli se válela v podobě želatiny pod stolem, než jsem se zase donutila dát dohromady, abych to dočetla do konce.
Vadí mi, že mám strašně omezenou slovní zásobu. Nejspíš neznám dost superlativ - a slova jako nádherné nebo dokonalé mi přijdou nedostatečná, když si přečtu tuhle kapitolu, nebo všechny předchozí. "Ten pocit se nedal popsat; rozhodně ne obyčejnými slovy." Takhle nějak se vždycky po přečtení další kapitoly cítím, a nevím jak z toho ven.

Popořádku: nakonec jsem ráda, že ta situace mezi Severusem a Siriusem dopadla tak, jak dopadla. Hodně jsem přemýšlela o našem předchozím rozhovoru, a došla jsem k názoru, že jsem si Siriuse asi příliš idealizovala, a proto se mi jeho čin jevil v horším světle, než kdybych ho brala takového jaký je hned od začátku. Když zapomenu na všechny ty věci, které jsem si o něm vsugerovala a uvědomím si jeho pravý charakter, už mé city k němu nejsou tak vyostřené - tohle je Sirius, prostě jeho způsob boje. Měla jsem si to uvědomit dříve =) A Severus se zachoval úžasně, vůči Harrymu. Stejně doufám, že se teď Sirius už bude chovat lépe =)
A pak ta scéna v Harryho ložnici... úžasné. Naprosto neotřelé a hlavně uvěřitelné (vždycky mě štvou ty nereálné scénáře). Během těch pár odstavců jsem se roztekla snad milionkrát, při každém slovu. Naprosto jsem se přicucla k monitoru. Nádhera.
A ta píseň - ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ!! Kam na ty nápady chodíš? Tohle bylo fantastické, nádherné, dokonalé, a už mi zase dochází slova. Další scéna, kterou sis mne připoutala, přála bych si, abych dokázala vyjádřit svoje pocity, vděčnost, obdiv, víru, okouzlení, nevěřícnost. Přijde mi, že ze všech možných scénářů, které by kdy mohl kdokoli na magii sounáležitosti vymyslet, bylo tohle to nejlepší, co tě kdy mohlo napadnout. Perfektní, vážně. Také Dracovo vysvětlení Severusovy věty se hodilo - sama jsem ho předtím dost potřebovala =D.
A ta scéna potom, se Severusem... to jsem protekla podlahou, vážně =D. A Elysejský klíč.... já nevím, jak mám zvelebit úplně všechno? Kapitola byla nádherná, perfektní, jako vždycky, co k tomu ještě dodat?
A ta scéna s Lektvarem touhy... nečekala jsem, že Severus udělá to, co udělal, jednu chvíli jsem si myslela, že to vážně vypil, a až pak mi to došlo. Ale ten jeho monolog o lektvaru... miluju, když Severus něco vysvětluje, vážně. A tohle bylo dokonalé. (Štve mě, že používám pořád ta samá slova, ale jinak to nejde =D).
No a to, co následovalo... připadala jsem si, jako by ve mně vybouchla atomovka, jako v komatu, jako kdyby mi někdo vyndal mozek a udělal z něj ovesnou kaši... možná to zní divně, ale je to tak, tahle povídka se mnou dělá fakt divný věci. Úžasné.

A v příští kapitole zrádce? Jsem napjatá k prasknutí, přemýšlela jsem o tom, kdo by to mohl být, ale na nic jsem nepřišla. Nechám se překvapit =).
V jednom bodě kapitoly jsem se trochu zarazila, to byla ta část: "srdce nadšeně tlouklo Ódu na radost". Můj retardovaný mozek to vzal doslovně... a byla to docela podivná představa =D. Ale nádhera, jako vše. Budu se muset dát dohromady, abych mohla zítra normálně fungovat. Teď bych chtěla vymyslet nějaké slovo, které vystihuje mé pocity, ale neznám ho, to mě rozčiluje. "Ten pocit je nějak – bezešvý."
Úžasné. Jsem ohromena, nejspíš se každou chvílí rozteču, vsáknu se podlahou, a vytopím byt pod námi. Moje buňky jsou naprosto přetížené. Dokonalé.
 
Bublůůů...prsk!
29.Jedna nitka
Popoles
16. 1. 2011 20:04
Vždy si teď raději nechávám pár dní na zpracování zážitku z nové kapitoly. Po přečtení mám prostě pocit, že se rozprsknu. Doslova mne nadopuješ tolika city, zážitky a myšlenkami, že mám co dělat, abych nezačala křičet, tak velký tlak uvnitř sebe cítím.

Sev jen tak čekal na Harryho, až se vrátí. Taková pohodička, Lily mu odpustila jeho tajnůstkářství, Harry přichází domů a prásk, do pohodičky nám vpadne Sirius. Váženě jsem si oddechla, jak se k tomu Sev postavil a byl mi ho líto, když Harry děkoval Siriovi – chudák Severus.
Jemná usmiřovačka v pracovně byla všeříkající.
V Harryho ložnici...aááách... znovu jsem odkapávala, krásně napsaná scéna, plná něhy, úžasu a oddanosti. (jen mi v koutku něco našeptávalo - a co Severus? Co jeho potřeby?)

Sounáležitost a Harryho nápad. Alice, tohle bylo prostě geniální. Tahle scéna byla TAK silná! Písnička z Vlasů – mimochodem ten muzikál miluju – ukažte mi někoho, kdo nezná aspoň tuhle konkrétní písničku, když už ne celý muzikál. A to náznakové propojení – ve Vlasech válka ve Vietnamu, tady válka v kouzelnickém světě, v obou bojovali a umírali v podstatě když ne děti, tak velmi mladí lidé. Byla to neuvěřitelně silná oslava života a spojení tolika dušiček v jednu myšlenku. Bravo...
Draco a Lenka – musím se pochlubit, tipovala jsem ji :-)) A myslím, že by se k sobě skvěle hodili – chladně uvažující analytický Draco a excentrická a zasněná Lenka... :-)
Jo a zakopaný pes se ti moooc povedl. :-DDD

Dárek pro Harryho – Klíč pro Seva. Severus o tom bude uvažovat? Ach, můj ty smutku já opravdu nemám slova, kterými bych tuhle část popsala. Sevřelo se mi srdce a žaludek se zkroutil bolestí. Nejen nad sílou toho něžného okamžiku, kdy se Harry konečně odhodlal a oslovil ho Severusi... ale hlavně proto, že mne napadlo něco děsivého... Už jsi tu říkala, že Severusův Elysejský klíč je Harry a mě právě v tomhle okamžiku došlo, že bys to mohla myslet doslovně... že Harry nakonec nebude mít na vybranou, bude muset sebrat sílu a Seva... ne, to prostě...prosím? Néééé!

Výměnu šálků jsem předpokládala, je přece Zmijozel :-)) A milostná scéna poté jen dokončila můj rozklad na amébovité cosi, nemohoucně se plácající v odtokových kanálcích...
Jen jedno mi tam trochu chybí... co Severus? Harry je zahrnován pozorností a Sev se vždycky stáhne. Já vím, že Harry je nesmělý, ale to mu nedochází, že se Severus musí bolestivě ovládat? Těším se, až Harry najde dost odvahy...

Ukázky – zase Belatrix. Děsí mne víc než Voldy. Kdo by mohl být zrádce? Je tolik možností, ale napadá mne jeden – ačkoli nevím, jaký důvod by ho mohl donutit něco takového udělat – kdo je vždy u všeho, ale stále stojí jaksi na okraji pozornosti. Jeden skoro člověk, někdo, kdo jednou měsíčně běhá po čtyřech...no ať je to kdo chce, určitě mne to překvapí.

Severus se opil? Kruci! To se asi stalo něco hodně špatného, že? Že by nějaká hádka? Dozvěděl se Harry jeho tajemství?

Milá Alice, DĚKUJI! Lepší slovo jak vyjádřit vděčnost za to, jak píšeš a dělíš se s námi o svůj svět, neumím.
 
Mioničko :D - super oslovení :D
29.Jedna nitka
cim
16. 1. 2011 21:12
V téhle kapitole se mi strašně líbil Ron :D, ta atmosféra lenosti a snaha zapůsobit na Hermionu :D
A abych nezapoměla Draco a „Zakopaný pes“ taky neměl chybu :D
Jinak celá kapitola byla krásná, ale to už se opakuju a ne jen sebe ;)
 
Byla jsem tu, Fantomas se někde fláká:-))))
29.Jedna nitka
Jana
16. 1. 2011 23:06
Alice, ještě napíšu, až si to v klidu po xté přečtu:-))) zatím jen střípky, na které mi slouží mozek, jo? Zazubil se. „Nejradši bych tě objal!“
„Drž se. Ty to zvládneš,“ zesinal Draco.
„Srabe.“.... Lenka...., vyznání.....a tisíc dalším střípků, které dohromady tvoří duhu....
 
Re: Re: Hm, hm.
29.Jedna nitka
Mononoke
16. 1. 2011 23:18
Kedy? Kde? Nepostrehla som, ale každopádne sa pridávam k všetkému naj...
 
Excelentné
29.Jedna nitka
Mononoke
16. 1. 2011 23:31
gradovanie dôvery a do toho pesnička z môjho obľúbeného muzikálu.
Extáza po vypití Nápoja túžby svojou originalitou zabodovala u mňa na všetkých frontoch. Už sa teším, až sa Harry po osmelení rozhodne nežnú starostlivosť vrátiť.

Na budúce bude reč o zradcovi? A nebude aj o Severusovej chybe z minulosti? To by ho mohlo dohnať k opici, z ktorej sa nechce prebudiť - napríklad prezradenie toho ako zradil Harryho rodičov podané Harrymu z úst zradcu či Belatrix.
Alebo niečo úplne iné.
Ako vždy s nádejou na lepšie zajtrajšky čakám na ďalší piatok. A ďalšiu časť tohto strhujúceho cyklu.
 
Už?
29.Jedna nitka
Jacomo
17. 1. 2011 11:10
Už můžu dýchat? Ne, nejde to. Ještě pořád se mi tají dech nad krásou, kterou jsi stvořila.
„Říkala jsem už, že tenhle příběh miluju? Já teď nějak nevím.“ :-))
PS: A děkuju. Za Siriuse. O tom ostatním nemluvě.
 
ach...
29.Jedna nitka
Sax
17. 1. 2011 11:49
Nádhera... díky... ani nevíš, jak moc mi tahle kapitolka zvedla náladu... tedy spíš mě nadobro rozpustila ve tvém světě... už mě z něj nedostanou... :) ...díky za tak nádherné okamžiky zapomnění... jen jsem chtěla říct... eh... už nevím... O.o Ty napíšeš tolik nádherných slov, tak krásně je poslepuješ a já nejsem schopná ani napsat, jak úžasné to bylo... stydím se... prosím, neodpovídej, nebo se budu stydět ještě víc... O.o
PS: super hudební vsuvka... to se ti povedlo... úplně jsem tam byla s nimi... :)
 
Som uchvátená, krása...
29.Jedna nitka
grid
17. 1. 2011 15:56
A ani nejde písať viac, pretože je všetky tie slová sú nedostatočné a vyjadria pri troche šťastia iba malú časť z pocitov, ktoré vo mne kapča vyvolala. Alica si úžasne nastavená na sprostredkovanie tohto jedinečného príbehu a ja pred tebou skláňam svoj boľavý chrbát a ďakujem, že si a že píšeš.
 
Re: Re: Ahojky, sion :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:22
Dlouhé volno? Jak já ti závidím... :D Jen si ho užívej... kdoví, zda mě v pátek nezačneš proklínat ;-)
Spisovatelka je příliš vznešené slovo, já jsem obyčejný pisálek ráda :)) Děkuju, že jsi tak báječná čtenářka :)))
 
Ahojky, Katrin :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:39
Vítám tě :)) A mnohokrát děkuji :)) Tvého ocenění si vážím - a překonat únavu a spánek, jen abys mohla dočíst, to už je pro mě dárek sám o sobě - díky :))
Co se intimních chvilek týče, chápeš to správně :)) Naprosto. Třebaže si i Severus vychutnává samotný fakt, že smí Harrymu poskytovat rozkoš, sám si ji upírá. Kdyby šlo o pouhý sex, nedržel by se zpátky. Ale milování... to je odevzdat se tomu druhému. Nemá strach z Harryho, ale sám ze sebe. Co to s ním udělá :)) Harry chápe, že se z nějakého důvodu drží zpátky; nerozumí tomu, ale je mu jasné, že musí počkat na nějaký jednoznačný signál ze Severusovy strany. Že je na ten další krok připravený :)) Což zatím není.
A ohledně strachu z další kapitoly... vždyť já se taky bojím :D Snad ani nebudu mít odvahu číst komentáře... :D
Ale paprsky světla budou, to ano. A doufám, že některé se vám budou zdát obzvláště zářivé :))
Všechno má svůj důvod, bez existence černé noci by nemohl přijít nový den :) Budu doufat, že se mnou k tomu úsvitu vydržíš :))
Děkuji ti, Katrin :))
 
Re: Re: Ahojky, Laonnelith :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:42
První dva dny volna v kuse??? Tvůj šéf by možná měl zalistovat v Zákoníku práce ;-)
Pak tedy doufám, že sis své volno mohla vychutnat a pořádně si odpočinout. Ale stejně budu radši, když se čtení Klíče už nikdy víckrát nezobrazí na tvé výplatní pásce :)) A moc děkuju, že se za to na mě nehněváš :))
 
Re: Re: Re: Re: To NENÍ fér - vynechala jsi slovo!
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:44
:D Dobře. A myslím, že máš pravdu, tenhle pár vyvolává velké reakce v obou táborech - souhlasných i nesouhlasných. No... a to je samo o sobě dost prima, ne? :D
 
Re: Re: Ahojky, assez :D
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:49
Harry, ta duše čistá a nevinná, že s tím měl počítat??? :D Ve snu by ho to nenapadlo :)) Ale je fakt, že výměna mu nakonec evadila - on by si s tím asi stejně nevěděl rady ;-)
Přesně tak! Dokonalý lektvar - se kterým jsme v této kapitolce (resp. s jeho používáním) nadobro skončili. Protože k čemu je prožít svou nejintenzivnější touhu a fantazii, když si ji téměř nepamatujeme? :))
Nervozita je na místě. A je oboustranná...
Díky, assez :))
 
Ahojky, anonymko9 :D
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 20:54
Díky, jsem ráda, že se ti kapitolka líbila :D Jen si dovolím jemně naznačit, že coby mrtvý pisálek už toho moc nenapíšu... :DDD
Mamka tě musí hlídat s PC? To je kruté... :D Tak ti držím palce, ať spolu nemusíte moc bojovat - a sobě taky, abych i příští zveřejnění přežila... :D
Díky :)))
 
Re: Re: Ahojky, willy wonko :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:00
Severus slash sedánek? Už to samo zní jako skvěle strávený čas :D
Severus se mu do očí nakonec přeci podíval ;-)
Prima, blahopřeju k té filozofii - no ano, někteří profesoři tak zastarale trvají na účasti na přednáškách... :D
Ano... Willy a Edward, Deppovo jedinečné šílenství v naprosté nevinné duši, to mohl ztvárnit jenom on :)) Pak byl ještě báječný v poslední Alence coby kloboučník, jen tam nedostal příliš prostoru, bohužel :)
 
Ahojky, Rowene :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:09
Děkuji :)) Jsem moc ráda, že se ti to líbilo :)) Kvůli Severusovu výkladu jsem musela pročíst pěknou řadu esejí na téma smyslů, abych si na ně mohla udělat nějaký "fundovaný" názor a zakouzlit ho Severusovým podáním ;-) To aby nevyzněl jako suché odvyprávění faktů. A musím říct, že tohle vzdělávání mě neskutečně bavilo :D
Až se Severus skutečně "odváže"... tak na tuhle scénu se těším též, nesmírně :))) Doufám, že vás nezklame :))
Bude jedním z těch oddechových časů v temných kapitolách :))
Děkuji ti, Rowene :))
 
Ahojky, sevy :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:18
Děkuju :))) Jsem moc ráda, že se ti kapitolka tak líbila :)))
Jj, černý flek... cenzura pronikne všude... :D Když řeknu, kolikamístné to začerněné slovo je, stejně vás tím jenom zmatu ;-) Ale po klidu je, to je pravda. Na nějaký čas... Ne napořád ;-)
:D Dobře, sevy (a mimochodem, ten tesák mě dostal, toho taky nesmím?!!! :DDD) zřejmě bude jednoduší, když mi sepíšeš seznam "povolených ztrát" :D A neobtěžuj se s Voldemortem... :D
Harryho dar svou roli ještě sehraje. A velkou. A jinou, než myslíš ;-) I když... na "to" taky dojde... Jenže život je ironická mrcha ;-) Doufám, že jsem tě opět úspěšně a totálně zmátla! :DDDD
Díky moc, sevy :)))
 
Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:23
Měla jsem Lenku moc ráda už v kánonu, tiše jsem doufala, že by mohla být ona tou pravou pro Harryho... ale Ginny byla "příliš jasná". A při psaní Klíče mi najednou došlo, jak krásně se hodí k Dracovi, mnohem víc, než k Harrymu :))
Ano, s Formanem máš pravdu :)) Ale podívej, kolik lidí u nás ten muzikál zná - tak proč zrovna Angličanům by se měl vyhnout? :))
Gaye u Zmijozelů? To je pravda, tam jich moc nebývá, myslím, že jsem se zatím jen párkrát setkala s Goylem a Grabbem. Severus s Luciusem jsou slashové hvězdy ;-) No, každopádně se na tvou povídku těším! :))
 
Re: Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:25
Znáš ho??? Nádhera... :)) Tak to jsi první, koho poznávám, že ho viděl taky :))
 
Elzo :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:30
V Labyrintu je skutečně ještě jedna úžasná píseň a to je pravá ukolébavka. Váhala jsem zda použít ji nebo Tale - pokud bys chtěla, najdeš ji určitě na youtube jako "A princess", je to vlastně ústřední motiv většiny z písní v labyrintu a tahle verze mně osobně přišla nejhezčí.
Jinak film doporučuju, pokud na něj ještě někdy narazíš :))
Ale omlouvám se, že jsem tak nechtěně narušila vaši domácí pohodu a manželovo preludování :D
 
Assez :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:31
Díky :D
 
Salazaret :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:32
I tobě děkuji :))
 
Walentine :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:33
Moc děkuju :)) Ah, to by se hvězdy nalétaly, kdyby mi měly splnit má přání... :)))
 
Salazaret :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:37
Ich forma je hodně těžká - na druhou stranu, jak si na ni jednou zvykneš, těžko se z ní přeučuješ :D
Jiný typ happyendu??? To zní skoro strašidelně... Už jsi v polovině? Prima! Vážně se moc těším, až se tu k nám připojíš :)) Takže tvoř, jsi netrpělivě vyhlížena :))
 
Ahojky, Hajmi :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:41
Páni... Děkuji ti. To byla nádherná slova. A já jsem z nich dojatá, nadšená. A šťastná :)) Děkuji moc!
Moc doufám, že ti ještě aspoň párkrát dokážu dát stejně dobré pocity.
Děkuji, Hajmi :))
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:44
Já film viděla několikrát. A u téhle písně, scény, kdy nastupují do letadla, slzím pokaždé :))
Snad sis i přesto onu narozeninovou party užil :)))
 
Re: Re: Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
Clowers.K
17. 1. 2011 21:45
Miluji Faunův labirint
 
Ahojky, Bete :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 21:48
Vítám tě :))
A mnohokrát za tvůj úsměv děkuji - třebaže některé pasáže tvořím s vědomím, ze budou bolet, přeji si především vyvolávat dobré pocity :))
A pokud se mi daří udělat tvůj den aspoň o trochu lepší, jsem velmi spokojená. Děkuji ti :))
 
Re: Salazaret :))
29.Jedna nitka
Salazaret
17. 1. 2011 21:56
Všimla jsem si, že tu čeká několik zájemců...
No každopádně jsem opravdu zvědavá, co mi na to řeknou...
Co se týká ich formy... Já ji nikdy moc nepoužívala, ale pak jsem se dostala do fenoménu Stmívání a rok psala povídky takhle... No a zanechalo to na mě značné stopy...
No každopádně letím psát... Zítra mám volno, tak snad se mi podaří dopsat další stránky...

Salazaret
 
Ahojky, marci :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 22:01
Děkuju :))
Obávám se, že nejsem první, koho tenhle pár napadl, ale nijak mi to nevadí - napsala jsi to velmi výstižně, jsou spolu osvěžující :))
Viď? Určitě musí nějakou hudbu mít; já bych to bez ní taky nevydržela :))
Ohledně sounáležitosti - nechtěla jsem někoho "vynechávat", byla to jen ukázka, jak spojit určitou skupinu kouzelníků. A k těm mudlorozeným má Harry blíž :)) Ovšem tahle zkušenost se nyní už netýká jen mudlorozených - prožili ji a procítili všichni bradavičtí ;-)
Ano, máš pravdu - u Severuse je tykání a vykání ještě taková "poslední obrana", aby byl "svým pánem" :)) Takže si připomíná, že je Harry jeho student. A Harry se rovnocenný necítí. Zatím ;-) Přijde to... :)))
Zrádce byl v minulých kapitolách zamaskován velmi dobře ;-) Opravdu jsem se snažila "mazat stopy" :)) Ale některé náznaky tam stejně jsou, až budeš vědět... :))
Neónový nápis :D Snad ne... ;-) Ale jisté je, že vás v příštích kapitolách čeká i mnoho krásného.
S.J.Lec řekl: "Každý příběh má šťastný konec. Jde jen o to, se ho dočkat." Doufám, že se mnou vydržíte :))
Děkuji, marci :))
 
Ahojky, Michangelo :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 22:37
:)) Myslím, že takováhle "kouzla" opravdu existují i v tom našem nudném, mudlovském světě :)) A magie sounáležitosti je jeden z největších příkladů :)) Nejkrásnější na ní je právě to, že nikdy není výsledkem práce jednoho člověka ;-) To vy všichni tady tohle kouzlo udržujete :)) A já jsem za to moc ráda...
Děkuji ti, moc mě těší, že se ti dílek líbil :)) I všechny jeho části, Draco, Ron, píseň, zmijozelská povaha... :))
Doufej :)) Určitě ano :))
Děkuji, Michangelo :))
 
Ahojky, leaeno09 :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 22:39
Moc děkuju :D Díky za všechny tvé pocity :)) Jsem moc ráda, že se ti to líbilo až "k létání" :))
Díky! :))
 
Re: Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
kakin
17. 1. 2011 22:52
nechci rikat, ze se mas na co tesit, ale snad to bude citelne xD
 
Nex...
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 23:13
Marně hledám slova. Takže velmi jednoduše - rozplakala jsi mě :)
Pokud ti některá z mých písmenek mohla dát něco dobrého, jsem za to vděčná.
Ale také se říká, že papír snese všechno; slova matou, autoři lžou. A v mém bytě nejsou zrcadla. Stejně jako v Severusově :) Až na to jedno mizerné, prolhané v koupelně.
Ale je dobré vědět, že aspoň Alice mohla přinést něco, co za něco stálo.
Děkuji ti, Nex.
 
Děkuju, Májo :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 23:21
To je od tebe moc milé. Kéž tě budou moci zahřát kdykoliv bude potřeba :))
 
Ahojky, Bellatrix Black Lastrange :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 23:31
Díky :D Nic si z toho nedělej, můj nejoblíbenější spisovatel je Jeffrey Deaver (Sběratel kostí) a ten má k červené knihovně taky zatraceně daleko :D
Jsem nadšená. Vážně. Nečekala jsem, že ještě dnes bude tolik lidí s takovou intenzitou (jako já) vzpomínat na Vlasy. A je to skvělý pocit :))
Ale je vážně škoda, že jsi po tom krásném chlapíkovi neskočila ;-) Ale zase máš o čem snít :))
Jsem moc ráda, že ti Draco s Lenkou k sobě pasují :)) Incest, skoro, ano... :D
Naprosto souhlasím, sky odvedla úžasnou práci, obrázek je nádherný :)) Albus mě tam také uchvátil ;-)
:D Málo ses snažila... to asi my všichni... tak třeba v příštím životě :))
Děkuju, Bellatrix :))
 
Re: Re: Ahojky, ragnare :))
29.Jedna nitka
Alice
17. 1. 2011 23:35
:D Utápět žal v sexu a rockenrolu je všeobecně schváleno a povoleno :DDD A pokud nám svou léčebnou kůru převyprávíš v nějaké povídce... :DDDDD
 
Ahojky, Cory :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:02
Moc ti děkuju :))
Jsem ráda, že ti řešení Severus / Sirius vyhovovalo :)) A Sirius bude mít ještě pár světlých momentů, kterými si svou pověst aspoň malinko napraví (doufám :D) Když jsem přemýšlela nad tím, jak by na to Severus měl reagovat - napadlo mě tohle téměř vzápětí. A pak jsem byla překvapená, že jsem nad tím vůbec mohla přemýšlet :))) Samozřejmě, že Mistr udělá cokoliv, aby Harryho ochránil; před čímkoliv :))
Díky :)) Moc mě těší, že se ti líbila intimní chvilka v ložnici :)) A to je stále jen "předkrm" ;-) Snad hlavní chod nezklame :)))
Skvělé :))) Jsem opravdu nadšená, že magie sounáležitosti, píseň, se vám tolik líbila :))) Vážně, přiznávám, měla jsem z toho docela strach, že vám to přijde otřepané, klišoidní, že jsem dinosaurus, když tuhle píseň pořád tolik miluju ... :D
Ano, to vysvětlení Severusovy věty - měla jsem dojem, že bych ho měla trochu objasnit a Draco je na vysvětlování Severuse naprosto ideální :D
Děkuji ti!!! :D Konečně někdo, kdo mi dopřál moment překvapení s výměnou šálků :DD Opravdu, jsem tvým dlužníkem :DDD
Jsem moc ráda, že sis to, co následovalo, mohla vychutnat až po "ovesnou kaši" :)))))) Děkuju :)))
Óda na radost tě zarazila? :D No jo, ty mé věčné metafory... :D
Musím přiznat, že výraz "bezešvý" není můj :)) Byl to oblíbený citát mé sestřičky - "Myslela jsem, že by musel přijít Jack Rozparovač. Taková to byla chvíle - bezešvá." Bohužel už nevím, kdo je autorem...
Děkuji ti, Cory. Moc :)) A velmi doufám, že pokud příští kapitola bude příliš zlá, nezakryje dobré pocity z těch předešlých :))
 
Ahojky, Popoles :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:19
Úchvatný nadpis :DDD Vždycky mě rozesměješ, jsi autor velmi originálních citoslovcí :DD
Ano, Severus prostě jen tak čekal, až se Harry vrátí. Taková obyčejná věc. A jak může být výjimečná :))
Severus by Harrymu nemohl ublížit, ani tím, co vlastně udělal někdo jiný :)) A že byl za to "potrestán" Harryho láskou k Siriusovi? :)) Vždyť se to říká - Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. :))) Jak pravdivé, aspoň v případě Mistra :))
Severusovy potřeby jsou zatím drženy v ústraní ;-) Ale nevydrží tam věčně :))
A opět děkuji mnohokrát, znovu jste mě všichni tak překvapili :)) Ano, já tu paralelu mezi Vlasy a HP taky vidím, přesně, jak jsi řekla :))
Tipovala jsi Lenku? Prima :)) I tady jsem moc ráda, že se mi podařilo trefit do vaší chuti :))
Díky :DDD Zakopaný pes se tam zjevil tak nějak sám, hrozně mě baví takhle Draca trápit :DD Čeština umí být úchvatná a "mudlovština" je svým způsobem taky cizí jazyk pro kouzelníka :)))
Elysejský klíč. Má svůj smysl. Ale že bych říkala, že je Harry Severusův Klíč? Pokud ano, jsem ze sebe zmatená :D Docela jistě jsem řekla, že Harryho Klíč je Severus, ale obráceně...?
A o konci mlčím jako hrob :))
Ach jo! :D A já si dala tak záležet, aby se Severus zdál omámený :DDD nevadí, hlavně že se ti scéna s Nápojem líbila ;-) A Harry najde odvahu. Až k tomu získá svolení ;-)
Zrádce... tak tedy ano, myslím, v tomhle směru asi překvapím. Možná aspoň většinu.
Belatrix děsí víc než Voldy? A to počkej, až ti ji ukážu v Princově příběhu... :)
Já děkuji tobě, Popoles :)) Je krásné, zas a znovu a stále jako poprvé, s vámi ten svět sdílet :))
 
Ahojky, cim :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:22
Díky :D Nad "Mioničkou" jsem váhala, přece jen to je zdrobnělina ze zdrobněliny... ale že by Ron vyslovil něco jako "broučku", nebo "zlato", ne, to by mi asi nikdo neuvěřil :D
Jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila :)) Díky, cim :))
 
Ahojky, Jano :D
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:23
Takže Fantomas mě nečte... hm, zkusím se s tím vypořádat :DDD
Děkuju ti :))) Moc ráda jsem tě rozesmála, potěšila :))
 
Mononoke :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:24
Díky :))
 
Ahojky, Mononoke :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:28
Děkuji ti :)) Moc mě těší, že se ti líbí další vývoj, že i ty jsi milovnicí Vlasů :))
A jsem moc ráda, že se ti líbila scéna s Nápojem :)) Ano, moc doufám, že Harryho "splácení" něžností vynahradí Severusovi i vám to dlouhé čekání :))
Naděje v lepší zítřek je ideální způsob, jak večer usínat :))
Děkuji, Mononoke :))
 
Ahojky, Jacomo :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:31
Moc ti děkuju :))
A ta věta - to bylo od tebe strašně milé, děkuju :))))
To já děkuji tobě za Siriuse. Jsem moc ráda, když tu má i on své přiznivce. On si je také zaslouží :))
Díky, Jacomo :))
 
Ahojky, má milá Sax :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:33
Nemám odpovídat? :)) Dobře. Tak jen velmi stručně - jsem šťastná, že jsem tě mohla potěšit.
Děkuju ti, že můžeš zapomínat aspoň na chvilku se mnou :))
 
Ahojky, grid :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:35
Mnohokrát děkuju :)) Jsem vděčná za každý z vašich dobrých pocitů :))
A svá bolavá záda raději polož na měkkou pohovku a nech si něco krásného zdát :)))
Díky, grid :))
 
Re: Re: Re: Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:36
I ty, Clowers.K? Skvělé! :)))
 
Re: Re: Salazaret :))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:41
To rozhodně čeká :))
Ich formou jsem psala jen jedinkrát a bylo pak hrozně těžké začít psát zase "klasickým" způsobem :)) A Stmívání jsem četla také ;-) Až dopíšu Klíč, vrhnu se na všechny možné příběhy, které mi zatím na netu unikly - na tvé ff na Stmívání jsem zvědavá, to jsem ještě nečetla nikdy :))
Jen piš :)) Přeji ti lehkou ruku a mnoho múzy :))
 
Re: Re: Re: Re: Ahojky, kakine :)))
29.Jedna nitka
Alice
18. 1. 2011 00:42
Klidně to neříkej - stejně se těším ;-) :D
 
Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
Misule
18. 1. 2011 11:40
Hele, je nás tu víc, kdo viděl Faunův labyrint a líbil se mu;-) víc filmových maniaků:-D
Za časů Premiery jsem ten film měla zaškrtnutý v kolonce, musím vidět:-)
 
_***_
29.Jedna nitka
assez
18. 1. 2011 18:00
Ještě dodatky, co se někde rozsypaly… Sirius. Doufám, že nenecháš trpět jeho nebelvírskou duši dlouho. Nebo se tento incident Harry už nedozví? Asi by měl. Ale ne kvůli Harrymu, kvůli Siriusovi.
Jen a pouze v polibku? - Nadýchaně měkké rty ho hýčkaly, bez touhy a vášně, vražedné prostou něhou? – Náhody existují… že jo? :D
No dobře… měla jsem další… dvě věci… na které si zásadně vzpomenu až v posteli. Nevadí. :D
…my máme ten lektvar docela rádi. O:-) I když je fakt, že teď je stav vyrovnán, a není moudré zase někomu přihodit a někomu ubrat. I když Harry a ten jeho druhý stupeň… :D No dobře, teď se učí něčemu, co mu není vnucováno, ale co opravdu chce.
Whaaa…
*zevluje*
 
Re: Ahojky, anonymko9 :D
29.Jedna nitka
anonymka9
18. 1. 2011 18:46
No to mi tehdy bohužel nedošlo ale jinak nechceš ty kapitoly dávat pls 2x týdně vidíš že mučíš i ostatní to není fér

máti mě hlídá taže nedostávám se tu už zas tak často ano mamka je nesnesitelná ale vím že mi nejedou jazyky a skoro z nich propadám no niic jdu přetrpět další týden abych si mohla přečíst další kapitolku

četla jsem pána smrti ale nic moc prostě tohle se mi nejvíc líbí jseš super prostě boží
 
:)
29.Jedna nitka
miona
19. 1. 2011 14:05
krásna kapitola. obzvlášť sa mi páčilo spievanie - hudba je podľa mňa tá najväčšia mágia...vynikajúci nápad.
samozrejme sa neviem dočkať ďalšej kapitoly...
prepáč, že len tak stručne, ale nestíham...
 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zapomněla jsem :))
29.Jedna nitka
kakin
19. 1. 2011 14:49
taky tak, ale nakonec sem to videl az na dvd xD
 
Re: Re: Ahojky, anonymko9 :D
29.Jedna nitka
assez
19. 1. 2011 14:51
…ani ten český? Protože překlepů moc nemáš, jedině co, tak jako každý druhý neřešíš čárky. :D
 
Re: Re: Re: Ahojky, anonymko9 :D
29.Jedna nitka
anonymka9
19. 1. 2011 15:36
assez ani český hlavně literatura a o překlepy to jsem vycvičená z PEKu - Písemná a elektronická komunikace mám cca 250 úhozů za minutu takže ZAViačič je fain chyby nedělám

z češtiny jako dá se to y/i s/z ú/ů atd. no a literatura no máme blbého češtináře tak se učím každý týden cca 5-10 stránek z učebnice češtiny a každý týden píšem písemku no hrůza a čárky ty vůbec neřeším když píšu rychle a není to na známky ;-)
 
Múza...
29.Jedna nitka
Salazaret
20. 1. 2011 14:49
Mou múzou jsi ty, Alice, a tvůj krásný Elysejský klíč...

Vždy když zabloudím pohledem k horní liště mého prohlížeče, rozzářím se jako sluníčko... Mám EK uložený mezi nej stránkami a vždy když se tam tak podívám mám chuť psát...
Třeba včera jsem se konečně po 7 stranách útrap dostala k mému a taky jejich prvnímu polibku... V mých povídkách co mám rozepsané k něčemu podobnému jako 'vztah' ještě nedošli, ale u té jednorázovky to jednou přijít muselo... Ono, abych se přiznala, tak to vůbec Slash být neměl, ale jaksi omylem se mi tam objevil Dráček a už to bylo...

A jsem za tak krásné věty vděčná hlavně tobě...

Teď píšu každý den a snažím se co to jde... Už mám skoro devět stran a zatím se opravdu jen jednou políbili, s takovou to bude mít tak dvacet :D ;D
Ale pokusím se to o víkendu dohnat a snad v neděli předat první mou jednorázovku...

Ještě jednou děkuji má Múzo a já letím zase psát a nechat se unášet vírem fantazie...

Tvá Salazaret
 
Misule :))
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 19:43
Jsem vážně překvapena - a to velmi mile :)) Měla jsem pocit, že ten film jen tak "prošuměl", aniž by dostal zaslouženou reklamu a bylo mi to líto :)) Skvělé, že i tobě se líbil :))
 
Assez :))
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 20:29
No... co na to říct? S ohledem na to, že vím, co zítřejší kapitola přinese - těžko posoudit, jak Siriusova nebelvírská duše bude trpět či ne... :) Ale konkrétně k tomu incidentu - prozatím jsem ho Harrymu neprozradila (a že byly příležitosti ;-)) a myslím, že to utajím až do konce, nějak souhlasím se Severusem, jisté pravdy by měly zůstat skryty pro dobro všech. A mezi Severusem a Siriusem byly nějaké nesrovnané dluhy, takže tím bych se taky netrápila.
...A už sis vzpomněla na ty další dvě věci??? :)))
 
Re: Re: Ahojky, anonymko9 :D
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 20:32
Anonymko, promiň, sotva stíhám takhle :)) Trápit vás rozhodně nechci, ale času je zoufale málo a hned tak to lepší nebude. Jednou týdně bude muset stačit :)
Držím palce ve škole s těmi jazyky ;-)
Pána smrti jsem ještě nečetla, zatím ho mám v záložkách, ale recenze jsem na něj zatím slyšela hodně dobré :))
 
komentářů
Ahojky, miono :))
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 20:34
Děkuji, jsem moc ráda, že se ti kapitolka líbila :)) Naprosto souhlasím, dobrá hudba je skutečná magie :))
Za stručný koment se vůbec neomlouvej, potěší i takový, a hlavní je, že sis našla čas na přečtení ;-)
Díky! :))
 
Salazaret :))
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 20:38
První polibek? :)) Je hrozně hezké o tom psát, viď? :))
Přimotal se ti tam Dráček... :D Rozumím, jemu se těžko odolává :)))
Je skvělé, že máš chuť psát. Ty a Ian jste moje velká radost :)) Piš, těším se, a čtenáři jistě také :))
 
:)
29.Jedna nitka
Salazaret
20. 1. 2011 20:46
No opravdu můj první Slash polibek... Je to opravdu neuvěřitelné, jak se z pár vět seskládá taková kupa něčeho opravdu krásného...
Dracovi se opravdu velice težce odolává... Mám ho moc ráda, ale to i Severuse a samozřejmě Harryho, jenže Draco... Když jsem viděla 6 díl... To jak brečel v té koupelně... Dorazilo mě to a uviděla jsem něco víc... Je jako anděl, který žije v pekle... Andílek, který hledá skulinku jak uniknout a nebo aspoň se naučít žít tam kde je...
Hold... získal si mé srdce tak jako mnoho dalších věcí...

Sal. ;)
 
Re: :)
29.Jedna nitka
Alice
20. 1. 2011 21:06
Tak to byl úplně první slash polibek? Wau :)) Ten by zasloužil oslavu :)))
S Dracem máš pravdu. Ta scéna v koupelně byla hrozná :( V tomhle směru byla JKR taky naprosto výjimečná - dokázala nastínit neuvěřitelné věci a nechala čtenáře, aby si nad tím přemýšleli sami, sami došli k nějakému názoru... A Draco si rozhodně zasloužil šanci - ovšem té se u JKR moc nedočkal, ne takové, jaké by měl...
Tak to koukej napravit ;-) Ty a Ian jste taková jeho "druhá šance" :))
 
Draco...
29.Jedna nitka
Salazaret
20. 1. 2011 22:24
Druhá šance... Nevím, tak nějak jsem se teď nad tímto slovním spojením zasekla...
Opravdu tuhle povídku beru trochu z jiného úhlu... Ale v podstatě máš pravdu... Jde tu o druhou... ano šanci, na snadnější život...
Nechci nic moc prozrazovat předem, protože vím a znám se, že to ještě několikrát přepíšu... Tedy ne hlavní myšlenku, ale něco připíšu, smažu, přepíšu...
Možná bych do éteru mohla vypustit malou ukázku, ale nejsem si jistá...

Jsem totiž z toho docela nevrvózní... Je to zvláštní pocit, vědět, že je tu někdo kdo mojí povídku bude číst... Kdo čeká až napíšu poslední slovíčko... Poslední tečku...
Ale je složité se k té tečce dobrat... Píšu a nepřemýšlím o tom co a jak... Děj si vymýšlím hned a na místě, ale poslední větu už mám danou... To je ta myšlenka, která mě vede kupředu...
Mám to tak vždy... První vymyslím konec a pak k tomu příběh... Asi je to trochu divné, ale už jsem hold taková...

Moc se těším na zítra i když vím, že budu muset osm hodit trpět v práci a přemýšlet, co se děje tady v Elysejském klíči... Už se zítra vidím... Nevyspaná a pořád myšlenkami mimo... To budou mít zítra ze mě radost... Ale stjeně se budu usmívat jako sluníčko a těšít se domů...

Přeji krásnou dobrou noc a ať se stane zítra v příběhu cokoliv jsem stále s hlavními hrdiny a držím jim pěstičky... Protože věřím, že vše dobře dopadne... Možná ne hned, ale jednou určitě...

Tvá Salazaret
 
Alice
29.Jedna nitka
anonymka9
21. 1. 2011 06:13
Alice nevím ale Pán smrti je takové pro mě nezáživné u tebe mám několik kapitol co se mi strašně moc líbí a u Pána smrti jen jednu možná dvě a můžete hádat všichni jaké :-)

Alice prosím tě o to jestli bys ty kapitoly nechtěla dávat kolm rána v 5:30 protože jinak času není odpoledne už nestíhám. Jestli bys tak mohla být hodná a vstávala bys kvůli PC a povídce tak brzo.
 
očekávání
29.Jedna nitka
Martina
21. 1. 2011 06:43
Teď jsem poprvé musela souhlasit s Blackem. Já osobně jsem taky takový pitomec, co se ke všemu přizná i kdyby tím měl moc ztratit. prostě mi lži nějak nejdou od huby. Bohužel. ve dnešním světě je to skoro k pláči...
Takže ano, tady souhlasím s chováním Blacka... a myslete si co chcete.
Úplně ho chápu, že se cítí provinile a chce se přiznat. Naproti tomu Severus si může dovolit šlechetnost !

Jak je možné, že bezmoc umí být tak úžasná ? To by se milovníkům SM hrátek moc líbilo !

Zakopanej pes :-D Výborný !

Jééééééé !!!!! :) Za to máš jedničku s hvězdičkou !!!!!!!!
Draco miluje Lenku . To jim přeju, oběma !

Heleď Alice já jsem to věděla, proč jsem teď tři díly vynechala...
Protože tu jím chleba s pórkem a čajovkou a brečím jak želva !!!
Za to všechno dojemné a nádherné o sounáležitosti bych tě nejradši... zulíbala ! :)
Něco tak pěkného jsem už dlouho nečetla !
Ty kdybys měla chuť psát někdy povídku ( slash klidně ) o Templářích, vztahu klidně dvou ( já v ty obviňování církví stejně nevěřím ! a i kdyby tak co ! ) bratů v řádu a jejich strastí v lásce i na bojišti... tak vím, že stejně jako v případě Severuse ... to psychicky nebudu dávat :) To je Ali pochvala, jestli to tak nevyznělo ;-)

Myslím si, že Snape mu právě smeknul poklonu takovou, že by to byl on kdo by se ptal, jestli mu smí říkat jménem ... Myslím tím, že Severus by se dovoloval Harryho...

Téda ! Severus je mistr v manipulaci :)
Harry má teď v sobě nápoj touhy:) Oko za oko, nápoj za nápoj :)

Já to tušila, že ty tři poslední kapitolyk byly moc krásné na to, aby už přišla zima a chlad a trápení...
Jenže já jsem asi divná, ale tobě to jejich soužení jde ještě lépe než ty radostné chvilky. To už je skoro nepopsatelné, pokud ty slasti ještě popsat jdou...
Harry si užil, Severs by se mu nepomstil stejně surově jako to jemu udělal Harry :)

Pěkné, moc pěkné !
Fakt se těším, protože už dneska si dám další příděl kapitolek. Ono to vážně není špatné, počkat si tak dva týdny a nečíst ;-)
 
Anonymko :))
29.Jedna nitka
Alice
22. 1. 2011 00:08
Promiň, ale v 5:30 jsem v těžkém kómatu :D Usínám jedině s práškem na spaní, tudíž mě dokáže probudit jen jedna věc (a budík to není :D) a ta díky bohu v půl šesté ještě spí :D
Ale myslím, že je jen dobře, když nezačneš den zrovna takovou kapitlou, jaká na vás čekala dnes... :))
 
Ahojky, Martino :))
29.Jedna nitka
Alice
22. 1. 2011 00:18
Ano, přesně :)) Siriuse tu nevykresluju zrovna v pěkném světle - pro většinu čtenářů - ale stále je to nebelvír, čestná duše a ví, čeho se dopustil. Takže mi přišlo nemyslitelné, že by se přiznat nešel :)) Severus na druhou stranu nebyl šlechetný - rozhodně ne k Blackovi. Jemu šlo opět a pouze o Harryho; Harry nemůže vědět, co si navzájem Severus se Siriusem za ty roky provedli, takže by to chápal ostřeji, jako strašnou zradu, a hodně by mu to ublížilo.
Díky, jsem ráda, že se ti sounáležitost líbila :))
Už jsem o tom přemýšlela - co se týče tvé nové "posedlosti" templáři :D Ne, já určitě zatím nic takového v plánu nemám - ale rozhodně vím, kde takovou skvělou povídku najdeš ;-) Jdi na stránky Amater a přečti si povídku na pokračování Pomsta za polovinu duše. Je úžasná :)) první příběh, který jsem od Amater četla - a naprosto si mě tím získala :))
S tím jménem jsem to nepochopila... :D Ale nevadí :))
Oko za oko, nápoj za nápoj :D Dobré... :D
Vývoj příštích kapitol jsi ty tak nějak očekávala dopředu, takže myslím, že moc překvapená nebudeš. Ovšem, že by tě snad potěšily... to nevím :))
Díky :))
 
Re: Ahojky, Martino :))
29.Jedna nitka
Martina
23. 1. 2011 05:51
MOC TI DĚKUJU za nápovědu, kde hledat nějakou pěknou povídku , kde by byl bratr Templář ;-) Díky !

To se jménem jsem myslela tak, že když Draco vysvětloval Harrymu hodnoty hierarchie ... mluvili spolu o jméně, kam se řadí Harry ( že až za Severuse ) a že se tak řadí hloupě...

No a teď mu Severus řekl, že je hrdý, že může stát po jeho ( rozuměj Harryho ) boku...
No tak jsem to zformulovala tak, že by to byl Severus a ne Harry , kdo by se ptal jestli mu smí říkat jménem. Chápeš ?

Je to narážka na to, jak se Harry ptal Severus jestli mu smí říkat Severus.

Tobě, Severuskovi, Harrymu a Templářům zdar !
 
Re: Re: Ahojky, Martino :))
29.Jedna nitka
Alice
24. 1. 2011 14:38
Není zač :)) Věřím, že se ti Amateřina povídka bude líbit :))
Aha, takhle jsi to myslela, už rozumím. Ale ne, Severus se necítí podřazený - skutečně rovnocenný. Což, s ohledem na jeho perfektně zvládnutou vlastní magii, inteligenci a zkušenosti ve srovnání s Harryho stavem - říká hodně, ne? :))
 
sunshine...
29.Jedna nitka
Ninnie
23. 7. 2011 21:59
to je nadherny napad, aj s tou pesnickou, genialne, milujemm ^^ Autorka Alice, a vsetky jej postavy, a jej uzasne napady, krasne ako pises, uplne dokonale, detaily, vsetko vyuzijes a stale prekvapis, nemozem sa odtrhnut. dosli mi slova... *.*
 
Úžasný
29.Jedna nitka
Maleficia
27. 8. 2011 17:11
Musím říct, že je to nádhera toto dílo číst. Jen mě málem trefilo, že měl Severus zemřít. Tohle se mi dělat už nemůže.
Posledních pár kapitol byl krásný oddech. Je mi jasné, že teď se to začne vše pos... Radši si to nechám na chvíli až přijedu z výletu. Bych těch několik dní byla úplně na nervy. Už teď se na nic moc jiného nesoustředím.