Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kutná Hora

Kutná Hora... pro někoho město zapsané jako památka UNESCO, pro mě po pravdě do nedávna jen město skrz které občas jedu...Teď už je situace jiná, z obyčejného města se stala srdeční záležitost. Tolik osobní věci které sem úplně nepatří :-).

Kutná Hora zvláště její historické centrum je takový prototyp fotografického ráje. V podstatě kdykoliv a kdekoliv najdete krásná místa která stojí za to fotit. Vím že z fotek které sem zrovna nahrávám to není tolik znát, protože jsou z jediné noční procházky a v podstatě jen z těsného okolí chrámu svaté Barbory. Tento trojlodní gotický kostel je vskutku impozantní dílo které se začalo stavět roku 1388 a stavba byla v podstatě dokončena až roku 1905 !!! A tomto chrámu bych zde mohl napsat román, ale proto tu nejsme..

Tak přidám jen slib, že ostatní památky a vůbec život v tomto městě ve kterém jsem začal bydlet začnu postupně předvádět v této galerii... Příjemné pokoukání..

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fotky dobrý

(Radek Martinek, 10. 10. 2011 9:44)

Zdravím, bratránku !!! Fotky pěkný, je z nich cítit ta večerní atmosféra ztichlého města. Líbí se mi mnoho barev, prokládaných černobílou. Jen škoda, že nám tam nelítaly letadla :-D

(autor ví na co narážím, ostatním těžko vysvětlovat)