Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravidla pro účast

-----------------------------------------

PRAVIDLA PRO ÚČAST

-----------------------------------------

TAK TEDY PRO ZAČÁTEK PÁR PRAVIDEL,

KTERÁ MUSÍTE SPLŇOVAT K SAMOTNÉ ÚČASTI NA TURNAJI

-----------------------------------------

1) HLAVNÍ ZÁPIS SE PROVÁDÍ PŘES KOMUNIKAČNÍ FACEBOOK SKUPINU NAŠEHO KLANU

Je nutné, být ve facebook skupině našeho klanu (Naleznete přímo zde ČECHOSLOVÁCI SMASHING FOUR KLAN ) Skrze facebook skupinu totiž budu využívat velice dobrý způsob zapisování takovýchto ,,akcí". Možností založit událost a pozvat na ni lidi a ti se pak zapíšou do komentáře. Vedení pak bude organizovat seznam hráčů a rozdělovat jim plán soubojů. 

(JE NUTNÉ ALE PAK NEZAPOMÍNAT NA ZÁPISNÉ)

-----------------------------------------

2) ÚČAST V TURNAJI BUDE MOŽNÁ POUZE S KLANOVOU HODNOSTÍ VETERÁN

Je nutné být v dění klanu aktivní - to znamená darovat karty, žádat karty, plnit klanový úkol a nejlépe i komunikovat na chatu a skupině. Pokud jste aktivní a je to znát, v seznamu hráčů se můžete vidět - hodnost VETERÁN. Hodnosti můžete dosáhnout a pak se tedy i účastnit turnaje. Pokud povýšíte a nemáte v plánu Smashing Four přestat hrát, můžeme se domluvit a zavedu si vás jako hráče do tabulky a tím tedy budete moci využít i klanových výhod.

-----------------------------------------

3) SYMBOLICKÉ ZÁPISNÉ DO KLANOVÝCH TURNAJŮ

Pokud je do turnaje zápisné, bude třeba aby hráč, který se chce přihlásit, mohl zaplatit vstupní vklad tohoto turnaje. Bez zaplacení tohoto vstupního poplatku nebude možné hráče zapsat do turnajové tabulky a pokud je turnaj už v dění, hráčova účast propadá - nebude se moci turnaje zúčastnit. Pokud jste zaplatili vstupní poplatek a nestihli jste dorazit na start turnaje, a pokud je pravidlo pro zpoždění domluvené, je možné využít žolíka a tím se ještě zapojit do hry - pokud pravilo neplatí, jste za zpoždění diskvalifikováni a váš zápisní vklad propadá ve prospěch klanu! 

-----------------------------------------

 
 

HESLO PRO PŘÍSTUP

Pokud chcete své heslo pro přístup k neveřejnému obsahu, kontaktujte mě na facebooku nebo emailem. www.facebook.com/AntalasN

Nobires@seznam.cz


QR CODE FOR DONATE

Skrze tento QR kód se můžete podílet na vedení tohoto webu - částkou 1, 2 nebo 5 korun.

Děkuji Vám!

PAYPAL QR CODE


Přihlásit se k odběru



Návštěvnost

Online: 1
Celkem: 179002
Za měsíc: 6741
Za den: 90