Jdi na obsah Jdi na menu
 


THE LAST STAND: DEAD ZONE (Online game)

Čtvrté vydání THE LAST STAND. Tentokrát ve formě MMO BROWSER RTS s prvky RPG - THE LAST STAND: DEAD ZONE

Vyrobeno firmou ARMOR GAMES

article preview

TLS

The Last Stand: Dead Zone

Hledáte hru z prostředí zombie apokalypsy?

Chcete od hry co nejvíce možností?

Nechce se vám nic instalovat?

Pak by se vám mohla zalíbit browser MMO RTS/RPG s názvem THE LAST STAND: DEAD ZONE!

Když jsem před lety hrával online hry, narážel jsem na hry nejrůznějších typů a provedení.

První dva díly teto hry byly provedené jako 2D střílečka, kde jste bránili zeď před vlnami zombie. Třetí díl už byl veden jako plošinové RPG s příběhem.

Každopádně ve třetím dílu už nešlo jen o obranu zdi. Za postavu, kterou si lze založit dle svých představ, procházíte městem Union City. Procházíte domy a budovy, kde prohledáváte nejrůznější skříně, krabice, lednice či v obchodech regály. Sbíráte nepřebernou škálu předmětů - zbraně, jídlo, oblečení, atd.

ČLÁNEK K THE LAST STAND: UNION CITY NALEZNETE ZDE

the-last-stand-union-city-small-logo.jpg

Nyní vám představuji nejnovější dílo ze serie TLS! 

THE LAST STAND DEAD ZONE

the-last-stand-dead-zone-game.jpg

AG

Tuto hru rozjedete hravě skrz Váš webový prohlížeč, bez stahování a instalace.

Začínáte jako jeden jediný přeživší uprostřed města přehlceného nakaženými (zombies). Vašim úkolem je zlepšovat svůj tábor - základnu přeživších - výstavbou různých druhú konstrukcí (od záchodú a sprch, přes sklady surovin, jídla a vody, pracovního stolu, ošetřovatelského stolu, výzkumného stolu, atd.), plnění úkolů, za které máte jako odměnu zkušenostní body. Důležité však je i získávání nových přeživších. Pro získání nového člena vašeho tábora musíte vždy splnit určíté podmínky - mít dostatek zásob, dostačující morálku či mít postavené určíté konstrukce (např. Postele)

S vašimi přeživšími pak můžete procházet nejrůznější budovy na mapě. Jsou zde budovy jako byty, obchody, skladiště, policejní stanice, nemocnice, atd. 

Postupným procházením budov a prohledávání krabic, regálů, skříní nebo třeba lednic v kuchyních sbíráte nejrůznější předměty jako jsou zbraně, vybavení, komponenty (ke craftingu) nebo odpad, který lze zrecyklovat na základní suroviny.

Základní suroviny pro stavbu konstrukcí jsou dřevo, kov a textil. Ty můžete nacházet na misích, stejně jako potravu či vodu. 

Každý předmět se dá zrecyklovat na základní suroviny a komponenty. Samotné komponenty lze také zceryklovat, ale jen na základní suroviny. 

Základní suroviny jsou používány pro výstavbu všech konstrukcí. Některé vyžadují i určíté komponenty.

Jídlo a voda se dá nalézat na misích, především v budovách, u kterých je značka ,,jablka" nebo ,,lahve". Další možností je vlastni produkce potravin a vody, kterou zajisti výstavba collectorů. Ty pak produkují jídlo či vodu automaticky - stačí je jen pravidelně vybírat (ve hře jsou také collectory pro suroviny a munici).

TLS ITEM

Začínající hráči budou mít na mapě svého tábora spoustu odpadu. Ten se dá zrecyklovat na suroviny a benzín.

UPOZORNĚNÍ! MÁTE-LI PLNÉ SKLADY, SUROVINY KTERÉ SKLIDÍTE NENÁVRATNĚ PROPADNOU!!!

TLS COMPOUND

Každému nově příchozímu členů tábora lze přidělit jedno z pěti povolání (fighter, recon, medic, engineer či scavenger) - krom toho můžete sami upravit vzhled a jména vaših lidí.

TLS POVOLANI

Kromě hlavního charakteru (postavy, se kterou jste začali) mohou i ostatní členové vašeho tábora sbírat zkušenosti a zvyšovat tak svůj level.

Pro každou misi je možno zvolit si až 5 přeživších, které můžete dle svých možností vyzbrojit - podle toho co máte za zbraně a vybavení. Správa přeživších je v jednodušším RPG provedení. Dané vyzbrojení se ukládá a zůstává tak dostupné i pro další mise - pokud vyzbrojeni nezměníte vy sami.

Vyzbrojení můžete měnit ve správě postav nebo přímo při výběru přeživších na misi.

!!!POZOR!!!

Každá střelná zbraň má jiné požadavky na munici - zbraně na blízko nepotřebují munici.

 

Když mise započne, máte cca 7 minut na veškeré činnosti (prohledávání a sbírání předmětů) - ještě se mi nestalo že by mi vypršel čas. Jednotliví přeživší se ovládají levým myšítkem. Přepínání mezi přeživšími je uzpůsobeno na čísla 1-5, podle toho v jakém pořadí přeživší vyberete při volbě na misi. Máte-li přeživšího zraněného, můžete jej vyléčit hlavním charakterem nebo postavou s povoláním medica - podržte mezerník a klikněte na postavu.

Pokud váš přeživší padne na misi, je třeba jej vyléčit určitými medikamenty určenými pro dané zranění (druhů zranění je více), nebo čekat nějakou dobu až se zotaví sám.

Mise si vybíráte na mapě města, čím je daná budova dál od vašeho tábora, tím déle bude trvat návrat vaši skupiny zpět do tábora.

TLS MAPA

Kromě misí a výstavby tábora si budete muset občas poradit s obranou tábora před vlnou nakažených. Tato vlna trvá pár minut a vašim úkolem je ubránit tábor. Pro umístění stráže slouží konstrukce z kategorie SECURTY. Můžete tak zvolit místo a přiřadit mu přeživšího, který se v případech napadení tomto místě objeví a bude automaticky svou pozici bránit.

JE VŠAK NUTNÉ VYBAVIT PŘEŽIVŠÍ K OBRANĚ!

Pak pro zvýšení zabezpečení tábora můžete stavět zdi, za které je možno dosadit lidi pro obranu postavit hlídkové věže pro zvýšení dostřelu, tezká vrata nebo stavět pasti (např. plošinu s dráty, ktera nakaženého zpomalí a ubírá mu životy nebo miny a bomby, které explodují když je v dosahu nepřítel).

 

+ Tato hra je promakaná do detailů. Možností je opravdu mnoho a je zde stále co dělat.

+ Skvělá kombinace RPG a RTS

- Benzín se dá nakupovat jen skrze Paypal

 

!HREJ TEĎ!

Moje hodnocení

☆☆☆☆☆

 
 

HESLO PRO PŘÍSTUP

Pokud chcete své heslo pro přístup k neveřejnému obsahu, kontaktujte mě na facebooku nebo emailem. www.facebook.com/AntalasN

Nobires@seznam.cz


QR CODE FOR DONATE

Skrze tento QR kód se můžete podílet na vedení tohoto webu - částkou 1, 2 nebo 5 korun.

Děkuji Vám!

PAYPAL QR CODE


Přihlásit se k odběru



Návštěvnost

Online: 1
Celkem: 178951
Za měsíc: 6916
Za den: 102