Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravidla klanu

Jednoduchý rozpis základních PRAVIDEL našeho klanu ☆ČECHOSLOVÁCI☆

NEZNALOST KLANOVÝCH PRAVIDEL NIKOHO NEOMLOUVÁ

Zpracoval Sylva

1) KOMUNIKACE

A --- Slušnost a tolerance - Já bych řekl, že by měla být automatika, být na sebe hodní a slušní. Pokud někdo bude příliš sprostý nebo slovně agresivní, půjde do famfárie.

B --- Ochota pomoci spoluhráči - Pokud někdo potřebuje radu nebo nějakou jakoukoliv jinou pomoct a je to ve vašich silách, snažte se hráči vyhovět prosím.

C --- Žádná hromadná a nevyžádaná pošta - Prosím NESPAMOVAT v klanovém chatu.

D --- Ukázat svoji aktivitu - Dát o sobě vědět v klanovém chatu, když se přihlásíte do hry. 

E --- Ozývat se kvůli aktivizace - Pokud vedení klanu vyhlásí povinné ohlášení, je nutné, aby se všichni hráči POVINNĚ ozvali v klanovém chatu.

F --- Podávat informace o výzvách - Jestliže se hráč dozví o speciální výzvě, která je časově omezená, je povinen tento hráč oznámit do klanového chatu, že je zrovna tato výzva aktivní. 

 

2) KLAN

A --- Aktivně žádat a darovat karty - Bylo by dobré, kdyby mohla minimálně většina z našeho klanu pravidelně žádat a darovat karty - navíc za darování karet máte odměnu.

B --- Ozývat se v klanovém chatu na popud vedení - Tento zákon je důležitý. S vedením klanu sledujeme aktivitu hráčů a jestliže se nám někdo nebude zdát aktivní, bude označen za nahraditelného (HODNOSTI)

C --- Aktivně se zapojovat do klanových úkolů - Jednoznačně jsou klanové úkoly jednou z mála klanových aktivit. Úkoly jsou ale dost těžké. Proto se musíme spojit a pořádně bojovat za naše úkoly.

D --- Zapojit do speciální výzvy spoluhráče - Pokud si hráč všimne speciální a časově omezené výzvy, pak teto hrát MUSÍ nahlásit informaci o této výzvě na klanový chat. 

Zejména pak co je to za výzvu a za jak dlouho skončí.

 

3) AKTIVITA VE HŘE

A --- Nejlépe odehrát alespoň 3 zápasy denně - Aby naše mozkové buňky neumíraly a abychom si procvičovali hraní, je třeba, aby všichni hráči odehráli alespoň ty 3 zápasy každý den.

B --- Slušně pozdravit klan, když už se hráč přihlásí (kvůli Aktivizace) - Pokud vejdete do hry, není po vás požadováno nic moc. Jen aktivita v klanových úkolech a abyste pozdravili v Klan Chatu když vejdete do hry. Stojí vás to 5 vteřin, kdy napíšete třeba pouze ,,Ahoj".

C --- Orby a osobní úkoly - Každý hráč by měl jít stále vpřed. Proto je nutné, aby všichni opravdu aktivně sbírali a odemykali Orby a sbírali jejich obsah. Dobré by také bylo, kdyby každý hráč plnil osobní úkoly, kvůli úkolovým orbům (ty mají většinou taky velký obsah)

D --- Hlídat časově omezené, speciální výzvy - Pokud o speciální výzvě víte, napište o tom na Klanový chat, aby o výzvě vědělo co nejvíce lidí. Další částí tohoto pravidla je, aby každý hráč, který už o speciální výzvě ví, odehrál minimálně  jednu výzvu - protože první vstup je zadarmo. Za speciální výzvy může padnout i pěkná odměna.

E --- Hrát aktivně souboje a sbírat rank - Jednoduše se snažte co nejvíce hrát rankové hry, abyste zvyšovali své skóre.

 
 

HESLO PRO PŘÍSTUP

Pokud chcete své heslo pro přístup k neveřejnému obsahu, kontaktujte mě na facebooku nebo emailem. www.facebook.com/AntalasN

Nobires@seznam.cz


QR CODE FOR DONATE

Skrze tento QR kód se můžete podílet na vedení tohoto webu - částkou 1, 2 nebo 5 korun.

Děkuji Vám!

PAYPAL QR CODE


Přihlásit se k odběru



Návštěvnost

Online: 4
Celkem: 178981
Za měsíc: 6829
Za den: 88