Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plán svatebního dne

 

Aby to nebylo úplně jednoduché, doražte prosím oděni ve žluté róbě..alespoň částečně..ať máme tento den co nejvíce prosluněný.

OBŘAD:

Doufáme v pěkné počasí a tudíž se náš obřad bude konat na Nebozízku, přímo u první zastávky lanové dráhy v areálu restaurace Nebozízek s nádherným výhledem na Prahu.

Za počasí nepříznivého by se obřadování přesunulo do vnitřních prostor.

Obřad se bude konat v 11 hodin. Pokud dorazíte kousek dříve, bude k dispozici malé občerstvení pro žíznivé krky.

Dále bude k dispozici osmnáct maličkých bublifuků...budeme velice rádi, když se jich ujmete a budete nám bublat bublinky štěstí kdy se vám zlíbí..i během obřadu! Samozřejmě můžete donést i bublifuk vlastní.

Poté bude následovat přerůzné focení na nejrůznějších místech petřínského kopce. Všechny vás tam chceme mít, tak nám nikam neutečte.

Zhruba ve 13h se vydáme směr Magická zahrada, kde v kruhu rodinném pěkně poobědváme.

Praha je veliká a krásná, tak věříme, že si poradíte s volným časem a Ti, kteří našli ve svých svatebních oznámeních pozvánku, se k nám od 17v Magické zahradě přidají k veselení.

SVATEBNÍ VESELENÍ:

Veselení, popíjení, dlabání, tančení, muzicírování a jiné radovánky se budou odehrávat v již zmíněné Magické zahradě a to od 17 do 24h.

Magická zahrada je restaurace, která se nachází v Praze Michli.
Uvnitř můžeme pobývat v zimní a letní zahradě či suteréních salonkách.

Určitě bude co jíst a pít. Na náš účet pijte víno, pivo a nealko co hrdlo ráčí, dokud pan číšník nevyhlásí stop stav (ale nemusíte se bát...nebude to hned).

Jelikož jsme afro a irofilové, bude naše svatební oslava jeden velký hudební a taneční session. Žádame tím všechny bubeníky a irské muzikanty, ať nezapomenou své hudební nástroje a tanečnice a tančníci softy/stepky, jak je libo...

Do 22h můžeme hudebně řádit ve všech prostorách, po 22h pouze v těch suteréních.

A máte-li potřebu zpestřit nám oslavu ještě nějakou jinou kulturní vložkou, jsme tomu nakloněni.

Doufáme, že si to, stejně jako my, dosytosti užijete!