Jdi na obsah Jdi na menu
 


SG Chomutice získali zlatý hattrick

2. 10. 2017

48.ročník fotbalové nereligy okresu Jičín, je již minulostí. Do letošního ročníku se přihlásilo sedm týmů, kdy oproti loňskému ročníku vůbec nevstoupilo do soutěže mužstvo Jičíněvse (opět se potýkalo s nedostatkem hráčů). Během soutěže ukončilo svou účast v soutěži pro nedostatek hráčů i tým Valdic pospojovaný s hráči z Šenkýřů.

Letošní ročník tak dokončilo šest týmů. V podzimní části se pak zapojil sedmý tým - družstvo staré gardy Hořice, které vyplnilo místo po vypadlých Valdicích a sehráli tak tři přátelská utkání, které nebyli započítány do výsledků .

Největším favoritem na nejvyšší příčku byl jednoznačně vítěz z předešlých dvou ročníků fotbalové nereligy – SG Chomutice. Pouze na malé zaváhání v prvním kole, kde zaznamenali jedinou prohru proti Ronalu, propluli soutěží s plnou lehkostí. SG Chomutice je tým, který nemá problém s počtem hráčů na soupisce, do utkání vstupují s velikou chutí si zahrát a vstřelit více gólů než soupeř, což se jim daří.

Chomutice si došli již po třetí v řadě pro pohár vítězů. Pouze s jednou prohrou a s náskokem osmi bodů na druhého v pořadí, odskočili všem soupeřům.

nereliga.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kdo stojí za zlatým hattrickem Chomutic?

Za zlatým hattrickem samozřejmě stojí skvělá parta chomutických hráčů, věrných nereligových fanoušků, trpělivých manželek, ale hlavně a především jediná osoba, která zaslouží tu největší pochvalu a uznání - chomutický vedoucí mužstva, trenér Jirka Veselý zvaný J.Mourinho (viz.foto níže). Jirka, ze čtyř účastí ve fotbalové nerelize vybojoval se svým týmem tři vítězství a jedno třetí místo. Nechybí na žádném utkání, je vždy takticky připraven, spolehlivý a své svěřence vždy dokáže vyburcovat k lepším výkonům. Bez Jirky (Mouriniho) by to ve staré gardě Chomutic opravdu neklapalo. Jirko, díky!!!

2017-jirka-vesely.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Každý tým má i své střelce, na které se může v utkáních spolehnout. Král střelců letos nebyl vůbec jistý, o nejlepšího střelce rozhodlo opět poslední kolo. Do posledního kola vstupoval z první pozice

střelců Leoš Miškař z Chomutic s náskokem pouhého jednoho gólu na další tři střelce v pořadí (Zachoval Richard-Sport Club, Šoltys Pavel – Chomutice,Štěrba Ondřej – Ronal).

Chomutičtí hráči však věděli, na koho mají celý zápas hrát, Leoš Miškař tak v posledním kole nasřílel pět gólů a ani výborné čtyři trefy Ríši Zachovala už na krále střelců nestačily. Nakonec skórovali i ostatní adepti na střelce nereligy – Šoltys Pavel vstřelil hattrick a Štěrba Ondra už jen pečetil jednou vstřelenou brankou. Král střelců se tedy pro tento rok 2017 fotbalové nereligy stal Leoš Miškař z Chomutic.

2017-strelec-miskar.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky nereliga 2017