Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chomutice - Stará Paka

24. 8. 2015

Chomutice porazily tým Staré Paky 3:1, když zápas rozhodly v druhém poločase

První zápas sezóny rozhodl dvěma góly hráč Ondra Lemberk  z Chomutic, který dvakrát individuálními akcemi pokořil obranu hostů

Vyrovnaný první poločas byl ukončen za stavu 1:1

Na začátek fotbalového ročníku dorazil do Chomutic tým ze Staré Paky a všeobecně byl očekáván vyrovnaný zápas, což se také z počátku zápasu potvrzovalo. Skóre zápasu se měnilo, když v 15. minutě domácí hráč Lemberk udělal hostujícímu obránci kličku a z velkého vápna poslal střelou k tyči domácí do vedení 1:0. Vyrovnáno bylo ve 40. minutě, když hosté zahrávali rohový kop. Hostující hráč Pánek se prosadil ve skrumáži  a střelou k tyči vyrovnal skóre zápasu na 1:1. Brankář domácích Čapek neměl proti této střele, která se odrazila od zmiňované tyče, žádnou šanci. Další branka již do poločasu nepadla a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

V druhém poločase dominovaly Chomutice a zvítězily nakonec 3:1

Druhý poločas začal opatrně z obou stran ze zabezpečených obran, protože nikdo nechtěl udělat chybu v obranné fázi a poslat soupeře do vedení. Branku na 2:1 vstřelily Chomutice, když opět po krásné individuální akci vstřelil branku hráč Ondra Lemberk, který vstřelil již druhý gól v zápase. Rozhodující branku vstřelili domácí po krásné akci z pravé zálohy. Ze strany zálohy zaběhnul Michal Kloutvor, který dal šanci přesnou přihrávkou před prázdnou bránu kapitánovi Chomutic Jaroslavu Novotnému (přezdívanému Jájin), kterému již nezbylo, než doklepnout míč do brány Staré Paky. Touto brankou ukončil skóre zápasu na konečných 3:1. V dalším zápase zajíždějí Chomutice do Nové Paky a tým Staré Paky přivítá na svém pažitu hráče z Hořic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář