Jdi na obsah Jdi na menu

Rozhovor s Jarkou

21. 1. 2012

6 otázek a 6 odpovědí s Jarkou Drnkovou:

Rozhovor s JarkouD byl poskytnut přes sociální síť Facebook (kde nás můžete také najít) myslím že otázky pro Jarku jsou takové neutrální které vás jistě několikrát napadli .... Na našich Facebookovských stránkách máme takový časopísek s tímto rozhovorem ( http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=259182800817163&set=a.259182587483851.60989.142964659105645&type=1&theater )

Stránky - červená barva písma

Jarka  - zelená barva písma

1:

Jak jsi ke hře The sims 3 přišla ??

 Před x lety mě přinesl syn domů The Sims2 a tvrdil, že mě to bube bavit. A měl pravdu 

2:

 Co tě dovedlo k tomu udělat si webovou stránku a dávat tam downloady ?

K blogu mě v podstatě dokopali lidi ze Simoradny. A já jim za to děkuju. Předtím mě to ani nenapadlo. No a domečky dávám ke stažení, protože je lidi chtějí 

3:

Jsi nejlepší stavitelka v české republice jak se cítíš když ti možná miliony lidí píše aby jsi jim postavila dům 

 

Nemyslím si, že jsem nejlepší stavitelka v ČR. Spíš nejznámější. A miliony lidí ode mě dům fakt nechce. Spíš desítky lidí a když je to v mých silách, ráda jim vyhovím. I když ne všem. Den by musel být podstatně delší. Ale přiznám se, že mě jejich zájem velmi těší. 

 

4:

Jak se cítíš když hraješ tuto hru ?

Skončila jsem s hraním tak před rokem a už jen stavím. Ale cítím se při tom skvěle neboť mě to nesmírně baví. 

5:

 Jak dlouho ti trvá než postavíš dům (obecně...villa,hrad) a jak vlastně přicházíš na nápady s různými domy to je třeba někde uvidíš a řekneš si ten je hezkej toho udělám ??

 Různé domy trvají postavit různě dlouho. Stavím většinou jen večer a všeobecně mi to trvá tak ty tři večery. Záleží na složitosti. Nápady jsem zpočátku měla většinou svoje. Teď si spoustu inspirace vygooglím, a hodně mě inspirují ostatní lidi svými požadavky. 

6:

Co vzkazuješ mím čtenářům do hry the sims 3 ?

A co vzkazuji tvým čtenářům? Ať si hrají a nezlobí ! 

 

 

Jarky Siminka :