Jdi na obsah Jdi na menu

BARVA

Vydejte se s námi do světa barev! Ať už máte otázky ohledně jejich historie, míchání, anebo valérů, Barva od českého umělce Jana Matějáka je tady od toho, aby vám přinesla ty správné odpovědi.

Důkladná znalost barevné teorie stojí za každým kvalitním uměleckým dílem! V této knize najdete spoustu užitečných, a především praktických informací, které vám pomohou pozvednout vaši tvorbu na novou úroveň. Zajímá vás rozdíl mezi aditivním a subtraktivním mícháním? Nevíte, podle čeho vybírat barvy na svoji paletu? Chcete znát tajemství barevné harmonie? Pak je tato kniha určena právě vám!

barva-main-title.jpg

tlacitko.jpg

311688105_551693546957864_2422973750216324587_n.jpg

UKÁZKA Z KNIHY NA ODKAZU ZDE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REALISTICKÁ OLEJOMALBA

Díky této jedinečné publikaci českého výtvarníka Jana Matějáka se naučíte potřebné kroky k tvorbě překrásných realistických děl. Získáte technické znalosti týkající se přípravy plátna, podmaleb, podkladových vrstev, různých typů olejomalby, druhů médií. Od základních prvků budete pokračovat až k tvorbě celého uměleckého díla.

Kniha se soustředí především na zátiší, protože malba zátiší je základ, na kterém se naučíte všechny důležité aspekty – stíny, odlesky, perspektivu, světelné efekty atd. Naučíte se také malovat květiny a vyzkoušíte si i trochu netradiční portrét. Na závěr si pro vás Honza připravil pár rad do uměleckého života a také inspirativní galerii. Máte se na co těšit!

V případě, že chcete knihu někomu věnovat s podpisem autora, uveďte znění textu do poznámky v objednávce !

Knihu lze objednat klasicky na e shopu kliknutím na tlačítko objednat knihu, nebo zrychleně přes aplikaci Pay Pal kliknutím na Buy Now (Cena včetně poštovného). Po zaplacení budete kontaktováni na vámi uvedený email.

tlacitko.jpg


Počet stran: 150 stran

Rozměry: 190 x 246 mm

Typ vazby: pevná

Cena: 369,- (+ poštovné 150,-)

button.jpg

 

obalka.jpg ro.jpg

tlacitko.jpg

 

Koupit a zaplatit zrychleně přes Pay Pal

 

 

Podpořte mou další tvorbu na odkaze zde