Jdi na obsah Jdi na menu

Pontus Ferrum

25. 8. 2010

 Pozemků non-lidské bytosti, které existovaly dávno před "věku lidských přijel. Lidé mají kód-nazvaný podivné mechanické příšery z půdy v pořadí, v jakém byly nalezeny.

Pontus Ferrum Map
ARM-01 Assassin
ARM-01 AssassinHumanoid voják a základní zbraň ARM Type, sbor na starosti ochranu města na hranicích. Specializuje se na boj zblízka na jeho rychlý pohyb.
ARM-02 canus
ARM-02 CanusVylepšená verze ARM-01, které lze nalézt na město strávníků. Take extra opatrně řešit tohoto modelu, to se táhne zbraně způsobit úraz elektrickým proudem na nepřítele.
ARM-03 inspektora
ARM-03 InspectorI když je nejmenší model ARM typu, Interfector se specializuje na obou dálkový a zavřít bojuje: vůdce ARM sboru. Jeho obrana síla je podstatně nižší ve srovnání s jinými modely, ale jeho rychlost pohybu a útoku síla jsou tak silný, že kompenzovat slabost.
ARM-04 Tricrus
ARM-04 TricrusJediný non-humanoid model ARM Type. Provádí jako podpůrné zbraně často zahájení bludných kulek způsobit lehké škody kolem svého cíle, být opatrný, když se zabývají tímto modelem.
FP-00 Penna
FP-00 PennaLétající stroj, který sleduje hlavní trase do centra Pontus Ferrum a doprovod TA-01 gravis Rota.
FP-01 Magnus Penna
FP-01 Magnus PennaPokročilejší formě FP 00 Penna, Magnus Penna je nejsilnější z druhů FP a má velmi silný útok.
MA-01 Trickor R
MA-01 Trickor RZákladní zbraň MA typu, těžký-ozbrojené sbory stroj chránit město je hlavní zařízení. Stejně jako MA-02, je Trickor R vyzbrojen antipersonnel zbraň.
MA-02 Trickor KH
MA-02 Trickor KHTěžký-ozbrojené stroj, který se pohybuje v páru s MA-01, má lepší spalování energie.
MA-03 Armun Rutil
MA-03 Armun RutilMA Typ model, jehož spalování energie zápasy protitankové zbraně, střílí z baterky jako červené a teplé jako hlavní subjekt.
MA-04 Armun Aterových
MA-04 Armun AterMA Typ model, jehož spalování energie zápasy protitankové zbraně, požáry, kulomet, pokud nepřítel přístupů do své radarové sítě.
MA-05 Armun pallida
MA-05 Armun PallidaMA Typ model, jehož spalování energie zápasy protitankové zbraně, požáry, kulomet, stejně jako výhonky zbloudilé kulky kolem svého cíle.
MA-06 Quadra
MA-06 QuadraMA typu LEADER, které se obvykle chodí na dvě nohy, ale klade si své zbraně na zem, aby podpořila těla a oheň jeho mocné raketomet.
TA-01 gravis Rota
TA-01 Gravis RotaStroj na starosti ochranu kontrolní bod ve středu útoku a obrany zóny ARM sboru, hlídky oblasti spárována s FP typu model.
UMD-01 paže
UMD-01 BrachiumTajemný stroj, jehož tvar a výkon jsou mimo možnosti ostatních typů. Někteří lidé myslí, že je pravdivé formě kovu Clan, ale pravda je, být ještě známý.
UMD-02 Cornus
UMD-02 CornusVelitel UMD-01s, je ochrana centrální budově města.
UMD-03 Lautus Pluma
UMD-03 Lautus PlumaStroj, který blokuje cestu někam od Pontus Ferrum, je nejsilnější mezi klanu kovů, které byly objeveny dosud.