Jdi na obsah Jdi na menu
 

Flitt

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 15.9.2016 z Brna,
v dočasné péči v Litomyšli u Simony, adoptován 5.10.2016 

flitt.jpg14.9.2016 Z Brna k nám míří tenhle úžasný fretčí klučík, který dostal jméno Flitt. Při nálezu za sebou tahal zadní nožky, po vyšetření se zjistilo, že je pokousaný psem. Naštěstí páteř vypadá v pořádku a nožičky už opět začal používat.

15.9.2016 Info od Simony: Flitt je veselý, hodný kluk, snášenlivost ke zvířatům testujeme. Byl nalezen v Brně, když se chodil hladový přiživovat ke kočičí misce do jedné ze zahrad. Jak už jsme uvedli, je celý pochroumaný a pokousaný, pravděpodobně od psa. Vše důležité zjistíme na veterinární prohlídce.

Flitt měl velké štěstí, že při jeho nálezu spolupracovlo více skvělých lidí. Hlavně bychom chtěli poděkovat slečně Barče Jay Ludikovské, která ho nechala u sebe po nutnou dobu, pěkně se o něj postarala a vzala ho na veterinu na první akutní ošetření. Následně velký dík panu Jaroslavu Burešovi za převoz a velkou ochotu. Jsme vám moc vděční za super přístup.

5.10.2016 Flitta si dnes odvezla nová rodina do Prahy. Zatím je to jedináček, ale nikdy neříkej nikdy - u fretek to platí dvojnásob! Tak hodně štěstí a už žádné ošklivé úrazy, Flitte!