Jdi na obsah Jdi na menu

Diskuse

Na této straně bychom s Vámi rádi diskutovali o našem programu pro příští volební období:

Ať se Vám obecní úřad líbí nebo ne, záleží na tom, kdo samosprávu zajišťuje. Poslance můžete zvolit, ale už nemáte standartní prostředky k jeho odvolání, proto uváženě  volte kandidáty, rozhodující je každý hlas.

Chceme se zaměřit na podařené a úspěšné projekty obce, které již probíhají, např. dotační politika, ale i na opomíjené, nepodařené a zanedbané oblasti a rozvíjet je.

Co připravujeme:

1. Přehledná a otevřená komunikace občanů s představiteli obce (zveřejňování informací dle zákona o svobodném přístupu k informacím, prodeje pozemků s mapkami, atd. ...)

2.Více aktivit pro mladé (plážový volejbal, zlepšování nenáročných dětských hřišť, atd. ...)

3. Podpora podnikání.

4. Podporovat  a rozvíjet sociální politiku v obci (konkrétní spolupráce s občany)

5. Podporovat soukromé vlastnictví občanů (priorita nákupu pozemků v blízkosti nemovitosti občanů - zahrady lidem co je dlouhodobě užívají, popř. přináleží k domu)

6. Vytvářet obec pěknou, ke spokojenosti občanů, aby byla obec dobrou adresou mladým lidem, rodinám a seniorům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ivaK - přání

1. 1. 2011 11:32

Přejeme drnholákům hodně štěstí a spokojenosti a zdraví.

janeček - Jsem v podstatě mile překvapen

20. 12. 2010 8:25

Netuším, jak jsem se prokousal na stránky tohoto občanského sdružení, odkaz na tyto zatím pro drnholecké občany neznámé stránky nikde není. Myslím, že na tyto stránky by měly odkazovat už stránky městyse, místní knihovny, případně i jiné. Tak tedy přej a bude i Tobě přáno

ivaK - Zpátky ve hře

18. 10. 2010 19:50

Nestačím se divit. Ještě nedávno bylo Výsluní páté kolo u vozu Drnholce a nyní má Výsluní 2 zástupce v zastupitelstvu,což je vzhledem k tomu, že se tato dlouhou dobu opomíjená část Drnholce rozrostla o její další obyvatele pozitivní věc.

ivaK - Poděkování

18. 10. 2010 11:37

Občanské sdružení děkuje touto cestou všem voličům, že nám umožnili se podílet na řízení obce.

ivak - volby

17. 10. 2010 21:38

Tak a je po volbách. Rozhodli jste.Rozhodnutí starostů a zastupitelů mají dopad na každodenní život občanů. Věříme, že bude správné.Tedy atˇse daří a nutno dodat především Drnholci !!