Jdi na obsah Jdi na menu
 


Winston Churchill

 

 

 

Winston S.Churchill se narodil 30.11.1874  v  půl druhé ráno,  krásné Američance Jenny Jeremeové.  Jeho otcem byl lord Randolph Churchill. Pocházel z aristokratické rodiny, jeho předkem byl John Churchill, 1. vévoda z Malborough, anglický šlechtic a vojevůdce.

Churchill  nebyl vůbec snob. Nedokázal pochopit myšlení Hitlera,  jak může likvidovat miliony lidí jen na základě jejich původu. 

Winston ve škole k nejzlobivějším žákům, neměl nějak moc vynikající výsledky, jeho otec ho považoval za hloupého, kdo v životě nikdy nikam nedotáhne. 

Winston byl velice odvážný, statečný, chytrý, učil se z vlastních chyb. již v mladém věku tvrdil, že se narodil k tomu, aby ve vysokém postavení jednou zachránil Británii.

Již v roce 1891 řekl: " Vidím obrovské změny, které přicházejí do dosud mírového světa."  Obrovské otřesy, strašné zápasy, války, jaké si člověk ani nedokáže představit, a říkám ti, Londýn bude ohrožen - Londýn se stane cílem útoku a já budu při jeho obraně v předních řadách ....Vidím do budoucnosti. Naší zemi bude hrozit jakási strašná invaze ..... Londýn bude ohrožen a ve vysokém postavení, které budu zaujímat, bude na mně, abych zachránil hlavní město a celé impérium. " .....

                    / Andrew Roberts: Churchill - předurčen osudem - str. 1159

 

churchill-cakry.jpg

Byl taky velice jasnozřivý, jako jediný z britských politiků četl Hitlerův Mein Kampf a věděl, co je Hitler zač, a proto úporně bojoval proti politice usmíření " appeasment" který prosazoval Neil Chamberlain a jeho stoupenci. O jeho statečnosti mluví nejen jeho silně Cholerický fyzický temperament, ale i většina planet v mužských znameních, aspekt Mars konjunkce Jupiter       v jeho horoskopu. Narodil se sice v noci, ale celý život byl na očích veřejnosti, když vlivem okolností musel se na čas být v ústraní, tak maloval, četl, psal, dokonce i zedničil. 

 

 

churchill--radix.jpg

 

Byl taky velice emocionálně založený,  hodně brečel,  v jeho Human Design profilu to vyjádří definovaný centrum Solar Plexus a jeho emoce poháněly vztah k jeho vlasti, národu, kmenový kanál 37 - 40. 

 

wchurchill--hd-pr.jpg