Jdi na obsah Jdi na menu
 

Los Santos

28. 9. 2010

Los Santos

Grove Street Families

Carl se vrací po pěti letech zpět do Los Santos a shledává se se starým, známým gangem Grove Street Families, který byl založen rodinou Johnsonových, kteří si chtěli (ostatně jako každý ve městě) přivydělat. Svůj respekt a svá území si gang snaží získat spíše obchodováním a drobnými krádežemi zboží, než vyhrožováním, podplácením a zabíjením. Gang však postihlo špatné období. V těchto dobách se v ulicích objevuje čím dál více cracku od dealerů drog, gangsteři se začínají hádat mezi sebou a gang má stále větší šarvátky s policií a největším nepřítelem-s gangem Ballas, kteří Grove Street Families přebrali třetinu území ve městě. Rodiny ze Seville Boulevard Families a Temple Drive Families se kvůli vnitřním rozporům oddělily od Grovu a našli si svá území daleko od centra. Proto se vracíte vy, abyste gang opět sjednotili a nastolili pevné vedení společně s bratrem Sweetem.

gsf.jpg

Boss: Sean "Sweet" Johnson

sweet-johnson.jpg

Centrum: Ganton

ganton.jpg

Území: Playa del Seville, Santa Maria beach, Temple, část Vinewoodu

Části gangu: Grove Street Families, Seville Boulevard Families, Temple Drive Families

Spřátelené gangy: Varios Los Aztecas, Triads

Nepřátelské gangy: Ballas, Los Santos Vagos

Auta: Voodoo, Greenwood, Savanna

Zbraně: pistole, tec-9

Ballas

Ballas je nejrozsáhlejší gang, který se usadil v Glen parku a v jeho okolí. Mají silné zázemí a jejich obchody s drogami, obchody se zbraněmi a hlavně kontakty s mafií jim zajišťují dobré zbraně a hlavně respekt ve čtvrti. Navíc podplácení zkorumpované policie jim také zajišťuje částečnou bezstrestnost. Gang se po svém trvalém usídlení v Los Santos rozdělil na několik částí, které mezi sebou doteď vycházejí. Jejich největším rivalem je gang Grove Street Families, kterým ve městě přebrali třetinu teritoria.

 

b.jpg

 

Boss: Ball*

Centrum: Glen park

Území: East Los Santos, Idlewood, Jefferson, Verona beach, Willowfield

Části gangu: Front Yard Ballas, Kilo Tray Ballas, Rollin Heights Ballas, Temple Drive Ballas

Spřátelené gangy: Los Santos Vagos, San Fierro Rifa

Nepřátelské gangy: Grove Street Families

Auta: Majestic, Tahoma

Zbraně: pistole, UZI

Los Santos Vagos 

Tento hispánský pouliční gang je odnoží gangu San Fierro Rifa. Jeho členové okupují hlavně východní čtvrtě města, které si dobře chrání. Jsou neúplatní, nebezpeční a nebojí se vystřelit jak na nepřátelské gangy, tak ani na policii. Obchodování s drogami a jiným ilegálním zbožím je pro tento gang rutina, stejně jako uzavírání dohod s cizými lidmi. Útočí ve velkých skupinách a jejich největším nepřítelem jsou Varios Los Aztecas a San Fierro Rifa.

 

Boss: Salisti mladší*

Centrum: East beach

Další území: Las Kolinas, Los Flores

Části gangu: -

Spřátelený gang: Ballas

Nepřátelské gangy: San Fierro Rifa, Varios Los Aztecas, Grove Street Families

Auta: Hermes, Tornado, Oceanic

Zbraně: pistole, UZI 

Varios Los Aztecas

 Historie tohoto gangu není moc známá. Členové pocházející ze střední Ameriky (Mexiko) se v Los Santos umístili na jih, kde si přisvojili některá území. Jejich hlavní zdroj přijmů jsou drobné krádeže a hlavně obchod se zbraněmi; zásadně odmítají drogy. Moc dobře si hlídají svá území a pokud byste je chtěli napadnout, začne drsná přestřelka. Jejich konkurenty jsou Los Santos Vagos a San Fierro Rifa.

 

Boss: Cesar Vialpando

Centrum: El Corona

Území: Little Mexiko, Unity Station

Části gangu: -

Spřátelené gangy: Grove Street Families, Triads

Nepřátelské gangy: Los Santos Vagos, San Fierro Rifa

Auta: Broadway, Glendale

Zbraně: pistole, UZI

 
*tato informace není zcela potvrzena

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to work Google

(DavidBuigo, 24. 12. 2022 21:24)

That means you'll perceive some stylish features and suffer with access to additional channels where you can win visibility, without having to modify mother wit of some ornate, guide migration process. https://googlec5.com

Get Your Blood Apply pressure on Checked

(ADiliapeplyVes, 11. 10. 2018 12:54)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-contre-indication/

What causes superior blood pressure

(ADiliapeplyVes, 27. 9. 2018 4:01)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-acheter/