Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 2. 2012

Nohejbal turnaj trojic 11.ročník, memoriál R. Téra 9.ročník

 

k640_dsc_1235.jpg

Nohejbalový turnaj trojic je o ročník bohatší !

Letošní ročník proběhl opět, jako již tradičně v únorových mrazivých dnech  ve školní tělocvičně ZŠ Police nad  Metují .  Letošní  již  11. ročník byl odehrán 11. února roku 2012.  Je nutné si připomenout, že turnaj byl zároveň vypsán i jako 9. ročník memoriálu Radima Téra.

Celému tomuto klání předcházelo losování jednotlivých týmů do dvou skupin po šesti a to týden předem v hostinci Krčma.  Samotného losování se na náš nátlak ujal již bývalý dlouholetý člen a zakladatel tohoto sportu v Polici Ivoš Ansorge. Přeci jenom, léta plynou  a jeho rozhodnutí se dá pochopit. Biliár se hraje bez běhání a pivo si tam člověk dá také.

O krásný pohár, který opět turnaji vybrousil Jaromír Beran z Bezděkova, přijeli bojovat nejen tradiční účastníci a kamarádi Radima Téra, ale letos jsme dali promluvit do pořadí i novým týmům. Sportovní, jakož i organizační úroveň turnaje se každoročně zvyšuje a letos, jak se ukázalo později,  tomu nebylo jinak. Celá akce je nejen o sportování, ale hlavně o pohodě a to potvrdil i celý průběh. Některé zápasy měly vskutku špičkovou úroveň. Savci opět tento turnaj neodehráli v sestavě, ve které byli přihlášeni – vloni jsem byl zraněn já,  letos marodí  Staďour  (brzké uzdravení) a tak jsme museli oslovit plnohodnotnou náhradu z blízkých Petrovic. Protihráčům omluva – netušili jsme, že je fakt dobrej.

Dvanáct týmů mohlo bojovat nejen o celkové vítězství, ale i o velmi kvalitní ceny. Potěšitelné je, že do Police přijeli nohejbalisté z celého širokého okolí, takže to nebyla akce jen těch polických. A to je jenom dobře!  Na bedně byl nejvýše tým Jetřichov HUČÁCI, na druhém pak domácí Savci a třetí skončili Pistolníci.

Výzva pro příští ročník – kdo sesadí z trůnu Hučáky, kteří opět prokázali neporazitelnost !!!

Ovšem nic by se nepodařilo bez štědrých sponzorů. Letos turnaj podpořili MěÚ Police nad Metují, Lékárna Kuklík, Pizza Janeba, PEJSKAR & spol., spol. s r.o., ELPOL Police, s.r.o., Vávra drogerie, BLUE FLY, Video Šolc, Pivovary Bernard, Primátor, Svijany, OS VEBA, Hauk s.r.o. – Keramika- Kovovýroba- Bytové doplňky, Wikov MGI a.s. Hronov, Sport Hotárek, Vínečko J.Čálek, Savci, Vražedné pobřeží , Hostinec  Krčma, Kvíčerovská Pekárna, Jaromir Beran - Bohemian Crystal Bezděkov, Skrblík – Milan Schirlo a mnoho dalších, co přiložili ruku k dílu.

Během turnaje bylo zajištěno občerstvení  pro všechny přítomné s podporou Vražedka a Pepi Martince. Poděkování patří všem, co se na turnaji podíleli. Myslím, že se to zvládlo a bylo nám zase jednou fajn.

Na závěr bych chtěl poděkovat Ivošovi  za vše, co pro tento sport v Polici udělal, celou dobu to táhl a organizoval.  Díky a jsi kdykoliv vítán.

To by bylo z turnaje vše a již teď se za pořadatele těšíme na další ročník, který proběhne v měsíci únoru 2013. Naše snaha bude také udržet turnaj v letním období, kde termín upřesníme. Vloni proběhl první ročník.    

Za pořádající Savce Filip Jenka   foto a info na https://nohejbalpolice.estranky.cz/


 

nohec.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář