Jdi na obsah Jdi na menu
 


Babička mi vyprávěla ...

11. 3. 2012

Kdo pomohl k uzdravení? chaloupka.jpg

Byla jsem ještě malá holka a nejraději jsem spávala u babičky. Milovala jsem jí a její povídání.Hltala jsem doslova každé její slovo.

Moje maminka, byla jako dítě těžce nemocná, proležela rok v nemocnici a vůbec se nevědělo, zda ještě někdy bude chodit. Měla podobný osud, jako ve filmu UŽ ZASE SKÁČU PŘEZ KALUŽE. Proč píši o mamince? Právě pro kraťoučký příběh,  který mi babička vyprávěla.
 Byla noc, moje maminka ležela v nemocnici a babička, její maminka, spala doma ještě s mladší dcerou. Když tu náhle jí ze sna něco probudilo. Něco divného jí zvedlo z postele a vedlo jí do pokoje, kde byla ustlaná postel, ve které by normálně spala moje mamka.

Na posteli seděl starý pán v bílém plášti s bílými  vousy a dlouhými vlasy. Jen mlčky koukal na babičku a jemně kýval hlavou s jemným úsměvem. Babička na něj zírala a nevěřila vlastním očím. Náhle zafoukal jemný vánek a tajemný dědeček byl pryč. Ráno, když se babička probudila, hned běžela do pokojíku, kde na peřině uviděla důlek,  jako by tam někdo seděl. A co se přihodilo potom? Moje mamka, se jako zázrakem začala uzdravovat a zanedlouho šla domu z nemocnice zdravá.Babička řekla: " Drahuško,  to byl Pámbůh, a protože jsem nikdy nepřestala věřit v uzdravení mojí holčičky,  vrátil mi tě zdravou."

Dodnes mám husí kůži a ještě dlouho potom, co jsem u babičky spávala, jsem koukala na postel, jestli tam nebude sedět onen tajemný dědeček.  Myslím, že jsem ráda, že neseděl, protože jedině tak vím, že je vše v pořádku a moje děti jsou zdravé.

Příběh poslala paní Drahomíra, Hačmor děkuje. Máte i Vy svůj tajemný příběh? Pošlete nám ho.

Zpracovala: Eva

stahuj mp3, mp3s, mp3

Nabídka štěňat německých ovčáků: Anámo- Bohemia, kliknětě na foto pro víc informací.

vrh-drahomira.jpg

kontaktní mail:drajdik@centrum.cz
 

inzerce-pro-hacmor.jpg

 

Drahomíra Forraiová

Slatina 83 Kladno

+420736106355


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

asi je to o mně

(marie, 3. 2. 2013 14:45)

ani si nepamatuji že to moje maminka té mé holčičce Drahušce vyprávěla a je to kouzelné vyprávění .opravdu jsem se uzdravila a nakonec mám 3 krásné děti které moc miluji.děkuji Drahušce za příběh.

Re: asi je to o mně

(Eva Hačmor, 3. 2. 2013 17:51)

Určitě. Moc krásně to napsala a já si to chodím číst, když mám pocit, že potřebuju něco hezkého♥

Re: asi je to o mně

(drahuš, 3. 2. 2013 17:56)

Maminko ty nevíš věcí co mi babička vyprávěla a bly samé krásné ale tahle pro mne měla největší cenu.protože byla o tobě a o tvém uzdravení :)

Odpověď

(Drahuš, 11. 3. 2012 8:26)

Evi to je supr napsané,čtu to a ježím se a vidím to zas před sebou.Děkuji

Re: Odpověď

(Eva, 11. 3. 2012 9:01)

Díky za chválu, já jen udělala odstavce a doplnila jedno slovo. Jinak je to tvůj originál.