Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psí ůtulek dobranov

 

Chodím pomáhat do psího ůtulku.Je v dobranově poblíž vlčího dolu.Pokud tam poblíž bydlíte,mohli by ste tam zajíd.Nejenom pro adopci psíka ale třeba je chodit venčit..

 

Tohle je /Ben/Niky/Vulgar/ každý mu říká jinak.Ale já mu říkám Ben.

Tady je :

 

 

Ben 
Kříženec ovčáka, věk asi 8 měsíců. Beníček je moc hodný a mazlivý, jen se bojí prozatím opustit kotec.Je zmatený z jiného prostředí a možná má i nějakou špatnou zkušenost. Je strašně hubený a potřebuje vykrmit a vykoupat.Jako hlídač se zatím neprojevuje, ale jako kamarád a společník bude skvělý.Zatím dává pac a při hlazení si vás pacinkou přidržuje.Potřebuje moc moc lásky, kterou asi ještě moc nepoznal.

 

 

Zvířata trpí za lidské činy, za nezodpovědnost, za nenávist. Mnoho zvířat se ocitlo na ulicích, v nesprávných rukou nebo se zatoulala ze svých domovů. Trpí, ale nkoli vlastní vinou. Naším záměrem je těmto zvířatům pomoci a postarat se o jejich pohodlí a bezpečí. Naše činnost pomáhá i lidem, kteří s takovými zvířaty soucítí a mnohdy nemají jinou možnost, jak jim zajistit domov, než se obrátit právě na nás. Pomoci opuštěným zvířatům pomáháme i neštastným lidem, kteří se o ně bojí a chrání je před zlem. Jsme pomocí nejen pro opuštěná zvířata, ale i pro tyto lidi. Děkujeme všem, kteří se staráte o opuštěná a týraná zvířata, rádi pomůžeme i Vám a společně můžeme změnit přístup ke zvířatům.

 

 

 

 Příběhy psů z útulků

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář