Jdi na obsah Jdi na menu

Školení k získání a udržení znalostí postupů neodkladné resucitace v Nemocnici Kyjov

8. 10. 2010

Školení k získání a udržení znalostí postupů neodkladné resuscitace (NR).

 Každý zaměstnanec je povinnen si nastudovat  edukační materiály týkající se  neodkladné resuscitace (NR) . Získá je volně na  internetové adrese www.kpcr.estranky.cz, nebo www.akutne.cz.
Dále  budou edukační materiály k dispozici na každé stanici.  

 Každý zaměstnanec je povinnen absolvovat  1x za 2 roky  praktický nácvik NR , součástí  nácviku  bude znalostní test.  Jeho zdárné splnění bude  podmínkou k úspěšnému dokončení školení a zároveň bude  sloužit i k evidenci účasti školeného. Obsahem testu bude ověření znalostí postupů základní neodkladné resuscitace ( BLS )  a dále postupů  poskytování BLS  v nemocnici Kyjov. Test bude jednotný pro všechny zaměstnance nemocnice. Každý nově příchozí zaměstnanec je povinnen absolvovat  školení a test  do 3 měsíců od doby nástupu. Školení ZPNO, pomocného personálu, managmentu provádí vyškolené sestry ARO. Školení lékařů zajišťuje atestovaný lékař ARO.  

 
Ze školení jsou vyjmuti :   lékaři s  atestací v obou urgetní medicína , intenzivní medicína, ARO a všichni lékaři s atestací v hlavním oboru pracující jako vedoucí na  jednotkách intenzivní péče.

Termíny školení :  zaměstnanci nemocnice  se telefonicky objednají u staniční sestry ARO kl. 1332,1331.   Školení ZPNO , pomocného personálu a managmentu  budou probíhat  2 x týdně minimální počet účastníků je  10, maximální   je 15.  Školení bude probíhat na domácím oddělení účastníků školení.( požadavek SAK) Školení  lékařů bude probíhat jednou měsíčně minimální počet  účastníku je 3, maximální 12.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář