Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZŽ – bio ‒ František Růžička

11. 11. 2019

Další záhadný název. Zemědělská výstava Země živitelka již před zahájením upozornila na nutnost farmaření se šetrným přístupem k přírodě. Letošní již 46. ročník současně připomenul „třicet let českého porevolučního zemědělství“. Hurá! Žádná mandelinka bramborová už nebude!

Jak bylo průběžně uváděno, budoucnost českého zemědělství je stále více zaměřena na BIO produkty. Tím narůstá počet farem, které se biozemědělství věnují. Na výstavě byla jejich centra označena logy – biozebra a biolist. Zde bylo možné načerpat nové poznatky a případně i některé produkty ochutnat. Lze dodat, že následně byl vyhlášen Měsíc biopotravin (září). Z informací vyplývá, že zvířata jsou chována s láskou, pole jsou plná života, nepoužívají se umělá hnojiva, neničí se příroda. Krásná slova! K propagaci bylo využito i popularity známého herce (a farmáře) Karla Rodena. Ten předvedl nejmenší evropské plemeno (trpasličí, verze irského plemene), které bylo dovezeno v roce 2012 z Dánska.

Na závěr této informace přidám reklamu na VITESTIN, kterou bylo možné vidět ještě po ukončení výstavy před areálem výstaviště. Posuďte sami, neboť ani můj lékař tento zázrak dosud neznal. „Vitestin- pro aktivní péči o střeva. Aktivní péče o vaše střeva a celý zažívací trakt. Vyrábíme s láskou a péčí v ČR… Se zdravými střevy pocítíte návrat a příliv životní energie. Zdravá střeva jsou pilířem vašeho zdraví a imunity… Cestu k vašemu zdraví nabízí NATURA IMUNECO. Produkt je vyráběn z nejkvalitnějších českých bylinek. Přidáván šestiletý ženšen a aloe vera. Zpracováváno v laboratořích jihočeského vědeckotechnického parku. 100% přírodní, žádné GMO, žádný přidaný cukr, žádná barviva ani konzervanty… Další podrobnosti naleznete na www.“

Jelikož nejsem prodejním ani propagujícím agentem, přidávám na závěr podle mne vlastní dosti podstatné doplnění. Cena za jedno balení o obsahu 400 ml činí 160,- Kč. Nutno užívat denně, jednu sklenici o daném obsahu ráno na lačno, po doušcích za 15 minut. Poté se můžete nasnídat… Na zkoušku se doporučuje objednat dodávku 15 ks sklenic. O. K. Zvládáte kupecké počty? Zcela jistě dobrá medicína na zkoušku pro vaše útroby.

František Růžička (Hlas svědomí), České Budějovice

p15505921.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář