Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strachy a fobie – Euring. Dr. Bohumil Kobliha

17. 7. 2014

 

Jistě se něčeho bojíte, já také. Musíme se bát, poněvadž to je navrženo, žádáno a chtěno – kýmsi nad námi. Tak například ani nevíte, že můžete být teroristy, jak si v Anglii na televizi před časem dělali legraci, když to ještě nebyl zločin (totiž dělat si legraci z něčeho, co vás k vtipu, žertu, anekdotě či k smíchu nutí). I dnes musíme opět podstoupit námahu potlačit smích či jen úsměv, jako jsme to kdysi dělávali při hodinách „marxáku“ či v dějinách VKS(b). Takové chování se dnes doporučuje všude, zejména když si musíme zout boty či jsou nám odebrány nůžtičky či pilník na manikúru při bezpečnostních prohlídkách před vstupem do odbavovacího prostoru aerolinek. Nasaďme tvář Cyrana či masku „ovčana“, jinak můžeme být popotahováni zákonem, ale to už znáte. Výchova k poslušnosti nastávajícím totalitám Bankéřů světa musí pokračovat!

Jsou ale také jiné společenské a zdravotní přestupky, ze kterých můžeme být obviněni, například z homofobie, vyvolané dvěma fousáči, co si dávají na ulici vášnivého „francouzáka“, a vy se otočíte se šklebem a nadzvednutým žasludkem k vrhnutí. Ale berte prášky proti „mořské nemoci“ preventivně, když jste normální mužský!

Se strachem pracuje také odedávna medicína, dnes skrzevá Národní pojištění (zde NHS) ve spolupráci s farmaucetickým průmyslem. Nemoci můžete mít všechny na světě, jako ten student medicíny (podle Medicíny v županu) tak, jak studoval diagnostiku včetně mimoděložního těhotenství. Odpovědní lékaři vám nějakou chorobičku vždycky najdou, jako Bobince, manželce Dr. Suffoka, ve Zvonokosech. Pokud chcete v tom ohledu být informovanější a nahlédnout více do tajů medicíny, doporučuji třetí díl Zvonokos – Lázně od Gabriela Chevaliera. Tam mladý Dr. Suffok doplní všechny vaše znalosti – a jak to všechno chodí ne světě felčarů. Velice poučné – žádná legrace!

Ovšem v politice hraje strach prvořadou roli v „manipulaci s materiálem“, totiž s námi. Strach nás nutíval zabít hada. Strach se tedy musí použít k zabití medvěda. toho ruského, poněvadž mu nemůžeme (dle západního) tisku věřit! Návod také platil donedávna i o Íránu. Tam se to v minulých týdnech ale najednou „pošouplo“. Atomové ohrožení Íránem pominulo, když shia Írán nabídl pomoc proti sunni a ISIS „vzbouřencům“ v Iráku. Svět se točí jako korouhvička!

Od Velké říjnové revoluce, kterou zaplatili Leninovi ve své generozitě němečtí bankéři, a přes krvavé řeky všeho druhu se obtížnými kroky Rusko z SSSR dostalo k Federaci. Dle skutečností, které pozorujeme, se unikátním způsobem za poslední léta Federace dostává z obtížného dědictví. Leč nepřestala být pro bdělé vlády Západu strašákem na občany. Oprašují se stará a konstruují nová rusofobní  povzbuzení. Od cvičení ve zbrani, jako byly a jsou prý „nálety“ ruských letadel, až k vzdušnému prostoru Británie (viz např. The Sunday Times [dále jen ST] z 13. 3. 2011, zpráva „Russians fly bomber within 12 miles of UK“) a kterým RAF zabraňuje, až do doby současné (ST 23. 2. 2014), kde duchem nadaný sloupkař Adrian Wooldridge skládá verše o tom, že Putin byl otřesen Kyjevem a že ho dodělá jeho prohnilá (!) ruská ekonomie. Proč tak „zasvěceně“ zhurta a pro koho ty báchorky? Poněvadž nové cesty Ruska vadí Západu a snílci o vládě nad světem chtějí – jako poslední stupínek – dobýt ruské přírodní zdroje.

Ale než si tohoto tématu všimneme dále, připoneňme, co si může dovolit Západ a co Rusové ne. ST 18. 5. 2014 přinesly v článku RAF chase off Putin´s „zombies“ senzaci, jak letadla britské RAF trénovala s polskými Mig-29 v rámci příprav boje proti „agresivním“ Rusům a jak statečná letka, vedená komandýrem Billy Cooperem, fotografovala sovětské lodi na Baltiku, jako by Ruská federace měla Baltik zakázán. Cožpak Kaliningrad není ruský? Škádlení jako kdysi ve „studené válce“ pokračuje...

To by ale Bankéřům světa moc nevadilo. To, co skutečně překáží, je moderní ruská obchodní strategie. Nejnověji je to smlouva ruské společnosti Gazprom s rakouskou firmou OMV o budoucí  spolupráci na nejnovějším ropovodu, tzv. South Stream Pipeline, jak se můžeme dočíst ve zprávě Austria under fire for cosying up to Kremlin (Obvinění Rakouska, že se paktuje s Kremlem) v ST z 28. 6. 2014.

Zákazníci ruské nafty a zemního plynu se chtějí pojistit proti tahům Čtvrté říše a americkým „bezpečnostním hrám“ na Ukrajině a všude na obvodu území Ruské federace, a to se Západu nelíbí. Totiž: zatímco administrativám USA vůbec nemusí jít o prosté Evropany, rozumné vlády států Evropy se naopak musí snažit o to, aby jejich občané měli na čem vařit, čím topit a měli benzin na dopravu. Když to selže, mají katastrofu na krku.

Čtvrtá říše a USA chtějí oproti tomu mít vše „pod palcem“, a tak si prostrkávají ty, co jsou ochotni jim sloužit všude. „Putin chce rozštěpit Evropskou unii,“ pravil k projektu ropovodu švédský ministr zahraničí Carl Bildt (ST 28. 6. 20141). Také jeden „kůň“ Bankéřů světa. Západ může dělat obchody, jak se jim zlíbí, ale běda, když Rusko dělá své – vari satanáš!

Je libé pro veliké USA si hrát na policisty světa a ekonomickou velmoc, která všem poručníkuje, ale kdo to má tolerovat?! Lidé chtějí žít!

Ropovod má být dlouhý 1520 mil a má vést z Ruska pod Černým mořem přes Bulharsko, Srbsko, Maďarsko do Rakouska a má stát 23 miliard v britské měně. Bulharsko ale pod tlakem „hodného“ EU, Čtvrté říše, která tak dbá o svůj ovčín, zastavilo na ropovodu projektové práce. Nepochybuji, že je přesto obnoví, až jim Ruská federace nabídne část toku nafty za realistické ceny. Naftovod má začít pracovat v roce 2017. Běda, troufne-li si Čtvrtá říše omezovat svéprávnost rozhodování členských států EU, kde nakupovat a kde ne!

Jak to myslíte se svobodným obchodem, se svobodou a suverenitou národů a států vůbec, páni kapitáloví géniové USA a EU?

Londýn, 4. 7. 2014

 

Euring. Dr. Bohumil Kobliha

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

4. říše: Lidé dostávají vidění duchovní říše - posmrtnyzivot.net !

(castleofspirits.com - afinabul.blog.cz, 22. 7. 2014 21:47)

Skutečným nepřítelem je však lidstvo jako takové. " V těchto kruzích je zcela normální uvažovat o redukci světové populace na 2 miliardy… :
Lidé dostávají vidění duchovní říše
MŮŽETE se dívat na oblohu sebedéle, ale žádnou duchovní bytost tam neuvidíte. Můžete napjatě poslouchat, ale nikoho takového neuslyšíte. Buďte si však jisti, že takové bytosti existují. Jsou neobyčejně inteligentní a mocné. Mají odlišná jména a osobnosti. Některé z nich nám pomáhají, jiné nám chtějí škodit. Všechny se o nás zajímají.
Vidění pravého Boha
Bible říká: „Žádný člověk nikdy neviděl Boha.“ (Jan 1:18) Jeho vzhled a nádhera jsou nad naše chápání, podobně jako jsou barvy nepochopitelné pro člověka, který je od narození slepý. Ale stejně jako dobrý učitel vysvětluje složité věci v pojmech, pod kterými si žáci dokážou něco představit, tak i Bůh ve svém Slově, v Bibli, popisuje neviditelné věci pomocí toho, co vidět můžeme. Prostřednictvím inspirovaných vidění, která ve starých dobách dostali věrní lidé, nám Jehova pomáhá představit si nebeskou říši a porozumět našemu vztahu k těm, kdo v ní přebývají.
Například v jednom vidění, které dostal prorok Ezekiel, je Jehovova sláva spojována s ohněm, jasem, safírem a duhou. Apoštol Jan spatřil ve vidění Jehovu sedícího na trůnu a řekl, že Bůh „je vzhledem jako jaspis a červeně zbarvený drahokam“. Dodal, že „kolem dokola trůnu je duha, vzhledem jako smaragd“. Z takových pojmů poznáváme, že Jehovova přítomnost se vyznačuje mimořádně oslnivou krásou, příjemností a vznešeným klidem. (Zjevení 4:2, 3; Ezekiel 1:26–28)
Jehovu spatřil ve vidění také prorok Daniel. Viděl „desettisíckrát deset tisíc [andělských tvorů], kteří stáli přímo před [Jehovou]“. (Daniel 7:10) To musel být fascinující pohled!
http://wol.jw.org/cs/wol/d/r29/lp-b/2010882
Strážná věž (2010)
http://www.posmrtnyzivot.net/?page_id=597
"Jeden národ, jeden štát, jeden führer." II.
28. listopadu 2010 v 16:30 | afinabul | Ponerológia

Co se stalo? Během proslovu, který mě Martin Schulz, předseda skupiny evropských socialistů v parlamentu EU na téma nutnosti zastavení euroskepticizmu a dokončení budování evropského státu, byl britským poslancem za UKIP Gotfrey Bloomem parafrázován slovy: "Ein Volk, Ein Reich, Eich Führer!" Slavným Hitlerovým výrokem "Jeden národ, jedna říše, jeden vůdce!" Následně byl Bloom vyzván předsedou parlamentu EU k omluvě. Ale on se neomluvil a řekl, že jeho projev byl zcela odpovídající tomu, co Schulz říkal a jaké názory zastupuje, a že "[Schulz] je nedemokratický… fašista". Načež byl prostřednictvím hlasování !parlamentu! vyveden na zbytek dne mimo jednání.
Byl sice vyveden na základě nějaké směrnice o vyrušování během jednání, ale už to že se o jeho dalším vyloučení demokraticky hlasovalo je alarmující!
http://afinabul.blog.cz/1011/jeden-narod-jeden-stat-jeden-fuhrer-ii
6.Moderní fašisti ovšem nahradili rasovou ideologii ideologii globálního oteplování. Jedná se ale v podstatě o jeden přístup k tomu samému problému, který pořád řeší. Pokud si přečtete knihy Římského klubu (jenom jiné označení pro Bilderberg skupinu) tak zjistíte, že "Země má rakovinu a tou rakovinou je lidstvo" nebo, že "Musíme přestat s naší snahou léčit symptomy a přikročit k vyříznutí rakoviny. Tato operace bude vyžadovat zřejmě mnoho brutálních a bezcitných rozhodnutí." nebo, že "Při hledání nového nepřítele, který nás sjednotí, nás napadlo, že se k tomuto účelu dá využít znečištění, hrozba globálního oteplování, nedostatek vody, hladomor a podobně… Skutečným nepřítelem je však lidstvo jako takové. " V těchto kruzích je zcela normální uvažovat o redukci světové populace na 2 miliardy… Jestli jste o Římském klubu nikdy neslyšeli tak Vám doporučuji si o tom něco přečíst.
afinabul.blog.cz

Invisible Empire - Alex Jones "Neviditelná říše - dokumentarni.tv/globalizace

(Alex Jones, 22. 7. 2014 21:33)

Nový dokumentární film Alexe Jonese "Neviditelná říše" podrobně mapuje, jak dobře skrytá super-třída světové elity pracovala po staletí v tajnosti na svém programu k nastolení represivní světové vlády. Dozvíte se, jakými způsoby tito mocní kontrolují populaci skrze obchod s drogami, praní špinavých peněz, inscenované teroristické útoky, mediální propagandu a dluhy. Tito zločinní, samozvaní vládci již získali dominantní kontrolu nad světem a nacházejí se ve fázi upevňování moci. Dokument je průkaznou obžalobou globalistů, usvědčující je jejich vlastními prohlášeními a dokumenty. Globální tyranie nepřichází, je už tady. Nový světový řád spatřil světlo světa a konspirační teorie se stala konspirační praxí. Zastavme to šílenství, než bude pozdě!
Invisible Empire: A New World Order Defined - USA, 2010, 134 min - angl. znění s českými titulky
http://dokumentarni.tv/globalizace/neviditelne-imperium-novy-svetovy-rad-definovan-invisible-empire-new-world-order-defined

8. srpen 2012 - Čtvrtá říše

(Petr Jánský, 22. 7. 2014 21:21)

Právo mluvit o 4. říši bychom měli my, Češi a Moravané. O 3. říši bylo rozhodnuto v Mnichově bez nás. Po listopadu 89 jsme si hráli na privatizaci a zatím nás v klidu ovládl německý kapitál. Cosi o tom věděl pan Klaus a spol, obyčejných lidí se to netýkalo. Teprve když jsme dokončili privatizaci bank, tak jsme se podivili, že nám ani jedna nepatří. Zisky odplouvají z této země kamsi do dáli. Do oprátky EU jsme vlezli dobrovolně. Říkali nám, jak moc jsme na té Evropě závislí, jak moc jí potřebujeme ke své existenci. Nejprve to vypadalo, jako Eurosojuz. Teprve časem jsme pochopili, že je to opravdu Německo a 4. říše.
Obávám se, že dnes už není cesty zpět. Přes kapitál nás mají tak pevně v hrsti, že jim ty naše tanečky kolem EU přijdou k smíchu. Možná by bylo dobré, kdyby se nějaká osobnost, které se teď rojí jako houby po dešti, zeptala toho „ekonoma“ na Hradě: Proč? Proč jsme se nechali ovládnout? Proč jsme se stali součástí 4. říše?
http://petrjansky.blog.idnes.cz/c/282505/Ctvrta-rise.html


16. duben 2014 - 4. říše a Chazaři! - Buďme realisté a buďme připraveni

(Oldřich Rambousek, 22. 7. 2014 19:58)

USA a EU vyhlašují rozšíření sankcí vůči Rusku a velký guru České zahraniční politiky Zaorálek si nesmí nechat ujít příležitost, aby vsunul svou hlavu ještě hlouběji do řiti EU a USA. Není vůbec podstatné, odkud pramení důvody Ukrajinské krize pro takové politiky, jako je Zaorálek. Takovým jednoduchým lidem stačí bez znalosti tupě papouškovat nesmysly prozápadní propagandy. Jedná se v tomto případě o ubohou snahu zalíbit se za každou cenu. Naší značnou nevýhodou je, že neznáme dobře historii a etnicitu tamních národů. Drtivá většina prostých lidí o těchto záležitostech neví vůbec nic, protože tyto věci nebyly a nejsou součástí učebních osnov. O to snáze lidé podléhají oněm jasným, propagandistickým závěrům, jejichž autentičnost je značně problematická. Je nesporné, že mezi Rusy a Ukrajinci panu je nevraživost. Dobře víme, že Sovětská státní moc za Stalina neudělala Ukrajincům nic dobrého. O tom se všeobecně ví. Nemluví se však o tom, proč Stalin měl vůči Ukrajincům tolik výhrad. K pochopení skutečnosti potřebujeme mapu. Do nejjižnějších oblastí dnešní Ukrajiny sahala v minulosti tzv. Chazarská říše – Chazárie. Chazaři byli původně dost brutální a barbarský národ, který se živil doslova mafiánským způsobem. Co si pod tímto termínem představit? Chazaři nepracovali jako obyčejní lidé, ale živili se loupeživými nájezdy na okolní země. Kradli a zabíjeli. Muže, ženy i děti, které nezabili potom jako vězně a prodávali do otroctví v islámských zemích. Vybírali mýtné a především výpalné. Jejich terčem bylo především Rusko a Byzantská říše. V době kdy byla jejich říše na vrcholu, konvertovali tito vrazi k Judaismu – tedy židovské víře. Počali se nazývat židé – Askhenazi. Šlo tedy o nesemitské židy s antisemitskými sklony. Jejich úhlavním nepřítelem bylo Rusko, které měli v plánu úplně ovládnout. Jejich řádění učinil přítrž až ruský kníže Svatoslav, který spolu s vojsky Byzantské říše tyto barbary porazil a rozprášil. Tímto Chazárie jako taková zanikla a národ Chazarů se rozptýlil po světě. Samozřejmě část tohoto etnika zůstala na původních územích – tedy i na Ukrajině. Svou historii nezapomněli a Rusko je pro ně nadále největším nepřítelem.
http://oldrichrambousek.blog.idnes.cz/c/405876/Separatismus-na-Ukrajine-ma-hlubsi-vyznam-sahajici-do-historie.html

2. březen 2014 - 399070 - stoces.blog.idnes.cz - Kdo seje vítr – sklízí bouři!

(František Stočes, 22. 7. 2014 19:52)

http://stoces.blog.idnes.cz/c/399070/Hitler-Schwarzenberg-a-jeho-Ctvrta-rise.html
A ona Čtvrtá říše, říkající si Evropská unie, stojí doslova před svým pádem. Zadlužené státy, rozpadlá rodina, klesající biologická reprodukce, stárnoucí populace, prohlubující se příjmové a majetkové rozdíly a atomizace občanů, prolhaná média, bující narkománie, rostoucí násilná i ekonomická kriminalita a vandalismus. To vše jsou symptomy probíhající zhoubné choroby společnosti, vedené nebezpečnými šílenci.
-
Za těmito apoštoly Sodomy a Gomory číhají Mezinárodní měnový fond a Světová banka, aby Ukrajinu zadlužíly jako Řecko a pak si jenom za úroky skoupily veškerou ukrajinskou černozem. Dvě velice příznačná česká přísloví odrážejí zajímavé zkušenosti a říkají: „Kdo jinému jámu kopá – sám do ní padá!“ a „Kdo seje vítr – sklízí bouři!“

pro BBC v roce 2002: chicago-cz.com/forum- 4. říše - Pekný životopis a poučenie pre čs.ovce ...

(J. Ahorn, 22. 7. 2014 18:47)

Václav Havel je dokonalý symbol falešné a pokřivené morálky naší společnosti. Na úpadku morálky a národního cítění se Václav Havel podepsal ještě více, než celý komunistický režim. Ten, kdo jej uznává a uctívá jako "morální symbol", tímto zároveň přijímá tuto pokřivenou a neupřímnou morálku za svou. Možná i proto se Havel bojí tématu Benešových dekretů jako čert kříže. Na přímou otázku na svůj názor na ně uvedl pro BBC v roce 2002: "Já jsem se k tomuto velmi důležitému a citlivému tématu vyjádřil už mnohokrát, ale vždycky jsem se k němu vyjádřil, když jsem já chtěl a ne tehdy, když jakási zhysterizovaná atmosféra mě k tomu nutila, já zůstanu věrný této tradici, pokud jde o ty dekrety." - svědčí o tom fakt, že Miloš Havel a Václav Havel senior spolupracovali nejen s okupační správou, ale také s Gestapem a SD (Sicherheitsdienst). V Lucerně (která byla ve vlastnictví Havlů) ustavili rezidentůru SD a zřídili konspirativní byty. Zde získávali občany ke spolupráci s SD a Gestapem. Miloš Havel zajišťoval pro Gestapo a SD večírky, hony a zábavy s děvčaty a optoval německou národnost i občanství. Dostal doklady na německé jméno a příjmení. Pracoval zpočátku jako agent, pak jako řádný úředník pražského Gestapa. Miloš Havel dostal také celou řadu osob do koncentračního tábora a vězení.
Po válce byl Miloš Havel zařazen pod svým německým jménem na listinu
válečných zločinců. Byl také obžalován, ale obvinění bylo za nejasných
okolností staženo. Z této doby existují také doklady o čilých stycích
Miloše Havla s StB. Miloš Havel podepsal StB také spolupráci. Po navázání
spolupráce s StB odcestoval Miloš Havel do Německa.
ne říjen 06, 2013 5:21 pm Předmět: Pekný životopis a poučenie pre čs. ovce ...
http://www.chicago-cz.com/forum/viewpost-83322.html