Jdi na obsah Jdi na menu
 


U nás v Kocourkově 13

20. 1. 2016

Po několikaměsíční přestávce pokračujeme v komentování aktuálního vnitropolitického dění. Žádný z problémů, na něž jsme kriticky upozorňovali, není dodnes uspokojivě vyřešen. Jak se stalo zvykem v českých zemích, zůstali jsme v půli cesty a někde dokonce na samém začátku.

V kauze Vrbětice se vyšetřovatelé dostali nejdál: bylo obviněno několik osob, avšak skladiště zůstává na svém místě a život jde dál. Podobně je tomu i s vyšetřováním vraždy osmi nevinných občanů v Uh. Brodě: nestalo se vůbec nic, pouze Policejní prezidium se rozhodlo udělat „personální kolečko“ policejních ředitelů (zlínský J. Tkadleček mezi nimi není). Ve svých křeslech dál sedí jak neschopný žvanil B. Sobotka, tak i jeho často kritizovaní ministři. Pouze v Praze, jak se zdá, hrozí odvolání nekomunikativní primátorce A. Krnáčové.

Je to stav, z něhož se rozhodně nemůžeme těšit. Daleko horší je to však s naší zemí z pohledu zahraničně politického. S přicházejícím podzimem a nastupující zimou se k nám plíživě, zato spolehlivě, vkradlo nebezpečí mezinárodního terorismu. Po lednovém útoku islamistických zločinců na redakci satirického časopisu Charlie Hebdo v Paříži přišel „černý pátek“ 13. 11. 2015, kdy teroristé z tzv. Islámského státu znovu udeřili v hlavním městě Francie a připravovali dokonce útok i v samotném sídle EU a NATO – v Bruselu. Větší drzost si můžeme jen těžko představit.

Nejnovější zprávy začínají ovšem znepokojovat i jinak klidné občany ČR, které Sobotkova vláda již řadu měsíců ujišťuje o tom, že jim nic nehrozí. Tváří v tvář neakceschopnosti naší policie, jak to názorně předvedla při zpackaném zákroku v Uh. Brodě (24. 2. 2015), si málokdo z nás dovede představit, že by někoho ochránila před teroristickými zabijáky, kteří se neštítí ničeho.

Mnozí vzdělaní a rozumní pozorovatelé dnes říkají, že v souvislosti s uprchlickou krizí, při níž se do Evropy nekontrolovatelně valí statisíce migrantů z Afriky a Asie, nás čekají nelehké časy. To ostatně tvrdíme již delší dobu i my – v redakci SN. Čtenáři se o tom mohou přesvědčit, vrátí-li se k dříve zveřejněným článkům. V tomto úsilí chceme i nadále pokračovat, neboť blaho vlasti je nám nade vše.

REDAKCE

●●●

● Byla chyba, že Palacký odmítl, abychom se stali Němci. To napsal Pavel Šafr po projevu Merkelové

Německá kancléřka Angela Merkelová ve svém poselství Němcům vzkázala, že jejich země uprchlickou krizi zvládne. Je přesvědčena, že běženci představují naději pro stárnoucí německou populaci. A šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr zalitoval, že nejsme součástí Německa.Šafr její slova jednoznačně vítá. „Projev Angely Merkelové je projevem velkého státníka velké a silné země. Palacký se spletl, když psal do Frankfurtu, že nechceme být Němci. Cítím se být totiž tak trochu Němec,“ okomentoval slova Merkelové Šafr na sociální síti Facebook. (ParlamentniListy.cz, 1. 1. 2016, 13:52)

─────

Soudě podle jména, má pan Šafr skutečně asi nějaké německé předky. To ostatně není v českých zemích nic divného. Od vrcholného středověku u nás žili vedle sebe nejen Češi a Němci, ale také Židé. Kdyby podobný text napsal před 75 lety, zřejmě by tento novinář dostal Svatováclavskou orlici – jako mnoho jiných obdivovatelů všeho německého. Bylo a je jich u nás stále ještě dost – navzdory historickým zkouškám, jimiž český národ musel v minulosti projít.

●●●

Ransdorf o švýcarské kauze: Za mediální útok může pražská kavárna

Komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf v rozhovoru pro LN vysvětluje, co ho vedlo k cestě do švýcarské Kantonalbank Zürich, kde byl zadržen a posléze vyšetřován. Zároveň volá po personálním zemětřesení v KSČM. Její předseda Vojtěch Filip by podle Ransdorfa měl odejít. „Hodně lidí z takzvané pražské kavárny mě nemá rádo a nenávidí mě kvůli Ukrajině, Sýrii a řadě dalších věcí.“ (Lidovky.cz, 3. 1. 2016, 14:30)

─────

Kdo všechno může za kauzu M. Ransdorfa, ukáže teprve čas.

●●●

Klaus nemá právo kritizovat kroky vlády, uvedl Sobotka

Premiér Bohuslav Sobotka nesouhlasí s výrokem bývalého prezidenta Václava Klause, který řekl, že vzestup českého hospodářství je dán vývojem a není zásluhou současné vlády. Kabinet pak kritizoval za přeregulovanost ekonomiky. Klaus podle Sobotky nemá právo kritizovat kroky vlády, protože v době Klausovy vlády se v privatizaci rozkradly stovky státních firem. (Novinky.cz, 3. 1. 2016, 15:27)

─────

Právo kritizovat Sobotkovu vládu má v demokracii každý občan, tedy i V. Klaus. Za to, že se rozkradly majetky za miliardy, může celá politická reprezentace, včetně sociálních demokratů, kteří nedělali dost pro to, aby byli viníci potrestáni. Ono by se totiž mohlo ukázat, že mezi viníky byli i někteří lidé z ČSSD. To je celá pravda o „divoké privatizaci“ 90. let 20. století, na které měla svůj podíl i ČSSD, jejímž dnešním předsedou je B. Sobotka. Zkrátka: chybí odvaha podívat se pravdě do očí. Poštěkávat na sebe prostřednictvím sdělovacích prostředků není politika, ale politikaření. A v tom patří ČSSD mezi „mistry“.

●●●

Přijdeme o 35 miliard z EU, tepe Zeman Sobotku. Nemůžu za to, říká premiér

Novoroční idyla mezi prezidentem Milošem Zemanem a premiérem Bohuslavem Sobotkou z ČSSD nevydržela dlouho. Zatímco po obědě v Lánech si oba celkem notovali, prezident v pondělí v rozhovoru pro Český rozhlas vládě a premiérovi vytkl, že země nedokáže vyčerpat 35 miliard korun z evropských fondů, které mohla získat. Sobotka kritiku odmítl. - Kdyby někdo v této zemi ukradl 35 miliard, doufá prezident, tak by takový pachatel stanul před soudem. „Když vlastní laxností a vlastností neschopností nechá propadnout 35 miliard, tak je to špatně a přitom se mu nestane nic,“ prohlásil doslova Zeman. ‒ „Hlavní odpovědnost za případné nedočerpání nesou vlády, které byly u moci během programového období 2007 až 2013. Jednalo se o vládu premiérů Topolánka, Fischera, Nečase a Rusnoka,“ odmítl Zemanovu kritiku Sobotka. (iDNES.cz, 4. 1. 2016, 12:38, aktualizováno 15:04)

─────

Další zbytečná mediální přestřelka. Pravdu mají oba, každý svým dílem. Přesto však platí: kdo jiný za to může ‒ než předseda vlády? To, že nefunguje úřad ministryně Šlechtové, která se naparovala, jak je dobře připravená na svou práci, je také jeho věc. Zkrátka: jako premiér koaliční vlády B. Sobotka svou práci nezvládá a měl by podat demisi.

●●●

Sněmovní kaple je prakticky dokončená, poslanci budou moci rozjímat

Poslanci budou mít už brzy přímo ve Sněmovně prostor pro rozjímání. Umožní jim je kaple, která vznikla podle návrhu respektovaného architekta Josefa Pleskota a je v podstatě dokončená. Otevřena by mohla být za několik týdnů. Náklady na vznik kaple budou činit podle informací sněmovního tiskového odboru zhruba 1,5 milionu korun. (EuroZprávy.cz, 4. 1. 2016, 14:36)

─────

Jestli mohu poslance za něco pochválit, je to právě tato skutečnost. Jinak je ovšem chválit není za co. Svou práci dělají špatně. Neslouží blahu této země, ale spíše naopak. Záležitost kaple je jen jakousi „úlitbou“ Bohu (tomu křesťanskému) v jinak ateistickém českém státě.

●●●

● Novou náměstkyní Bělobrádka se stala Lucie Orgoníková

Vicepremiér pro výzkum Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) má novou náměstkyni Lucii Orgoníkovou (ČSSD). Funkce se ujala dnes, ČTK o tom informovala Adéla Klimešová z oddělení publicity kanceláře místopředsedy vlády. Devětatřicetiletá Orgoníková pracovala za současné vlády jako vrchní ředitelka kabinetu ministra školství. Bělobrádkův úřad tak bude mít dva náměstky, tím pro odbornou oblast zůstává Arnošt Marks. (EuroZprávy.cz, 4. 1. 2016, 17:00)

─────

Pochopil bych, kdyby Bělobrádek zajišťoval na jemu svěřeném ministerstvu „trafiky“ pro členy své strany (KDU-ČSL). Lucie Orgoníková je však bývalou tiskovou mluvčí ČSSD a Arnošt Marks zase manželem soc. dem. ministryně M. Marksové-Tominové. Vzhledem k tomu, co slečna Orgoníková vystudovala, nemůže vědět o vědě zhola nic! Ale proč se tomu divím? Vždyť Bělobrádek je veterinář! Taky odborník na svém místě, není-liž pravda? Proč to všechno vlastně dělá? Komu se potřebuje zavděčit?

●●●

Už nejsme unavená strana, říká Fiala. Do vedení ODS by rád i Benda

Průzkumy přisuzují ODS podporu 8,5 procent voličů. Na dříve nejsilnější stranu je to málo, ale předseda Petr Fiala si nestěžuje. „Před dvěma lety jsme byli unavená, nejistá, špatně hospodařící strana. Dnes je ODS odhodlaná, sjednocená, ekonomicky zdravá, akceschopná,“ tvrdí. Na volebním sněmu nebude mít soupeře. Post místopředsedy láká třeba Marka Bendu. (iDNES.cz, 5. 1. 2016, 11:44)

─────

ODS byla a zůstala politickou stranou „na odpis“. Na tom se nic nezměnilo. Je naivní myslet si, že může zaznamenat nějaký výrazný volební úspěch. Tím bude, když definitivně „nespadne“ pod pětiprocentní hranici. Je pro mne záhadou, proč politolog P. Fiala není ochoten přiznat si pravdu. Daleko realističtější jsou, zdá se, poslankyně J. Černochová a M. Němcová, které odmítly svou kandidaturu do vedení strany.  Asi vědí, proč to dělají. Tancovat na palubě potápějícího se Titaniku se nikomu nechce. Byl by to jen nemístný exhibicionismus.

●●●

● Milý Slávku... Hackeři se nabourali do e-mailů premiéra Sobotky

Hackeři se podle všeho nabourali do e-mailu premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). Úřad vlády zatím pravost korespondence zveřejněné na extremistickém webu nepotvrdil, ale nasvědčuje jí to, že věc už prověřuje policie. Na ministerského předsedu hackeři zacílili už v prosinci, kdy se zmocnili jeho twitterového účtu. (EuroZprávy.cz, 5. 1. 2016, 12:48)

─────

Příběh bezmocného premiéra pokračuje. Má vůbec smysl něco takového komentovat? Jak může tento člověk řídit stát? A jak se může bránit obyčejný občan, když ani premiér neví, co má dělat? Ale čemu se divím, když má Sobotkova vláda jako tiskového mluvčího takového troubu, jako je M. Ayrer?!

●●●

● Další kauza Nagyová? Novinář nastínil, komu prospějí uniklé e-maily premiéra Sobotky

Českou společností hýbe kauza uniklých a následně zveřejněných e-mailů premiéra Bohuslava Sobotky. Zatímco jedni se pokouší uhádnout, jaké heslo měl premiér na svém účtu nastavené, že ho hackeři snadno odhalili, komentátor a novinář Erik Best se pozastavuje nad tím, komu by tato věc mohla prospět. ‒„V ukradených emailech Bohuslava Sobotky se neskrývá žádné usvědčující odhalení, včera zveřejněné dokumenty ale ukazují neopatrného politika, jehož ambice překračují jeho schopnosti," píše Best ve svém pravidelném zpravodaji. ‒ „Nejedná se o další kauzu Nagyová, ale situace má potenciál stát se sociálně demokratickou verzí Toskánska. Stejně jako se to stalo tehdy v případě Mirka Topolánka a Martina Romana, počet lidí kryjících Sobotkovi záda dramaticky poklesne. (EuroZprávy.cz, 6. 1. 2016, 11:50)

─────

Případ B. Sobotky je opravdu jiný. Novinář E. Best ho charakterizoval velmi dobře: ambiciózní stranický kádr z maloměsta, který se zřejmým nedopatřením dostal až na vrchol politické pyramidy. Jak se to mohlo stát? Na vině je nefungující model „demokracie“ v našem státě. Kdyby tady byla skutečná svoboda a demokracie, jak má být, nikdy by se to Sobotkovi (ale i mnohým jiným nýmandům) nemohlo přihodit. Je to stejný politický omyl jako v případě „pana Čistého“ – P. Nečase. Těch „ředitelů zeměkoule“ máme u nás v poslední době přespříliš. Měli bychom s tím něco dělat!

●●●

● Slávku, k*eteni, zje*at, do p*dele... Mirek Topolánek píše Sobotkovi

Do kauzy uniklých mailů premiéra Bohuslava Sobotky, která od úterý hýbe Českou republikou, se vložil i bývalý premiér Mirek Topolánek. Ten napsal komentář formou dopisu adresovaném předsedovi vlády, v němž jsem ho zcela nečekaně zastal. (EuroZprávy.cz, 6. 1. 2016, 12:48)

─────

Jestliže se Sobotky zastává největší hulvát naší polistopadové politické scény, svědčí to o tom, na jak pokleslou úroveň se dostala naše „demokracie“. Také zásluhou slabých politiků, jako je B. Sobotka. Demokracii je totiž nutno bránit každý den a nedovolit, aby taková individua, jako M. Topolánek, dostala vůbec šanci. Jak se zdá, politicky vždy poplatní čeští novináři neopomenou žádnou příležitost dělat právě takovým „osobnostem“ reklamu ‒ zadarmo. Topolánek, kterému jeho kamarádi nedávno dohodili dobře placený džob, by si ji aspoň mohl zaplatit ze svého. ‒ Úroveň pravopisu na serveru EuroZprávy.cz se nechce a nechce lepšit. Což takhle vyměnit redaktory, kteří se nenaučili pořádně česky?! Ať přejdou do služeb „Čechoslováka“ Babiše. Tomu to jistě vadit nebude…

●●●

● Soud se zastal komunistky Semelové, za výroky o Horákové se omlouvat nemusí

Žalobu na poslankyni Martu Semelovou (KSČM) o výrocích na adresu Milady Horákové nebo o invazi vojsk do Československa v roce 1968 zamítl jako nedůvodnou Obvodní soud pro Prahu 1. Žalobu na Semelovou a KSČM podal předloni právník Michal Kincl (TOP 09). Semelová ve středu u soudu prohlásila, že se za svá slova omluvit nehodlá. (Novinky.cz, 6. 1. 2016, 12:28, aktualizováno 15:59)

─────

Přiznám se, že od komunisty a estébáky prolezlé české justice jsem ani jiný verdikt nečekal. To by se musel stát zázrak a na ty ateističtí Češi moc nevěří. Další důkaz, jak jsme na tom po 26 letech s budováním „demokracie“ a „právního státu“. Horší už to ani být nemůže. Pro takové komunistické „mumie“, jako je neostalinistka M. Semelová, by měl být na Staroměstském náměstí postaven pranýř. Pražané by si už s těmito kreaturami jistě věděli rady. Je ostudou demokratického státu, že takoví lidé, jako M. Semelová, mohou zastávat funkci poslance. Proto je třeba postavit KSČM (nástupkyni zločinné KSČ) mimo zákon, rozpustit ji a zabavit její majetek. Za to, že se tak dosud nestalo, můžeme poděkovat „humanistovi“ V. Havlovi, který bezprostředně po politické změně z listopadu 1989 dělal všechno pro to, aby k vyrovnání s komunistickou minulostí nedošlo. Dnes sklízíme to, co Havel a jemu podobní neomarxisté zaseli… Jen tak na okraj: Je nesporné, že výroky M. Semelové KSČM velmi škodí. Tato strana má ovšem smůlu: těžko se zbavit někoho, kdo je „ideově pevný“ jako tato poslankyně. Na druhou stranu je to dobře, protože takoví lidé způsobí, že komunisty bude volit čím dál tím méně voličů. A to je dobře. (O procesu s JUDr. M. Horákovou pojednává článek „Proces H“ ve SN č. 2/2010 – viz rubriku „SN v PDF ke stažení“.)

●●●

● Neskutečná prasečina. Příprava vlastizrady ve věci uprchlické vlny. Sobotka je rizikem pro bezpečnost státu. Ptali jsme se politiků na únik premiérových e-mailů a toto jsme se dozvěděli

Hackeři opět zaútočili na premiéra Bohuslava Sobotku. Poté, co mu zhruba před čtrnácti dny napadli jeho twitterový účet, se nyní rozhodli zveřejnit jeho korespondenci ze soukromé e-mailové adresy i korespondenci jeho spolupracovníků. Co na to čeští politici? (ParlamentniListy.cz, 6. 1. 2016, 17:03)

─────

Být na místě B. Sobotky, podal bych okamžitě demisi. Jinak to ani skončit nemůže. Pokud se tak nestane, utrpí ČSSD v obou letošních volbách debakl a v příštích parlamentních volbách nepřekročí pětiprocentní hranici. Je třeba volit radikální řešení. Obávám se však, že není nikdo, kdo by tuto stranu převzal. Byl by to dozajista politický sebevrah. Pokud se Sobotka přece jen rozhodne rezignovat, mimořádné parlamentní volby by se mohly konat zároveň s krajskými nebo senátními na podzim letošního roku. Bylo by to politicky nejčistší řešení vzniklé situace.

●●●

● Ransdorf kope do komunistů: Nemám rád intriky, ale...

Česká komunistická strana je stabilní součástí české politické scény, své zástupce má i v Evropském parlamentu. Podle europoslance Miloslava Ransdorfa je ale jeho strana nevýrazná a nereaguje na změny v české společnosti. - Přesto prý jsou některé věci zřejmé. „Ale jedno vím: strana je málo vidět, s její programovou identitou je to slabé a chybí i reflexe pohybu české společnosti. Je toho hodně, co by se mělo změnit," kriticky svou partaj hodnotí Ransdorf. (EuroZprávy.cz, 7. 1. 2016, 8:19)

─────

To, co dělá M. Ransdorf, je obyčejná kritika mířící do vlastních řad, nikoli „kopání“. Na tom není nic špatného, spíše naopak. Každá politická strana potřebuje sebereflexi. A komunistům chybí již od samého začátku – od „transformace“ totalitní, zločinné KSČ v údajně demokratickou KSČM. Přesto se zdá, že našim nereformovaným komunistům to nebude nic platné, protože takové sebereflexe nejsou schopni. Proto je již více než 20 let tato strana jen trpěnou součástí polistopadového establishmentu.

●●●

● Policisté musí hlásit nadřízeným své potetované kolegy

Vedení policie začalo v poslední době víc kontrolovat, zda muži a ženy v uniformách dodržují zákaz tetování na viditelných částech těla. Ten je v platnosti už léta a týká se jak nováčků, tak i zkušených policistů po celé republice. Velikost a motiv tetování přitom není vůbec podstatný. (Novinky.cz, 7. 1. 2016, 7:16)

─────

Jak se zdá, už to začalo. Co bude následovat zítra a pozítří? Někdo se v této zemi nejspíše zbláznil. Kdo to asi je? A bude se toto opatření týkat i potetované ministryně K. Šlechtové?

●●●

● Učme děti ve školách evropské hodnoty. Osvojit si je musíme všichni, navrhuje poslankyně TOP 09

Poslankyně TOP 09 Nina Nováková přišla s netradičním návrhem. Chtěla by, aby poslanci přijali v rámci úprav školského zákona také změnu, která v době migrační krize posílí soudržnost Evropy. Tímto krokem podle ní budou současní i budoucí obyvatelé České republiky vedeni k respektování evropské kultury. (EuroZprávy.cz, 7. 1. 2016, 14:30)

─────

Zkušení učitelé mi jistě dají za pravdu. Stačí, když si české děti osvojí mateřský jazyk a naučí se pořádně číst a psát. Dnes s tím má problém většina mladých lidí, novináře a politiky nevyjímaje. Stačí si pročíst Sobotkovy e-maily, kterých se zmocnili „zlí“ hackeři. Jeden by zaplakal, kolik vysokoškolsky vzdělaných lidí nezná pravopis!  ‒Malá poznámka k osobě autorky tohoto návrhu. Jméno Nina, Taťána (Táňa) či Naděžda (Naďa) se v 50. a pak znovu v 70. letech 20. století dávalo u nás dívkám, které se narodily v rodinách „kovaných“ komunistů.  A podobně to bylo u chlapců: Ivan, Boris, Andrej, Ilja nebo Vasil (členem Ficovy vlády na Slovensku je dokonce jeden Vazil). Těžko si s takovým jménem hrát na „pravičáka“! Bývalí komunisté a estébáci o tom jistě vědí své. Návrh soudružky poslankyně Novákové proto není nic jiného než socialistický „internacionalismus“ v novém hávu.

●●●

● Dvanáctka už nebude ležák, ale „plné pivo“, navrhuje ministerstvo

Ministerstvo zemědělství přemýšlí o změně značení piva. Jedenácti a dvanáctistupňová piva by mohla nést označení „plná piva“ a ležák by už byl pouze pivní styl, jak si to přejí pivovary. Piva nad 13 stupňů by se pak neoznačovala jako speciální, ale jako silná piva. (iDNES.cz, 10. 1. 2016, 11:30)

─────

Namísto vymýšlení blbostí by se úředníci tohoto ministerstva měli zabývat něčím užitečnějším. Co takhle vzít vidle a jít kydat hnůj? Moc by mě zajímalo, kdo z nich by to dokázal. Možná jen Jurečka, který je skutečný zemědělec. O těch ostatních dost pochybuji.

●●●

● Hackeři zveřejnili další e-maily a vyhrožují Sobotkovi

Na neonacistickém webu White-Media se v neděli objevila další várka ukradených e-mailů ze soukromé schránky premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). Vůbec poprvé se na webu objevily i premiérovy odpovědi, nic třaskavého však v nich není. Podle ministerstva vnitra jsou zveřejněné materiály hrubě manipulovány. (Novinky.cz, 10. 1. 2016, 20:52, aktualizováno 21:10)

─────

Má B. Sobotka jinou možnost, než aby odstoupil? Myslím si, že nemá. Ale i tady platí české přísloví: Komu není rady, tomu není pomoci…

●●●

● Naštvaný Bělobrádek: Ne, to jsem neřekl. To je lež

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se na webu své domovské strany vyjádřil k podle něj lživým tvrzením Nely Liskové, ženy, která prošla hned několika stranami.

„Bělobrádek nás ženy vyzývá, abychom se uvolily v rámci zvýšení populace ke styku s imigranty, což považuji za nehoráznou prasárnu a pohrdání námi, českými ženami,“ uvedla Lisková. Tato věta je podle Bělobrádka lží, kterou nikdy a nikde neřekl.  (ParlamentníListy.cz, 11. 1. 2016, 13:14)

─────

Bělobrádek, původní profesí veterinář, by udělal nejlépe, kdyby se řídil známým českým příslovím: „Ševče, drž se svého kopyta!“ KDU-ČSL by se měla poohlédnout po někom lepším, než je tento sice sebevědomý, ale jinak neschopný mladý muž. Jeho vzrostlé sebevědomí po podivné návštěvě v USA, je mu spíše na škodu než ku prospěchu. Nejlépe by udělal, kdyby z politiky úplně odešel. Lidovci si musí postavit do čela někoho z Moravy, nikoli nábožensky vlažné Čecháčky, avšak ani tady nikoho vhodného nevidím. S původním „lidovectvím“ tato strana už nemá skoro nic společného. Spíše nic. Užitečných idiotů, jako je Bělobrádek, je naše vrcholná politika plná…

●●●

● Konec Krnáčové se blíží. TOP 09 směřuje v Praze k menšinové vládě

TOP 09 v Praze směřuje k menšinové vládě s podporou ODS a nezávislých. V radě kromě TOP 09 usednou zástupci Trojkoalice (SZ, STAN a KDU-ČSL) a pirátů. Primátorem bude předseda klubu zastupitelů Václav Novotný, který čelí obžalobě v kauze opencard, nebo zastupitel Jiří Nouza (oba TOP 09). Složení rady bude známo 28. ledna, kdy zasedne zastupitelstvo. Po jednání to řekli vyjednávači všech stran. (Echo24.cz, 11. 1. 2016)

─────

Když jsem před rokem prorokoval blížící se konec A. Krnáčové, vypadalo to skoro jako utopie. Dnes už je jasno. Po Krnáčové bude následovat Babiš. Nepotřebujeme, aby nám v Čechách vládli Slováci. Není k tomu žádný důvod. Časy soudruha Husáka naštěstí dávno skončily.…

●●●

● Byl to útok na naše hodnoty, ale nenechám se zastrašit. Sobotka vydal prohlášení ke kauze uniklých e-mailů

Premiér Bohuslav Sobotka se detailně vyjádřil k útoku hackerů na jeho e-mailový účet. Na stránkách vlády uvedl mimo jiné, že jeho heslo k účtu dostatečně silné a splňovalo všechna bezpečnostní pravidla poskytovatele. Právě kvůli údajně jednoduchému heslu se stal premiér terčem kritiky i posměšků nejen z řad politických oponentů, ale i veřejnosti. (EuroZprávy.cz, 11. 1. 2016, 17:37)

─────

Svým prohlášením B. Sobotka jen prokázal svou nekompetentnost. Je nejvyšší čas, aby si sbalil svých pět švestek a odešel. Zda půjde k Mutti Angele či k jiným mecenášům, je jeho věc. Nám, obyčejným občanům tohoto státu, chybět nebude. A s sebou může vzít Dienstbiera ml., jakož i ideově spřízněné soudružky Marxovou-Engelsovou a Šabatovou-Uhlovou.

●●●

Školačky v Donbasu spí s vojáky za jídlo, znásilněné nikdo nepočítá

Ve válce se vždy znásilňuje, žádná ze stran konfliktů to však nikdy nepřizná a odmítá o tom mluvit. Tato smutná pravda platí i pro konflikt na východě Ukrajiny. Žádné statistiky obětí sexuálního násilí neexistují a znásilněné ženy se bojí mluvit. Střípky informací naznačují, že pachatelé se najdou na obou stranách fronty. (iDNES.cz, 11. 1. 2016, 18:31)

─────

Vypadá to jako dva zdánlivě samostatné světy: silvestrovské obtěžování žen v Německu (i jinde) ze strany migrantů, kteří do Evropy přicházejí z Blízkého a Středního východu i z Afriky na jedné straně a informace o něčem daleko horším na východní Ukrajině na straně druhé. V jednom případě mírová skutečnost z vyspělé Evropy, v případě druhém stav po vojenském dobrodružství putinovského Ruska na Ukrajině. Jsou Ukrajina a Rusko součástí Evropy? Dvě skutečnosti, dva pohledy na tentýž problém. Rozdíl je jen v počtu kilometrů, které dělí tyto dva světy. Na jedné straně pokřik novinářů (ještě do včerejška tzv. korektních), na straně druhé mlčení těch, kteří si tu hrůzu prožívají a možná ani neuvědomují. Jak je všechno v našem životě relativní! Záleží na tom, zda to chceme vidět, či nikoli. Chceme?

●●●

● Kleslová končí v čele radnice Prahy 10

Někdejší místopředsedkyně hnutí ANO Radmila Kleslová opustí post starostky v Praze 10. Spolu s ní opustí radu městské části tři její spolustraníci. Podle Kleslové je koalice, tvořená vedle ANO ještě ČSSD, Stranou zelených a uskupením Nezávislí pro Prahu 10 - Hnutí pro lepší desítku, nefunkční. (Novinky.cz, 12. 1. 2016, 10:58, aktualizováno 11:33)

─────

Bývalá rozvědčice StB Kleslová končí ve své funkci. Bylo na čase! Je to první dobrá zpráva letošního roku. Teď ještě odchod Krnáčové a Babiše a bude vymalováno. Politický projekt Agrofertu, zvaný „Hnutí ANO 2011“, dlouho nevydržel. Kdo si dnes vzpomene na podobný projekt „Věci veřejné“? Lidská paměť je krátká…

●●●

Šéf týmu na boj s počítačovou kriminalitou končí. I kvůli Sobotkovým e-mailům

Aféra ukradených e-mailů premiéra Bohuslava Sobotky má první personální oběť. Nejde o šéfa bezpečnosti Úřadu vlády ani o poradce ministerského předsedy, ale o policejního specialistu na počítačovou kriminalitu, který citlivý případ začal vyšetřovat. Nechoval se prý „profesionálně“. - Karel Kuchařík léta vedl odbor informační kriminality na Policejním prezidiu a ve sboru platil za největšího experta na kyberzločin. Jak zjistil server Lidovky.cz, do budoucna už jednotku nepovede. (Lidovky.cz, 13. 1. 2016, 5:00)

─────

Lepší důkaz toho, že žijeme v Kocourkově, bychom těžko hledali. Čeho se Sobotka tak bojí, že to skončilo (nebo teprve začalo?) právě takto?

●●●

● Starostové budou o mimořádných událostech informováni bezodkladně
Starostové a hejtmani budou o mimořádných událostech s větším počtem obětí či teroristických útocích informováni bezodkladně. Dnes se k tomu zavázalo ministerstvo vnitra, vedení policie a hasičského sboru v memorandu, jež jejich zástupci podepsali v Brně s představiteli Asociace krajů a Svazem měst a obcí. K jednání o zlepšení komunikace mezi policií a hasiči na straně jedné a starosty a hejtmany na straně druhé vedly loňské události v Uherském Brodě, kde střelec zabil osm lidí, řekl dnes novinářům ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD). Dokument se připravoval asi rok. (deník.cz, 13. 1. 2016, 20:31)

─────

Zdá se, že se ministr Chovanec poučil z událostí v Uh. Brodě a splnil to, co slíbil. Může to být vykročení směrem k lepší kariéře. V krajním případě by mohl nahradit B. Sobotku na postu premiéra, kdyby musel Sobotka odstoupit v souvislosti s uniklými e-maily, které zveřejnili hackeři. Sobotkova situace je neudržitelná.

●●●

● Sobotka vychválil ostrého kritika Merkelové Seehofera. Je nám blízký, poznamenal

Postoj Bavorska k migraci je [z] pohledu České republiky dlouhodobě bližší než postoje západoevropských zemí, je přesvědčen premiér Bohuslav Sobotka. Řekl to dnes po návštěvě továrny společnosti Siemens v bavorském Ambergu. Bavorského ministerského předsedu Horsta Seehofera, který továrnu navštívil také, pozval do Prahy. (ParlamentniListy.cz, 13. 1. 2016, 20:58)

─────

Politická korouhvička na postu předsedy vlády se točí ostošest. Kolikrát už Sobotka změnil svůj názor? Je to zbytečné počítat. Někdo takový může být jen těžko spolehlivým spojencem kohokoliv. Sobotka se stal bezpečnostním rizikem pro tento stát. Nikoli kvůli nedávno uniklým e-mailům, ale hlavně proto, že není jasné, do kterého zadku vleze příště…

●●●

● Ruská vysoká škola spálila knihy věnované nadací Američana Sorose

Vedení vysoké hornické školy v severoruské Vorkutě spálilo na hranici desítky knih vydaných s přispěním nadace Open Society Foundations amerického investora George Sorose. Oznámil to moskevský rozhlas. Publikace z oboru logiky, ekonomie a dějin umění podle vedení školy propagovaly názory cizí ruské státní ideologii. (ParlamentniListy.cz, 14. 1. 2016, 7:28)

─────

Nepřipomíná vám to něco? Podobně ve 30. letech 20. století začínala cesta NSDAP a A. Hitlera k moci a ke světovládě. Jak to skončilo, všichni víme. Zdá se, že mají pravdu ti, kteří tvrdí, že Rusko pod vedením V. Putina jde ve stopách někdejšího německého Vůdce. Pro mladší čtenáře: Vorkuta patřila v časech Stalina a SSSR k nejobávanějším lágrům tzv. Gulagu.

●●●

● Gratuluji k synovi, napsal europoslanec asistentovi a vyhodil ho z práce

Loni v dubnu dostal Petr Lick od svého zaměstnavatele dopis s gratulací k narození dítěte. Mezi řádky ale vyčetl, že s ohledem na stávající rodičovské povinnosti se s ním dál nepočítá. Od července pak dvaatřicetiletému muži, který pracoval jako asistent komunistického europoslance Jiřího Maštálky, přestala chodit výplata bez toho, že by dostal oficiální výpověď. (Novinky.cz, 15. 1. 2016, 9:17)

─────

Další z důkazů o „morálce“ komunistických europoslanců. Jako by nestačil skandál s M. Ransdorfem! Komunisté dělají všechno pro to, aby byli definitivně „vymazáni“ z politické mapy ČR.

●●●

● ‚Rittigův‘ policista na telefonu přišel o prověrku. Má vychovávat nováčky

Jsou to bezmála čtyři roky, co se na něj provalilo, že má čilé kontakty s lobbistou Ivo Rittigem. O bezpečnostní prověrku přišel ale až nyní. Stanislav Hájek, bývalý důstojník policejního útvaru, který nasazuje odposlechy, musel nejprve odejít do Liberce, kde velel kriminalistům. Podle zjištění serveru Lidovky.cz s koncem loňského roku přišel i o tuto funkci. (Lidovky.cz, 15. 1. 2016, 5:00)

─────

Tak si někdo z vedení Policie ČR představuje reformu policejního sboru? Takový člověk by měl jít rovnou k lopatě, nebo ještě lépe: přímo do vězení! A D. Beneš, šéf ČEZu, který měl „nadstandardní“ vztahy s J. Nagyovou, by ho měl následovat.

●●●

● Otrávili Stanislava Grosse? V těle měl mít radioaktivní uranium

Byl skon expremiéra Stanislava Grosse (45) přirozený nebo nikoli? Dnešní vydání Blesku informuje o spekulacích, podle kterých mohl být Gross otráven. V den pohřbu kvůli tomu jeho spolustraník z ČSSD podal trestní oznámení. Ostatky tak nemohly být okamžitě zpopelněny, píše list. (EuroZprávy.cz, 15. 1. 2016, 8:07)

─────

Takový konec si mašinfíra Gross přece jen nezasloužil. Právě tímto způsobem se platí za „nadstandardní“ vztahy s kriminálním podsvětím. Stát se „ředitelem zeměkoule“ není jen tak!

●●●

● Veronika Žilková: Žádná silvestrovská agrese, normální hlas přírody. Časem k těm novým samcům půjdeme dobrovolně. Musíme zavést multikulti výchovu do každé školy

„Není to sexuální agrese, ale silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům...,“ zamýšlí se v rozhovoru ParlamentníchListů.cz populární herečka Veronika Žilková nad příčinami napadení některých žen v Německu, v Rakousku, ale i v dalších zemích. A přidává i příhodu, která se jí v souvislosti s muslimem stala před dvaceti lety na filmovém festivalu v jedné z arabských zemí, kde se po projekci nezávazně bavila s jedním vysoce postaveným místním podnikatelem, Arabem, který si ji chtěl přivlastnit. „Jen pláč a fotky mých dětí mě uchránily,“ svěřuje se k tomu zastupitelka (v Praze-Suchdole), ale také manželka ministra obrany Martina Stropnického (ANO). (ParlamentniListy.cz, 15. 1. 2016, 13:49)

─────

V. Žilková, jež se nesmazatelně zapsala do paměti televizních diváků svou účastí ve skandálním pořadu „Tele Tele“, který byl nejvulgárnější slátaninou, jakou kdy naše televize odvysílala, se nijak netají svými zvrácenými názory. Jen nechápu, jak tato osoba může dělat zastupitelku a zároveň být manželkou jednoho z klíčových ministrů současné vlády. Každý slušný muž by „něco takového“ musel vyhnat z domu. Divím se M. Stropnickému, že to ještě neudělal. Má toho vůbec zapotřebí? Na rozdíl od V. Žilkové jsem toho názoru, že multikulti nepotřebujeme, ale naopak bychom měli konečně posílit vlasteneckou výchovu v našich školách.

●●●

● Polsko by prý nemělo zkoušet trpělivost Merkelové!

Drsná rétorika Varšavy proti Berlínu může způsobit ztrátu reputace samotných Poláků. Berlín je přitom rozumný, než aby „hrozil prstem" polskému vedení, píší zahraniční média. (prvnízprávy.cz, 15. 1. 2016, 17:30)

─────

Německy hovořící představitelé EU zřejmě zapomněli, že to bylo právě Německo, kdo prohrál dvě světové války. V případě té druhé mají Němci na svědomí smrt několika milionů Poláků a šest milionů Židů, z velké části žijících na polském území. Němci by měli ještě nejméně pět set let chodit s hlavou skloněnou – a neprovokovat, byť jediným slovem. Německo dostalo náležitou „politickou“ lekci od zadluženého Řecka během jednání o prodloužení finančních garancí EU této zemi. Řecký požadavek na válečné náhrady byl zcela legitimní. A podobně je tomu i v případě dalších zemí, jež byly okupovány a vyrabovány Němci. Soudružka Merkelová (a další Němci ve vedení EU) rozhodně nejsou ti, kdo si může dovolit cokoliv nařizovat někdejším obětem agrese hitlerovského Německa. Hitlerův sen o „Nové Evropě“ se zkrátka Němcům pod vedením Merkelové nesplnil a nesplní, a to navzdory českým kolaborantům.

●●●

● „Jsme připraveni převzít vládu.“ ODS varuje před oligarchy

Před socialisticko-populistickou vládou a oligarchickou chobotnicí varoval v sobotu ve svém úvodním slově na 27. kongresu šéf ODS Petr Fiala. Občanští demokraté si v Ostravě volí nové vedení a právě Fiala obhájí post předsedy na další dva roky, v nichž čekají Česko krajské, sněmovní i prezidentské volby. Lídr TOP 09 Miroslav Kalousek, který na kongres dorazil jako host, prohlásil, že ODS a TOP 09 před sebou mají obrovský úkol: ubránit svobodné prostředí v zemi. (Echo24.cz, 16. 1. 2016)

─────

Pryč jsou doby, kdy byla ODS nejsilnější politickou stranou v zemi. To už se nikdy nezopakuje. Tato strana bude pouze skomírat, až nakonec zmizí v propadlišti dějin. Zbožná přání P. Fialy na tomto faktu nic nezmění. Že by se tato strana mohla zpátky dostat ke „kormidlu“, nevěřím. Myslím si, že tomu nevěří ani politolog P. Fiala, který to jako profesionál musí vědět lépe než já, ale s ohledem na ten zbytek zastupitelů, poslanců a senátorů za tuto stranu to říkat musí. Jaký je skutečný stav v této straně, ukáží krajské a senátní volby na podzim letošního roku. Vidím to velmi bledě…

●●●

● Zeman: Fiala je suchar, ale ODS má lepší šance být v čele pravice

Občanská demokratická strana (ODS) má větší šanci stát se vedoucí stranou pravicové opozice než TOP 09. Prezident to řekl v nedělním rozhovoru pro server Blesk.cz. Šéf strany Petr Fiala je sice „poctivý suchar”, ale je to podle něj lepší než „charismatický lump”. (Novinky.cz, 17. 1. 2016, 14:05)

─────

Zeman byl a zůstal mistrem politického bonmotu. Tento výrok to potvrzuje velmi přesvědčivě. „Suchar“ Fiala není ovšem „tatíček Masaryk“, aby z něho byly nadšené lidové masy. Spíše naopak. ODS to sice uchrání od toho nejhoršího, ale postupný pád do propadliště dějin to nezastaví.

●●●

● Lesnické fakulty a střední školy zařazují do výuky náboženství

Církev přijetím restitučního zákona, který byl  přijatý, jak víte v nekřesťanskou noční hodinu s rozhodujícím hlasem za trestný čin již odsouzeného poslance, získala církev zatím ještě nevyčíslitelné množství lesních ploch. Proto na tuto skutečnost reagují vysoké i střední odborné školy. Víte proč? (prvnízprávy.cz, 17. 1. 2016, 17:02)

─────

Náboženství by se mělo učit na všech typech škol. Nikoli kvůli restitucím, ale proto, aby Češi byli schopni čelit náporu muslimů a aby vůbec věděli, čím se liší většina našich „křesťanů“ (= komunismem vykořeněných ateistů), kteří o tomto náboženství nevědí zhola nic, od vyznavačů islámu. Je to životně nutná věc. Bez toho jen stěží přežijeme…

●●●

● Směšný a trapný Babiš. Nechce přistěhovalce? Tak ať táhne na Slovensko, rozjel se teolog

Ministr financí Andrej Babiš v rozhovoru pro deník Právo uvedl, že Česká republika nemůže přijmout žádné uprchlíky z Blízkého východu. Ještě v září ale mluvil o tom, že by migranti mohli zaplnit prázdná pracovní místa. Není to přitom jediné téma, na které předseda hnutí ANO radikálně změnil názor. ‒ „Ministr Babiš, jak dnes čtu, se vyslovil proti přistěhovalcům. Tak ať táhne na Slovensko," rýpnul si do něj religionista, teolog a vysokoškolský pedagog Ivan Štampach. „Jeho výrok mi připadá stejně trapný a směšný, jako když se Tomio Okamura projevuje rasisticky. Myslím, že se na to musí reagovat," dodal. (EuroZprávy.cz, 18. 1. 2016, 13:31)

─────

SN kritizují A. Babiše od samého začátku a doporučují mu už nejméně dva roky, aby se vrátil zpátky na Slovensko. Tvrdíme rovněž, že je nedůstojné, aby 26 let od pádu Husákova kolaborantského režimu nám v jakékoli podobě i nadále vládli Slováci. Je dobře, že k podobným názorům dospívají i jiní lidé, kteří používají hlavu k přemýšlení, nikoli jen k nošení čepice či klobouku.

●●●

● Konvička a Úsvit mají vlastní noviny. Vydává je právník blízký Bártovi

Tvrdě proti muslimským imigrantům orientovaný Blok proti islámu Martina Konvičky a Úsvit mají své noviny. „Brusel je nám na nic, chceme ochranu hranic,“ píše se v Národních listech. Vydavatelem je společnost Tyneside, která podle rejstříku patří právníkovi Janu Matesovi. Toho bývalý šéf Úsvitu Tomio Okamura označil za osobního advokáta Víta Bárty. ‒ „V této chvíli máme kolem 20 tisíc náklad,“ řekl iDNES.cz šéf poslaneckého klubu Úsvitu Marek Černoch k novinám, které od začátku týdne v Praze rozdávali kolportéři a které vyzývají k podpisu Petice za ochranu státních hranic České republiky či avizují únorovou společnou demonstraci s Pegidou v Praze, Drážďanech i dalších městech Evropy. (iDNES.cz, 20. 1. 2016, 6:51)

─────

Volební tiskovina Úsvitu a Bloku proti islámu má příznačný název: Národní listy. Jedná se o velmi starou a váženou „značku“ novin, stejně slavnou, jako jsou Lidové noviny.  Autoři tohoto nápadu, jak nalákat potencionální voliče pro nové politické uskupení, zřejmě ani netuší, že si „vypůjčili“ název novin, v nichž svého času působil výkvět české žurnalistiky: J. Grégr, J. Neruda, V. Hálek, J. Arbes aj. (Svou novinářskou kariéru tu začínal v roce 1917 i K. Čapek.) Vypůjčit si název slavné tiskoviny jen pro krátkodobý politický cíl, to je nejen neslušné, ale i neprozíravé. Efekt se dostaví až po čase, ale nemusí být vždy prospěšný…

●●●

mikes.jpgBrzy nashledanou!

Zdraví vás

Mikeš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pusťme se i my do práce!

(Jan Šinágl-Halo noviny-Ovčáček/Zeman/Babiš, 3. 2. 2016 16:01)

mh - 8. 4. 2015 Tomáš Pecina - Pusťme se i my do práce:
Salonek restaurace Sklep, Praha 3, Seifertova 53, dne 8.dubna 2015 od 14:00 hod. ....ustavující valné hromady Sudetoněmeckého krajanského sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, proběhla v Praze. Spolek byl před několika týdny na základě rozhodnutí Nejvyššího správního soudu (NSS) zaregistrován, když byl předtím několikrát odmítnut k registraci ministerstvem vnitra z důvodu názvu a především deklarovaného obsahu činnosti, který nemůže být považován jako gesto porozumění mezi Čechy a Němci. Není nic důležitějšího než rozsudek NSS, uvedl v úvodní řeči jeden ze zakladatelů Tomáš Pecina, a hned dodal, že to, oč se spolek snaží, bude dovršeno až příštími generacemi. »Pusťme se i my do práce.«
.... Spolek je přesvědčen, že dekrety prezidenta republiky z roku 1945 (některé jsou konkrétně vyjmenovány) by měly být zrušeny, a uznává právo osob, »jež se staly obětí zločinů…, na náhradu škody a na satisfakci za nemajetkovou újmu, kterou utrpěly, aby bylo jim nebo jejich dědicům obnoveno vlastnické právo k neprávem konfiskovanému majetku…« Německý národ prý učinil vše, co bylo v jeho silách, aby se vyrovnal s dědictvím nacismu, proto »je nyní na Češích, aby učinili totéž,« poznamenal Pecina.
Další ze zakladatelů, Jan Šinágl, ve své řeči označil vznik ČSR v roce 1918 ze svého pohledu »za chybu, za kterou platíme dodnes«. Poté přečetl dopisy od předsedy Sudetoněmeckého krajanského sdružení (SL) Bernda Posselta, neboť se český spolek hlásí k cílům mnichovské »matky«. Posselt poukázal na zavádějící podobnost názvu českého spolku s mnichovským a z toho důvodu prý na ustavující valnou hromadu nepřijel. .... V diskusi se ukázalo, jaké další kroky spolek zamýšlí: založit vlastní vydavatelství, pro něž je již určen název (Sudetenverlag), »stavět pomníky, odkrývat masové hroby,« zmínil Pecina. Akce, na níž bylo asi patnáct účastníků, se zúčastnil také Felix Vogt Gruber, předseda Witikobundu, nejradikálnější součásti SL - organizace založené bývalými sudetskými nacisty a i v Německu považované za extremistickou. (Jan Šinágl: znak Sudetoněmeckého sdružení v barvách černé a tmavočervené, erbovním zvířetem je orlice. )
Vystřídal několik povolání jako například strojní zámečník, montér, kreslič a informatik. Začátkem 80. let emigroval, po krátkém pobytu v USA, do Švýcarska, kde žil v Kriensi, předměstí Lucernu, do svého návratu koncem 90. let. Dnes žije v Žebráku, v domku svých předků. Ve švýcarském exilu pracoval pro různé spolky a krajanská hnutí (Sokol Luzern, TC Kriens, Svaz spolků Čechů a Slováků žijících ve Švýcarsku). Dopisoval také do tamějšího krajanského tisku. Podle svých slov se vrátil do ČR s úmyslem pomáhat obnovovat demokracii a občanskou společnost, respektive lidská práva. Je autorem četných petic a podání řadě českých institucí, Evropskému soudu pro lidská práva, Radě Evropy, Evropskému parlamentu, Evropskému soudu. Je také spoluautorem Petice na pomoc Národnímu divadlu ze dne 10. října 2003 žádající, aby byla restaurační budova, vydaná řádu Voršilek a prodaná firmě Themos, vrácena ND,[1] a předsedou Petičního výboru na podporu konání veřejného soudu s Vladimírem Hučínem ze dne 17. března 2004, jež iniciovalo několik aktivistů ještě před jeho příchodem.
.......... Na konci roku 2006 se objevily dotazy k údajnému členství otce Jana Šinágla v StB. Reakce Jana Šinágla z ledna 2007:„Můžete si zajít do archivu MV u ND v Praze - Na Struhách 3, pondělí až středa 9.30 - 16.00 (st. do 18.00). Operativní svazek mého otce má číslo 306, archivní číslo 31513, heslo „RADIO“ (Jan Šinágl, 26.1.1922) Šinágl provozuje vlastní webové stránky: www.sinagl.cz Sudetoněmecké krajanské sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, občanské sdružení - zakladatelé spolku Tomáš Pecina a Jan Šinágl - advokátka Klára A. Samková -BRATŘÍ NEJEDLÝCH 335, CZ-26753 ŽEBRÁK, ČESKÁ REPUBLIKA TEL.+420 775 239 148 / FAX +420 222 211 785 / INFO@SUDETSTI-NEMCI.CZ WWW.SUDETSTI-NEMCI.CZ/CS -Wolfgang Habermann:+420 724 334 114 Tomáš Pecina:+420 724 029 083

Volksverhetzung : Trestní oznámení na pana Adama Benjamina Bartoše

(Uhl, Petr, Ing& Šinágl, Kroupa , 3. 2. 2016 8:29)

Trestní oznámení - My níže podepsaní podáváme trestní oznámení na pana Adama Benjamina Bartoše,protože se dopustil následujících trestných činů:
podle §404 zák. 40/2009 Sb. v posl. zn. (Trestní zákoník) - Projev sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka.
podle §405 zák. 40/2009 Sb. v posl.zn. (Trestní zákoník) – Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia.
podle §355 zák. 40/2009 Sb. v posl.zn. (Trestní zákoník) – Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob
podle §356 zák. 40/2009 Sb. v posl.zn. (Trestní zákoník) – Podněcování k nenávisti vůči skupině osob
Výše uvedených trestných činů se pan Adam Benjamin Bartoš dopustil tím, že ve svém nakladatelství Adam Benjamin Bartoš
1. napsal a vydal knihu Edvard Steinský vs. Adam B. Bartoš, Zpověď. Jsem antisemita?(ISBN: 978-80-905861-0-9);
2. vydal a rozšiřuje - knihu německého autora Germara Rudolfa „Přednášky o holocaustu (ISBN 978-80-905861-4-7)“, která zpochybňuje holokaust; knihu Protokoly sionských mudrců (ISBN 978-80-905861-6-1), která byla napsána proto, aby šířila rasovou nenávist vůči Židům a která byla již v roce 1921 odhalena jako antisemitský podvrh. Ad 1...... aby šířil a podněcoval rasovou nenávist vůči Židům. Str. 28:„Je jako s těmi slavnými Protokoly – nikdo neví, zda je to pravda, nebo podvrh, ale vše do sebe zapadá a Protokoly se uskutečňují.“ .... takže když se podíváte na nějaké bývalé politiky Klausovy éry dnes, tak vám dojde to, čeho si třeba tehdy člověk nevšiml.“„Ale někdy je více než to prozradí hlavně – jejich chování.“…„Nebo ODA – na některých fotografiích z tiskových konferencí z její nejslavnější éry to spíše vypadá jako nějaká sešlost v synagoze.“ ... jsou trestně stíháni, viz například tři činitelé Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) Udo Voigt, Frank Schwerdt a Klaus Bieler, ..... o hilsneriádě napsal: "Chcete propagovat tak ostudnou kapitolu z českých dějin? ... Navíc Hilsner byl skutečně vrah, Anežku Hrůzovou zabil. Naopak Masarykovo tažení bylo ostudné, ostatně jako všechny jeho boje, které vedl – proti rukopisům a další. Byl to člověk, který tomuto národu ubližoval. Nebyl Čech, byl to po matce Němec a po otci Žid. Jeho životopisný slovenský otec byl jen papírový.
Tak počkejte, kde jste vzal, že Hilsner byl vrah?
Dost jsem se tím zabýval. Napsal jsem první díl „Obřezané republiky“, který je věnován T. G. Masarykovi. Dost jsem o tom načetl. Sami Židé tvrdili, že Hilsner byl vrahem – mohl bych citovat některé zajímavé výroky zajímavých židovských osobností. Dokonce někteří Židé uznávali, že mohlo jít o rituální vraždu,.... Nevím, zda šlo o rituální vraždu, nebo jen o obyčejnou vraždu v případě Anežky Hrůzové, ale pravda je, že Hilsner byl vrah. ... Ale vezměte si, kolik zmizí za rok dětí, které se už nikdy nenajdou. …..... U prvních 2 podpisů uvádíme proto kontaktní adresy.
Karel Šling, Lihovarská 1262/17, 190 00 Praha 9, Kateřina Dejmalová, Šternberkova 446/17, 170 00 Praha 7 K trestnímu oznámení se dále připojili následující občané a organizace. Přikládáme jejich seznam.
Alačam, Růžena - Boreš, Jiří - Černý, Kamil - Daniel, Milan - Fendrych, František, Ph.D. - Freund, Karel - Freund, - Vratislav Harms, Dirk, Harms, Věra, MUDr. - Chromý, Heřman - Jarkovský, Ivan - Kain, Michael - Kaynar, Helena, Dr. Phil. - Kohlerová, Naděžda - Kroupa, Daniel - Kubík, Jiří - Van Lakwijk-Vondrovicová, Eliska - Ledinská, Marta - Lion, Michal Ludik, Marian - Machálek, Vít - Postupa, František - Roubalová-Kostlánová, Věra - Rous, Jan Rousová, Zuzana - Rudl, František - Schling, Daniella - Steiner, Marie - Stibicová, Jarmila - Synek Ludik, Alena - Šandová, Jaroslava - Šimsa, Martin - Šinágl, Jan - Štětina, Vladimír - Štětinová, Marie - Trojan, Václav - Turnerová, Eva - Uhl, Petr, Ing. - Urban, Jan - Vidláková, Michaela - Terezínská iniciativa
info: Svaz spolků Čechů a Slováků žijících ve Švýcarsku a Sudetoněmecké krajanské sdružení v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, občanské sdružení - zakladatelé spolku Tomáš Pecina a Jan Šinágl - advokátka Klára A. Samková

Jsme v Kocourkově? Zlostná reakce na dnešní Novinky

(12. 12. 2015 Vrbík, Zlín, 31. 1. 2016 20:03)

Kdy se sakra politici začnou starat o lidi a ne jenom o PRACHY a obstrukce?

Každou chvíli se objeví ve zprávách kocourkovský příběh občana, pronásledovaného a ruinovaného pro lajdáctví ve státě. Ztratíte občanku, najde ji průměrný Čech a jde si pro milionovou půjčku. Nebo aspoň roky neplatí v MHD a předloží vždy ukradenou občanku. Její krádež byla ale nahlášená, okamžitě se měla objevit v databázi neplatných občanek, a každý úředník banky i jakéhokoliv pracoviště, kde občané předkládají občanky, včetně MHD, od té chvíle je trestně odpovědný za spoluúčast na podvodu, když nevyhledal v databázi platnost OP.

Hledání v databázi, kde jsou OP v pořadí čísel, je otázkou vteřin. Když splní svou povinnost a nahlédne do databáze občanek, pak v případě neplatnosti volá na zloděje policii nebo ochranku. V dopravním prostředku podvodníka ztrapní křikem, že má neplatnou občanku a samozřejmě to hlásí řidiči.

Opakuji: Po na hlášení ztráty občanky musí být její číslo do minuty v databázi a tou minutou začíná odpovědnost toho, kdo neplatnou občanku přijal ke sjednání peněžních operací či pořízení záznamů a podobně. Exekutor, po povinném ověření a zjištění, že tu došlo k takovému sprostému jednání s občanem, musí být trestně odpovědný za to, když případ nevrátí k soudu a začne s exekucí.
Je nepřípustné, aby občan byl odpovědný za způsobené škody od chvíle, kdy ztrátu nahlásil.
Jak to, že na to ještě nikdo z politiků nepřišel? Za to se neplatí, nebo co?

Jsme v Kocourkově? 12. 12. 2015 Vrbík, Zlín

Jak to začalo a co nesmí říkat, psát a tisknout!

(Einstein Albert, Mikeš Kocourkov/ Antarktida, 30. 1. 2016 23:25)

Albert Einstein - Old Grove Rd. Nassau Point Peconic, Long Island August 2d, 1939
F. R. Roosevelt President of theUnited States White House Washington,D.C.
Sir;
Some recent work by E. Fermi and L Szilard, which has been communicated to me in manuscript, leads me to expect that the element uranium may be turned into a new and important source of energy in the immediate future. Certain aspects of the situation which has arisen seem to call for watchfulness and, if necessary, quick action on the part of the Administration. I believe therefore that it is my duty to bring to your attention the following facts and recommendations.
In the course of the last four months it has been made probable- through the work of Loiot in France as well as Fermi and Szilard in America-that it may become possible to set up a nuclear chain reaction in a large mass of uranium, by which vast amounts of power and large quantities of new radium-like elements would be generated. Now it appears almost certain that this could be achieved in the immediate future. This new phenomenon would also lead to the construction of bombs, and it is conceivable-though much less certain-that extremely powerful bombs of a new type may thus be constructed. A single bomb of this type, carried by boat and exploded in a port, might very well destroy the whole port together with some of the surrounding territory. However, such bombs might very well prove to be too heavy for transportation by air.
The United States has only very poor ores of uranium in moderate quantities. There is some good ore in Canada and the former Czechoslovakia, while the most important source of uranium is the Belgian Congo. In view of this situation you may think it desirable to have some permanent contact maintained between the Administration and the group of physicists working on chain reactions in America. One possible way of achieving this might be for you to entrust with this task a person who has your confidence who could perhaps serve in an unofficial capacity. His task might comprise the following:
a) to approach Government Department, keep them informed of the further development, and put forward recommendations for Government actions, giving particular attention to the problems of securing a supply of uranium ore for the United States.
b) to speed up the experimental work, which is at present being carried on within the limits of the budgets of University laboratories, by providing funds, if such funds be required, through his contacts with private persons who are willing to make contributions for this cause, and perhaps also by obtaining the co-operation of industrial laboratories which have the necessary equipment. I understand that Germany has actually stopped the sale of uranium from the Czechoslovakian mines which she has taken over. That she should have taken such an early action might perhaps be understood on the ground that the son of the German Under- Secretary of State, von Weizacker, is attached to the Kaiser- Wilhelm-Institut in Berlin where some of the American work on uranium is now being repeated.
Your very truly, (signed) A. Einstein
Mikeš Kocourkov/ Antarktida: jak si tak vesele pobíhám po Antarktidě, nikde žádní fašisté, natož ufoni, došel jsem k zapadlé německé povětrnostní stanici, kde měli ještě tradiční kamna na uhlí a trochu dříví. V Antarktidě luxus, ale co by Německo neudělalo pro své polárníky. Tak tam měli také větší množství starých novin a různých papírů na podpal. Tohle mne zaujalo, posílám to SN, stejně je to na kočku........

Švédsko má podporu i od obyvatel Antarktidy! Tučňáky si osahávat a znásilňovat nenecháme!

(AFTONBLADET, mlb-Mikeš- KTK/ Antarktida, 30. 1. 2016 17:43)

Švédští občané se brání zaútočili na dětský gang migrantů, které švédská policie chránila - 30. ledna 2016 15:19 - Desítky maskovaných útočníků v pátek večer vyrazily do centra Stockholmu, aby daly lekci gangu nezletilých migrantů z Maroka. Rozzuřilo je, že děti bez doprovodu a dokladů na místním nádraží okrádají kolemjdoucí a policie s nimi nic nezmůže. ....že některé z marockých dětí skutečně ztloukli, nejsou žádné informace. Policie během večera zatkla tři muže, v sobotu dopoledne je však propustila. Na mladé africké zločince jsou policisté krátcí! Občanům zřejmě došla trpělivost s kriminální činností marockých mladíků, na kterou před několika dny upozornila veřejnoprávní televize SVT. .... (více se dočtete ve zprávách z Borotína a okolí!) - „Nikdy bych své dítě nenechal na hlavním nádraží samotné. Neudělal by to žádný policista,“ přiznal pod podmínkou anonymity jeden ze stockholmských policistů. Strážci zákona si s mladými zločinci nevědí rady - neznají jejich pravá jména ani věk, takže jim ani po zadržení při činu nezbývá, než je zase propustit. Ti se tak strážníkům klidně smějí do tváře. Změnit by to mohla užší spolupráce s Marokem, doufají policisté. Autor: mlb - AFTONBLADET - Viz také chaos centru města Stockholm - film ukazuje vřavu http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/107682
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/107674 http://www.webbkameror.se/webbkameror/sergelstorg/
Mikeš- KTK/ Antarktida: Jsou tací, kteří vidí všude fašisty, nacisty, a nevidí si na špičku vlastního nosu. Můj kočičí, je hodně krátký, mně se to netýká – mňáááááááááááááááu – a všude ti naši židovští bratří vidí antisemitismus a fašistická spiknutí zejména v Antarktidě(!) prý od i od mimozemšťanů. jako zde prý nějaká „Anděla“ ale ne Merkel, ale o Merkel: „...mocným tohoto světa chybí inteligence, skutečná lidskost, láska, mír, vyrovnanost, harmonie a skromnost. Když byl člověk zvolen do nějaké zodpovědné pozice, ale oddává se jen své touze po moci bez ohledu na blaho lidí (celej Duka a spol!) a tuto touhu chce prosazovat a uskutečňovat za pomocí represálií, nenávisti a potlačování, pak je nevhodným člověkem na toto zodpovědné místo. Přitom je jedno, zda se jedná o muže nebo o ženu. Rozhodující je jen to, zda se on/a skutečně chová zodpovědně, zda on/a dbá rovnováhy, míru, zdravého pokroku a dobrého společného života lidí, anebo je to naproti tomu osoba jen ryze egoistická, sobecká, nenávistná, která chce takto vést osudy národa. Člověk může být jednostranně jakkoliv materiálně- inteligentní - pokud mu ale chybí pravé lidské hodnoty a vědomí odpovědnosti za jeho počínání, chytrá prozíravost a láska k lidem, pak nemůže být plným právem označován za inteligentního. Mocní lidé jsou často záludní (celej Havel a jeho p((r))oradci!) , nenávistní, nepoučitelně egocentričtí a orientování jen na své vlastní blaho a na zachování své moci. To žel sedí i na současné vedení Německa a států Evropy, stejně tak i na většinu zemí celosvětově. Inteligence totiž pojímá různé oblasti vědomí a je mnohem rozsáhlejší, než si to většina pozemšťanů dovede představit. Člověk může být studovaný, nosit akademické tituly, ale přesto ve smyslu intelektuálního vědomí je idiotem neschopným života.“ No prostě dobrá charakteristika té „Borotínské akademie věd a theologické fakulty pravdy a lásky...... jak jinak: k penězům co nesmrdí! Non olet! Opravdu?
Co na to ta Anděla: Der Geist und das Bewusstsein halten Ausschau nach dem Vollkommenen, nach Harmonie, nach Frieden, Erkenntnis und Erkennung, nach Wissen, Weisheit, Wahrheit und Schönheit, nach Liebe und nach dem wahren SEIN, die gesamthaft von absoluter Dauer sind. (Duch a vědomí pátrají po tom dokonalém, po harmonii, míru, poznání a poznávání, po vědění, moudrosti, pravdě a kráse, po lásce a po pravém BYTÍ; všechny tyto hodnoty jsou absolutního trvání.) O Borotíně a jejich kravské krávovské sv. Zičáka alias Růžičky / Krause a jeho rodiny- Akademii ani slovo! Chudák Pašík s Bobešem!

NADĚJNÉ VYHLÍDKY

(Hradní stráž-Šmejkalka, 28. 1. 2016 6:41)

Na jaře 2010 objednalo Ministerstvo obrany ČR celkem 572 samopalů CZ SCORPION EVO 3 A1 s příslušenstvím a municí pro Hradní stráž. To je specifická součást ozbrojených sil ČR, která má kromě reprezentačních úkolů na starosti zajišťování ostrahy a obrany sídel prezidenta České republiky a jeho hostů. Příslušníci Hradní stráže byli dosud standardně vyzbrojeni první generací uherskobrodských Škorpionů, tedy 7,65mm samopaly vz. 61. Mezitím o nový Škorpion projevují zájem další a další bezpečnostní organizace a instituce v ČR i v zahraničí, jejichž příslušníci se s ním mohou prakticky seznámit na četných ukázkách. Z reakcí profesionálů je zřejmé, že v podobě samopalů řady CZ SCORPION EVO 3 se na trhu objevil model, který svými parametry představuje vysoce zajímavou alternativu k dosud dominujícím zbraním HK. I přes pokračující ekonomickou krizi proto Česká zbrojovka a.s. neskrývá přesvědčení, že další objednávky třetí generace uherskobrodských Škorpionů budou brzy následovat.Tyto samopaly jsou určeny Hradní stráži, která má kromě reprezentačních úkolů na starosti zajišťování ostrahy a obrany sídel prezidenta ČR a jeho hostů.

CZ SCORPION EVO 3 A1
Ráže 9x19
Délka hlavně 196 mm
Celková délka s vyklopenou ramenní opěrou 660 mm
Celková délka se sklopenou ramenní opěrou 410 mm
Teoretická rychlost střelby 1150 ran/min
Hmotnost bez zásobníku 2,65 kg
Kapacita zásobníku 20 nebo 30 nábojů

Heckler & Koch MP 5- Rolls-Royce mezi samopaly
Zbrojovka Heckler&Koch se v roce 1965 mohla pyšnit další vynikající zbraní. Samopal MP5 je používán po celém světě. Heckler & Koch MP 5 - pravděpodobně nejlepší samopal světa (ráže 9 mm Luger, kadence 900 ran/min). Jeho nejdůležitější vlastností je, že na rozdíl od drtivé většiny samopalů střílí z uzavřeného závěru. U většiny ostatních zbraní tohoto druhu zůstává závěr po natažení zachycen v zadní poloze. Po stisknutí spouště je pak prudce vržen vpřed, zasune náboj do hlavně a odpálí jej. Tento několikacentimetrový pohyb s prudkým zastavením vede k náhlému posunu těžiště zbraně, s rušivým účinkem na zamíření. U MP 5 se však stisknutím spouště uvolní pouze úderník, proto je tento samopal extrémně přesný. Při protiteroristických akcích SAS, které obvykle proběhnou za méně než čtyři vteřiny, se počítá pouze první rána, a tak je tato vlastnost neocenitelná. Zároveň, a to nelze podceňovat, je MP 5 velmi spolehlivý a ovladatelný. Je vybaven trojpolohovým voličem režimu střelby ( jednotlivé výstřely, automatická střelba a krátká dávka tří ran). Samopal je velice kvalitní a funkční skoro v každých povětrnostních podmínkách, zkrátka, asi nejlepší samopal současné doby. Vyrábí se více typů "empépětek", s pevnou i výsuvnou pažbou, tlumené s pevnou i výsuvnou pažbou. Od toho jsou odvozovány různé "přípony". Například tlumený s výsuvnou pažbou je MP5 SD6.
Heckler & Koch Maschine Pistole 5k
Země původu Německo
Ráže 9x19mm Parabellum
Délka 325mm
Hmotnost 2100g
Kapacita zásobníku 15 nebo 30 nábojů
Kadence 900ran/min
Počáteční rychlost střely 375m/s
Účinný dostřel 70m

100% spolehlivost za každých okolností!

(DOVOZCE, 27. 1. 2016 21:25)

Hmotnost samonabíjecí prázdné pistole Kevin (CZ)-cal. 9mm Browning-(.380 AUTO), (9mm Makarov): jen 400 g !
Co se Sobotkovými šplechty? Pistole KEVIN nabízí jednoduchost, účinnost a 100% spolehlivost za každých okolností.
KEL TEC samonabíjecí pistole (USA) 7+1 ran jen 186g !
Samonabíjecí pistole ZVI Kevin, cal. 9mm Browning
KEVIN je malá samonabíjecí pistole určená pro střelbu na krátkou vzdálenost do 15 m. Svými rozměry a váhou přesně splňuje současné požadavky na běžnou ochranu života, zdraví a majetku civilních osob nebo jako záložní zbraň pro speciální policejní a vojenské užití. Pistole má dynamický závěr, pevná velice dobře čitelná mířidla a spoušťový mechanismus „Double Action Only“, což umožňuje absenci jakékoliv další pojistky při zachování maximální bezpečnosti. Rám pistole je vyroben z vysokopevnostní hliníkové slitiny, hlaveň je vyrobena kováním za studena, což zajišťuje její vysokou životnost, závěr je z uhlíkaté oceli. K pohodlné střelbě na takto malou pistoli poměrně výkonným náboje nemalou měrou přispívá systém brzdění závěru odběrem plynů, který je českým patentem.
Pistole KEVIN nabízí jednoduchost, účinnost a 100% spolehlivost za každých okolností. Výrobce: ZVI
Ráže: 9mm Browning (.380 AUTO), 9mm Makarov
Kapacita zásobníku: 6
Délka hlavně: 57 mm
Celková délka: 116 mm
Výška: 95 mm
Šířka: 23 mm
Hmotnost prázdné pistole: 400 g
Spoušťový mechanismus: DAO
Materiál: rám z lehké slitiny, závěr a hlaveň z oceli
Hledí: Integrované v závěru
Muška: rýhovaná
Střenky: ořechové dřevo
Příslušenství: 2 x zásobník
Ráže: 9mm Browning kód: Kevin704 343,19 €
Ráže: 9mm Makarov kód: Kevin704M dodání do 21 dnů od objednání 343,19 € Zásobník Kevin prodloužený s botkou 1850Kč: 8 ran

KEL TEC samonabíjecí pistole (USA)
Extrémě lehké, kvalitně provedené, malé a spolehlivé pistole (186g) KEL-TEC vyrobené ze špičkových materiálů v USA.
Hlaveň uzamčena do výhozního okénka, tak jako u velkých pistolí. Vynikající zbraně pro skryté nošení. Podle naprosto nezávislých expertů světově nejrenomovanějšího časopisu Gun Test (USA), kteří prováděli podrobné a náročné testy pistolí ráže 9mm Luger určených pro skryté nošení od února 2009 do března 2012, dosáhla pistole Kel-Tec PF-9 hodnocení na prvním místě jako jedna z nejlepších zbraní podle všech důležitých hledisek. (Více viz stránky Gun Tests nebo článek v časopise Střelecká revue číslo 11/2012, strana 7 ... testováno 17 zbraní, včetně například CZ Duty či CZ 75 PCR Compact, Glock 19, atd.)
Nejčastěji dovážíme:
Pistoli samonabíjecí P32, ráže 7,65mm Browning v ceně 9.900,- Kč s DPH
Hmotnost ............................... 186g
Délka ..................................... 129mm
Výška .................................... 89mm
Šířka ..................................... 19mm
Kapacita zbraně .................... 7+1 ran

Kdy si ve sněmovně nechají postavit taé minaret?

(Ještě živý občan Česka III, 25. 1. 2016 9:26)

*Kdybych vylovila zlatou rybku, přála bych si, **aby se ženy politiků** z
nákupu vracely uličkou* "*černé většiny" Po pokálených schodech a měly do nich počmárané a poničené dveře. Aby za rozbitým oknem poslouchali hluk, a nadávky, vulgarity a řvaní - lidové umění utiskované menšiny - a napjatě hlídali, kdy se za rohem objeví jejich ratolest, plížící se se strachem ze školy. A aby si vyzkoušely **žít bez blahobytu, ochranky a střežených
rodinných haciend** a třásly se strachy, kdy is je vyhlídne nějaký nadržený
imigrant plný testosteronu a znásilní ji, či jako zvrhlý pedofil bez váhání
použije ke svému chtíči její malou dcerku a zařadí je tak obě do
kolonky **"neobjasněné zločiny"! * *Toto už se totiž běžně děje **v Německu, Francii, Anglii, Švédsku**, prostě všude tam, **kde* *je vítali s otevřeno u náručí** a už jsou rozlezlí a dokazují, že jsou pány území, která zabrali!!! V Angliji říkají znásilněným holčičkám "EASY MEAT" - snadné maso!!! Soudci se jich bojí a odsoudí raději místní obyvatele, kteří jim nepodřežou krk. * *Média a tisk mají embargo o těchto zločinech informovat, šíří se jen přes nezávislé internetové servery!!! Má je všechny v majetku totiž elita, která nechce přijít o koryta!!! * *Podle statistických údajů ve Švédsku za rok 2014 bylo **znásilněno a rituálně nožem** podříznuto* *6.900 žen a dětí**!!!
**Jinde to není lepší! A tohle je stále málo na to, abyste se začali bát a
konečně řekli NE Evropské unii a Merkelové - "Andělu zkázy celé
Evropy?" * *Kolik
z vás by je chtělo mít za sousedy? Nebo si tímto způsobem **zvete k udržení
své moci další miliony nových voličů** a hodláte z nich udělat ozbrojené
Lidové milice jako Merkelová??? Tam již údajně chodí po městech a
upozorňují na nevhodné oblečení, zakazují rakušákům jódlovat, chodit se
psy, kde se pohybují muslimové, neboť je to nečistá rasa a všechno je uráží
a salámovou metodou odkrajují stále více jejich pr áva a zvyky ve jménu
diskriminace a práva Šária. Někteří starostové měst již vyvlastňují
nadměrné byty a domy, aby měli ubytování pro imigranty, vlastní vojáky
vystěhovali z kasáren do stanů, blíží se zima a vůbec jim to není blbé. Kdy
začnou totéž dělat i naši přisluhovači EU s námi???!!! Pokud si pamatuji,
žádná z volených stran neměla ve svém programu islamizací naší země a z
nás nadělat otroky!!! Rozhodla jsem se podporovat veškeré aktivity
Okamury,směřující proti imigrantům, proti < /strong>terorismu, proti
multikulty fantasmagorii EU likvidující naši civilizaci. Dokonce jsem
vstoupila do jeho Strany přímé demokracie. Musíme bojovat o svá práva a
svobody všichni, on sám to za nás udělat nemůže!!! I když Zemana nemusím, rozhodně s ním též souhlasím, že ISLÁM není slučitelný s jakoukoli
demokracií a oni nebudou ctít naše zákony! Je to TROJSKÝ KŮŇ V EVROPĚ!!! Prosazováním zákona Šária nás chtějí ovládnout. Člověk, který
utíká před válkou, by se pro zachování života klidně vzdal i víry, oni se
nechovají uctivě jako vděční hosté, ale mají jen tvrdé požadavky, na co
mají nárok a co jim musíme dát a zajistit. Čím víc nás bude nesouhlasit,
tím více se budou nuceni i politici zamýšlet nad svou i naší existencí. V
jednotě je síla a nenechme se oslabit blbými slovíčky jako politická
korektnost s Evropskou unií. Tohle je n&a acute;jezd na Evropu a my ač si
to neuvědomujeme jsme již ve válce!!! Je trochu jiného charakteru, než na
jakou jsme byli zvyklí od fašistů. Zatím nemají zbraně, zatím, ale přesto
je to násilí a nezákonné dobývání našeho území!!! Zlo využije vždy náš
soucit jako slabinu ve svůj prospěch!!! Nikdo nás nemá právo označovat
hanlivě za xenofoby, protože právo bránit se násilí je v Listině lidských
práv a svobod. My jsme je sem nezvali, ani je tady nechceme!!! *

*Jestli Ti to VŠECHNO NEVADÍ a chceš je jít vítat ......, NEPŘEPOSÍLEJ a
smaž to.* (Převzatý kolující text)

Kdy si ve sněmovně nechají postavit také minaret?

(Ještě živý občan Česka II, 25. 1. 2016 9:13)

*Milí Češi, Moraváci I Slováci, tento režim je již tak zkorumpovaný a
politici tak pyšní a přesvědčení o své neomezené moci, že se nestydí
rozkrádat stát různými privatizacemi, amnestiemi a rozprodáváním státního
majetku za hubičku kamarádům s tučným všimným pro sebe a potom přidat
důchodcům s příjmem okolo deseti tisíc přidají 40 korun, ale poslancům,
kteří s vedlejšími přivýdělky v různých podnikových radách berou statisíce,
dají 14% ze základu, soudcům 9% a další vyjmenovávat by bylo na týden . Co je ale do nebe volající, že "Oni tmaví, ukřičení **a stále se ohánějící
diskriminací** " - dostanou bez práce byt, sociální dávky, příspěvky na
energie I nové zařízení bytu, zdravotní péči I školné a dokonce ochranu
policie. A ještě stále vykřikují, že pro ně stát nic nedělá a že je lidé
označují hanlivým názvem "**nepřizpůsobiví"!! !**&n bsp; Je jedno jak je
budeme nazývat, jestli Romové nebo Muslimové. *

*Státní agentura pro začleňování Romů obdržela v minulých dnech do státu
opět částku 200 000 000,- Kč; a na děti s leukémií se sbírají víčka do
PETek! Přitom nevládní organizace v ČR berou celkem za jeden rok přes půl
miliardy dotací na přistěhovalce a lidi v tísni!!! Na co je používají, když
TU údajně skoro žádní nejsou, proč to není pro naše nemocné děti, opuštěné děti v Klokáncích, či invalidy ??? Dováží is v rámci humanitární pomoci s velkou slávou cizí muslimské rodiny na operace do IKEMU, ale naše děti Jim za pomoc nestojí, pro ně peníze nejsou !!! *
*Ale kolik peněz z naší práce stojí taková normální "**romská* *rodina**"
a co teprve bude stát daleko početnější "**muslimská rodina**" pokud is je
sem necháme nalézt a množit se jak králíci"? *
*MUSLIMOVÉ a ROMOVÉ** budou mít **vše* *zadarmo: bydlení, léčení I
školství a sociální dávky budou mít 2x takové, než důchodci, a lidi co
přišli o práci, kteří celý život pracovali pro vlast, budovali ji a
odváděli daně!!! * *Nestydíte se, páni a dámy tam"nahoře",co jste "za
vodou, máte nakradeno" a kteří o nich rozhodujete a **rozdáváte z našich
peněz?* *Kdo Vám dal právo rozhodnout se bez našeho souhlasu, že z našich
daní budeme živit cigáňata a nespočet muslimů a můj s oused bude nucen
shánět sponzory na výcvik psa pro svého postiženého syna? * *Cítím obrovský vztek a beznaděj. **Cítím se obětí "bílého rasismu a diskriminace ve vlastní zemi", **protože oni **mají jen práva a žádné povinnosti, zatímco **my bílí** máme jen povinnosti a žádná práva!*
*Udělali z nás otroky naši milí politici!!! Proč jsme vlastně tenkrát
dělali revoluci, když výsledek je přímo triskní, ba občas horší, než za
minulého režimu? * *It, kdo poctivě pracují, živí **líná, sprostá a**
primitivní individua**, která **nikdy pracovat* *nebudou,** a žene se sem **horda ještě horších, kteří nás nebudou jen vyžírat, ale půjdou nám přímo Po krku!!!!* *Budeme se bát ozvat se, aby nám ještě nebylo vyčteno
nějakou **přiblblouochránkyní* *práv,** že je živíme špatně ??? **Ať si je vezme na měsíc domů a Pak něco říká do médií. Zrovna tak jako **Husejn z OSN**,** který nás kritizuje a přitom jeho bohatá Saudská Arábie si nevzala jediného imigranta - bratra ve víře se stejným jazykem I zvyky!!! Proč za nabízených **800 miliard Eur**, která **chtějí věnovat na výstavbu mešit* *v Evropě,** pro ně nepostaví domy a podniky, aby měli práci??? **Chtějí nás* *prostě zlikvidovat* *, naše svobody, kulturu, zvyky a zabrat naše ženy, děti I výsledky tisíc let práce našich předků! NEDOVOLME TO!!! * *Před rokem 1989 **policie **chránila politiku jedné strany - KSČ, **dnes chrání ty, jež by měla trestat a zavírat za nezákonné překročení naší hranice bez dokladů!!!!!! *
Pokračování ->

Kdy si ve sněmovně nechají postavit taé minaret?

(Ještě živý občan Česka, 25. 1. 2016 8:43)




*Milí Češi, Moraváci I Slováci, tento režim je již tak zkorumpovaný a
politici tak pyšní a přesvědčení o své neomezené moci, že se nestydí
rozkrádat stát různými privatizacemi, amnestiemi a rozprodáváním státního
majetku za hubičku kamarádům s tučným všimným pro sebe a potom přidat
důchodcům s příjmem okolo deseti tisíc přidají 40 korun, ale poslancům,
kteří s vedlejšími přivýdělky v různých podnikových radách berou statisíce,
dají 14% ze základu, soudcům 9% a další vyjmenovávat by bylo na týden . Co
je ale do nebe volající, že "Oni tmaví, ukřičení **a stále se ohánějící
diskriminací** " - dostanou bez práce byt, sociální dávky, příspěvky na
energie I nové zařízení bytu, zdravotní péči I školné a dokonce ochranu
policie. A ještě stále vykřikují, že pro ně stát nic nedělá a že je lidé
označují hanlivým názvem "**nepřizpůsobiví"!! !**&n bsp; Je jedno jak je
budeme nazývat, jestli Romové nebo Muslimové. *

*Státní agentura pro začleňování Romů obdržela v minulých dnech do státu
opět částku 200 000 000,- Kč; a na děti s leukémií se sbírají víčka do
PETek! Přitom nevládní organizace v ČR berou celkem za jeden rok přes půl
miliardy dotací na přistěhovalce a lidi v tísni!!! Na co je používají, když
TU údajně skoro žádní nejsou, proč to není pro naše nemocné děti, opuštěné
děti v Klokáncích, či invalidy ??? Dováží is v rámci humanitární pomoci s
velkou slávou cizí muslimské rodiny na operace do IKEMU, ale naše děti Jim
za pomoc nestojí, pro ně peníze nejsou !!! *

*Ale kolik peněz z naší práce stojí taková normální "**romská* *rodina**"
a co teprve bude stát daleko početnější "**muslimská rodina**" pokud is je
sem necháme nalézt a množit se jak králíc I"? *

*MUSLIMOVÉ a ROMOVÉ** budou mít **vše* *zadarmo: bydlení, léčení I
školství a sociální dávky budou mít 2x takové, než důchodci, a lidi co
přišli o práci, kteří celý život pracovali pro vlast, budovali ji a
odváděli daně!!! * *Nestydíte se, páni a dámy tam"nahoře",co jste "za
vodou, máte nakradeno" a kteří o nich rozhodujete a **rozdáváte z našich
peněz?* *Kdo Vám dal právo rozhodnout se bez našeho souhlasu, že z našich
daní budeme živit cigáňata a nespočet muslimů a můj s oused bude nucen
shánět sponzory na výcvik psa pro svého postiženého syna? * *Cítím obrovský
vztek a beznaděj. **Cítím se obětí "bílého rasismu a diskriminace ve
vlastní zemi", **protože oni **mají jen práva a žádné povinnosti, zatímco **my
bílí** máme jen povinnosti a žádná práva!*

*Udělali z nás otroky naši milí politici!!! Proč jsme vlastně tenkrát
dělali revoluci, když výsledek je přímo triskní, ba občas horší, než za
minulého režimu? * *It, kdo poctivě pracují, živí **líná, sprostá a**
primitivní
individua**, která **nikdy pracovat* *nebudou,** a žene se sem **horda
ještě horších, kteří nás nebudou jen vyžírat, ale půjdou nám přímo Po
krku!!!!* *Budeme se bát ozvat se, aby nám ještě nebylo vyčteno
nějakou **přiblblou
ochránkyní* *práv,** že je živíme špatně ??? **Ať is je vezme na měsíc domů
a Pak něco říká do médií. Zrovna tak jako **Husejn z OSN**,** který nás
kritizuje a přitom jeho bohatá Saudská Arábie is nevzala jediného imigranta
- bratra ve víře se stejným jazykem I zvyky!!! Proč za nabízených **800
miliard Eur**, která **chtějí věnovat na výstavbu mešit* *v Evropě,** pro
ně nepostaví domy a podniky, aby měli práci??? **Chtějí nás* *prostě
zlikvidovat* *, naše svobody, kulturu, zvyky a zabrat naše ženy, děti I
výsledky tisíc let práce našich předků! NEDOVOLME TO!!! * *Před rokem 1989
**policie **chránila politiku jedné strany - KSČ, **dnes chrání ty, jež by
měla trestat a zavírat za nezákonné překročení naší hranice bez
dokladů!!!!!! *
Pokračování ->

Mikeši zlatý, do toho plátku Zemanových příznivců se nedají ani zabalit čisté boty!

(čtenář Národních listů, 21. 1. 2016 17:16)

Mikeši zlatý, do toho plátku Zemanových příznivců se nedají ani zabalit čisté boty! - aby se neumazaly policejními plky o lásce k vlasti a Izraeli... a nadávání na islámce. Tiráž je: TYNESIDE s.r.o PRAHA 2 - Vinohrady, Italská 180/ 26 a na té adrese je ten barák jen a jen staveniště.... a o kus dál je "slavná" ruská vila Tereza pro rusko - židovské (správně dle ČB dopisovatele žido-křesťasnké...) žido- bolševické dějiny komunismu a jejich pokračovatelů skrze Zemana a Konvičku.... Prostě soudruzi Bárta a vekslák "jón"! A Zeman-Ovčáček-Halo noviny /Konvička!

Nerudo měl jsi pravdu v pozorováních o židovské "kultuře" bez kouska citu jen systému jako u Klause: prachy, kšeft, podrazy, války, nenávist.... a křesťanství...????? Pchááááááááááááááááááááááááááááááá!