Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otevřený dopis KPV ČR - PhDr. Josef Dolejší

16. 2. 2011

 

Dámy a pánové!

Čas od času mi někdo přinese tiskovinu KPV s dovětkem: „Podívej se, ti to umí pojmenovat a rozkrýt!“ Těžko se v takové chvíli bráním vrhnutí. Kolik je najednou v tomto státě prozřevších, chápajících, inteligentních a odvážných – hrdinů, nadělaných jako po slepicích v kurníku – až jde hlava kolem! Tolik gerojů, kteří najednou přicházejí s již dávno vyřčenou pravdou, když předtím ji s klidem pozvraceli a pokáleli! Jestliže někomu trvá celých dvacet let, než pochopí situaci, v níž se nachází, její původ a strategii aktérů, pak se na škále IQ nachází v pásmu retardace (slabomyslnosti), někde v rozmezí mezi imbecilitou a idiocií.
Když jsem v únoru roku 1990 ve Veletržním paláci v Praze na zakládajícím sjezdu KPVČ svého bratra Miroslava po volbě Václava Havla, vulgo Wenzel Hejvl-Veškrna, předsedou, varoval, že se mi celá věc ani trochu nelíbí, nenechal na „mukly“ dopustit. Samozřejmě, že již tehdy věděl, že v listopadu 89 nešlo o žádnou revoluci, ale o StB pečlivě připravený majetkový puč. Že je KPVČ podstavena a řízena StB s cílem upevnit a „morálně“ podpořit bolševicko-kapitalistický režim, bylo zřejmé až o něco málo později. Mnozí onanovali vidinou (fata morganou), že jde o demokracii. Ti, co měla pod palcem StB a bývalé 13. odd. ÚV KSČ, hráli obdivuhodně poctivě své role.
Po vydání Mirkovy „Analýzy 17. listopadu“ v březnu roku 1990, v níž byl pregnantně nastíněn původ „šmirgl revoluce“, charakterizováni její aktéři a popsán následný vývoj, který se do písmene naplnil, „lid žádal autorovo uvěznění!“. Nepřipomíná vám to něco? Reakcí na Mirkova sdělení bylo spontánní hysterické vytí a jekot disidentů, bolševíků a tzv. muklů. Jeden spolek, jedna krev! V roce 1991 byli na Hrad k prezidentovi Vencovi Veškrnovi povoláni úslužní lokajové a slouhové režimu:  JUDr. Drobný a gen. Pernický. Venca jim nařídil, aby Mirka zlikvidovali. Což také za slevu na dráze, protekční místa ve starobincích a mísu čočovice udělali. Nikdy nezapomenu na jejich vystoupení před soudem v Náchodě, kde v kauze „Dolejší-Macek“ svědčili proti Mirkovi. Pernický měl při výpovědi v zuřivosti záchvat tance sv. Víta, od huby mu létaly sliny a celý se klepal. Drobný si vztekem, nenávistí a z pomstychtivosti obarvil spodní prádlo na hnědo a z tlamy mu vycházel spolu se lží odporný puch. Mladá soudkyně byla z těchto „důstojných“ pánů při jejich slyšení vyvedena z míry. Něco takového jsem nezažil ani u bolševických soudů!!! Pernickému jsem před budovou soudu v Náchodě řekl: „Vy nejste žádný generál, ale tuctový gauner a svině!“ (Viz můj článek „Mouřenín posloužil, mouřenín může jít“ – vyšel v Komínkově „Svědomí“.)
Začalo odporné divadlo Mirkovy diskreditace a inscenované štvanice, která nakonec skončila jeho smrtí. K něčemu podobnému se nesnížili ani pravověrní bolševíci v 50. letech. Ten věnec při Mirkově pohřbu si KPV mohla klidně vsunout do řitě. Těch, kteří chápali, oč jde, či měli odvahu se Mirka zastat, bylo jen tolik, co lze spočítat na prstech jedné ruky. Ostatní: HNUS! Byl vláčen v tisku. O jeho osobě se vyjadřovaly najaté osoby, včetně agentů StB. Byl napadán ze všech stran!  Nikdy nezapomenu odporné bytosti se jmény DROBNÝ, PERNICKÝ, STRUSKA, HUBÁLEK a někteří další. Komunisté byli proti tomuto ksindlu úplní baroni!
Honorace KPV poskytla stávajícímu režimu legitimitu, podpořila na veřejnosti jeho image a za babku prodala svoji čest! Nemá tedy nejmenší právo si na něco stěžovat!  Tato organizace, vzniklá z vůle StB, nemá právo kritizovat komunisty. Je totiž daleko horší než oni. Neskrývali se nikdy za nic! Je naproti nim PODLÁ, POKRYTECKÁ, LŽIVÁ A NAPROSTO AMORÁLNÍ.
Při tom všem s kryptokomunisty s nadšením spolupracuje. Neospravedlňuje ji ani to, že její zástupci chodí pravidelně plakat a lkát u nejrůznějších hrobů, na místa lágrů atd. Je to všechno jenom odporné divadlo. Kryptokomunisté a jejich pancharti-kapitalisté si ve vládních institucích rádi najímají „mukly“ jako stafáž: kašpary a tajtrdlíky. Staří bolševíci  (i ti překabátění) a jejich zbohatlé a prosperující děti ve vládě, parlamentu, v bankách, úřadech, v představenstev firem a v jimi privatizovaných podnicích či na soudech, si z vás dělají prdel!
Od roku 1950 byla naše rodina občany III. kategorie. Oba bratři ve vězení za protistátní činnost a velezradu. Příslušníci StB řekli při jedné z domovních prohlídek mé matce: „Toho třetího bychom si vzali taky, ale je zatím moc malý!“ Nemohl jsem studovat, až v roce 1968, kdy se bolševíci pustili navzájem do sebe a na nás na chvíli zapomněli. Když Mirka v roce 1976 podruhé zatkli (ve vězení celkem 19 let), mne okamžitě vyhodili z práce. Práci jsem ale bez problémů našel. Bylo jí dost! Po šmirgl převratu mne za hájení Mirka vyhodili „pravdoláskovci“ dvakrát ze zaměstnání. Jednou před Vánocemi 1991, kdy jsme s rodinou a malým dítětem byli dva měsíce bez prostředků. Bolševík-kapitalista, bývalý osobní přítel G. Husáka, potom Schwarzenberga a loutkař Chavela-Havla, mi při propouštění z práce řekl na rozloučenou: „Nenažereš se!“ Nežeru tedy! Byl jsem tehdy cíleně ponižován a osobně urážen.
Každá zmínka o KPV ve mne vyvolává silný tělesný odpor a psychickou nevolnost, před nikým se netajím tím, co si o této instituci myslím. JSEM TÍM POVINEN PAMÁTCE SVÉHO BRATRA MIROSLAVA!  PROKLÍNÁM VÁCLAVA HAVLA, „ČESTNÉHO“ PŘEDSEDU PROFLÁKNUTÉ KPV! PROKLÍNÁM BOLŠEVICKO-KAPITALISTICKÉ SOURUČENSTVÍ – VLÁDNOUCÍ KORPORATIVNÍ FAŠISMUS! PROKLÍNÁM NOSITELE ZRŮDNÉ ORWELLOVSKO-HAVLOVSKÉ IDEOLOGIE PRAVDY A LÁSKY! AMEN!
 
Dne 29. ledna 2011
 

Josef DOLEJŠÍ
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Maltézský ratíř

(Viktor Dyk, 2. 3. 2011 18:04)

Pamatujte: Dvě generace vyprodukované padesáti léty diktatur uvykly poslouchat a dokonce se aktivně ztotožňovat s příkazy režimu, ztotožňovat se s každým režimem a pracovat tak na svém podřízení. Lidé už akceptovali, že všechna závažná politická rozhodnutí, kterými se vůdčí mocenská skupina (kterákoli) podjímá moci, jsou vynášena a prováděna arbitrážně, samovolně, bez nejmenší kontroly ze strany veřejnosti, a že se k tomu vydatně používá prostředků dominace a manipulace. I když propaganda není vždycky přijímána afirmativně a někdy se střetává s výsměchem a ironií či lidovým vtipem, nemůže tento typ reakce rozložit perfektně vypracovaný systém dominace a manipulace, který se beze změny používá dosud. Tento systém je příliš účinný, než aby jej mohl dav účinně kontrolovat či korigovat vyzkoušenými prostředky protipůsobení. Naprostá okupace všech prostředků masové komunikace umožňuje denně napájet občana státním vědomím, které ta která skupina manipulátorů pokládá za funkční, zglajchšaltovat jeho myšlení....

jsem vašim novým příznivcem

(jan matys, 17. 2. 2011 13:57)

Dobrý den . moc vás prosím o pravidelné zasílání článků na email .: damurist@seznam.cz

Re: jsem vašim novým příznivcem

(jan matys, 17. 2. 2011 13:59)

Dobrý den . moc vás prosím o pravidelné zasílání článků na email .: damurist@seznam.cz

Re: jsem vašim novým příznivcem: v tehdejší Mezopotámii

(jan matys - damurist- Upon, 17. 2. 2011 17:28)

http://www.exopolitika.cz/news/planeta-zvana-nibiru/
výňatek z knihy "There Were Giants Upon the Earth" - "Když bohové obývali Zemi" Zecharia Sitchin, 2010)

Myšlenka cestování vesmírem už není vázána výhradně na science fiction. Uznávaní vědci nevylučují, že jednoho dne, dříve nebo později, my pozemšťané vyšleme naše kosmonauty nejen na Měsíc, na náš nebeský satelit, ale i na jinou mnohem vzdálenější planetu. Někteří myslitelé se dokonce odváží uznat, že "někde" v rozlehlém vesmíru s jeho nespočetnými galaxiemi, konstelacemi a miliardami hvězd ("sluncí"), kolem kterých krouží satelity zvané "planety" může existovat život, podobný tomu našemu. Tento argument však pokračuje sdělením, že tyto vnímavé bytosti, přestože jsou dostatečně inteligentní, aby měly vlastní vesmírný program, nebudou moci nikdy navštívit naši planetu (ani my nenavštívíme tu jejich), protože nejbližší místo v kosmu, na kterém by mohl existovat podobný život, je "vzdálené světelné roky", kdy světelným rokem máme na mysli nepředstavitelnou vzdálenost, kterou překoná světlo za jeden rok.

A co kdyby existovala takováto planeta někde mnohem blíž? Například v naší sluneční soustavě? A co by se stalo, kdyby cesta z této planety na Zemi vyžadovala pouze několik "normálních" let a ne let světelných?

To není teoretická otázka, protože je to právě to, co nám sdělují pradávné texty, jen kdybychom je přestali považovat za mýty a fantazii a podívali se na ně jako na reálné vzpomínky a doklady skutečných událostí. A je to jen právě díky tomuto postoji, že taková pionýrská kniha, jakou je Planeta bohů, mohla spatřit světlo světa.

Je logické, že jestliže město Eridu v Mezopotámii znamenalo "domov daleko od domova", pak musel tedy existovat nějaký domov, odkud Enki pocházel. Jestliže padesátka, která tvořila jeho posádku se jmenovala "Ti, kteří z Nebe sestoupili na Zemi" (t.j. Anunnaki), pak tedy museli pocházet z nějakého reálného místa v nebesích. Takže muselo existovat místo někde ve vesmíru, kde započala jejich cesta na Zemi, místo, kde by mohli žít inteligentní bytosti schopné cestovat vesmírem a to zhruba před 450 000 lety. Můžeme mu říkat "Planeta X" nebo "Planeta bytostí Anunnaki", ve starodávné Mezopotámii jí říkali Nibiru. Její na světě všudypřítomný pradávný symbol byl okřídlený disk, její oběžná dráha bývala zaznamenávána a pozorována s maximální přesností a je mimo diskusi, že nespočetné texty, počínaje Eposem Stvoření, na ni opakovaně jmenovitě odkazují.

Když byly na konci XIX. století nalezeny a rozluštěny mezopotamské astronomické tabulky, tehdejší vědci (Franz Kugler a Ernst Weidner jsou i dnes považováni za významné osobnosti) diskutovali, zda Nibiru není jen dalším jménem pro Mars či Jupiter. Skutečnost, že v tehdejší Mezopotámii ještě nemohli znát žádnou planetu za Saturnem, byla všeobecně přijímaným názorem. Obrovským krokem kupředu byl moment, kdy jsem si jednou náhle uprostřed noci uvědomil, že Nibiru není Marsem ani Jupiterem, ale že to je jméno...
...
Když je scéna pro nebeskou bitvu připravena, Tabulka I Enuma elish zde končí a písař nejlépe dochované verze, jistý Nabu-mushetiq-umi, do ní vyryje na závěr obvyklý kolofón: "První tabulka Enuma elish, jako originální tabulka […], kopie pocházející z Babylonu". Identifikuje také písaře tabulky, kterou okopíroval, jako tabulku "napsanou a posouzenou panem Nabu-balatsu-iqbi, synem Na'id-Marduka". Poté písař datuje vlastní práci: "Měsíc Iyyar, devátý den, sedmadvacátého roku Daria".

První tabulka Enuma elish byla objevena u města Kish a byla identifikována jejím písařem jako kopie vytvořená na začátku V. století před Kristem za vlády Daria I. Ironií osudu se jednalo o toho samého Daria, jehož nápis na skále v Bisotunu umožnil Rawlinsonovi, aby pronikl do tajemství klínového písma.

překlad z italštiny ("QUANDO I GIGANTI
ABITAVANO LA TERRA"): Iva Dobrovská
Dokončení v příští aktualizaci.

Re: jsem vašim novým příznivcem

(Kim Tae-jong , 17. 2. 2011 17:38)

http://www.exopolitika.cz/news/korea-a-ufo/

„Za posledních 50 let existuje mnoho zpráv o pozorování UFO od mnoha lidí z různých částí světa. Není správné je prostě ignorovat a stojí za to zkoumat taková tvrzení skrze objektivní a vědecké metody, kterými se můžeme něco dozvědět,“ říká Seo. Poprvé se zapojil do bádání UFO, když mu bylo 12 let, kdy začal číst jeden měsíčník pro děti. Byl doslova šokován příběhy o mimozemšťanech a UFO a jeho zvědavost začala být naléhavější a nakonec jej vedla k tomu, že se stal jedním z nejznámějších expertů na toto téma v Koreji.

Je přesvědčen, že jeho posláním je podporovat vědecké zkoumání, kritický výzkum a využívat rozumných a objektivních důkazů při zkoumání rozporů a neobvyklých tvrzení o UFO.

http://www.exopolitika.cz/news/sefpilot-lufthansy-setkani-s-ufo-v-oblacich/

Dnes již zesnulý šéfpilot (vedoucí všech pilotů) německé Lufthansy, Werner Utter, měl za sebou na konci kariéry více než 24 000 letových hodin. Celé roky však cosi zamlčoval – několikrát se setkal s neidentifikovaným létajícím objektem – a rozhodně to nebyly ,,party balónky“.

Například při jednom letu z Bejrútu do Bagdádu se před jeho strojem náhle vynořilo jasné světlo. Utter, jenž pilotoval také za druhé světové války, je nejprve považoval za světlici. Jenže světlo se stále přibližovalo. Nalepilo se na letadlo a oslňovalo celý kokpit intenzívní září. „Připadalo mi, že to trvá věčnost“, popisuje Utter v rozhovoru, dodnes pohnutý dávnou událostí. Světelná koule „byla jako živá, pulsovala“. Po několika minutách objekt náhle pod úhlem 45° zamířil prudce vzhůru, až zmizel z očí. Toto tajemné setkání nezůstalo jediným – pan Utter ještě dvakrát zaznamenal nevysvětlitelný jev a zdokumentoval vše na magnetofon.

Roky o těchto setkáních s UFO mlčel. Dokonce ani svým kolegům o nich nevyprávěl, ze strachu před posměchem. V následujícím dojímavém interview Illobranda von Ludwigera a H. Drape (MUFON-CES), uvedeném na internetu poprvé v nezkrácené verzi, vypráví Werner Utter své nevysvětlitelné zážitky v oblacích. Jeho výpověď se řadí mezi více než 4000 registrovaných svědectví pilotů, sebraných a pečlivě analyzovaných bývalým zaměstnancem NASA Dr. Richardem Heinesem. Rozhovor je významným historickým dokumentem, neboť dokládá, že UFO – oproti stále přetrvávajícímu přesvědčení – není v žádném případě věcí víry.

Robert Fleischer, Exopolitika Německo
překlad: Lucie Frolíková
http://www.exopolitik.org/wissen/exopolitik-und-ufos/zeugenaussagen/weitere-zeugen/89-lufthansa-chefpilot-ufo-begegnung-den-wolken

http://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-4-2010/divide-et-impera----miroslav-muller.html

Re: novým příznivcem - rozbombardovaný Babylon 2003...a kletba!

(Ing. Václav Urban (exopolitika.cz) , 17. 2. 2011 18:10)

Pokud jde o mne, měl jsem v roce 1974 tu nebývalou možnost pobýt pět týdnů v Iráku na veletrhu v Bagdádu a navštívil jsem přitom Samaru i Babylon. Prohlédl jsem si i místní muzeum (dnes prakticky neexistující – zničené válečným děním) s prastarou elektrickou baterií i se spoustou sumerských „pečetících“ válečků. Hodně to ovlivnilo můj přístup k životu, ale proto to nezmiňuji. Jak to souvisí s předmětem tohoto textu se čtenář dozví níže.
...
Ing. Václav Urban (exopolitika.cz)
http://www.exopolitika.cz/news/mimozemske-technologie-zluta-kniha/
...
Dýmající zrcadlo předvedl John Dee v pražském příbytku Tadeáše z Hájku, aby si vysloužil přístup ke dvoru císaře Rudolfa II. Z popisu použití vyplývá, že po aktivaci určitým způsobem (heslo v jistém jazyce) a překonání ochranné zóny (drak jménem Dragonzon) vystoupil ze Zrcadla trojrozměrný obraz a bylo možno klást otázky.

Ještě je nutné dodat, že jeden ze zakladatelů slávy rodu Rothschildů – Nathan Mayer v roce 1811 založil v Londýně banku N. M. Rothschild & Sons, která je činná dodnes. Hlavní jmění vydělal mezi lety 1813 a 1815 za napoleonských válek, kdy se mu podařilo financovat Wellingtonovu britskou armádu ve Španělsku a Portugalsku. Bylo jedním z hlavních úkolů získat zpět do Anglie Dýmající zrcadlo a použít je pro další rozvoj rodu? Snad i toto se může jednou potvrdit.

(Další podrobnosti můžete najít na webu smit.wz.cz).

Re: novým příznivcem - rozbombardovaný Babylon 2003...a kletba!

(Ing. Václav Urban (exopolitika.cz) , 17. 2. 2011 18:12)

Pokud jde o mne, měl jsem v roce 1974 tu nebývalou možnost pobýt pět týdnů v Iráku na veletrhu v Bagdádu a navštívil jsem přitom Samaru i Babylon. Prohlédl jsem si i místní muzeum (dnes prakticky neexistující – zničené válečným děním) s prastarou elektrickou baterií i se spoustou sumerských „pečetících“ válečků. Hodně to ovlivnilo můj přístup k životu, ale proto to nezmiňuji. Jak to souvisí s předmětem tohoto textu se čtenář dozví níže.
...
Ing. Václav Urban (exopolitika.cz)
http://www.exopolitika.cz/news/mimozemske-technologie-zluta-kniha/
...
Dýmající zrcadlo předvedl John Dee v pražském příbytku Tadeáše z Hájku, aby si vysloužil přístup ke dvoru císaře Rudolfa II. Z popisu použití vyplývá, že po aktivaci určitým způsobem (heslo v jistém jazyce) a překonání ochranné zóny (drak jménem Dragonzon) vystoupil ze Zrcadla trojrozměrný obraz a bylo možno klást otázky.

Ještě je nutné dodat, že jeden ze zakladatelů slávy rodu Rothschildů – Nathan Mayer v roce 1811 založil v Londýně banku N. M. Rothschild & Sons, která je činná dodnes. Hlavní jmění vydělal mezi lety 1813 a 1815 za napoleonských válek, kdy se mu podařilo financovat Wellingtonovu britskou armádu ve Španělsku a Portugalsku. Bylo jedním z hlavních úkolů získat zpět do Anglie Dýmající zrcadlo a použít je pro další rozvoj rodu? Snad i toto se může jednou potvrdit.

(Další podrobnosti můžete najít na webu smit.wz.cz).

Re: novým příznivcem - rozbombardovaný Babylon 2003...a kletba!

(Ing. Václav Urban (exopolitika.cz) , 17. 2. 2011 18:16)

Pokud jde o mne, měl jsem v roce 1974 tu nebývalou možnost pobýt pět týdnů v Iráku na veletrhu v Bagdádu a navštívil jsem přitom Samaru i Babylon. Prohlédl jsem si i místní muzeum (dnes prakticky neexistující – zničené válečným děním) s prastarou elektrickou baterií i se spoustou sumerských „pečetících“ válečků. Hodně to ovlivnilo můj přístup k životu, ale proto to nezmiňuji. Jak to souvisí s předmětem tohoto textu se čtenář dozví níže.
...
Ing. Václav Urban (exopolitika.cz)
http://www.exopolitika.cz/news/mimozemske-technologie-zluta-kniha/
...
Dýmající zrcadlo předvedl John Dee v pražském příbytku Tadeáše z Hájku, aby si vysloužil přístup ke dvoru císaře Rudolfa II. Z popisu použití vyplývá, že po aktivaci určitým způsobem (heslo v jistém jazyce) a překonání ochranné zóny (drak jménem Dragonzon) vystoupil ze Zrcadla trojrozměrný obraz a bylo možno klást otázky.

Ještě je nutné dodat, že jeden ze zakladatelů slávy rodu Rothschildů – Nathan Mayer v roce 1811 založil v Londýně banku N. M. Rothschild & Sons, která je činná dodnes. Hlavní jmění vydělal mezi lety 1813 a 1815 za napoleonských válek, kdy se mu podařilo financovat Wellingtonovu britskou armádu ve Španělsku a Portugalsku. Bylo jedním z hlavních úkolů získat zpět do Anglie Dýmající zrcadlo a použít je pro další rozvoj rodu? Snad i toto se může jednou potvrdit.

(Další podrobnosti můžete najít na webu smit.wz.cz).

Re: novým příznivcem - rozbombardovaný Babylon 2003...a kletba!

(Ing. Václav Urban (exopolitika.cz) , 17. 2. 2011 18:18)

Pokud jde o mne, měl jsem v roce 1974 tu nebývalou možnost pobýt pět týdnů v Iráku na veletrhu v Bagdádu a navštívil jsem přitom Samaru i Babylon. Prohlédl jsem si i místní muzeum (dnes prakticky neexistující – zničené válečným děním) s prastarou elektrickou baterií i se spoustou sumerských „pečetících“ válečků. Hodně to ovlivnilo můj přístup k životu, ale proto to nezmiňuji. Jak to souvisí s předmětem tohoto textu se čtenář dozví níže.
...
Ing. Václav Urban (exopolitika.cz)
http://www.exopolitika.cz/news/mimozemske-technologie-zluta-kniha/
...
Dýmající zrcadlo předvedl John Dee v pražském příbytku Tadeáše z Hájku, aby si vysloužil přístup ke dvoru císaře Rudolfa II. Z popisu použití vyplývá, že po aktivaci určitým způsobem (heslo v jistém jazyce) a překonání ochranné zóny (drak jménem Dragonzon) vystoupil ze Zrcadla trojrozměrný obraz a bylo možno klást otázky.

Ještě je nutné dodat, že jeden ze zakladatelů slávy rodu Rothschildů – Nathan Mayer v roce 1811 založil v Londýně banku N. M. Rothschild & Sons, která je činná dodnes. Hlavní jmění vydělal mezi lety 1813 a 1815 za napoleonských válek, kdy se mu podařilo financovat Wellingtonovu britskou armádu ve Španělsku a Portugalsku. Bylo jedním z hlavních úkolů získat zpět do Anglie Dýmající zrcadlo a použít je pro další rozvoj rodu? Snad i toto se může jednou potvrdit.

(Další podrobnosti můžete najít na webu smit.wz.cz).

Re: novým příznivcem - rozbombardovaný Babylon 2003...a kletba!

(Ing. Václav Urban (exopolitika.cz) , 17. 2. 2011 18:19)

Pokud jde o mne, měl jsem v roce 1974 tu nebývalou možnost pobýt pět týdnů v Iráku na veletrhu v Bagdádu a navštívil jsem přitom Samaru i Babylon. Prohlédl jsem si i místní muzeum (dnes prakticky neexistující – zničené válečným děním) s prastarou elektrickou baterií i se spoustou sumerských „pečetících“ válečků. Hodně to ovlivnilo můj přístup k životu, ale proto to nezmiňuji. Jak to souvisí s předmětem tohoto textu se čtenář dozví níže.
...
Ing. Václav Urban (exopolitika.cz)
http://www.exopolitika.cz/news/mimozemske-technologie-zluta-kniha/
...
Dýmající zrcadlo předvedl John Dee v pražském příbytku Tadeáše z Hájku, aby si vysloužil přístup ke dvoru císaře Rudolfa II. Z popisu použití vyplývá, že po aktivaci určitým způsobem (heslo v jistém jazyce) a překonání ochranné zóny (drak jménem Dragonzon) vystoupil ze Zrcadla trojrozměrný obraz a bylo možno klást otázky.

Ještě je nutné dodat, že jeden ze zakladatelů slávy rodu Rothschildů – Nathan Mayer v roce 1811 založil v Londýně banku N. M. Rothschild & Sons, která je činná dodnes. Hlavní jmění vydělal mezi lety 1813 a 1815 za napoleonských válek, kdy se mu podařilo financovat Wellingtonovu britskou armádu ve Španělsku a Portugalsku. Bylo jedním z hlavních úkolů získat zpět do Anglie Dýmající zrcadlo a použít je pro další rozvoj rodu? Snad i toto se může jednou potvrdit.

(Další podrobnosti můžete najít na webu smit.wz.cz).

Hejvl-Veškrna a jejich pancharti

(jan matys, 17. 2. 2011, 17. 2. 2011 17:52)


""Kryptokomunisté a jejich pancharti-kapitalisté si ve vládních institucích rádi najímají „mukly“ jako stafáž: kašpary a tajtrdlíky. Staří bolševíci (i ti překabátění) a jejich zbohatlé a prosperující děti ve vládě, parlamentu, v bankách, úřadech, v představenstev firem a v jimi privatizovaných podnicích či na soudech, si z vás dělají prdel!"" ....a jejich pancharti - kdo to je a odkud více ve Svobodných novinách:
http://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-1-2011/richard--einstein--nobel-a-vaclav-havel...---miroslav-muller.html
a

pravicový? FAŠISMUS - NE!
(AKCIA, 8. 2. 2011 18:24)

pravicový? Ne!!! Ale obyčejný "ufonský" viz TV film:

http://www.cestyksobe.cz/novinky/novinky/595.html?quality=high

Karel Rašín - MÁ PRAVDU! V tomto TV rozhovoru mluví o osídlení planety Země! (nacismus přímo nejmenuje - jen v 47. minutě hovoří o"bankéřích"
http://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-1-2011/byl-nacismus-pravicovy----vladimir-pribsky.html
Akce přátel p r a v d y

jsem vašim novým příznivcem

(jan matys, 17. 2. 2011 13:58)

Dobrý den . moc vás prosím o pravidelné zasílání článků na email .: damurist@seznam.cz

Re: jsem vašim novým příznivcem: damurist - seznam.cz

(jan matys, 17. 2. 2011 17:12)

16.02.2011 18:01 Je rozhodnutí mimozemského výboru o ekologickém vyčištění v roce 2015 předehrou pro „ráj na Zemi“ v roce 2025?
http://www.exopolitika.cz/news/je-rozhodnuti-mimozemskeho-vyboru-o-ekologickem-vycisteni-v-roce-2015-predehrou-pro-raj-na-zemi-v-roce-2025-/

V rozhovoru s Alfredem Webrem 27.12. 2010 španělské autorka a umělkyně Francisca Blazquez prozradila svou předpověď. Ohlašované ekologické vyčištění Země Galaktickou osvícenou jednotou vědomí kolem roku 2015 je součástí přípravy na přistání osvícené jednoty vědomí v roce 2023 a na vznik objektivních podmínek pro „ráj na Zemi“ v roce 2025. Např. i S. Fulham mluvil o tom, že Galaktický vládní výbor (vedený bytostmi z Alfa Centauri, Plejád, Síria a dalších civilizací) se rozhodl zasáhnout svou technologií, aby vyčistil pozemskou atmosféru předtím, než na Zemi dojde ke kolapsu, tak jak se to stalo na mnoha jiných planetách podobných té naší.
Širší vesmírný plán
Paní Blazquezová naznačuje, že tyto informace jí byly předány skrze interdimenzionální komunikaci. Její informace – ukáže se, zda jsou pravdivé – umisťují předem domluvené ekologické vyčištění Galaktickým vládním výborem v roce 2015 do širšího vesmírného, multidimenzionálního plánu.

V tomto širším kontextu je mimozemský zásah jedním z komponentů plánu jak usnadnit pozemskému lidstvu celkový přístup k „osvícení jednotou vědomí“ kolem roku 2023.

Vědec washingtonské univerzity Dr. Carl Johann Calleman v rozhlasovém pořadu s Webrem uvedl, že po 28. říjnu 2011 „skončí vlna vesmírné alternativní energie a Země se vydá na postupnou cestu dosažení vyspělého utopistického planetárního statutu – virtuálního „ráje na Zemi“.

Podle Callemana tyto vlny osvícené jednoty vědomí vyzařují z dimenzionálního portálu v jádru vesmíru a jsou distribuovány po celé naší galaxii skrze galaktickou mimořádnost – multidimenzionální portál galaktického centra černé díry, to, co Mayové nazývali Hunab Ku. Hypotézy Dr. Callemana poskytují vědecký základ pro dimenzionální informace Blazquezové podle kterých, v roce 2023 a 2025 budou následovat fáze, o kterých mluvil Galaktický vládní výbor, který má v roce 2015 ekologicky zasáhnout.

Ráj na Zemi v roce 2025

Ve své knize „The Paradise of the New Light“ se Blazquezová podílí o dimenzionální komunikaci, kterou obdržela na konci roku 2010.
ETc.
http://www.exopolitika.cz/news/je-rozhodnuti-mimozemskeho-vyboru-o-ekologickem-vycisteni-v-roce-2015-predehrou-pro-raj-na-zemi-v-roce-2025-/