Jdi na obsah Jdi na menu
 


Problém: běženci – Ing. Vladimír Veselý

26. 6. 2015

Situace, v níž je dobrá rada drahá, viďte moji rádcové (v Americe rekvalifikovaní představitelé státu). Je vás tam, pravda, plno herců, zvyklých poslouchat své režiséry a hrát si na odborníky ve vedení státu. Případně se dovolávat soudu, že to musíte být právě Vy, kdo bude v naší zemi vládnout. Tak teď se předveďte! S Romy jste si neporadili, jen jste nám je většinou pověsili na krk, abychom je živili (zejména v Ústecku a Šluknovsku). Teď se chystáte to vylepšit s běženci. A zase na náš účet. Je to těžký úkol, už proto, že je velmi dobře někým režírován. Bouřit se proti principálům je těžké už samo o sobě, a je-li do toho zamíchána sociální otázka, je to ještě těžší. Zejména když zprávám v médiích nelze zcela věřit. Musíme se proto spolehnout na svůj selský rozum.

Spektrum běženců je široké. Většinou jde ale o ty, kteří očekávají snadný život v bohaté Evropě, jak jim jistě naslibovali zainteresovaní přepravci a režiséři tohoto exodu. Vykreslili jim ten evropský ráj tak, že neváhali vydat desetitisícové částky za převoz do neznáma. Je to pochopitelné, ale nežádané u Libyjců, zvyklých za Kaddáfího, že mohou do třiceti let žít z petrodolarů a nemusejí pracovat. A možná i od těch, kterým byly zničeny domovy. Méně už od těch, kteří utíkají před svatou povinností hájit svou vlast a vybojovat si tam podmínky, jaké očekávají u nás v Evropě. Pokud utíkají před tím, je to zbabělost. A to nemluvím o tom, že mezi nimi jsou zajisté přimícháni islamisté, kteří jsou hrozbou pro náš stát. Mnozí už od pohledu na to na fotografiích vypadají. 

Suma sumárum, ač to není křesťanské nepomáhat druhým, zdaleka ne všichni si naši pomoc zaslouží. Celá Evropa by se měla domluvit na krátkodobé pomoci těm skutečně postiženým válkou pro jejich rodiny a bojeschopné muže vrátit bojovat za svou vlast. Už i proto, že vyloděným bez prostředků a zajištění často nezbývá než neomluvitelné násilnosti pro udržení života. To je zřejmě ten narežírovaný účel pro oslabení Evropy, bohužel od těch, kteří se prohlašují za naše přátele. Nezbývá než vracet ty, kteří si chtějí u nás jen přilepšit a „zašít“ se před nepohodou, nebo dokonce nepohodu vytvářet, zpátky do jejich země, aby své problémy vyřešili doma a nevěšeli se nám na krk. Navíc: i kdyby chtěli pracovat, budou brát práci našim občanům, protože oni nová pracovní místa nepřinášejí. Jen problémy…

Tolik v krátkosti o aktuálních problémech a nebezpečí, která mohou skončit jako vleklý romský problém. (To není rasismus – Rom znamená muž nebo člověk a bylo by to možné také interpretovat tak, že kdo není Rom, není člověk!) Pozitivní diskriminace se neosvědčila, vedla jen k jejich zlenivění a nezaslouženým nárokům. Přitom oni umějí pracovat (pokud chtějí), je třeba od nich však požadovat jen přiměřeně odbornou práci. Jsou však kdykoli ochotni zneužít situaci ve svůj prospěch (Anglie by mohla vyprávět). Zase je zde problém, způsobený nekvalifikovaností vládních činitelů, kteří se bojí jiných, vyšších úředníků. Dávat dávky zdarma není řešení. (Moudrý Karel IV. nechal raději stavět nepotřebnou Hladovou zeď.) Kdyby měli jen přehazovat písek z hromady na hromadu, bylo by to lepší, než dávat jim peníze za nic. Alespoň by nemuseli mít tolik dětí, které by je dávkami uživily. Ty jsou také problém, protože se nepříznivě mění demografické složení národa.

Tolik v krátkosti k vytýčenému problému, což asi stejně nepadne na úrodnou půdu, ale svůj osobní názor jsem řekl.

24. 6. 2015

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdo koho zastřeli a zastřelí? Stupidní fantasmagoristé:Kdo zastřelil Kennedyho zastřelil

(M. Sally -I.Chaun/odhalení, 12. 10. 2015 2:24)

V podstatě se potvrdilo, že česká exopolitika bude závislá na zahraničních vlivech. To ukázala už svým úvodním počinem – závažným odhalením o české ufologii, kopírujícím v podstatě jiná, „závažná odhalení“ projektu Disclosure (Odhalení). ..... V podstatě se potvrdilo, že česká exopolitika bude závislá na zahraničních vlivech. To ukázala už svým úvodním počinem – závažným odhalením o české ufologii , kopírujícím v podstatě jiná, „závažná odhalení“ projektu Disclosure (Odhalení). To se také stalo v prvních letech jednotícím prvkem při konstituování opozice vůči starým spolkům (Záře a KPUFO) a jejich osočování ze strnulosti, utajování závažných případů a napojení na armádu a tajné služby. Snahy o další „odhalení“ na počátku roku 2012 již však přílišnou pozornost nevyvolaly. Česká exopolitika oslovila svým širokým záběrem a akceptováním každého nesmyslu řadu příznivců. Brzy se ukázalo, že to většinou byli různí fantasmagoristé, neschopní jakékoli kritické myšlenky, pletoucí si fantastiku se záhadologií a akceptující každou konspiraci. To se nakonec projevilo i v stupidních diskusních příspěvcích pod neméně stupidními články na webu exopolitika.cz, což vedlo k tomu, že byla na webu diskuse ukončena. Ani facebookovská skupina nezaznamenala nijaký přílišný vzestup a aktivitu. Česká exopolitika žila zpočátku ze zdrojů, získaných ještě z Projektu Záře, a hlavně ze „senzačního odhalení“. Brzy se však ukázalo, že není schopná vstřebat nové údaje, organizovat cokoli smysluplného a dlouhodobého. V podstatě jen žije na přebírání všech možných nesmyslů ze zahraničí. Tím se její činnost postupně změnila na dobrou frašku. Je pravda, že byla uspořádaná „Mezinárodní konference – 2012 a mimozemská přítomnost“, i když s podporou sdružení Goscha Igora Chauna. To však na akci prodělalo stovky tisíc Kč, a tak se další podobná akce nedá očekávat. Přílišný zájem také nevzbudilo vydání knihy zakladatele exopolitiky M. Sally „Tajné projekty UFO“.
Ufologie a záhadologie má v ČR specifické rysy, které ji odlišují od jiných zemí, kde exopolitika způsobuje opravdový chaos a regres o desítky let zpět. Racionální proud má v české záhadologii silné a hluboké kořeny a tak je exopolitické vlivy nemohly poškodit. ...i když s podporou sdružení Goscha Igora Chauna. To však na akci prodělalo stovky tisíc Kč, a tak se další podobná akce nedá očekávat. Přílišný zájem také nevzbudilo vydání knihy zakladatele exopolitiky M. Sally „Tajné projekty UFO“.

www.youtube.com/watch?v=zKEoX3qsqY0
Kennedyho zastřelil řidič, který řídil jeho auto: William Greer
Published on Oct 17, 2012

Ošem zde je jasně uvedeno, že kvůli plánovanému odtajnění přítomnosti ET!

Die deutsche Kanzlerin Angela Merkel vor den Karren der USA spannen und hetzen gegen Russland und den Präsidenten Putin.

(Poltergeist, 12. 10. 2015 0:36)

Europa erntet die Früchte seiner US-Hörigkeit und öffnet die Schleusen für den (Wirtschafts-)Flüchtlings-Tsunami: Der fanatische Falschhumanismus-Wahnsinn der deutschen Kanzlerin und der meisten Politiker in Europa kennt offenbar keine Grenzen. Anstelle von Vernunft, Verstand, Verantwortlichkeit, Weitsicht, Konsequenz und dem sinnvollen Schutz des eigenen Landes treibt die grenzenlose Dummheit der Staatenführer die Länder Europas in den kulturellen und demographischen Selbstmord. Wieder verrät die deutsche Kanzlerin Merkel die Interessen ihres Landes und handelt verbrecherisch, verräterisch und völlig intelligenzlos gegen das eigene Volk, indem sie mit ihrer irrsinnigen, schrankenlosen ‹Willkommenskultur› einem riesigen Heer von Hunderttausenden oder gar Millionen vorwiegend testosterongeladenen jungen Männern, genannt Flüchtlinge, die Tore öffnet. … aber die psychopathischen Regierenden und Mächtigen der Politik wollen Macht, Krieg und Anarchie, denn sie sind krankhaft machtgierig, egoistisch und unfähig, die Völker verantwortungsvoll und friedlich zu führen.
Die USA haben nur die Weltherrschaft im Sinn, und den US-Mächtigen ist jedes schmutzige Mittel gerade recht, um dieses Ziel zu erreichen. Daher will US-Amerika unbedingt eine gute Nachbarschaft zwischen Deutschland und Russland verhindern bzw. zerstören, die rein geographisch gesehen auf der Hand liegt und auch sinnvoll wäre. Von den USA gesteuert und selbst zu dumm, diese Tatsache zu erkennen, lassen sich die EU, die staatlichen Medien und insbesondere die deutsche Kanzlerin Angela Merkel vor den Karren der USA spannen und hetzen gegen Russland und den Präsidenten Putin. Die Menschen in Europa werden einer systematischen Gehirnwäsche unterzogen, um in Russland einen bösen Feind zu sehen, der über Europa herfallen will

Co se událo od té doby? Naplnila se očekávání, která do ní mnozí vkládali?

(FIGU-M. Salla „Tajné projekty UFO“, 12. 10. 2015 0:25)

Co se událo od té doby? Naplnila se očekávání, která do ní mnozí vkládali?
-základní rysy exopolitiky původně představovaly zdánlivé výhody pro nábor a následný vývoj. Ale jak je známo, pokud se výhody neprojeví včas a na pravém místě, stanou se z nich nevýhody. ...Vývoj však ukázal, že ne každý je schopen a ochoten akceptovat kdejaký blud. Exopolitika předložila také svým příznivcům okamžité odpovědi, čímž vyhověla netrpělivosti mnoha nadšenců. Jenže ani po pěti letech neustálého opakování tezí o mimozemské přítomnosti, a to i za pomocí třeba dětských kreseb, tyto nesporné důkazy stále chybí a alespoň trochu kritickým příznivcům není možné cokoli smysluplného předložit. Exopolitika nevyžadovala od nikoho žádné odbornosti ani dovednosti, nenutila nikoho k nějaké zvláštní činnosti. To v podstatě způsobilo, že se nikam neposunula a nic zvláštního se nevytvořilo. .... exopolitika zůstala odkázaná na pár jednotlivců, přicházejících a odcházejících, bez jakéhokoli jednotícího směru. V podstatě se potvrdilo, že česká exopolitika bude závislá na zahraničních vlivech. To ukázala už svým úvodním počinem – závažným odhalením o české ufologii, kopírujícím v podstatě jiná, „závažná odhalení“ projektu Disclosure (Odhalení). To se také stalo v prvních letech jednotícím prvkem při konstituování opozice vůči starým spolkům (Záře a KPUFO) a jejich osočování ze strnulosti, utajování závažných případů a napojení na armádu a tajné služby. Snahy o další „odhalení“ na počátku roku 2012 již však přílišnou pozornost nevyvolaly. Česká exopolitika oslovila svým širokým záběrem a akceptováním každého nesmyslu řadu příznivců. Brzy se ukázalo, že to většinou byli různí fantasmagoristé, neschopní jakékoli kritické myšlenky, pletoucí si fantastiku se záhadologií a akceptující každou konspiraci. To se nakonec projevilo i v stupidních diskusních příspěvcích pod neméně stupidními články na webu exopolitika.cz, což vedlo k tomu, že byla na webu diskuse ukončena. Ani facebookovská skupina nezaznamenala nijaký přílišný vzestup a aktivitu. Česká exopolitika žila zpočátku ze zdrojů, získaných ještě z Projektu Záře, a hlavně ze „senzačního odhalení“. Brzy se však ukázalo, že není schopná vstřebat nové údaje, organizovat cokoli smysluplného a dlouhodobého. V podstatě jen žije na přebírání všech možných nesmyslů ze zahraničí. Tím se její činnost postupně změnila na dobrou frašku. Je pravda, že byla uspořádaná „Mezinárodní konference – 2012 a mimozemská přítomnost“, i když s podporou sdružení Goscha Igora Chauna. To však na akci prodělalo stovky tisíc Kč, a tak se další podobná akce nedá očekávat. Přílišný zájem také nevzbudilo vydání knihy zakladatele exopolitiky M. Sally „Tajné projekty UFO“. Počáteční nadšení však brzy vyprchalo. Exopolitika je možná programový útok na ufologii, ale po letech existence české exopolitiky je jasné, že v ČR neuspěla. Její proklamované cíle nejsou naplněny. Stávající struktury nezanikly, nezaznamenaly ani nijaký odliv zájemců. Ufologie a záhadologie má v ČR specifické rysy, které ji odlišují od jiných zemí, kde exopolitika způsobuje opravdový chaos a regres o desítky let zpět. Racionální proud má v české záhadologii silné a hluboké kořeny a tak je exopolitické vlivy nemohly poškodit.

Jeden klad vznik české exopolitiky přece jen přinesl – urychlil procesy, které by tak jako tak nastaly, dříve či později. Způsobil zánik stavu, ve kterém existovala pestrá škála názorů i v rámci jednoho určitého organizačního rámce. Došlo tak k diferenciaci názorů a postojů a odhalily se motivy a směřování některých osob, včetně jejich etiky a morálky. Díky tomu je také jisté, že návrat k předchozímu stavu už není možný.

Případ zářících koulí - 17. listopad roku 1989 a další

(ing. Rostislav Rajchl, 7. 10. 2015 22:40)

Telefon: 572 634 690, nebo 775 726 240 E-mail: hvezdarna@ub.cz Hvězdárna Uherský Brod - 17. listopadu 1989 dvojice oranžových zářících koulí sledovala automobil rodiny Štorkových jedoucí z Hrušova do Horných Záhorian. Pořádně tím vystrašila posádku – rodinu s malými dětmi. .... Když František Štork otevíral bránu dvora domu kde bydlel, viděl, jak koule obletěly dědinu a odletěly směrem k Tatrám, nad kterými zářila oranžovo červená polární záře. Jak se později ukázalo, její přítomnost byla velice důležitá, možná klíčová, pro další výzkum UFO. Střed obou koulí protínal zlatožlutý pás, v Ostrožské Nové Vsi byl pozorován růžovo červený. Tam 7. a 8. února 1990 zřejmě podobný objekt přistál před zahradou rodinného domku na kraji obce. O tomto případu byla již veřejnost ve sdělovacích prostředcích na začátku 90. let minulého století obšírně informována. Oranžová koule jako „ půl baráku „ přiletěla směrem od Buchlova, přičemž sledovala dráty elektrického vedení vysokého napětí. Podle výpovědi chlapce, který vše sledoval, se koule před jejich domem objevila kolem půl šesté ráno. Při odletu jako by koule nasávala a vypouštěla vzduch, protože nejbližší stromy se k ní odkláněly a přikláněly. První den viděl onu kouli nad Buchlovem i jeho otec, ale myslel si, že je to Měsíc. Z omylu ho vyvedl skutečný Měsíc, který svítil nad ním. Samotnou kouli vidělo více lidí v blízkém okolí.
Dvanáctiletý Jaroslav Novotný z Ostrožské Nové Vsi viděl podivnou kouli i druhý den ráno 8. února. Stála na stejném místě, asi metr nad zemí. Ze strany se jí část odklopila a zevnitř se ozývalo pípání, jako by uvnitř byla kuřata. Pak z ní vyletěly dvě jiskřičky. Jedna se odrazila od okna, druhá štípla chlapce do zápěstí....případ, tentokrát z Prostějovska, i tam se objevila záhadná koule, na které bylo pozorováno ne “ zamřížované okénko „, ale, zřejmě něco podobného, popsaného jako zářící síť. Událost se stala 16. ledna 1991, kdy se s neobyčejným UFO setkala žena v automobilu, jedoucí v autě mezi obcemi Lutotín a Služín. “ .... V tu chvíli přestal běžet motor trabanta. Zdálo se, že povrch koule vypadá jako zářící síť. „, vypověděla reportérům Mladé fronty dnes.
Nebylo to ojedinělé pozorování zářících koulí v regionu. Byly pozorovány také v Bojkovicích, Záhorovicích, Uherském Brodě, Ostrožské Lhotě, Míkovicích, Květné, v Jablonném v Podještědí… Tyto zářící koule jsou do dneška nejzáhadnější UFO v naší databance. Z celkového počtu zaregistrovaných více jak 200 pozorování UFO z let 1989 – 1991, se jedná o zhruba více jak 46 %. Nejčastější barvou byla oranžová, červená, v méně případech žlutá, bílá, ojediněle i zelená. Jejich velikost byla udávána jako “ půl baráku „, nebo jako “ garáž „, tyto odhady budou určitě zkreslené, a tak můžeme objektivně konstatovat, že velikost byla větší než u kulových blesků, kde statistika pouze ve 2,3 % udává větší průměr než 100 cm. .... Dle dvou nezávislých pozorování ze zmíněného případu z Ostrožské Nové Vsi ze 7. a 8. února 1990, a z 17. listopadu 1989 z Horných Záhorian měly koule přes svůj obvod pruhy. Druhý typ zářících koulí měl v sobě jakési “ žhnoucí otvory „, jako když se díváme do otevřených kamen na rozžhavené uhlíky. Ty byly pozorovány například na Kyjovsku a Prostějovsku.
Co jsou tyto zářící koule,vyskytující se i v historických zprávách, známých již několik staletí? Jsou to snad plazmatické útvary, projevující se zvukovými a světelnými efekty ( Ostrovská Nová Ves ), chaotickými pohyby, letem sledujícím vedení vysokého napětí ( Ostrožská Nová Ves )? Jejich blízkost způsobuje poruchy v zapalování motoru automobilů ( Horní Záhoriany ). Má jejich původ něco společného se sluneční aktivitou?

Případ zářících koulí - 17. listopad roku 1989

(Rostislav Rajchl, 7. 10. 2015 22:34)

Hvězdárna Domu Kultury Prakšická 2222 688 01 Uherský Brod Případ zářících koulí -17. listopad roku 1989 nebyl jen začátkem sametové revoluce, ale byl i významnou událostí kosmického rozměru. Na obloze se ve večerních hodinách objevila polární záře, pravděpodobně jedna z nejintenzivnějších, které byly v minulém století pozorovány. 17. listopadu se také objevily záhadné zářící koule v okrese Rimavská Sobota na Slovensku….V tomto roce v zíří, slaví Hvězdárna Domu kultury v Uherském Brodě 50 let od svého otevření veřejnosti. Součástí její historie je i fenomén UFO, protože od podzimu roku 1989 do konce roku 1991, výrazně vzrostl počet hlášení o pozorování záhadných světel na obloze. I v dalších letech nebyla nouze o zajímavá pozorování záhadných jevů. Hvězdárna se stala místem, kde se soustřeďovaly zprávy o UFO nejen z našeho regionu, ale později i ze vzdálených míst republiky. Výročí je dobrou záminkou připomenout si s odstupem více jak 20. let tyto události, podívat se znovu na nejzajímavější případy. Ať je i tento krátký seriál určitou vzpomínkou a rekapitulací „ české ufologické horečky „ z konce 20. století.
Vraťme se ale k pozorování UFO 17. listopadu na Slovensku. První zmínku přinesl deník Práce 27. února 1990 pod názvem UFOni okupovali Slovensko, „ V desítkách obcí pozorovali občané mezi osmnáctou a devatenáctou hodinou dvě pohybující se světélkující tělesa v podobě kruhových talířů s anténkami, či jak jiní tvrdili – tykadélky „. Jak se později ukázalo, kruhovité talíře to nebyly, nicméně samotné pozorování je možná klíčové v souvislosti s dalším případem pozorování UFO, tentokrát v Ostrožské Nové Vsi. Mimochodem ve statistice pozorování UFO z let 1989 – 1991, kterou jsem sestavil, je pouze v 7.5 % uváděno slovo létající talíř, což není moc v souvislosti s obecnou vírou. že UFO jsou dopravní prostředky mimozemšťanů. Na případ ze Slovenska jsem si vzpomněl, když na hvězdárnu dorazilo hlášení o přistání UFO v katastru obce Ostrožská Nová Ves. Chlapec, který pozoroval v ranních hodinách 7. února 1990 před zahradou jejich rodinného domku zářící kouli, vypověděl, že se na ní objevila tykadélka, ze kterých se třikrát zablesklo. O tykadélcích se také hovoří i v pozorování UFO ze Slovenska v novinovém článku z Deníku Práce. Oba případy mají pravděpodobně hodně společného. Ale pojďme se na události podívat chronologicky.
17. listopadu 1989 dvojice oranžových zářících koulí sledovala automobil rodiny Štorkových jedoucí z Hrušova do Horných Záhorian. Pořádně tím vystrašila posádku – rodinu s malými dětmi. Ty začaly brečet, když viděly, jak se koule přibližují k autu, kterému posléze několikrát vysadil motor…. Záhadné objekty sledovaly automobil až do obce. Když František Štork otevíral bránu dvora domu kde bydlel, viděl, jak koule obletěly dědinu a odletěly směrem k Tatrám, nad kterými zářila oranžovo červená polární záře. Jak se později ukázalo, její přítomnost byla velice důležitá, možná klíčová, pro další výzkum UFO. Střed obou koulí protínal zlatožlutý pás, v Ostrožské Nové Vsi byl pozorován růžovo červený. Tam 7. a 8. února 1990 zřejmě podobný objekt přistál před zahradou rodinného domku na kraji obce. O tomto případu byla již veřejnost ve sdělovacích prostředcích na začátku 90. let minulého století obšírně informována. Oranžová koule jako „ půl baráku „ přiletěla směrem od Buchlova, přičemž sledovala dráty elektrického vedení vysokého napětí. Podle výpovědi chlapce, který vše sledoval, se koule před jejich domem objevila kolem půl šesté ráno. Při odletu jako by koule nasávala a vypouštěla vzduch, protože nejbližší stromy se k ní odkláněly a přikláněly. První den viděl onu kouli nad Buchlovem i jeho otec, ale myslel si, že je to Měsíc. Z omylu ho vyvedl skutečný Měsíc, který svítil nad ním. Samotnou kouli vidělo více lidí v blízkém okolí.....

Už začalo čištění

(exopolitics institute Paola Harris, 26. 9. 2015 20:58)

čísla počtu uprchlíků na řadě stránek: DATA: Azylové systémy se v Evropě stále liší
Mezi země, které nejvíce přitahují žadatele o azyl, patří tradičně Německo a Švédsko, zatímco na opačném konci žebříčku se umisťuje Francie a Itálie. Proč některé země uprchlíky lákají, zatímco jiným by se raději vyhnuli? Důvodem jsou značné rozdíly v azylových systémech mezi jednotlivými členskými zeměmi. Podívejte se, jak v různých státech fungují.
...Čísla se liší jak podle přijímající země, tak podle země, ze které uprchlík pochází. Například v roce 2014 byl ve Švédsku udělen azyl všem eritrejským žadatelům, zatímco ve Francii jich uspělo jen 26 %. Podobně rozdílné úspěchy vykazují například žadatelé z Iráku, kteří mají větší šanci právě ve Francii, zatímco Řecko udělilo azyl jen 14 % z nich. Dokládá to výroční zpráva Evropské rady pro uprchlíky a exulanty z roku 2014/2015.
Za celý rok 2014 bylo v Evropě podáno 626 710 žádostí o azyl. Za první polovinu roku 2015 se počet žádostí vyšplhal téměř k 370 000 – z toho 210 000 lidí podalo žádost ve druhé čtvrtině tohoto roku, což podle Eurostatu představuje až 85% meziroční nárůst. Nejvíce žadatelů pocházelo ze Sýrie, Afghánistánu a Eritreje.
FRANCIE už netáhne
Podle údajů Francouzského úřadu pro ochranu uprchlíků a osob bez státní příslušnosti nebyla Francie v roce 2014 v udělování azylu příliš štědrá – uspělo jen 16 % žadatelů. Zřejmě i proto navzdory nárůstu počtu uprchlíků v Evropě zůstal počet žádostí o azyl ve Francii v prvních měsících roku 2015 stabilní. Nejvíce žadatelů v roce 2014 pocházelo z Demokratické republiky Kongo, Ruska, Bangladéše a Sýrie.
....
V praxi jsou však tato zařízení beznadějně zaplněná. Jejich kapacita činí pouze 25 000 míst, zatímco počet žadatelů ročně vystoupá až na 65 000. Francouzská vláda proto nedávno ohlásila, že pracuje na vytvoření dalších 11 000 míst v azylových domech pro uprchlíky.
NĚMECKO očekává letos až 800 000 žadatelů o azyl
Německo je pro uprchlíky tradičně populární konečnou destinací a jeho atraktivita sílí. Jen za uplynulé měsíce tohoto roku udělil Spolkový úřad pro migraci a uprchlíky azyl 250 000 žadatelů, což je dvakrát více než za celý rok 2014. ....nezpracovaných vystoupal z lednových 178 250 na srpnových 276 617. Situace se pravděpodobně bude dále zhoršovat kvůli předpokládanému příchodu až 800 000 uprchlíků do konce tohoto roku.
Neziskové organizace a další experti rovněž kritizují délku celého procesu. Průměrná doba zpracování žádosti se v tomto roce dostala na 5,3 měsíce. Oproti tomu v Nizozemí jsou schopni 80 % žádostí vyřídit už během jednoho týdne. Zvyšující se počet uprchlíků však zřejmě povede k tomu, že i v této zemi by se mohlo vyřizování žádostí protáhnout až na dva měsíce.

„Počet žádostí čas od času narůstá, ale momentálně dosáhl stupně, který nemá v Evropě obdoby. Spolkový úřad potřebuje více zaměstnanců, aby tomuto náporu dokázal čelit, a zkrátil tak dobu potřebnou k vyřízení žádosti,“ uvedl expert na migraci Dietrich Thränhardt z Univerzity v Münsteru. Německá vláda zareagovala zdvojnásobením počtu zaměstnanců vyřizujících žádosti a podle mluvčí ministerstva vnitra se uvažuje o dalším navyšování jejich počtu.

V prvních měsících dostávají žadatelé o azyl v Německu zdarma jídlo a měsíční příspěvek ve výši 143 eur, který se následně může zvýšit až na 216 eur. Zároveň jim však po dobu prvních třech měsíců není umožněno pracovat a ani pak se jejich šance na získání práce příliš nelepší – během prvních

ETa urpchlíci před nimi! - a je nutné najít místo, kde se Einstein mýlil (1)

(Xeno, 26. 9. 2015 20:51)

Ben Rich – „mimozemšťané existují“
Ben Rich, generální ředitel Lockheed Skunk Works připustil na smrtelné posteli, že mimozemští návštěvníci jsou skuteční a že armáda USA cestuje mezi hvězdami.
Podle článku publikovaného v květnovém čísle 2010 MUFON UFO Journal Ben Rich, „Otec bojového bombardéru Stealth“ a bývalý šéf Lockheed Skunk Works, vypustil informaci, že mimozemští návštěvníci existují a že armáda USA cestuje ke hvězdám.
To, co řekl, může být pro mnoho lidí zcela nové, ale on tyto informace odhalil těsně před svou smrtí již v lednu 1995. Jeho výpověď pomohla dodat důvěryhodnost zprávám o tom, že armáda USA má létající plavidlo, které napodobuje mimozemskou loď. Zmíněný článek napsal Tom Koller, letecký inženýr, který pracoval jako analytik počítačových systémů pro laboratoř tryskových pohonů NASA.
„Uvnitř Skunk Works (tajný výzkum a vývoj entit společnosti Lockheed), byla malá úzce semknutá skupina, která se skládala asi z pěti inženýrů a designerů a asi ze stovky mechaniků a pracovníků v dílenské výrobě. Naší silnou stránkou bylo stavět technologicky vyspělá letadla malého počtu a té nejvyšší třídy pro přísně tajné mise.“
„Měli jsme již prostředky na cesty mezi hvězdami, ale tyto technologie jsou uzamčené v černých projektech a bylo jen na vyšší moci, aby z nich mělo prospěch lidstvo. Cokoli jste si dokázali představit, tak jsme již věděli, jak na to.“
„Nyní máme technologie na to, vzít nějakého mimozemšťana domů. A netrvalo by to někomu celý život, aby takovou dálku urazil. Existuje jakási chyba v rovnicích. My víme, jaké to je. Máme již schopnosti cestovat ke hvězdám. Zaprvé musíte pochopit, že se nedostanete ke hvězdám, když budete používat chemický pohon. To, co musíte udělat, je najít místo, kde se Einstein mýlil.“
Když se Riche zeptali, jak funguje pohon UFO, řekl: „Jsou spojeny všechny body v čase a prostoru. Tak to funguje.“
Ben Rich věděl o mimozemských návštěvách
Ben Rich věděl, že roswellské UFO ovlivnilo designy modelů výstroje společnosti Testor Corp. a to podle tvaru zříceného UFO a že z toho byl přísně tajný letoun USA.

Podle CNI News, zprávu obyvatele Koloráda, Michaela Lindemanna o tom, že informace o designu pochází z forenzních ilustrací a nesčetných svědeckých výpovědí o roswellském UFO poskytl Williamu L. „Bill“ McDonaldu.
V e-mailu z 29.7. 1999 adresovaném Lindemannovi se McDonald odvolával na výňatek z diskuze s Haroldem Puthoffem, zakladatelem vysoce tajného amerického programu „dálkového nazírání.“ McDonald říká: „Harolde, tento legendární inženýr spol. Lockheed a šéf vybavení a designu pro společnost Testor Corp., John Andrews je mrtev a já mohu oznámit, že on osobně potvrdil, že design je spojen s roswellskou lodí a spol. Lockheed Martin s bezpilotními bojovými vzdušnými plavidly, špionážními letouny, také s programem společných útočných stíhačů (F-35) a s vesmírnými shuttly.
Andrews byl blízký osobní přítel Bena Riche, následníka zakladatele Skunk Works, Kellyho Johnsona a muže slavného svou stíhačkou F-117 Nighthawk „Stealth“a také přísně tajné stíhačky F-19 Stealth. Předtím, než Ben Rich zemřel na rakovinu, Adrews mu předal mé otázky.

Ben Rich – „mimozemšťané existují“ - (2)

(Xeno, 26. 9. 2015 20:49)

Ben Rich odpověděl: Existují dva typy UFO. Ty, které jsme postavili my a ty, které postavili „oni“. Naučili jsme se je stavět jednak na základě obnovovacích prací havarovaných objektů a z aktuálních věcí, které jsme zdědili. Vláda to věděla a do roku 1969 podnikala aktivní činnost ve zpravování těchto informací. Po „očištění“ Nixona byla administrativa řízena mezinárodní radou předsedů v privátním sektoru.
Téměř všechny „biomorfické“ vzdušní designy byly inspirovány plavidlem z Roswellu – od Kellyho SR-71 Blackbird až do dnešních typů bezpilotních bojových stíhaček a letadel.
Názor Bena Riche byl ten, že by se veřejnosti nemělo říkat o UFO a mimozemšťanech. Věřil, že by neunesla pravdu. Pouze za poslední měsíce svého oslabení začal cítit, že „mezinárodní korporativní rada ředitelů“ jednající se „subjektem“ by mohla znamenat větší problém vůči občanské osobní svobodě na základě ústavy Spojených států než přítomnost mimoplanetárních návštěvníků samotných.
Lindemann dodal, že „Bill McDonald dostával zmíněné informace od Andrewse již v roce 1994, až do vánoc roku 1998, kdy proběhl jejich poslední telefonát. Lindemann také zmínil, že je rovněž známo, že se Ben Rich zůčastnil konference, kde byli letečtí inženýři a designéři v roce 1993, předtím, než jej nakonec překonala jeho nemoc. Na konferenci uvedl v přítomnosti sekčního ředitele MUFON Orange city, Jana Harzana: „My (to jest letecká komunita USA a armádní průmyslový komplex) jsme vlastnili technologie, kterými můžeme letět ke hvězdám.“
Inženýr Air Force spol. Lockheed Skunk Works a smluvní partner CIA
Don Phillips: „Tato UFO jsou obrovská a mohou se zastavit a rozjet a udělat otočku o 60°, 45°,10° a pak okamžitě dát zpětný chod.“ Během přistání Apolla, řekl Niel Amstrong: „Jsou zde…Jsou přímo tu a dívám se na velikost těch lodí. Je jasné, že se jim nelíbí, že jsme tu.“ Když jsem pracoval na Skunk Works s Kellym Johnsonem, podepsali jsme dohodu s vládou, že o tom budeme mlčet.
Antigravitační výzkum pokračuje. Víme, že v Roswellu byla v roce 1947 ukořistěna nějaká loď a ta byla skutečná. Získali jsme od nich nějakou technologii a tu jsme zprovoznili. Věděli jsme, že se tomu začalo říkat neviditelný průmysl. Můžeme také použít slovo temný nebo hluboce skrytý průmysl.
Vědomosti, které o těchto technologiích máme, pocházejí z plavidla, které jsme tam zadrželi. Já jsem to plavidlo neviděl, ani jsem neviděl žádná těla, ale vím jistě, že někteří lidé to viděli. Nebylo pochyb, že to byly bytosti z jiné planety. Jsou tito mimozemšťané nepřátelští? Kdyby byly nepřátelští, mohli by nás již dávno svými zbraňovými systémy zničit. Získali jsme od nich věci, jako jsou ruční scanner, který může oscannovat tělo a určit, v jaké je kondici. Může také stejným scannerem léčit. Osobně mohu říci, že jsme na tom pracovali. A máme lidi, kteří mohou diagnostikovat a léčit rakovinu. Důvod, který jsem měl při hledání technologií v roce 1998, byl vyrobit technologie, které mohou čistit vzduch a mohou pomoci zbavit se toxinů a pomoci snížit potřebu fosilních paliv. Mohu říci, že to již začalo.
Xeno, 14.9. 2010 (exopolitics institute Paola Harris)
překlad Karel Rašín Exopolitika

Letter to President Obama,Attorney General Lynch, and OSTP Director Holdren September 1, 2015

(Mason - (University, Fairfax, VA), 19. 9. 2015 7:26)

Dear President Obama, Attorney General Lynch, and OSTP Director Holdren,
As you know, an overwhelming majority of climate scientists are convinced about the potentially serious adverse effects of human - induced climate change on human health, agriculture, and biodiversity.
We applaud your efforts to regulate emissions and the other steps you are taking. Nonetheless, as climate scientists we are exceedingly concerned that America’s response to climate change – indeed, the world’s respons
e to climate change –is insufficient. The risks posed by climate change, including increasing extreme weather events, rising sea levels, and increasing ocean acidity – and potential strategies for addressing them
– are detailed in the Third National Clima te Assessment (2014), Climate Change Impacts in the United States . The stability of the Earth’s climate over the past ten thousand years contributed to the growth of agriculture
and therefore, a thriving human civilization. We are now at high risk of serio
usly destabilizing the Earth’s climate and irreparably harming people around the world, especially the world’s poorest people.
We appreciate that you are making aggressive and imaginative use of the limited tools available to you in the face of a recalcit rant Congress. One
additional tool – recently proposed by Senator Sheldon Whitehouse
– is a RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act)
investigation of corporations and other organizations that have knowingly deceived the American people about the risks of climate change, as a means to forestall America’s response to climate change.
The actions of these organizations have been extensively documented in peer - reviewed a cademic research (Brulle, 2013) and in recent books
including : Doubt is their Product (Michaels, 2008), Climate Cover - Up Hoggan & Littlemore, 2009), Merchants of Doubt (Oreskes & Conway, 2010), The Climate War (Pooley, 2010), and in The Climate Deception
Dossiers (Union of Concerned Scientists, 2015). We strongly endorse Senator Whitehouse’s call for a RICO investigation. The methods of these organizations are quite similar to those used earlier by the tobacco industry.
A RICO investigation (1999 to 2006) played an important role in stopping the tobacco industry from continuing to deceive the American people about the dangers of smoking. If corporations in the fossil fuel industry and their supporters are guilty of the misdeeds that have been documented in books and journal articles, it is imperative that these misdeeds be stopped as soon as possible so that America and the world can get on with the critically important business of finding effective ways to restabilize the Earth’s climate, before even more lasting damage is done.
Sincerely,
Jagadish Shukla, George Mason University, Fairfax, VA
Edward Maibach, George Mason University, Fairfax, VA
Paul Dirmeyer, George Mason University, Fairfax, VA
Barry Klinger, George Mason University, Fairfax, VA
Paul Schopf, George Mason University, Fairfax, VA
David Straus, George Mason University, Fairfax, VA
Edward Sarachik, University of Washington, Seattle, WA
Michael Wallace, University of Washington, Seattle, WA
Alan Robock, Rutgers University, New Brunswick, NJ
Eugenia Kalnay, University of Maryland, College Park, MD
William Lau, University of Maryland, College Park, MD
Kevin Trenberth, National Center for Atmospheric Research, Boulder, CO
T.N. Krishnamurti, Florida State University, Tallahassee, FL
Vasu Misra, Florida State University, Tallahassee, FL
Ben Kirtman, University of Miami, Miami, FL
Robert Dickinson, University of Texas, Austin, TX
Michela Biasutti, Earth Institute, Columbia University, New York, NY
Mark Cane, Columbia University, New York, NY
Lisa Goddard, Earth Institute, Columbia University, New York, NY

Rescue boats? I’d use gunships to stop illegal migrants - Na uprchlíky bych poslala bitevní lodě.

(Katie Hopkins, 29. 7. 2015 8:12)

Civilizovanou veřejností otřásá katastrofa uprchlíků - a jak to vidí postižení ? :
http://www.sunnation.co.uk/hopkins-rescue-boats-id-use-gunships-to-stop-illegal-migrants/
česky to naskenoval a přeložil:
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/katie-hopkins-zachranne-cluny-na-uprchliky-bych-poslala-bitevni-lode-1404044237.html
číst si to může každý, kdo není slepý:
v originále - jak jinak?:
Hopkins: Rescue boats? I’d use gunships to stop illegal migrants
Make no mistake these migrants are like cockroaches
April 17, 2015, By Katie Hopkins, Sun columnist
http://www.sunnation.co.uk/hopkins - dr. Kobliha už téma nepřeloží a nepředloží a tak zbývá pro české hlupáky "český" bulvár:
Na uprchlíky bych poslala bitevní lodě.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/314952/jsou-to-svabi-poslala-bych-na-ne-bitevni-lode-rekla-britska-celebrita-o-uprchlicich.html
zdroj:
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/katie-hopkins-zachranne-cluny-na-uprchliky-bych-poslala-bitevni-lode-1404044237.html



co se děje v Německu a o okolí

(snilek, 29. 7. 2015 1:34)

Dnes ministr vnitra Chovanec (nomen omen!) zajistil výcvik policistů prý "české" policie někde na Slovensku či v Maďarsku proti uprchlíkům. Dnes 28.7. 2015 horda snad asi 5 tisíc Afričanů a Asiatů vzala útokem eurotunel z Francie do Anglie a "média" (od kartářek ne od novin) - píší blábol o incidentu s číslem asi 2000 problematikých osob a pravdu na kamery TV neukáží. Maximálně tak Sobotku či Babiše ve večerníčku - "zpráva TV Nova" pro blblé.... a naivní, jak je všechno bezvadné, fantastické, /slevy budou!) a jak se máte přihlásit do klubu nováků, a pak dostanete po vyplnění všech svých osobních údajů hadrového panáka "nováka" a do bytu 3 či 4 uprchlíky, ať si zvykáte. Už víte proč musíme přijímat uprchlíky z Afriky, když Obama na projevu prvního afrického presidenta USA v Africké unii to vše řekl natvdo a jasně? A kdo cekne, dostane odposlech a nebo hlídku tajné policie - pardon vojenské rozvědky řízené Nagyovou prý souzenou - ovšem vždy zproštěnou, jak si to tajné službxy umějí zařídit.

Zprávy o uprchlících:

(Ano, 27. 6. 2015 18:45)

Další běženci v Česku: Policie zajistila na Moravě 21 Syřanů Uprchlíci cestovali z Rakouska do Německa. Kromě deseti mužů skupinu tvořily dvě ženy a tři děti. Zprávy / Domácí – dnes 13:34
Odpůrci imigrantů se v Brně dostali do potyčky s policií
Protiuprchlické demonstrace se podle policie účastnilo asi 700 lidí, opačný názorový tábor na náměstí reprezentovalo přibližně 500 lidí.

Zprávy / Jihomoravský kraj – aktualizováno 26. 6. 22:20
Policie chytila syrské uprchlíky mířící do Německa a Švédska
Kriminalisté na jihu Moravy zadrželi tři převaděče, kteří převáželi devět uprchlíků. Zprávy / Jihomoravský kraj – 26. 6. 14:43
Nutnost, nebo nesmysl? Co řekli politici o kvótách
Evropa zažívá uprchlickou krizi a nemůže najít řešení. Bruselem navržené kvóty neprošly, zemím s největším počtem imigrantů uleví sousedé dobrovolně. Co řekli o kvótách evropští politici? Zprávy / Zahraničí – aktualizováno 26. 6. 4:52. V Brně se v pátek sejdou příznivci i odpůrci imigrantů Na Moravském náměstí v Brně se v pátek uskuteční dvě demonstrace. Za první stojí Dělnická mládež a je namířena proti imigračním kvótám. Druhé shromáždění naopak chce vyjádřit uprchlíkům podporu.
Zprávy / Domácí – 25. 6. 21:09
Vatikán kritizuje iracionální nevraživost vůči uprchlíkům
Arcibiskup Silvan Tomasi uvedl, že je doba, která vyžaduje mimořádnou solidaritu a velkorysost vůči všem běžencům.

Zprávy / Zahraničí – 24. 6. 18:15
.
Calais paralyzovala stávka, uprchlíci se ji pokusili využít
Calais paralyzovala stávka, uprchlíci se ji pokusili využít

Stovky uprchlíků z Afriky a Blízkého východu chtěly protestu v přístavu využít k tomu, aby se dostaly do Velké Británie.

Zprávy / Zahraničí – 24. 6. 17:55 Přijmeme sami stovky uprchlíků z Afriky, oznámí v EU Sobotka Mandát pro premiéra Sobotku schvaluje dnes vláda. Návrh říká, že Česko přijme dobrovolně stovky uprchlíků z Afriky a Blízkého východu, kteří už jsou v Itálii a Řecku, ale i v táborech mimo Evropu. Zprávy / Domácí – 24. 6. 6:58