Jdi na obsah Jdi na menu

navody na M.P.

 1. Kdo chce být mořskou pannou tak at na úplněk řekne tohle Měsíc svítí nad námi,dnes je zrovna úplněk.voda příště prozradí,že nejsem normální člověk.Po příštím dotknutí vody,ploutev a schopnost budu mít ale musím si dávat pozor a úplňkem se nenechat ošálit.Slibuju že když se prozradím,své schopnosti opět ztratím. Můžete to vyskoušet myslím že ta voda nemusí být moře.

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
2.U MOŘE: jďte k moři v noci sednete si tak, aby vám vlny šplouchali do kolen. a řeknete: Osud muj se naplnil, konečne to je tady. Aď sem mořská panna, nebo muj život se skončí. Pak upadnete do vody. Ponořte se celé. Pak pujdete von z vody a lehnete si na pláž na břeh vody tak, aby se vás voda dotýkala z pulky. Pak tam v této poloze musíte zaspat. Ráno se probudíte a budete mít ploutev.
DOMA: Naplnte si vanu vodou, pridejte sul do koupele zhasnete svetlo v koupelne a lehnete si do vane. reknete : Osud muj se naplnil, konecne je to tady. Aď sem mořská panna, nebo muj život se skončí. Vylezte z vany a na drudý dne budete mořskou pannou.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
3.Vážně :
Opůlnoci si trochu naplňte vanu ale milinko!Nazí si do ní klekněte vemte si Niveu a potřete si obličej stačí trochu no a pak si vezměte nůž (přitom si říkejte chci být nebo ať jsem mořská pannaApak se řízněte aby vám utekla kapka krve do vody (samozdřejmě se mi nepodřežte!) a jděte spát.A ´dopoledne PŘESNĚ!!! VE 12:00 SE DOTKNĚTE vody a uvidíte a když ne tak se ve další den zase tý vody dotkněte:-)
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
4.Ak sa chceš stať morskou pannou, stačí aby si to cítila v
srdci a každý deň si hovorila, že si morská panna. Viac sa
stýkaj s vodou, aspoň 5krát denne. Keď bude spln tak presne
o 20:00 choď do vody a buď tam dlhšie ako zvyčajne. Potom
by si sa mala premeniť na morskú pannu.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
5. Keď bude spln, priprav si slanú vodu, namoč sa (musíš
byť mokrá celá) a pozeraj sa na mesiac (možno budeš mať
smolu, ak bude zamračené), buď tam cca 10 min. Voda by
mala začať vrieť a mala by si ucítiť zvláštny pocit. Potom sa
skús namočiť a ak budeš mať šťastie staneš sa morskou
pannou. Ale musíš hlavne veriť, že sa premeníš, nemôžeš
si vravieť, že to nevyjde.
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
6.Stalo se to dávno v měsíčním jezírku, vlezla jsem tam a druhý den jsem se dotkla vody a byla jsem mořská panna, ale opravdu ani nevím jak to je jako blesk, poproste rodiče at s vámi zajdou do měsíčního jezírka přesně až bude měsíční tůň aktivní, přesně jako já a budete mít neuvěřitelné super schopnosti, ale dávejte bacha na vodu vezi lidmi, je to tak, protože se vás budou lidi bát, jako mě, ale aspon si můžete zaplavat s defínama a přeplavat celý oceán a to je na tom to nejlepší, už mám i mořskýho kámoše, delfína, ale je děsně fajn a hlavně je na tom nejlepší to že si rozumíte se všema mořskýma obludama a žraloci jsou vaši kamarádi a nic vám neudělají, takže se jich vlastně nemusíte vůbec bát tak honem do měsíčního jezírka, šupiky, šup...
 
 
 
 
 
 
 
Urcite kazdy sni o tom byt morska panna , no tak tady mate navody!!!!
 
Potřeby:papír,tužka,nůž,tempery,oheň(sirky nebo zapalovač),bílá mísa ................................1.Takže až se ti bude chtít tak si vezmi mísu musí bejt bílá....... 2.Vem si nějakou barvu třeba temperu nebo tak barvu takovou jakou bys chtěla mít barvu ploutve pokud je to barva smíchaná tak to nejprve udělejte na papír a pak to tam kdynete PS:musíte to tam kydnout celý mislím tím celou tubu temperky...................... 3.Potom když je to v té vodě tak 2 minuty počkáte a na papír napíšete jaké nebo jakou byste chtěli moc. Když je to napsané, malilinko se říznete a utřete to do toho papíru potom ho roztrháte na malinké kousky a po jednom to drobíte do té vody........................... 4.Když je to tam nadrobené tak si zapálíte 1 svíčku pokud chcete jednu moc a jestli víc tak tam dáte svíčky podle počtu mocí. Musí to být ty malé obyčejné aby se vám vešli to té mísi. Ty svíčky nebo svíčku zapálíte a chvíli počkáte až se tam okolo knotu vytvoří taková ta voda (vosk).............. 5.nakapete ten vosk do té vody a vložíte svíčku-pod vodu........ 6.Když je toto hotové tak to nechte v té místnosti kde ste to dělali. Nechte to tam 2 hodiny a potom si tu vodu nalijte na nohy.lež ve vaně nebo tam kde si si ty nohy polévala a nehýbej se 2 minuty.......... 7.Potom přesně v nejbližších dvanáct se osprchuj a měla by si se stát mořskou pannou s barvou ploutve kterou si chtěla s mocmi které si chtěla............... PS.Ještě jedna věc je možnost se toho vzdát buďto stejný den např.když jste to udělali 22 února tak se toho můžete vzdát 22 března nebo stejný měsíc. Určo vyzkoušejte funguje to.
 
 
 
Mam ještě jeden způsob: Vlezte si do vany vytrhněte si vlas furt ležte ve vaně a zapalte ten vlas a proneste toto:::::::ABERTUNÉÉÉÉZE ZÉPIJUNTEB ALIFÉÉÉCTEH NORMMMMALÉN PRYCHODÉNE ATTTT JEWNYŽ LOPVTERČ HAVENBRC.
znamená to: já chci být poloryba ale normál pryč ať nyní ploutev mám.
 
Tak, o půlnoci si naplň malinko vanu - asi 3 cm.
Vlez si do ní tak, abys seděla ve vodě na zadku - nohy
se nesmí dotknout vody! Musíš je mít tedy nahoře.
Pokud sis nohy nechtíc namočila, rychle si je osuš. Prostě musíš mít
mokrý zadek, suché nohy, chápeš???
Tak, pokud sedíš, máš nohy suché, tak si namaž POUZE
paty Niveou. Pak pomalinku se skus vylézt, ale nesmíš se chodidlama
ani patou dotknout vody ... Když, rychle ošušit.
V koupelně si opatrně vem na nohy ty chundelaté ponožky, co prodávají.
Potom jdi spát. Potom vztaň ve 2.00 ráno ( klidně si nařiď budíka )
a ponožky si sundej - ale na paty si nesahej!!!!!!!
 
 
Druhý den se musíš vyhýbat vodě - vyčisti si zuby, jdi do školy,
ve škole pij pití pouze s brčkem. Můžeš mít mokré pouze rty.
Nemej se.                                                     
 
Další den, udělej to samé, jako den druhý. Večer se zase nemej.
 
Na poslední 3. den se ráno, nebo večer polij vodou a uvidíš!!!!!!!!!!!!!
 
P.S. Návod funguje jen 30.10. To bylo včera, takže to můžete dělat až za rok.
A ještě, druhý den ve škole budete od nohou cítit zvláštní pocit, znám na vlastní kůži.
 
Kdo chce být mořskou pannou tak at na úplněk řekne tohle Měsíc svítí nad námi,dnes je zrovna úplněk.voda příště prozradí,že nejsem normální člověk.Po příštím dotknutí vody,ploutev a schopnost budu mít ale musím si dávat pozor a úplňkem se nenechat ošálit.Slibuju že když se prozradím,své schopnosti opět ztratím. Můžete to vyskoušet myslím že ta voda nemusí být moře.
 
U MOŘE: jďte k moři v noci sednete si tak, aby vám vlny šplouchali do kolen. a řeknete: Osud muj se naplnil, konečne to je tady. Aď sem mořská panna, nebo muj život se skončí. Pak upadnete do vody. Ponořte se celé. Pak pujdete von z vody a lehnete si na pláž na břeh vody tak, aby se vás voda dotýkala z pulky. Pak tam v této poloze musíte zaspat. Ráno se probudíte a budete mít ploutev.
DOMA: Naplnte si vanu vodou, pridejte sul do koupele zhasnete svetlo v koupelne a lehnete si do vane. reknete : Osud muj se naplnil, konecne je to tady. Aď sem mořská panna, nebo muj život se skončí. Vylezte z vany a na drudý dne budete mořskou pannou.
 
 
 
Opůlnoci si trochu naplňte vanu ale milinko!Nazí si do ní klekněte vemte si Niveu a potřete si obličej stačí trochu no a pak si vezměte nůž (přitom si říkejte chci být nebo ať jsem mořská pannaApak se řízněte aby vám utekla kapka krve do vody (samozdřejmě se mi nepodřežte!) a jděte spát.A ´dopoledne PŘESNĚ!!! VE 12:00 SE DOTKNĚTE vody a uvidíte a když ne tak se ve další den zase tý vody dotkněte:-)
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář