Jdi na obsah Jdi na menu

Firemní akce

ff.jpgO čem firemní akce je?
Firemní akce je o pohodě, kvalitní zábavě, dobrém jídle a pití a v neposlední řadě o hudbě a tanci. To je ta správná volba jak dokonale rozjet a skvěle si užít firemní párty. Všichni tak zůstanou celý večer v té správné náladě, ještě lépe se poznají a věřte mi…bavit se budou až do rána.

 

Jelikož se na firemním večírku sejdou v různých věkových kategoriích kolegové z práce, jejich nadřízení, ředitelé, obchodní partneři atd. je velmi podstatné, jaká bude zvolena hudba. Je důležité si totiž uvědomit, že se nejedná o diskotéku pro náctileté a tomu je potřeba se přizpůsobit.

Nejdůležitější je, že Vás akce musí bavit, nikoliv stresovat. Takže, mě nechte pracovat a...Vy se "jen" bavte, prosím! Pokud k tomu všichni takto přistoupíme, tak se výsledku rozhodně obávat nemusíme.

 

Jakou hudbu hraji?
Dlouhodobě je nejvíce osvědčený výběr hitů z 80. a 90. let jak z Česko - Slovenské, tak i ze zahraniční produkce, ale samozřejmě hraji naprosto vše. Nejčastěji se jedná o žánry Rock, Pop, Latino, Taneční hudbu, Funky, R´N´B, Rock´n´roll, filmové a pohádkové songy. Vše je jen a jen na domluvě.

Vždy se ale můžete spolehnout na to, že volím hudbu tak, aby si zatančili úplně všichni. Velice rychle reaguji na dění a věkové kategorie na parketu a dle toho přizpůsobuji následující písně.

Je naprosto přirozené, že nikdy nebudou spokojeni všichni. Proto střídám jak žánry, tak časové období i rychlost hudby a tvořím tím určité série, ze kterých si vybere právě tu jeho opravdu každý.

 

akce-2.jpg


Hraji pro Vás, ne pro sebe!
To, na co kladu jeden z největších důrazů jsou písničky na přání. Protože DJ, který si hraje jen to, co se líbí jemu samotnému nikdy nebude dobrým DJem. Kvalitní DJ vás musí vnímat jako nejvyšší prioritu a bez problémů dokázat zahrát Vaše oblíbené hitovky. A proto se nikdy nestane, že Vaši žádost odmítnu a skladbu vám nezahraji.


Co Vám nabízím?

- od r. 2001 zkušenosti na firemních akcích po celé ČR

- profesionální až rodinný přístup a kultivované vystupování

- nejlepší hudbu od 60. let po současnost

- archiv čítající desítky tisíc skladeb všech hudebních žánrů

- písně na přání

- hudební produkci bez přestávek

- světelné efekty pro dokonalou párty atmosféru a oživení interiéru

- hraji do té doby dokud se chcete bavit

 

Vaše spokojenost je pro mě velice důležitá a proto se ptejte, pište, volejte a já Vám maximálně vyjdu vstříc, ať je vše co nejvíce podle Vašich představ.

 

_dsc4965.jpg