Jdi na obsah Jdi na menu

Karaoke


Každý z vás již někdy určitě slyšel o tomto druhu zábavy. Karaoke show přináší nezapomenutelný zážitek a také legraci z "povedených" pěveckých výkonů kolegů, přátel, kamarádů... Pokud tedy toužíte po obohacení programu na vaší firemní akci, svatbě, oslavě..., zvolte Karaoke show a zažijete tak zcela jistě spoustu skvělé zábavy.
 

karaoke-3.jpg

 

V nabídce mám přes 1500 Karaoke klipů jak z domácí scény tak i ze zahraniční produkce vč. duetů a filmové hudby.

Nejzpívanějšími interprety jsou: Karel Gott, Tomáš Klus, Aneta Langerová, Kabát, Divokej Bill, Chinaski, Wohnout, Horkýže Slíže, Kryštof, Tři Sestry, Škwor, Sto zvířat, Olympic, No Name, Daniel Landa, Mandrage, Michal David, Slza, Turbo, Xindl X, Lucie Bílá, Aleš Brichta, Elán, Team, Dalibor Janda, Katapult, ABBA, Justin Bieber, Michael Jackson, Bruno Mars, Ed Sheeran, Madonna, Depeche Mode, Metallica, Adele, Queen, Red Hot Chilli Peppers, Rihanna, Roxette, Beatles, AC/DC, Elvis Presley, Robbie Williams, Lady Gaga.....
 

Jak to přesně funguje? Na plátno je promítán text a zároveň hraje hudba beze slov k vybranému Karaoke klipu. Text se zvýrazňuje přesně v tom místě, kde a co se má právě zpívat. Vždy tak budete vědět co máte zpívat a nebudete tak pozadu nebo naopak napřed.


K dispozici dostanete seznamy, ze kterých si vybíráte Karaoke klipy. Pak již jen stačí najít odvahu a vzít si bezdrátový mikrofon (k dispozici dostanete celkem dva).
A show může začít.


Karaoke show lze udělat prakticky kdekoliv. Jak v interiéru, tak venku např. i ve tmavém stanu. Používám výkonný projektor a plátno na stativu. Vše je max. mobilní a do 15 minut nainstalované.
 

karaoke-1.jpg

 

Vaše spokojenost je pro mě velice důležitá a proto se ptejte, pište, volejte a já Vám maximálně vyjdu vstříc, ať je vše co nejvíce podle Vašich představ.