Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ubytování zvířat

Specializujeme se na péči o postižené, hendikepované, či dlouhodobě nemocné kočky.

Zajišťujeme běžné hlídání koček a to výhradně formou domácí individuální péče.

Nabízíme  individuální přístup a naše dlouholeté zkušenosti v této oblasti.

NAŠE SLUŽBY:  

  • PÉČE O HANDICAPOVANÁ A DLOUHODOBĚ NEMOCNÁ ZVÍŘATA A O ZVÍŘATA SE ZVÝŠENÝMI NÁROKY NA PÉČI V DOBĚ VAŠÍ NEPŘÍTOMNOSTI (dovolená, nemoc apod.)
  • HLÍDÁNÍ KOČEK
  • KOMPLETNÍ VETERINÁRNÍ SERVIS
 
Zajištění individuálních potřeb – , omezení pohybu, rehabilitace, speciální výživa, podávání léků, 24 hod. monitoring celkového zdravotního stavu veterinárním lékařem.
 
Nabízíme veškerá preventivní a léčebná ošetření:
dle individuálních požadavků majitele, nabízíme: klinické vyšetření, antiparazitární ošetření, vakcinaci, hematologické a biochemické vyšetření krve, kastrace, ošetření zubů v celkové anestezii, atd.
Vaše zvíře je v rámci pobytu pod přímým dohledem veterinárního lékaře.

 

CENÍK UBYTOVÁNÍ

Hlídání koček

                         
kočky                         dle délky pobytu od 180,- Kč / den
 

+ strava (dle mn. spotřebovaného krmiva),možnost stravy vlastní

Péče o handicapovaná a dlouhodobě nemocná zvířata: 

individuální cena dle náročnosti péče

Poradna pro handicapovaná a dlouhodobě nemocná zvířata:
zdarma
             
  • u všech služeb možná individuální dohoda, jelikož péče o postižená zvířata a zvířata v rekonvalescenci je velice různorodá - zajištění speciální výživy, dietní režimy, rehabilitace apod.
  • pobyt zvířat je zajištěn v domácím prostředí pod přímým dohledem veterinárního lékaře, počet zvířat v péči je striktně omezen.

 

Podmínky ubytování

Ubytování zvířete je výhradně formou domácí péče s možností volného pohybu. Snažíme se maximálně přizpůsobit zvykům a rozmarům našich svěřenců. Ubytování je sjednáváno na dobu určitou. Zákazník může požádat o zkrácení či prodloužení pobytu.

Další podmínky ubytování: platný očkovací průkaz s platným očkováním proti panleukopenii,herpesvirose a calicivirose (nesmí být starší než 1 rok).

Dále vyžadujeme ošetření proti vnitřním a vnějším parazitů, max. 3 měsíce staré. V případě, že zvíře není takto ošetřeno, může být tato procedura uskutečněna v den příjmu do naší péče. Vyúčtování za použitý veterinární přípravek bude předloženo společně s platbou za ubytování na konci pobytu.

 

Krmivo pro ubytované zvíře je:

  • dodáno majitelem,
  • či zajištěno dle pokynů majitele, platba za spotřebované krmivo bude vyúčtována na konci pobytu.
 

Naše prostory pro ubytování

Domácí depozit pro kočičky ,rodinný dům se zahradou v Tetčicích. Pro kočičky jsou zde k dispozici  velké pokoje a jsou určeny jen pro ně. Pokoje jsou vybaveny kočkodromy, škrabadly a místy pro odpočinek. Vše pro pohodlí vašich kočiček. Dle vašich požadavků může být kočička umístěna sama či v kolektivu dalších koček.