Jdi na obsah Jdi na menu
 


K dnešímu dni Bůh oceňuje

27. 1. 2017

Bůh oceňuje ještě víc to, jací jsme. Protože On nás stvořil k obrazu svému. Alespoň tak se to učíme všichni, kteří přijdeme s Biblí do styku a tak je to vtloukáno do hlav křesťanům. A protože Bůh je láska a protože nikdy nechybuje, musíme být přesně takový, jaké nás zamýšlel mít a jací jsme, jaké nás zamýšlel mít. A to platí pro každého člověka bez výjimky, pro každou horu, pro každý strom a každé stvoření na této zemi, pro každou slzu a každý úsměv člověka. My všichni jsme Jeho. Miluje nás všechny.

V dnešní době odsuzujeme islamisty a jejich terorismus, odsuzujeme 16-ti letou dívčinu, že žalovala školu pro zákaz nošení džihábu… ale

Ježíš nepřišel uzdravovat zdravé nýbrž nemocné.

My všichni, kteří jsme již uvěřili, jsme v Božích očích zdraví. Jsme hříšní. ALE JSME BOŽÍMI DĚTMI. Nejsme již nemocní, protože máme naději.

Neodsuzujme, nýbrž se modleme a odpouštějme, neboť oni nevědí, co činí. Zvedlo Vás to ze židle? A co: můj názor nebo to, že je to pravda? Nikoli nenávist, ale láska bortí a zdrtí jakékoli násilí.

Bůh neříkal při pouti po zemi, abys se přetvařoval, ale bojuj s tím, jaký jsi! A smiř se s tím, jaký jsi. Pokud se nesmíříš sám se sebou, nikdy nebudeš moct bojovat se svými neduhy. Ať máš Boha či nikoli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář